Sevgilim askerliğini 12 aydan 6 aya düşürme konusunda kararsız, bu süreçte değersiz hissetmem normal mi ne yapmalıyım?

Sevgilim cumartesi günü teslim oldu birliğine. Biz askerliği 6 ay sanarken 12 ay olduğunu öğrendik birliğine teslim olduğunda ve öğrendiği andan beri 6 aya düşürmek için ne yapabilirim diye araştırmamı istedi. Neredeyse bir hafta boyunca da ona çözüm yolları bulmaya çalıştım. Dün de komutanı askerliğini 6 ay yapmak isteyenler ismini yazdırsın demiş. Bunun üzerine beni aradı ve komutan böyle böyle dedi ama benim kafam karışık dedi bana. Bu zaten bana bok gibi, değersiz hissettirdi. Çünkü 6 ay sanarken bile ne kadar üzüldüğümü gördü, bunu da geçtim bir hafta boyunca babam dahil herkes 6 aya düşsün diye yol arıyorken o gün kalkıp kafam karışık demesi bana inanılmaz boktan hissettirdi. Tepkimi gösterdim, beni kırdığını, önemsemediğini, ne çabamı ne hislerimi önemsemediğini söyledim ve bana sadece haklısın diyebildi. Son olarak da şunu söyledim; beni bu kadar önemsemezken, kendimi bu kadar değersiz hissettirirken, ister bana kız, ister öfkelen, ister sinirlen, istersen de hak ver hiçbiri umurumda değil ama ben seni 6 aydan sonra beklemeyeceğim dedim. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Sevgilim askerliğini 12 aydan 6 aya düşürme konusunda kararsız, bu süreçte değersiz hissetmem normal mi ne yapmalıyım?