Aile & Toplum Kaç puan topladınız? xBOĞA Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu birazda keko işleri Kaç puan topladınız? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
der_Hauptmann Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 84% +1 yıl Bireysel silahlanmayı destekleyen biri olduğumdan ve her gün ormana gittiğimden 15 puan bıçak taşımaktan aldım (15) 0 0 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Knk simdi bu Şu an yapiyonmu bunlari yoksa gecmiste yaptinmu bunlari demek 0 3 Yorumla xBOĞA +1 yıl şu an Yorumla YargiQueen +1 yıl 5 aldim mk ya jssbsbs Yorumla xBOĞA +1 yıl Adgajdhwkje yeterli Yorumla
bursagrkleli Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl tek el direksiyon normal değil mi, diğer el zaten viteste 0 1 Yorumla xBOĞA +1 yıl Bir elde camdan dışarı da olursa keko oluyosun knka Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bally bonzai met bunlar eksik bütün puanlari tornadoyla alıp supurelim kimseye kalmasin 0 1 Yorumla xBOĞA +1 yıl ADHSKDSJDHSJD Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 0 çektim üdşxşddğşzlz 0 3 Yorumla xBOĞA +1 yıl Nasıl 0 knka bari 5 olsaydj Yorumla Ondomann +1 yıl Sakaldan 5 olabilir doğru 😃 Yorumla xBOĞA +1 yıl Hehhhhhhh Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl 0 lan baya iyiyim jzjfjsxj 0 2 Yorumla xBOĞA +1 yıl Nasıl 0 lannnnnnn Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Hiçbiri yok karşim şükür Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sakal bırakırken vücuda lazer mükemmelmiş 😄 0 1 Yorumla xBOĞA +1 yıl 😃 😃 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sigara bira sakal 0 1 Yorumla xBOĞA +1 yıl İdeal Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sigara , sakal, dövme :)))) 0 3 Yorumla xBOĞA +1 yıl İdare eder Yorumla ilkersezenn +1 yıl Doğduğun yer kaderindir bro :))))) ne yapsan dipler kalıyor o kadar birşeyler.. ( Mersin ) Yorumla xBOĞA +1 yıl Haha kesinlikle 😃 Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benim 10 puan Sakal ve Tesbih 0 9 Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Pardon Sakal ve İngilizce bilememek tam bilmiyorum Yorumla xBOĞA +1 yıl Sakal okeyde tespih kekoca Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Yok tesbih kullanıyorum yanlış yazdım ingilozcem iyi değil tesbih yanlış oldu 🤣😂 Yorumla xBOĞA +1 yıl Yine tesbih kullanıyorum yazmışsın knkaaa 😆 Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Sjsjs galiba ilerde kullanıcam smsmsm normalde Tesbih kullanmıyorum Yorumla xBOĞA +1 yıl Kullanma knka boş iş Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Biliyorum tesbih mamazı için kanka sjsjs Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Namazı* Yorumla xBOĞA +1 yıl aahahhaahhaahh Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. 5 puan topladım o da dövme... 0 1 Yorumla xBOĞA +1 yıl Yeterli 😃 Yorumla
Freesia_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kuş serisi araç doğan falan mı oluyor😂 0 1 Yorumla xBOĞA +1 yıl Evet doğan şahin serçe kartal Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Nargile, sigara, tek el direksiyon 20 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 15 puanım aahhah sigara ve nargile 0 6 Yorumla xBOĞA +1 yıl Keko kategorisine giriyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hı hı tabi 😂 Yorumla xBOĞA +1 yıl 😃 neyse biz seni böyle sevdik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napalım bi nargilemiz var ona da karısmayın 😅 Yorumla xBOĞA +1 yıl Yok yok devam yarasınnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😇 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oleyyy keko değilmişim 🥳 0 5 Yorumla xBOĞA +1 yıl 0 mı çektin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 😜 Yorumla xBOĞA +1 yıl Ohaa ben 15 puan 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar kekoluk her erkekte olabilir, normal :d Yorumla xBOĞA +1 yıl Teşekkürler sgdjshfs Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 20 puan :/ 0 1 Yorumla xBOĞA +1 yıl Kaybettin 😆 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sıfır kgjk 0 5 Yorumla xBOĞA +1 yıl Nasıl hiç mi tabloda yaptığın bir şey yok 😃 Yorumla thecutewitch +1 yıl HayırKekonun K si değilmişim kgjk Yorumla xBOĞA +1 yıl Vay be elit bir kadın daha Yorumla thecutewitch +1 yıl Estağfurullah normalim sadece keko değilim o kadar Yorumla xBOĞA +1 yıl İyi bari Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Anaaa sıfır😂 0 5 Yorumla xBOĞA +1 yıl Nasıl ya hiç mı yok Yorumla efulimmm88 +1 yıl Listeye tekrar baktım ama hiç yok Yorumla xBOĞA +1 yıl Elit olarak seçildiniz bravo Yorumla efulimmm88 +1 yıl Kendimi tebrik ediyorum 😂 Yorumla xBOĞA +1 yıl Bendeeee Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Kekolar kim 0 1 Yorumla xBOĞA +1 yıl Bu tablodan +20 puan alan keko oluyor knkaas Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. Ben 10 puan topladım 0 4 Yorumla xBOĞA +1 yıl Hangileri Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Sigara ve İngilizce bilmemek 😅 Yorumla xBOĞA +1 yıl İdare eder 😃 Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Yani 😅😅buna da şükür Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 27,5İngilizem a1 0 2 Yorumla xBOĞA +1 yıl Diğerleri hangileri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤫 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bireysel silahlanmayı destekleyen biri olduğumdan ve her gün ormana gittiğimden 15 puan bıçak taşımaktan aldım
(15)
Knk simdi bu Şu an yapiyonmu bunlari yoksa gecmiste yaptinmu bunlari demek
şu an
5 aldim mk ya jssbsbs
Adgajdhwkje yeterli
tek el direksiyon normal değil mi, diğer el zaten viteste
Bir elde camdan dışarı da olursa keko oluyosun knka
Bally bonzai met bunlar eksik bütün puanlari tornadoyla alıp supurelim kimseye kalmasin
ADHSKDSJDHSJD
0 çektim üdşxşddğşzlz
Nasıl 0 knka bari 5 olsaydj
Sakaldan 5 olabilir doğru 😃
Hehhhhhhh
0 lan baya iyiyim jzjfjsxj
Nasıl 0 lannnnnnn
Hiçbiri yok karşim şükür
Sakal bırakırken vücuda lazer mükemmelmiş 😄
😃 😃
Sigara bira sakal
İdeal
Sigara , sakal, dövme :))))
İdare eder
Doğduğun yer kaderindir bro :))))) ne yapsan dipler kalıyor o kadar birşeyler.. ( Mersin )
Haha kesinlikle 😃
Benim 10 puan Sakal ve Tesbih
Pardon Sakal ve İngilizce bilememek tam bilmiyorum
Sakal okeyde tespih kekoca
Yok tesbih kullanıyorum yanlış yazdım ingilozcem iyi değil tesbih yanlış oldu 🤣😂
Yine tesbih kullanıyorum yazmışsın knkaaa 😆
Sjsjs galiba ilerde kullanıcam smsmsm normalde Tesbih kullanmıyorum
Kullanma knka boş iş
Biliyorum tesbih mamazı için kanka sjsjs
Namazı*
aahahhaahhaahh
5 puan topladım o da dövme...
Yeterli 😃
Kuş serisi araç doğan falan mı oluyor😂
Evet doğan şahin serçe kartal
20
sigara, bira, sakal, direksiyon