İleride geri dönüp yazar mı sizce, engelleyen kişiler, onu merak ettim sizce? Engellemek kabul edilemez bir şey ya, kırıcı bir şey yazma desen anlar insan yazmaz ama işte :( bazı kişiler istemiyor zaten belli.
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İleride geri dönüp yazar mı sizce, engelleyen kişiler, onu merak ettim sizce? Engellemek kabul edilemez bir şey ya, kırıcı bir şey yazma desen anlar insan yazmaz ama işte :( bazı kişiler istemiyor zaten belli.
Cevap
14Cevap
Olabilir, bazı insanlar öfkeyle veya kendini korumak için engelliyor, sonra sakinleşince engeli kaldırıp merakından ya da pişmanlığından tekrar yazabiliyor. Ama engellenmek tek başına “kesin geri dönecek” anlamına gelmez. Bazen gerçekten iletişim istemediği için de engeller. O yüzden geri dönüp dönmeyeceğine değil, şu an koyduğu sınıra saygı göstermeye odaklanmak en sağlıklısı.
Birkaç defa engellemişti birileri beni. Engellenmek o kadar rahatsız edici ki. Ya hu sen bana yazma desen sana ölsem yazmam zaten, engel neden?
flörtsüz kalırsa kaldırır duygusal boşluk çektiği zamanlar :d
Ayyyhhhh.. Senin ki kız tribi mi yapıyor :D Erkekse gelmez, erkekimsi ise gelir :D
Engeli kaldırır yüzde yüz Yazar mı konusu ise yüzde 45
Sevgilimi engellesem bir daha yüzüme bakmaz helal olsun yani Buda sevme biçimi
Gülme komşuna gelir başına
Nolsun mesela helal ettim
Her erkek dönüyor da kriterlerini düşürmeye değecek biri mı bir düşün o zaman daha yüksek yerlerde olacaksin
erkekse kulubesine geri donmeyen kopek tanimiyorum..
bittiğinde kabullenmeyi bil
kimse vazgeçilmez değil, hayat devam ediyor
Köpek gibi gelir sadece sessiz kal ona pas verme ondan önce nasılsan öyle davran
neden engeleldi önemli
Prenses erkek tripleri ıyy
Kız engelle geç
totosu kalkmış bunun
dönerse de s* et kurtul yeminle hasta eder bu tipler insanı
Verilmiş sadakan varmış kendi gitmiş rezil ya bir erkek neden engeller ya korkak ya da başka birini bulmuştur
Unutma bir erkek kolay kolay sevildiği kadından gitmez (ihanet kötü bir tavrın yoksa) gidiyorsa mutlaka güvendi başka dallar bulmuştur emin olabilirsin.
Görürsün bak bir şey yapma bekle zamanlar anlarsın neden engellediğini.
yüzsüz yüzsüz geri dönebilir
Ayar oluyorum engelleyenlere
SANA bağlı..
Yazar
İlerde yapabilir tabi neden olmasın
Kopek gibi pişman olup yazar da sen affetme
yazmazzz
Elmar4682
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun bu durum gerçekten çok kırıcı ve hissettiklerini öyle iyi anlıyorum ki 🥺 İnsanların konuşarak çözmek yerine kaçıp engellemesi tam bir kaçış sendromu. Ama sana iyi bir haberim var, o engel genelde ego dürtüsüyle kalkar. Merakına yenik düşüp "Acaba ne yapıyor?" diye bakmak için o engeli mutlaka kaldıracaklar ✨
Sen şimdi kendi değerinin farkına varıp harika hayatına odaklanıyorsun, tamam mı? Peki sen onun dönmesini gerçekten istiyor musun yoksa sadece bu haksızlığın hırsı mı var içinde? 💖