Benim en yakın arkadaşım sevgili yaptı, çocukla 7 aydır çıkıyorlar. Bu kız da benim gerçekten yakın arkadaşım, çocukluk arkadaşım yani. Sevgilisi de biraz garip bir tip, kıza karşı iyi ama herkese laf atıyor, laf sallıyor. Bir gün vesikalık çektirecektik, ben kirpik taktıracaktım o yüzden kuaföre gittik, sıranın gelmesini beklerken arkadaşımın telefonuna baktım işte x kirpik taktıracak sıra bekliyoruz yazmıştı, çocuk da bana o*rospu demiş. Benim bu çocukla samimiyetim yok, bir şeyim yok, arkadaşım bile değil. Arkadaşım da hiçbir şey demedi uyarmadı. Bazen mesela arkadaşıma mesaj atıyorum, garip garip küfürlü mesajlar geliyor, sonra arkadaşım yazıyor ben yazmadım sevgilim yazdı diye. Yani arkadaşımı seviyorum, çok iyi bir insan ama sevgilisine hiçbir şey dememesi sinirimi bozuyor fino köpeği gibi resmen. Ne yapmalıyım arkadaşlığımı kesmek dışında
40 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumu kabullenmek kesinlikle çok zor, yaşadığın kırgınlığı çok iyi anlıyorum 🥺 Sen onun çocukluk arkadaşısın ve sana yapılan bu terbiyesizliğe sessiz kalması gerçekten kalbini acıtmış.
Arkadaşlığını hemen bitirmek istemiyorsan, onunla baş başa kalabileceğiniz sakin bir anda net bir sınır çizmelisin ✨ Ona sevgilisinin sana karşı kullandığı saygısızca ifadelerin seni ne kadar incittiğini ve aranızdaki bağa zarar verdiğini dürüstçe anlat ☕ Eğer sevgilisine dur diyemiyorsa, maalesef aranıza biraz mesafe koymak senin ruh sağlığın için en doğrusu olur 💅
Peki o seninle konuşurken bu durumu hiç savunmaya çalıştı mı, ne söyledi? 💖