Eşim benden soğumuş, ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar 7 yıldir evliyim 2 tane evladım var biri 3 yaşında diğeri 5 aylik çok guzl giden bi evliliğimiz vardı eşim üzerime titrer ne istesem yapar yapmaya çalışır çok sık tartışmamız falan olmaz öyle arada ufak tripler yapardım hemen gönlümü alır taa ki 10 gün öncesine kadar ne oldu anlamadım birabada bana soğuk davrandı öyle olunca bende öyle davrandım hemen gönlümü alan adam hatta azcik trip attigimda bile böyle olunca işyerinde modum düşüyo çalışamıyorum diyen adam biaranda soğuk davranmaya başladı ne olduğunu anlamıyorum yanına bile yaklastrmiyo dokunmama bile izin vermiyor ne oldu diyince sebep yok sonra bosanalim ozanm dedim tamam dedi peki noldu dedim senden soğudum dedi ne zaman dedim aylar öncesinden dedi ama öyle değil ben biliyorum 10 gün önceden kadar çok iyiyidik hayatında başka biri mi var dedim zaten hemen anlardim hayr sogudum dedi evliliğimi bitirmek istemiyorum çünkü gerçekten öyle olmadigini biliyorum çok ağladım ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana bişe soyleyin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar iyi kötü yorumlarınız için öncelikle herkese teşekkür ederim inanin okuyarak içim ferahladi bugün kesinlikle emin oldum. baska biri olmadigina ve oyle sandığınız gibi herşeye trip atan cocukca bı tavrim yok ben 28 o 29 yaşında sonuçta evlilkte iyi kötü buraya kadar gelmişiz ben onun herseyine katlandm o da beni mutlu etmek için bugüne kadar elinden geleni yapti
Bosanalm kelimesi de oyle hemen öyle söylemedim resmen yalvardım bak bizim iyi giden bi evliliğimiz var yuvamizi bizj bozma
Güncellemeler
+1 yıl
Dedim anlamiynca son çare onu dedim bugün tekrar bosaniyoruz kesin kararlısn demi dedim evet dedi sen bosanalkm. diyon ben bişe yapaamm falan dedi resmen gururumu ayaklar altına alıp bak toparlan evliliğimizi bozmayalım dedim tm bize süre ver bakalım ne olcak dedi sanki şey edası. Vermeye calisiyo TM sen mutlu ol böyle kalalım gibi buarada kendiside bunu biliyo kesinlikl boşanmak tan korkmadığını çok şükür iyi bi ailem var ya ne yapmaya calisiyo anlmaiyorum isteyen insan hemen ayrılmaz mi
Eşim benden soğumuş, ne yapacağım?