Ne yapıcam tavsiye verir misiniz?

Burdan birisiyle tanıştım sonra Instagram sonra WhatsApp'a geçtik. Gayet iyi ilerliyorduk 1 aydır konuşuyorduk. Ama bi türlü çözemedim bu çocuğu. Mesela bişey soruyorsun neden böyle yaptın ya da aklıma takılan bişey soruyorum cevap vermiyor. Hesap veriyormuşum gibi hissediyorum diyor. Başta çok iyi gidiyordu. Geçende bi kızlar yazışmış neden yazıştın diyorum abartılıcak bişey yok falan diyor bende engelledim. 3 gündür engelde duruyor ama açmak istiyorum. Seviyorum diyemem ama hoşlanmıştım. Kafam çok karışık. Aşırı manipülatör birisi kendisi. Bu 3 günlük süreçte sadece bi kere aradı ama açmadım. Ulaşmaya falan da çalışmıyor. Ama telefonda konulurken onunla heyecanlı o da hoşlanıyor gibi hissettim. Bide benim hoşlandığımı da biliyor kendisi.
Güncellemeler
9 ay
Engellediysen nerden ulaşıcak derseniz normal arama ve sms den engellemedim
Güncellemeler
9 ay
Birde Instagrama geçmek olsun WhatsAppta geçmek olsun ben teklif ettim. Görüntülü konuşalım dedim ben eve gittikten sonra ararım dedim öylen 4-5 gibi ama aradım açmadı sonra da uyuyordum dedi. Kafamı karıştıran kısım da sevdiğini söylüyor birde konuşurken heyecanlı sesi falan
Ne yapıcam tavsiye verir misiniz?