Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1. Eşim yetişkin ve mental olarak da sağlıklı düşünen bir insandır. Eve kaçta geleceğini bilir. Asla müdahale etmem. Kontrol altında tutmam.
2. Toplum içinde arkadaş seçiminde normal olan çoğunluğun kendi hemcinsi olmasıdır. Ama bu, karşı cinsten yakın arkadaşı olamayacağı anlamına gelmez.
3. Eşim ne zaman, nerede, nasıl giyineceğine kendisi kara verir. Ben sadece fikrimi söylerim.
4. Kıskançlık kaybetme korkusunun tepkisidir. Bizim öyle bir korkumuz yok. Eşim beni, ben de eşimi kıskanmam. Biz birbirimize değer verir, saygı duyarız.
5. Eşimin arkadaşlarıyla bara gitmek isterse gidebilir. Bu neden çekinilecek bir durum olsun ki? Herkesin eğlenmeye hakkı var. Ben de arkadaşlarımla gidiyorum. Bunda bir sıkıntı yok.
6. Sosyal medya hesapları özel alandır. Bu güne kadar ben de eşim de, birbirimizin sosyal medya hesaplarına bakmadık. Arkadaşlarımla onların özel bazı durumları hakkında konuşuyor olmamız mümkün. Bunu eşimin görmesini istemem. Aynı durum, onun için de geçerli
7. Eşimin eski sevgilisiyle arkadaş kalması onunla yeniden ikişki kuracağı anlamına gelmez. Öyle olsaydı, onu bırakıp bana gelmezdi.
8. Bir tek bu saçma geldi. Eşim bırak karşı cinsi, hemcinsiyle de gitmez. Sinemaya gidecekse, benimle gider. Neden böyle saçma bir şey yapsın ki.
9. Eski sevgililerden arada bahsederiz. Çok da önemli değil.
Bir insan eğer eşini ya da sevgilisini seviyor ve ona çok bağlı ise, bu saydıklarının hiç biri onu aldatmaya itmez. Güvenmiyorsanız sevgili ya da eş olmazsınız. Karşılıklı güvene dayalı bir ikişki erkeği sizin değiminizle "güzel kardeşim" yapmaz. Tam tersi yüceltir.
29 Yorumla- 1 ay
@Rakine Ya kusura bakma da seninki güven ilişkisi değil. Sınırsız özgürlüğün ve özel alanların olduğu birliktelik düpedüz açık ilişkidir.
Kıskançlık konusuna gelecek olursam. Evet, erkekler kadınlara kolayca ulaşamıyor ya da kolayca evlilik yapamıyor. Bu yüzden kaybetme korkumuzun olması normal. Bir kimsenin, kazandığı şeyi kaybetme korkusu taşıması normaldir. Bunda eleştirilecek bir şey yok. Ayrıca eril kıskançlığın temel dinamiği retrodur. Yani soyunu, nesebini koruma içgüdüseliyle ilgili.
Bir başka konu; birbirinize güveniyor olmanız, birbirinize yanlış yapmadığınız ya da yapmayacağınız anlamına gelmiyor. Sen, kendinden karşındakine güvenir hale gelmişsen eğer çoktan manipüle edilmişsin demektir.
Sonuç olarak; ÇOK KASMAYIN ABİ. BELKİ HER İKİNİZ DE BİRBİRİNİZİ GENÇ YAŞTA İNSANLARLA ALDATIYOR AMA KARŞILIKLI GÜVEN SAFSATASIYLA BİRBİRİNİZE RENK VERMİYORSUNUZDUR. BİRBİRİNİZE CİNSEL ANLAMDA YETEMİYOR OLABİLİRSİNİZ. Aksi takdirde arkadaşlarla bara gitmek ya da eski sevgiliyle arkadaş kalmak falan fistan... Bunlar normalleştirilecek, tolere edilecek durumlar değildir. - 1 ay
@Fikretin_İktidarı Ben yeteri kadar açık ve net anlattım. Ama maalesef anlayamamışsın. Biz cinsel olarak arayışta değiliz. Açık ilişki falan da yaşamıyoruz. Senin sınırsız özgürlük kriterlerinle benimki pek uyuşmuyor anlaşılan. Bir kadının arladaşları ile bara gidip eğlenmesi benim açımdan benimle gitmesinden farklı bir durum değil. Amaç eğlence. Ben de bara arkadaşlarımla gitsem eğlenmek için giderim. Herkes bara bir partner bulup seks yapmak için gitmez. Neden bu olayı mutlaka cinsellik olmalı durumuna getiriyorsunuz. Biz cinsel olarak birbirimize yetmiyor değiliz ve bir arayışımız yok.
- 1 ay
@Rakine Eşinin, alemci erkeklerin partner bulmak için geldiği ortamlara tek başına gitmesine izin veriyor olman dahi başlı başına bir skandaldır, aynı zamanda fiyaskodur.
Eşinin, eski sevgilisine ya da eski sevgilisinin eşine hala arkadaş gözüyle baktığından emin olup ateş ile barutun, patlamadan birarada olabileceğine inanıyor olman sanıldığı gibi bir zekâ sorunu ya da tecrübesizliğe değil olsa olsa hormonal bozukluğa ya da odipal sanrıya işaret eden bir durum.
Yoksa hayat, bu yaşınıza kadar, bir kadınla erkeğin arkadaş olarak kalamayacağını; erkeklerin, şehvet duymadıkları kadınlarla asla arkadaş kalamadıklarını size öğretememiş olamaz. - 1 ay
@Fikretin_İktidarı, bazı erkeklerin partner bulmak için eğlence mekanlarına gitmeleri, oradaki her kadının da bu erkeklere partner olmak gibi bir amaçları olduğu anlamına gelmez. Sen nerede yaşıyorsun? Bilmiyorum. Ama bir kadınla bir erkeğin asla arkadaş kalmayacağının doğru olmadığını çok iyi biliyorum. Senin bunu görmemiş olman, söylediğinin doğru olduğu anlamına gelmez. Süslü kelimeler kullanmaya çalışmışsın. Ancak odipal sanrının ne anlama geldiğini pek bildiğini de sanmıyorum. Çünkü konuyla hiç alakası yok. Son olarak, kendi düşüncelerini kendine saklamanı, benim yaşantımla ilgili saçma sapan çıkarımlarda bulunmamanı tavsiye ederim. Sen kendi dünyanda yaşa. Ben de kendi dünyamda.
- 1 ay
@Rakine 😅😅😅 Yapma Allah'ını seversen. Odipal sanrının ne olduğunu bildiğim için yazıyorum bunları. Kimlerde, ne şekilde görüldüğünü de biliyorum. Bilmeyi geçtim. Odipal sanrı üzerine makale yazar, seminer verir, sempozyum yaparım.
Tamam başka sözüm yok. Sen, kendince makul ve meşru gördüğün dejenere olmuş hayatını, evliliğini sürdürmeye devam et. - 1 ay
- 1 ay
***evliliğini ve aile hayatını önemseyen
- 1 ay
@Fikretin_İktidarı Tabi ki. Ben senin saçma teorilerinle evliliğimi sorgulayacak değilim. Keşke her evlilik bizimki gibi olsa. Biz birbirini seven, sayan, güvenen, mutlu bir çiftiz. Birbirimize yetiyoruz. Üçüncü bir kişinin de bunu bozmasına hiç bir zaman müsade etmedik. Etmeyiz de.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ay20 puan. Akşam eve kaçta giderse gitsin çocuk değil ya karışayım. Sadece güvenli ve tekin bir yerde olmalı.
Kıyafete karışmayı kendime yakıştırmam. Bu yüzden kıyafetine karışma gereği duyacağım biriyle zaten sevgili olmam. En az bir ejderha kadar gururluyum çünkü 😀13 Yorumla- 1 ay
Maddelerin çoğu kıskançlıkla alakalı ama orada "sevgilimi kıskanmam" maddesi var. Bu durumda sadece o madde otomatik olarak en az 80 puan eder. Listeyi sen hazırlamadın umarım 😀
1 ayManitleri olacak heriflerle parası için birlikteyse olan kızların hepsi bu testi 270 tam puanla bitirir.
Erkeklerin içinde bu testten 0'ın üstünde puan alan varsa ya bisekstir ya da odipal kişilik kompleksinden muzdariptir.
12 Yorumla
u 1 ayHiç puan almadım fiko 🎉
- 1 ay
@adeliina Doğrudur. E etrafta zengin adam yok Ayşegül. Yani yok derken az da olsa vardır. E onlar da evde hatunu yiyor, işyerinde de sekretere vuruyor. Dolayısıyla adam, sosyal hayatta pek görünür değil
Hatunun da sekreterin de birbirinden haberi var ama ikisi de adamı paylaşmaya razı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayPuanım yüksek de cevaplar duruma ortama göre değişir.
9 özellikle yapılmalı diye düşünüyorum. Hayatımızdan çıkan kişileri anlatım biçimimiz karakterimizi gösteriyor. Ayrıca ayrılma nedeni kişinin sınırlarını gösteriyor. Fix sorum exlerdir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bu ne böyle? Sıfır aldım.. Bari ismimi yazayım 10 puan ver sdfhgfsd
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayMerhaba,
Sıfır sıfır sıfır! 😅224 Yorumla- 1 ay
Hahaaha🌸😅🌸 güzel olan şeyleri abartmak güzeldir 😅abartmak lazım bazen hatta çoğu zaman 😅az değil çok mutlu olalım mesela az değil çok gülelim mesela az değil çok huzurlu olalım 😅
Kıskanç hatuna bayılırım valla 😅 - 1 ay
Güzel konuşalım evrene güzel mesaj 😅ben hoş olur mutlu olurum 😅🌸😅aksi huzursuz eder
- 1 ay
Geniş olan çok 😅sen böyle iyisin 😅 kıskançlık yakışır sana 😅
Genişleri anlamıyorum hemde hiç 😅
Mesela çift gördüm görgülü pastanesinde 😅kız minnacık şort giymiş yanında sevgilisi şort da denmez ona balla baxorrimden kısaydı 😂😂😂😂 - 1 ay
Yo herkes bakıyordu 😅millet hatta birbirine haber veriyor
Bir işletme de karı için beni arayıp çağırdılar karıya bak diye sinirlenmiştim çağıran kişi evliydi aç köpekler - 1 ay
Allah Allah 😂 canları cehenneme ya 😂😅😂
Hani açık giyime sözüm yok Ayş' 🌹ama abartanları sevmiyorum.
Kılık kıyafet ile kişilik ve karakter olmaz ama bana ters 😅ben kıskanırım ulan çok 😅 - 1 ay
😂😂😂😂😂valla hiç denk gelmedim de çok çıplak var 😅😅😂😅
Mesela bugün kapı önünden ayrılmadım 😅market alışverişi harici bir sürü tamir yaptım çocuklar geldi kola fanta vişne suyu limonata kara dut çay abur cubur 😅evin önüne koyuyorum 😅sonra tamir aletleri 😅hobi takılıyorum 😅 çocuğun birinin lastiği patlattı yaptım dün bugün babası geldi borcum ne dedi 😅yok abi dedim ısrar etti bir paket sigara yeterli abi dedim iki paket parlament verdi zorla 😅annesi gözleme börek yollamıştı bir de piskuvi pastası 😅kapı önündeyim ev erkeğiuim ben - 1 ay
Teşekkür ediyorum 😅bende şekersiz içiyorum çayı alıştım 😅ama tatlı severim baklava tulumba filan 😅 şekeri bırakmış oluyom mu
- 1 ay
Heheeh 😅🌸😅evet evet akşam üstü misafir vardı şey diyor sen hiç kilo almıyon mu sjdjd
- 1 ay
Hahaha 😅 bazen kilo almak istiyorum ama çok hareketliyim her yere girer çıkarım tırmanarım mevzulara bakarım abiyim yani Mesela bugün bir hırsızlık olmuş beni arıyorlar abi gel 😅gassp olmuş abi gel 😅bisikletime zarar veriyorlar abi gel 😂 atom karınca gibiyim bilmem hatırlar mısın iyilerin dostu kötülerin düşmanı
- 1 ay
Ahaajsj 😅😂😅kaç kilosun desem 😅
- 1 ay
Valla Allah için normalde zayıf seviyorum, kilolu sevmem balık etli hiç sevmem 😂uzak durmaya çalışırım hep 😅balık etli görünce kaçıyorum ghost yapıyordum dkdkd
- 1 ay
Zıt mıyız 😅valla kendime heybetli demem ben 😅ama çevremde bruc Lee gibi vücudun var diyen çok Allah için çocukken de duyardım kaslara istinaden olabilir 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 ayHayatıma giren insan kendini bilirse sorun yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 270,6b cevap paylaştı.
u 1 ay0 puan aldım gurur duydum kendimle bir kere daha.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44b cevap paylaştı.
1 ayAllah'tan puan almadım gadası
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayBu ne ya kazananın kaybettiği yarışma gibi. Eve giriş çıkış saatine karışmam birbirimize şeffaf olduğumuz sürece. Giyim tarzına asla karışmam ki kendisinden de aynı inceliği beklerim. Bu sebeple 40 puan :)
Noldu ben şimdi g@v@t mıyım? :P
31 Yorumla- 1 ay
@gülümseyenkedi G*vatlık; kıskançlık ve sahiplenme duygusu olmayan, karısının başkasından yaptığı gayrı meşru çocuğa bilerek üvey babalık yapan erkekler için kullanılır. Yani kadından g*vat olmaz.
Tıpkı erkekte bekaret diye bir mekaniğin olmaması gibi düşün.
Bekaret, kadın bedeniyle ilgili spesifik bir kavramsa g*vatlık da erkeğin açık ilişki yaşaması ya da bir gayrımeşru fırlamaya bilerek üvey baba olmasıdır.
Sonuç olarak; sen bu testten 270 tam puan da alsan g*vat olmuyorsun. Sevgilin/kocan, isterse dünyayı s*ksin. Evdeki çocuğun annesi bellidir ama sen niyeti bozarsan çocuğun babası meçhule düşer.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 ayKarşı cins arkadaşı eski bir arkadaşı olabilir, yeni arkadaşları olamaz ama. 30. Eski sevgilisini illaki sorarız, yapmayan yoktur neredeyse. 20. 50 puan aldım ama güzel kardeşim değil, mantık çerçevesinde bakıyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. - Kendime koca bir sıfır veriyorum
Hele o pavyon detayı shshs 😂
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgilimin giyimine karışmam var sadece çünkü giyimi hoşuma gitmeyen kadının hayatına girmem
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ay0 puan çok şükür. Bu testten puan aldığım gün öldüğüm gündür.
140 Yorumla- 1 ay
Öyle tabi ya. Benim hayatımdaki kadın zaten nasıl davranması gerektiğini bilir yani şu hareketlerden birisini yapıp benim uyarmamı beklemez ama olsun yine de duruşumuz net
- 1 ay
Ben sosyal medyasını kapatmasını vs söylemem, hiç de söylemedim ama takip listesi, mesajlaşma vs bunlar olmaz. En güzeli tabi ki sosyal medyadan izole olmak ve birbirine vakit ayırmak. Benim hayatımdaki insanın hayatında benden başka yabancı bir karşı cins arkadaş vs adı altında da olsa olamaz, bende hareketlerime dikkat ederim zaten o yüzden karşımdakinin de içi rahat olur.
- 1 ay
Doğrudur ama hayatına o an girecek olan erkek, henüz hayatına girmediği için anlık olarak gördüğü ve bildiği şeye bakarak değerlendirir. Seni çok fazla tanıma şansı olması mümkün değil sonuçta. Sende kendince haklısındır elbette ama böyle düşünen de kendince haklı. Senin özelinde söylemiyorum mesela bende yakın erkek arkadaşı olan birisini görsem yanaşmayı düşünüyorsam da yanaşmam yani güven hissiyatım kaybolur, tutarsız birisi olduğu izlenimine kapılırım ama bunlar şahsi görüşler tabi.
- 1 ay
Ama bak testte ne var 30 puanlık sevgilimin karşı cins arkadaşı maddesi var😂
Sevgili olduğunda hala bu statü devam ettiğinde koca bir 30 puan alınmış oluyor aaahsa - 1 ay
Ben çok net olduğum için bana bu soruyu 5 sene önce de sorsalar 5 sene sonra da sorsalar benim için bunların cevabı aynı. Benim hayatımdaki kadının, benim kadınım diye nitelendirdiğim kadının hayatında samimi olabileceği başka bir erkek olamaz. Şunu demiyorum çok eski bir arkadaşını gördü, görmezden gel hayır yani ayaküstü bir iki hal hatır sorulur elbette fakat ekstra konuşma, buluşma vs bunlar olmaz bende. Benimde zamanında yakın kız arkadaşlarım oldu ama şunu net gördüm ki erkek farklı bakmasa kadın farklı bakabiliyor veya tam tersi yaşanıyor yani arkadaş kisvesinde görünüp zamanla farklı tavırlara bürünen insanlar çok fazla.
- 1 ay
Yani bu tip durumların en tehlikeli olduğu dönemler duygusal boşluklar ve maalesef ama hormonların düz duvara tırmanma noktasına getirdiği noktalarda yanı başta potansiyel birisinin olması durumudur zaten o yüzden ben en son bu tür arkadaşlığımı üniversite başlarında bitirdim maalesef bana yaklaşımı beni rahatsız etmeye başlamıştı. Benim yerimde birçok kişi muhtemelen benim yaptığımı yapıp iletişimi kesmez bu durumdan belki faydalanmayı denerdi ama ben arkadaş dediğim kardeş gibi gördüğüm insana karşı bunu kendimi yakıştırmayıp muhabbeti kestim pişman da değilim.
Hele ki özellikle erkekler güzel olan kadınlarla arkadaşlıklarında çokça farklı düşüncelere fikirlere kayabiliyor. Mesela sen güzel bir kadınsın 10 arkadaşlık ilişkisi kursan muhtemelen bir süre sonra biraz pas versen 9 tanesi anında arkadaşlık modundan çıkar muhtemelen o 1 tanesi hala arkadaş modunda kalabilir ki bazı arkadaşlıklarda bu bir kişide kalmıyor.
Özetle ben bu yüzden bu tip şeylere karşıyım ben de yakın arkadaş olarak karşı cinsle arkadaşlık etmem benim hayatımdaki kişi de edemez bu kafa rahatlığı açısından en mantıklı yol bana göre
u 1 ayBenim üniversite döneminde yoktu. Derslerden başımı kaldıramıyordum 😂 Bir de ben realde erkekle arkadaş olmam, olamam. Sadece sanalda kalır. Realimde sadece ailem, akrabalar, bir de olursa sevgili olur. Sınırlarım bellidir. Yanlışını gördüklerimde oldu yalan yok, direkt engelledim. Adamla askerlik arkadaşı gibi konuşuyorum, ondan bile etkileniyor tövbe yarabbim jshshs
- 1 ay
Ya işte o aslında sonradan etkilenmiyor şimdi bazısı pusuya yatan sırtlan gibi oluyor ve fırsat kolluyor iki samimiyet görünce de hemen acaba şansım olur mu kafasına bürünüp harekete geçmeye başlıyor. Bana göre bir erkeğin en zavallı versiyonu arkadaş ayağına yatıp da yürümek için fırsat kollayan tipler yani niyetin ne ise adam gibi konuşursun olursa olur olmazsa olmaz sonuçta herkes herkesi beğenmek kabul etmek zorunda değil ama işte var değişik tipler. Belli ki seni baştan beğenmişler doğrudan yerine arkadaş ayağıyla bir deneyelim demişler olmamış😂
- 1 ay
Seni görmüş ya ama ona farketmez artık asahsa
Beğenmiş bir kere yani Adelina da olsan Adonis de olsan ona farketmez demek ki😂 - 1 ay
Niye sende kadınsın ama bak sohbetin sardı asagsa
- 1 ay
Vay be ben bile Amerikan güreşini pek izlemedim Asagsa
Ben boks izlerdim daha çok sonra kendim de yaptım bir süre yani Amerikan Güreşi bana çok yapay geliyor ya. Samimi tarzın var evet o yüzden sohbet sürüyor, sarıyor.
O değilde sen Ankaralıydın galiba değil mi Ankara’ya birkaç günlüğüne gezmeye gelecek olanlara nereleri tavsiye edersin daha da doğrusu Ankara’ya gezmeye gelmeye değer mi? Ben bir akrabamı ziyaret etmeyi düşünüyorum ama sadece bunun için de gelmeyeyim gezebileceğim yerler var mı onu da merak ediyorum fakat bazı arkadaşlar Avm dışında yer yok diyor bunlar doğru mudur - 1 ay
Göllerde ne kadar güzel acaba adagsas
Ben bol bol göl yerine deniz görüyorum gidiyorum zaten anlaşılan harbiden gezilecek yeri yokmuş. Neyse akraba ziyareti yapar dönerim adagsas - 1 ay
Ayıptır söylemedi ben bu ay 2 kere Çeşme’ye gittim😂
Kurtulursun ya ne olacak - 1 ay
Geçmiş olsun ciddi bir şey değildir umarım.
Antalya’ya deniz için gittim yine bu yaz ama yok ya yaşanacak şehir değil nem mahvetti resmen.
Muğla iyidir bir sonraki yaz tekrar gitmeyi planlıyorum. Ben İzmirli olduğumdan ve sahile vs yakın olduğumdan yüzme dışında zaten yine sahilde oturuyorum ama yüzmeye genelde Çeşmeye gidiyorum Kleopatra koyu var orada yine çok güzel oraya gidiyorum sıfır dalga ve dini görünüyor cam gibi.
Sahil kasabasında yaşamak ciddi maliyetli bir şey maalesef. Benimde bir kedim vardı çok severim bende ama muhtemelen bir daha sahiplenmem ama sokakta gördükçe tuttuğumu hemen yakalar severim asagsaxa - 1 ay
Bak benim kedim buydu.
https://r.resimlink.com/biNQKT_drwG.jpeg - 1 ay
Çok da akıllıydı ablası😂
- 1 ay
Ya maalesef biz taşındık ve taşındığımız evde ciddi yüksek fakat bu kediler sokak kedileri gibi değil yani nerede nasıl davranacaklarını bilmiyorlar ve yüksekten düşmesinden çok korktuk, bir şey olursa kahroluruz diye eski sahibine verdik bizde yaklaşık 2 sene kaldı yani öyle alıştık ki gideli 1 2 sene arası oldu hala alışamadım yokluğuna üstelik ben bir şeylere öyle kolayca da bağlanmıyorum ama bunlar o kadar masum canlılar ki. Çok üzüldüğüm için bir daha muhtemelen sahiplenmem sonra bir sebeple ayrılınca insan üzülüyor.
- 1 ay
Aynen öyle aileden birisi gibi oluyor resmen. Niye küfretti 😂
- 1 ay
Demek ki tehlikelisin çünkü kediler tehlikelilere karşı öyledir mesela beni görsünler hemen gelirler sevdirmeye ee tabi nihayetinde aynı familyadanız ben aslan onlarda kedi😂
- 1 ay
Sen dişi aslansın ama niye öyle oldu acaba😂
Demek ki kediler sende bir tehlike gördü yani karıncanın üstüne basmıyormuşsun ama var demek ki başka tehlikelerin asagsa - 1 ay
Aga be sigara içmiyorum eğer içseydim senin için yakardım bir tane. Gördüğüm kedilere seni de sevmeleri için tembihlerim bir gün yanlarından geçersen sana da sevgi ve saygılarını gösterirler😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBen g*vat değilim ama tipsizim. Bunların hiçbirine zaten sevgilim olmadığı için karışmam. Kadınların tek umursadığı şey dış görünüş olduğu için benim hiçbir zaman bir sevgilim olmayacak.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 1 aySevgili eve kaçta gitti karışmam. Giyimine karışmam. Karşı cins arkadaşı olabilir, ben de tanıyorsam şayet. O kadar özgüvensiz değilim, karşı cinsi tehdit görecek kadar. 🥳🙌
10 Yorumla
1 aySıfırla beni ugurlayin salavatlar eşliğinde şıkları okurken bile sinirden gözüm seğirdi bcvdf
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
1 ay5. Soruya kadar zoe dayandım gözüm seğirmeye başladı
20 Yorumla
1 aySadece 9u seçerek 20 puanla testi bitiriyorum (DAHA SONRA BOĞACAĞIM)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Gfatın tam kelime anlamını biliyormusun buna ceval verilirmi yahu delü
10 YorumlaSıfır :) e erkek olarak bunları kabul etmedi zor 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 aybu test beni kesmedi sevgilim eski sevgilisiyle tatile gidebilir de olmalıydı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ay20 aldım. oda belli bir yere kadar anlatsın yani :D
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler, sözüm size. Olum yazıyonuz şortlu etekli barda pavyonda foto hikaye atan kızlara, sonra kısıtlamaya çalışıyorsunuz ve kıskançlık tripleri. Kendinize bile dürüst değilsiniz be 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.
1 ayBen de sıfır çektim haha
23 Yorumla- 1 ay
Bedava Stilisti olucam daha ne istiyor ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 aySeninle aynı zaferi paylaşıyoruz
11 Yorumla
u 1 ayAbartıyor muyuz acaba 😂
1 ay270 puan çıktım efenim çok şükür
14 Yorumla- 1 ay
sevgilim, eski sevgilisiyle bugalov tatiline gidebilir seçeneği de olsa 400 puan oluyordum efenim kıl payı kaçırdım
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 70 aldım shdjgl
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
1 ayBende sıfır. Biraz 3 numara olabilir belli ama hiç karışmam da diyenem bir zaman gelşr karışabilirim yanlış nir giyim okduğunu düşünürsem
00 Yorumla Ben bunların hiçbirine karışmam. Bunlar varsa sevgilim olmaz zaten. 😂 İnsanları değiştirmek doğru değil. Uygun değilse yeni birini bulmak lazım 😂
00 Yorumla
1 aySıfır eksi olsa eksiye düşücem sanırım mağaramdan selam dldldldkdlflfl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 aySıfır puanla tamamladık çok şükür 🤣 we are clean 🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 0 aldım ruh hastası mıyım acaba
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sıfır puan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayHepsi mide bulandırıcı şeyler sıfır çektim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı. 20 puan aldım..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayŞükür bugünde gav*t çıkmadık.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
1 ayNeredeyse 0 olacak az kaldı 😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 ayOtur yerine sıfır dedikleri bu olsa gerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayYine sıfır çektik
10 Yorumla Ohaa yani bunlar ne 0 aldım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Benden güzel kardeşim değil ama odun çıktı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayKoca bir SIFIR 😂😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı.
1 ay0 şükür bu günde mağramızdayoz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Allah'a şükür mağaramdan yine çıkmadım jdj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Giyimine karışmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Ben mağaramda mutluyum ya :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. 20 sösösögs medeniyet deyince de ben
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. 0 aldığıma sevineceğim aklıma gelmezdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
m 1 ayKoca bir sıfır çektik elhamdülillah
10 Yorumla
1 ayMatematikten bile puan alırım ama bundan 0
10 YorumlaSevgilimin giymine karışmam.😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Saçmalık olmuş.
Aynı puanlamayı esskortt ruhlu ve kucaktan kucaga gezen kızlar içinde yapsana.😃00 Yorumla
1 ayHarbi harbi bunları modern oolma olarak gören evli çiftler dahi var
00 Yorumla3 ve 9 sadece
10 Yorumla
1 ay190 iyidir
10 YorumlaSıfırr
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 aySıfır çektim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ay0 aldık
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
1 aySıfır puan
10 Yorumla
1 ay60 çıktı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
1 ay20 aldım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ay0 puan aldım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,8b cevap paylaştı. Her daim 0 puan
10 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler