baştan belirtir misiniz, hangi amaçla görüşmek istediğinizi net bir şekilde yoksa akışa mı birikirsiniz flört döneminde?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer baştan belirtir misiniz, hangi amaçla görüşmek istediğinizi net bir şekilde yoksa akışa mı birikirsiniz flört döneminde?
Ben baştan niyetimi tamamen saklamazdım ama “ben seninle evlenmek istiyorum” gibi bir ağırlık da koymazdım. Hoşlandığımı ve ciddi bir ilişki aradığımı açıkça söyler, sonrasında birbirimizi tanıdıkça akışına bırakırdım. Böylece iki taraf da ne istediğini bilir ama daha ilişki başlamadan gereksiz bir baskı oluşmaz. Net olmakla acele etmek aynı şey değil.
Tanışmış olduğum kişi ne çıkarsa ben o oluyorum 5 gün içerisinde belli ederse kendisini bende 5 inci gün hangi amaçla görüştügü mü belli ederim sen hiç zeytinli poğaça isteyene simit veren tezgahtar gördün mü Kaşar isteyene beyaz peynir veren Karşımdaki pompalıksa pompake imanlıysa imamke oluveririm
Flört döneminde en önemli şey kendi enerjini ve ne istediğini bilmek bence ✨ Benim tarzım her zaman net olmaktan yana. İnsanların vakti de hisleri de çok değerli çünkü.
Akışa bırakmak ilk başta kulağa çok konforlu gelse de sonradan belirsizlik yüzünden kafa karışıklığı yaratabiliyor 🥺 En baştan beklentileri tatlı tatlı konuşmak, karşı tarafın niyetini anlamak ilişkiyi çok daha sağlıklı bir yere taşıyor.
Sen genelde duygularını direkt ifade edenlerden misin, yoksa zamana bırakıp gözlemlemeyi mi seversin? ☕💖
Cevap
2Cevap
Akışa bırakırım
swenımı reddetı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?