Güncellemeler
5 sa
Agresif ve negatif yazanlara bakıp susacak değilim. İstersem ben de konuşmayı karşımdakinin kalbini kırmayı bilirim ama sonuçta bu sadece subjektif bir alışveriş. Kendime olan saygımdan dolayı işi dibine kadar götürmeyi tercih etmiyorum. Yine de hepinize teşekkürler 🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani duruma göre hareket ederdim. Eğer beklemem gerekiyorsa o günü beklerdim evlenmem gerekiyorsa evlenirdim
Evlenmedim, yani sevdiğim insanın ölümünü kolay kolay kabullenmezdim.
Biriyle evlenmişsem zaten ona çok zor ısınmış ve çok zor sevmişimdir zaten o yüzden yeni ilişkilere açılıp yeniden evlenmem imkansız gibi
Evlenmeyi düşünürüm açıkçası. Çabalamam ama nasip kısmet der kadere bırakırım.
Çok saçma soru az beyin mantık ne bileyim kullanın ya bunu hangi evli doğru cevabı verebilir ya nasip bu işler eşim ölürse evlencem olur mu
Kimse sizden geleceği bilmenizi istemiyor zaten. Soru sadece tahmin veya düşünce üzerine. Nasip deyip geçmek yerine sorunun ne demek istediğini anlamaya çalışsanız yeter. Saygı çerçevesini aşmayı ben de biliyorum ama seviyemi düşürmek istemiyorum sizin gibileri için...
👏🏻
Bi tane haber vardı aydında bir tane itfayeci bir başkısıyla evlenebilmek için eşi çocuğunu öldürmüştü evde yanarak vefat ettiler sonra iş ortaya çıktı o haber aklıma geldi çok canice olduğu için soruda onu hissettir di sitemim sana değil 😊
Kızım varsa eğer evlenmezdim
Senin bişey yazmaya hakkın yok 😂
Niye be jdkdkd
Kızın olmasaydın evlenirdin yani? Ama iyi cevap sdsfg
Başkasını seversem evet kızım varsa kimseyi sevemem öz annesini bile kıskanacak bir kızım olur benim üvey anne hayatta istemez
Peki kdkdkd
Ölmüş neyini bekleyeceksin
Tamam soru bu sadece bir soru, bu kadar negatif veya agresif yorum yapmaya gerçekten gerek yok.
ısırırım seni çok saldırganım haw
Isırırım diyorsun ama şimdilik sadece havlıyorsun o da pek etkileyici değil.
mesaj gönderemiyorum gönderebilsem ısırcam kapıyı kapatmışsın ashfweuhfwh
Mesaj gönderemiyorsan da çok dert etme zaten söyleyeceklerinin pek bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Kapıyı kapatmam da boşuna değilmiş demek ki 😉
KFQWNFIASKFPQWNIFWJFIWQNFqf sen gönder benim kapım açık misafirperverim
Ölmüş adamın nesini bekleyeyim
O zamanın şartlarını bilemeyiz ama evlenmezdim
Evlenmem
Hayatini mi bulacak ki bekliyorum?
Sanmıyorum.
Evlenmem birdaha
Evlenirim
Değişir