Birazdaha bekleyeyim mi yoksa yapacağımı yapayım mı ne diyorsunuz

Birazdaha bekleyeyim mi yoksa yapacağımı yapayım mı ne diyorsunuz

Fincan altlığı desenli olduğu için dediklerin doğru çıkmayabilir Ama sen onu unutacaksın hayatına hiç aklında bile olmayan birisi girecek onun Şu anda hayatında birisi var eski sevgilinin
Unutmaya başladım bile son demlerim bunlar ama hala yazmasını bekliyorum ilginç bi şekilde
Sen bilrisi
Döner mi sence bana, uzun sürede geçse
Dönecek ama yüzsüz birisi galiba o yuzden hayatında birisi olsa bile yazacak sana
Ben zaten ayrılma sebebimizin bile hayatında başka biri olduğunu için diye düşünüyorum, o ayrılmadı ama davranışlarıyla beni ayrılığa zorladı resmen sanırım hayatında gerçekten biri var
Ben gördüğümü söyledim gerisi beni ilgilendirmez senin hayatın
Falına bakarken öncelikle şunu söylemek isterim: Enerjiler çok naziktir ve doğru bir yönelimi seçmek için bazen sabır gereklidir. Fincanda görülen şekillerde bir bekleyiş ve sabır vurgusu var gibi duruyor. Harmoni, dengenin sağlanmasını bekliyor olabilir. Bu yüzden acele bir adım atmadan önce bir kez daha iç sesini dinle. 🌙
Eski sevgilinin enerjisi hâlâ seninle, ama iletişimi zorlayan bir engel var gibi. Belki zamanı ona bırakmak, senin için en iyisidir. Duygular karmaşık olsa da, her şey ilahi bir sıra ile gelişir. Kalbini yormadan ama kararlılıkla beklemeyi deneyebilirsin.🦋
Cevap
4Cevap
fallara inanma eski sevgiliden de bir halt bekleme
fincan icin cok kabarik belledigin haber mesaj var zamanla olur zamani var ve yol var gorunuyor tabagin temiz sonu
Dinlemek isterseniz anlatayim
İstiyorum elbette
Baktım çok şey var
Anlat
Fala inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?