6 ay ben onsuz ne yapacağım arkadaşlar telefon yasağıda var Sizler nasil atlattiniz bu süreci
2 ay
Sevgilim yakında askere gidiyor, 6 ay onsuz ne yapacağım?

Bence 6 ay çok uzun bir süre değil dert etmeyin. Ayrıca ilk iki haftayı atlattıktan sonra alışırsınız ve sürekli bunu dert edip kendinizi strese sokmanın anlamı yok her gün gün sayarsan daha çok geçmez bence hayatına olduğu gibi akışında normal devam etmeye çalışmalısın.
Allah kavuştursun, sayılı gün geçer.
Askerlik eskisi gibi değil. Akıllı telefon kullanmiyorlar ama telefon kullanıyorlar. İlk bir iki aydan sonra akıllı telefon Bile kullanıyorlar. Her akşam içtimadan sonra konuşabilirsiniz. Tabii sana zaman ayırmak konuşmak isterse..
Hayatını normal akışında devam ettir. İnan beklenen beklenildiğine değmiyor.
Umarım sen boşuna beklemesin sevdiğini.
Merhaba, sabırla bekleyeceksiniz yani telefon yasağı yok aslında. Tuşlu telefon kullanabiliyor veya izin günlerinde de sizi arayabilir. Çok az az da olsa konuşabilirsiniz ve illaki sayılı zaman da çabuk bitiyor ve günü gelince kavuşacaksınız. Hayırlı teskereler, her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Rica ederim.
3 aylık ilişkimi bitirdim er olarak yaptım mayısta gittim Kasım 8 de geldim ilerde izinlerim olduğu için erken saldılar sistemde 20 kasıma kadarda askerdim ve bitiyor aslında takmaya hiçbir şekilde gerek yok aslında her gün ara sor sabrını onunla giderirsin
Şubat veya Mart gider
Görüş
21Görüş
Sayılı gün çabuk geçer, şimdiden allah kavuştursun...
Bekleyin sabırla
1. Ay acemilikten gelir görüşürsünüz 1 bucuk ay sonra onun yanına gidersin hafta sonu beraber kalırısnız evci iznine çıkar 2 gün. 1 ay sonra o izin kullanır senşn yanına gelir. 1 ay sonra bida gidersin evci iznine çıkarırsın 1 bucuk ay sonrada onun askerlik biter😂
O zaman sabır edeceksin
Kafasız biriyse yasak, akıllıysa yasağn bile.. na kor😂
Ben 6 ay bırak tuşluyu ful dokunmatik kullandım bütün koğuş yakalandı ben yakalanmadım😂
Çorabın altına soktum ayakkabıyı giydim öyle yürüdüm. Dedektör ötmedi. Kemer altına sokanlar yakalandı😂
Telefon yasağı falan yok. Gayet normal kullanabiliyor hatta gittiği yere göre android de kullanabilir
Yok öyle bir şey
Resmiyetde yasak askercell ve tuşlu telefon kullanmak zorunda ama komutanlar normal hatta göz yumuyor gizli saklı akıllı telefonda kullana bilir
@Uzayayolculuk11 askercell ve tuşlu telefon yasak mı? Değil okuma yazmanız mı yok? Telefon yasak değil. Yanında tuşlu telefon götürebilirsin. Askercell olayına gelince sözde zorunlu. Kullanan çok az kişi var herkes kendi hattını rahat rahat kullanıyor. Ve ne demişim bak gittiği yere göre android bile kullanabilir.
Ceren. Arkadaşım neyini anlamamakta ısrar ediyorsun? Tuşlu telefon serbest. Askercell serbest. Ama tuşlu telefon içinde kendi hattını da rahatça kullanabilir. Gittiği yer rahat bir yer ise ki geneli rahat artık Android bile götürebilir yanında.
Kardeşim gittigi yer fark etmeksizin akıllı telefon kamerası olan telefon yasak gizli kullana biliyor olmak yasak olmadıgı anlamına gelmiyor askercelli çok umursamıyorlar sadece o kadar tuşlu telefon serbest
@Uzayayolculuk11 olm ben akıllı telefon serbest mi dedim? Bak bakalım akıllı telefon serbest yazmışmiyim hiç. En başta ne demişim? Telefon yasağı yok demişim telefon bak "telefon" android telefon dememişim ama eklemişim gittiği yere göre android kullanabilir demişim. Senin dediğinin benimkinden farkı ne
Yok abi bu kız anlama sorunu var. Türkçe anlamıyor anlaşılan kıza diyorum ki artık eskisi gibi sıkı değil çoğu yer rahat android kullanabilir duruma göre kız hala diyor şimdiki askerler internette diyor.
İzine çıktığında birlikte olursunuz ya da görüşe gidebilin
Sesli konuşursunuz bazı saatlerde zaten boş oluyolar
Telefon yasağı yok askercell kullanabilir ama eski tip telefon olması lazım
bende yurt dışındayım, sevgilim İstanbul .. yeni ayrıldık biliyor musun. askerliğini düşünmeme gerek kalmadı..
Ayril. diyor😂
yok ya ayrıl demiyorum, arkanda duruyorsa devam derim. zorlukta bırakmıyorsa devaam
Nerden turettin simdi arkanda duruyorsa zorlukta birakmiyorsa yi..😂
Yeni sevgili bulup 2sini birden idare edebilirsin
Dünya o gidince de dönecek ölmezsin sevgilisiz dayanacaksın mecbur böyle düşünürsen bitmez o 6 ay
Özlemek de bir ihtiyaçtır
Tuşlu telefon kullanabilir mesajlaşırsınız veya ararsınız ayrıca görmeye gidebilirsin yakınsa
keşke benimde sevgilim olsa beklenir ya sevdiğin kişi sonuçta
kim demiş yasak kırmızı ışıkta yasak ama herkes geçiyo
Asker yolu bekliyorum diye kendini avutacaksin. Sag saglim gelsinde kaldığınız yerden devam
6 ay 6 gün gibi geçer gider
Merak etme zaten askerdeyken senden soğur ya aldatır ya da ayrılır
5 sene olması önemli değil askerdeyken diyorum zaten
Tamam birkaç ay sonra yeni sorular sorucan ilgisi azaldı aldatıyor ya da terketti dicen o zaman bu dediklerimide hatırlarsınız
Ben çok zorlanmıştım 6 ay 6 asır gibi gelmişti
Acemiliği 30 gün falan sürmüştü neredeyse 2,3 gün konuşabildik ama her gün ağlıyordum. Acemiliği çok sıkıydı ve ortamı bilmediğinden android götürememişti. Acemilik bitince rahatlamıştık usta birliğinde askeri bi restoranda garsonluk yapıyordu rahattı telefon kullanabiliyordu. Umarım sizinde rahat geçer
Hasret çekceksin
Zor bir durum yaşadım Allah sabır versin
Bazen zaman öyle çabuk geçer ki, anlamazsın
En İyi Görüş