Önce arkadaş oluruz genelde.
Kişiyi gözüme kestirir, ne gerekirse yaparım.
Oluruna bırakırım ya!
Müzik gibi ortak şeyler yakalar, oradan yürürüm.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde ilişkiye hızlı ve düşünmeden başlamam, her şeyi sindirerek ve doğal akışında yaşamak isterim. Önce o kişiyi gerçekten tanımaya çalışırım, çünkü hisler kadar karakter uyumu da benim için önemli. Güven oluşmadan, tam anlamıyla bir şeylere başlamak bana mantıklı gelmez. Eğer zamanla yanında kendimi rahat hissediyorsam, sohbeti keyif veriyorsa ve içimde gerçekten bir şeyler oluşuyorsa, işte o zaman ilişkiye adım atarım. Zorlama ya da plansız bir şekilde değil, kendiliğinden gelişen, sağlam temelleri olan bir başlangıç benim için en idealidir.
Akış önemli.
Uzaktan izlerim biraz tıpkı bir Aslanın ceylan'ı avlamadan önce izlediği gibi bazen de tam bir yırtıcı gibi kilitlenirim hedefe ensesinden yakalarım,
sonra benimsin deyip O kötü gülüşü atarım 😀
Şaka bir tarafa da bu tamamen karşılıklı çekimle alakalı bazı ruhlar size çekilir, pek bir şey yapmanıza gerek yoktur zaten sizindir..
İlişkilerde en önemli nokta bana göre frekanstır yakalayabildiğinle her şey çok kolaydır..
Ben ilişkiye başlamıyorum bu zamana kadar da ilişkim olmadı zaten ama olursa da önce tanımak gerekiyor elbette.. tanımadan güvenmeden kimse kimseye aşık olamaz ya da sevemez benim düşünceme göre
Evet tanımak lazım ✌️👏
Genelde öncesinden samimi arkadaş olup onu çok iyi tanırım ve yeteri kadar tanıyıp güvendikten sonra o açılmazsa ben teklif ederim 😊
Güzel cevap ve cesaret ✌️👏
Rica ederim 🌹😊
Cevap
9Cevap
Genel olarak başlamam ama arkadaşlık kurarak başlamak daha iyi
Evet arkadaşlık ile güzel gelişir.
Genelde ilişkiye bu son olsun diye baslarim benim sonum olur 🤣
🤣🤣🤣
@portakallıjöle iyi gülüşler hanımefendi 🤣🤣
sayenizde beyfendi 😃🌸
🌹🌷🍀
Dişi aslan gözlerini kısıp erkek aslanı gözüne kestiriyor. Saldıracak ortam hazırlıyor ve saldırıyor 🤣aslan kadınıyım ben gözüme kestirdiğim avı alırım
Ahahah 😂
Harika bir belgesel izledim 🤣
Hangi ayağımı atayım acaba düşürüm ilk.
Ahahah indirme sende içeridekini 🤣
Son denemesinler kardeşim. 🤣🤣
İçerden bile çekerler adamı. 😁
🤣🤣
İlişkiye başlamak mi tuhaf geldi bir an
Zor günler
Yuva yapar gibi altyapi zemin hazirliyorsun uğraşıyorsun ondan sonra 3.5 ay sonra bir deprem oluyor yikiliyor zahmet emek güven ister bir afalladim şu an
O da kader Allah korusun ama
Amin amin cümlemizi
Önce arkadaş olunur ama arkadaşlık uzun sürmez anlarsın farklı bişeyler olduğunu :))
Kişiyi gözüme kestirir ne gerekirse yaparım karşı taraftı ben de müsaade ettim 😅
Vay güzel 😅
Başlayamıyorum ciddiyim 😄 Yani 2 senelik ilişkimden sonra bendeki ilişki ayarları bozuldu. Kendimi hickimseyle ilişki yaşayabilecek kıvamda hissedemiyorum. 🤷♀️
Deme ya 😂
Öyle valla 😄
Dikkatli emin adımlarla gidiyorsun bence 😂
Sanmıyorum tık yok bende. Kime baksa gözüm kıpırdamıyor gönlüm 😄
Bakalım zaman ne gösterecek 🤣
Bakalım 🤷♀️
Önce gözüme kestiririm Tamam bu benim olmalı diyorsam o benim olur istediği kadar kaçsın Eninde sonunda avıma düşecek🤭😂
Hahaha uçan da kaçan da kurtulamaz yani 🤣
Bende öyle düşündüm 🤣
Ben kalabalık caddelerde "Sariiiiiii" diye bağırıyorum "lacivert" diye karşılık veren herkesi kaçırıyorum 😂
Ahahah çok kaçırma 😂
Ahaha 😂
Güzel olur. Yılların acısı çıkar 😂
Hiç benlik değil başlamamaya tercih ediyorum.. bazen kaptırıyorum kendimi enerji uyuşunca ama kaçıyorum artık :d
Neden kaçıyorsun peki.
bilmiyorum hiç ilişki insanı değilim o kesin. Belkide güvenemiyorum çabuk da sıkılıyorum bir şey hissedemiyorum.. ama süper bir arkadaş dost olurum bunda çok eminim ama diğer şeyler pek inandırıcı gelmiyor..
Henüz böyle bir şey olmadı ama arkadaşlık üzerinden veya ortak hobiler üzerinden olması mantıklı geliyor bana
Bence de öyle olabilir.
Onu sevdiğimi belli ederek ona fark ettiririm ama sonra geri çekilirim ondan sonra zaten mesajlara hemen düşüyor 😂
Güzel yemeklerle kandırırsın 🤣
Ooo hemde nasıl 🤣🤣
Vay anasını bize böyle bir denk gelmedi ya 🤣
Arkadaşlık en iyisi zorlamamak lazım olursa olur olmazsa olmaz://
🎙🎙 mikrofon sizde by efsane cevap alalim
Arkadaşlık güzel evet. Bazı ilişkiler ileri gittiği zaman arkadaşlıkta bozuluyor. İyi güzel olan bütün hepsi ortadan kayboluyor. Bu sefer pişmanlık başlıyor keşke ilerisi olmasaydı diye. Şartlar uygunsa ilerisi de güzel ama işte o sürebilirliği yakalamak lazım.
Napalim direk yürüyelim 😂😂😂
Koş koş yürürsen geç kalırsın 😂
Aman ne koşacam bacaklarımda hal kalmadı yaşlıyım ben yaşlı nerede benim bastonum gözlüğüm 🩼🤓🤓
Ooo senin şimdi dişler de dökülür implant takma ne varsa yapmak lazım 😂
Para yok para 90 lik birini bulayım onu gomeyim sonra direk dişçiye 😂😂
Ahahah 😂 hiç güleceğim yoktu. Huzurevi yolları taşlı geliyor kara kaşlı o zaman. 😅
Emekli parası yiyeceğim 😋😋Geleceğe dair planlarım bunlar Başka bir hayalim yok😂😂 bak varsa tanıdığın söyle şöyle 70-80 yaşlarında olsun çek fazla uzamasın gittim gideceğim desin
Sen böyle deyince konuşanlarda bir kadın vardı o bölüm aklıma geldi 🤣
Biliyorum hatırladım
Tabiykide oluruna bırkamak çünkü ilişkiyi sürekli sorgulayarak yerli yersiz sorun çıkarmak yerine huzurlu olmak isteniyorsa yapılması gerekendir
Mantıklı bir bakış açısı ✌️👏
Ben direkt gider kucağına otururum🤪
Allah Yarabbi sen bana sabır ver 😂 mübarek gün.
Başlayamıyorum yürüyorum yürüyorum Bir adım ilerleyemiyorum niye böyle oluyor
Kader kısmet.
Biraz sohbet muhabbetten sonra çay kahve içmeye davet ederim
İlerletmek lazım diyorsun
Aynen öyle niyet varsa bekletmemek lazım
Genellikle ilk önce yavaş bir tanışma faslı olur. O kişiyle düzenli konuşarak daha iyi anlamaya ve tanımaya çalışırım. Belirli bir samimiyet hissi ve güvenden sonra akışına bırakırım.
Doğal Akışta gelişen ortak ilgi alanları, arkadaş çevresi ya da tesadüfî karşılaşmalar sayesinde başlar. Zamanla sohbetler derinleşir, duygusal bağ kurulur ve ilişki kendiliğinden şekillenir.
Hayatımda bir kere erkeğin üzerine cok düştüm terk etti artık totomu yesinler.
Hadi ya
Olsun ders oldu.
Düşüyorum pat diye
Çat pat
Tanıdıkça oluyor ya, akışında
Değil mi kendi kendine gelişiyor olaylar. Giriş gelişme sonuç bölümü.
Oluruna bırakırım 😄
Evlerin gönderdiği pozitif enerji 🤣
Şerefsiz değilsin dimi üzmezsin dimi beni travmalardan travmaya sokmazsın dimi 😂
Euzu billahi mineşşeytanirracim. Nereden çıktı yahu
Ödüm patladı birden 😂
Sor sor bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 😂
Bunu sorunca Süleyman Demirel'in Azerbaycan'daki olay aklıma geldi. O zamanki Azerbaycan cumhurbaşkanı Süleyman Demirel diyor ki sizin gibi güzel kardeşim görmek güzel diyor orada da güzel kardeşim demek iş adamı demekmiş. Süleyman Demirel de diyor ki siz de az güzel kardeşim değilsiniz diyor. Bizden o aklıma geldi nedense 🤣
Evet ben şerefsiz değilim kesinlikle 😂
Ben guvenmiyorum kimseye en son yediğim darbeden sonra
Yani herkes bir değil ama. Sana kötü bir durum denk gelmiş.
Sağ ayakla giris yapıp besmele cekerek
Hayda 🤣
Başlamıyorum
Neden peki.
Aman aman incinme 😂
Hiç başlamıyorum kafam daha rahat reis🤣
İleride düğün için başlamak lazım bir yerden 😀
Oluruna bırakıyorum..
Akış önemli tabii
Evet, çok önemli.
Bodoslam sorularla başlarım
İlk ne sorarsın
Yavrum anan baban nereli, diye sorarım
Memleketini yani 🤣
Nereden kaşın gözün temeli !.. önemli 😆
Hahaha 🤣 çok önemli. Topraklarda ot bitiyor mu tabii ki o önemli 😂
Otu biçiyorlar mı 😆😆
Bereket var mı diye bir gösterge olur 😅
Bereketli toprakta mahsüller iyi olur 😌
Bende onu demeye çalışıyorum 🤣
Anladım ya 😌😌biz cahal değilim
190 ise tuttuğum gibi alırım 😆👌🏻
Sen bul birini biz bacaklarından kollarından çekip boyunu uzatalım 190 yapalım artık 🤣
🤣🤣🤣
Bir birimizi zorbalayarak sjsj
Seçeneklerde yok alakasız cevap 😂
Soru başlığına uygun bir cevap beyefenti
Şaka yaptım tabii ki mod olduğun için takıldım 😅
Biliyorum 😅😄
Ya ben de kızdırdım zannettim ha burada hayıflanıyorum 😅
Yok yok random atmayı unutmuştum 😅
Aga bee 😂
Sevgilim olmadı
Olur inşallah. Sevgili olması şart değil. Evlilik yolunda giden bir ilişki de olabilir.
Belki görücü usulü olur
Oluruna bırakırım kimsenin peşinden koşamam
İnşallah istediğin gibi olur her şey
Amin 🙂
Gözüme kestirirsem yandı.
Acıdım şimdi 🤣
Bi süredir başlamayı bile beceremiyorum…
Bu işler o an ki enerjiye bağlı
Bir anda beklenmedik zaman da
Başlamam
Neden peki
Başlamam
Neden peki
Daha önünde yol var
Başlamam genelde
Genelde arkadaş olarak başlamayız direkt beğeniriz birbirimizi
Orası neresiymiş. Sanki Esra Erol programı gibi 🤣
Ahahhshd yani ilk görüşte aşk gibi oldu hep genelde
Çok acele durum 😂