Bundan 1 sene önce her şeyimi anlatabildiğim ve ona çok güvendiğim birisi vardı. Şimdi onunla bazı sebeplerden dolayı konuşamıyorum ve çok boşluk oldu içimde. Onu en son 1 ay önce gördüm. Hâl hayır sorduk yine çok tatlıydı bana karşı. Şimdi konuşacak kimsem tok, günümün iyi mi geçtiğini kötü mü geçtiğine kimseye anlatamıyorum be yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir günlük tutmanızı tavsiye ediyorum. O sizi daima dinler.
O bana söylemişti bunu, tutuyordum ama her gün aynı şeyleri yazmak sıkmaya başladı bu yüzden bıraktım.
Her gün aynı şeyleri yazmayın siz de. Nasıl ki arkadaşınkza her gün aynı şeyleri anlatmıyorsunuz, günlüğünüz ile de öyle yapın. 😄
Onunlayken öyle olmuyor işte. Yaşamayanın anlayabileceği bir şey değil işte
Anlıyorum...
O hâlde bu durumda hayatınıza bir başkasının girmesini bekleyeceksiniz.
Gailba öyle olacak
Umuyorum ki hayatınıza dahil olacak olan bu yeni kişi, sizi o kimsenin yaptığı gibi hüsrana uğratmayacak olur.
Çok teşekkür ederim umarım siz de mutlu bir hayat yaşarsınız❤️🩹
Şu anki yaşamım bozulmasın da. Haha. Hakkımdaki bu iyi olan dilediğiniz için teşekkür ederim.
Tekrar onla iletişime gir sana iyi geliyorsa
Dediğim gibi bazı sebeplerden ötürü bunu yapamam.
O zaman yeni bir dert ortağı bulacaksın
Hakkettiğin bu fazla konuşma duvarla konuş
Niye hak ettiğim bu
30 yaşına gelince anlayacaksın
Anlamak için 30 yaşına gelmeme yok emin olun. Çünkü yaşadıklarımı hak etmedim
Evinde dur biri aramana gerek yok erkekler dertlerini kimseyle paylaşmiyor sende paylasma
Tamam sen öyle yap
Senin derdini skleyecek enayi yok hadi sg ucube
Hahaha. Tipine bakılırsa seni de öyle yapacak pek kişi yok. Tek tabanca genç ha? Bayağı komikmiş. Fikrim sizinkine uymadığı için kaba yorumunuz iğrençliğinizi gösteriyor. Bana yorum yapan da sizsiniz ayrıca.
Beni öyle yapaacak agalarım var sen erkeklerden ilgi bekleyen taze yontulmus ilgi rospususun aramızdaki fark mı oturdugun yerden ağlamaya devam et
Ahhah. Bayağı komiksin sen. Ama senin gibi sokaklarda büyümedim ben. Bana ilk sataşan da sensin ayrıca. Agaların varsa duvarla konuşma sen de o zaman. Kimsenin ne yaşadığını da bilemezsin ayrıca, çocukluğumdan beri psikolojik sorunlar yaşayan birisiyim. Gerçekten çok terbiyesizce bir yorum. Bir yerde bile derdimizi anlatamaz olduk sizin yüzünüzden.
Ne yasadın lan ben sana yasadıklarimi anlatsam susarsın ilgi rospuluğu yapma burada hadi naş kimse senin derdini gercek zorunda degil parayla satılık mal
Senin yaşadıkların beni etkilemez sokak çırpıntısı. Terbiyesiz herif. Derdimi çek diyen olmadı, hiç yorum yapmasaydın o zaman. Asıl sensin satılık. Senin gibiler sadece sokakta bıçak çekerken abilik yaparsınız, sizin gibileride biliriz.
boş ver lan bıcak çekermiş ulan ben parami kazanıp eve gelen bir insanım sen benimle sokak itini karıştırma sokak rospulari sizin gibi gezenlere denir paraya tapan varlıksın derdini para çözer ancak anlatmayacaksin duymak istemiyoruz
Terbiyesiz herif. Anan sevsin seni. Ananı a.. kadar yolun var. Sokak çırpıntısı. P.. venk
Senin o ananın gelmisini gecmişini soyunu sopunu izzet ikramini skeyim ben qmına kodumun basurlu rospusu seni senin namusunu skeyim ben kqhpenin cocuğu
Allah dinlerim seni
Anlat irsan buyur gel
Yok teşekkür ederim