Aşk İlişkileri Bir ilişki nasıl başlarsa öyle mi gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İki tarafta birbirine zamanla daha çok bağlanıp daha mı çok değer verir yoksa daha çok kopmalar mı oluyor? Bir ilişki nasıl başlarsa öyle mi gider? Cevapla İlişki Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KeremKurt06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bir ilişki nasıl başlarsa öyle mi gider bilinmez ama kırık bardaktan doya soya su içen gormedim 1 0 Yorumla
spiderstorm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Nasıl başlarsa öyle giderSevgi < sevgi < sevgiSevgi < sevgi < ayrılıkNormal < yüzleşme < ayrılık Normal < travma < ayrılık 1 14 Yorumla kendalliste_ +1 yıl daha iyi anlatilamazdi sanirim Yorumla spiderstorm +1 yıl Eğer dalga değilse teşekkür ederim Yorumla kendalliste_ +1 yıl niye dalga olsun gerçekler Yorumla spiderstorm +1 yıl Ha tamam o zaman teşekkür ederim. Isaretlerden dolayı dalga gectiginizi dusundum Yorumla kendalliste_ +1 yıl ne isaretleri Yorumla spiderstorm +1 yıl Durumu aciklama seklimden dolayı sandım. Takılma anlamında. Boşverin Yorumla Sharkwayne +1 yıl Sevgi sevgi ayrılık cuk diye oturdu Yorumla spiderstorm +1 yıl Evlilige kadarki tüm ilişkiler öyle oluyor maalesef Yorumla Sharkwayne +1 yıl Evlilikten sonra daha fazla oluyo emin ol Yorumla spiderstorm +1 yıl Tecrübem yok. Doğru insanla her sey mümkündür ya Yorumla Sharkwayne +1 yıl Tecrübeyle sabit olarak söylüyorum zaten ama doğru bildiğin insanın seni bir anda şaşırtma yeteneği oluyor diyorsunki sonra. ç bu nasıl böyle bir şey yaptı Yorumla spiderstorm +1 yıl Doğruluk payıniz var çünkü evli olmasak bile tüm iliskilerimizde bu sorun ile karşılaşıyoruz. Yorumla Sharkwayne +1 yıl Çıkar ilişkisi olmuş günümüz yazık Yorumla spiderstorm +1 yıl Öyle valla Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Karşılıklı saygı sevgi ilişkinin gidişatını belirler bence 1 0 Yorumla
Aise255 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kim ileride kopalım diye birbiriyle sevgili oluyor ki 0 0 Yorumla
Musaemir18 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Hayır tabiki. İnişli çıkışlı seylerde yaşayabilirsin. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence nasıl başlarsa öyle gidiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir ilişki nasıl başlarsa öyle mi gider bilinmez ama kırık bardaktan doya soya su içen gormedim
Nasıl başlarsa öyle gider
Sevgi < sevgi < sevgi
Sevgi < sevgi < ayrılık
Normal < yüzleşme < ayrılık
Normal < travma < ayrılık
daha iyi anlatilamazdi sanirim
Eğer dalga değilse teşekkür ederim
niye dalga olsun gerçekler
Ha tamam o zaman teşekkür ederim. Isaretlerden dolayı dalga gectiginizi dusundum
ne isaretleri
Durumu aciklama seklimden dolayı sandım. Takılma anlamında. Boşverin
Sevgi sevgi ayrılık cuk diye oturdu
Evlilige kadarki tüm ilişkiler öyle oluyor maalesef
Evlilikten sonra daha fazla oluyo emin ol
Tecrübem yok. Doğru insanla her sey mümkündür ya
Tecrübeyle sabit olarak söylüyorum zaten ama doğru bildiğin insanın seni bir anda şaşırtma yeteneği oluyor diyorsunki sonra. ç bu nasıl böyle bir şey yaptı
Doğruluk payıniz var çünkü evli olmasak bile tüm iliskilerimizde bu sorun ile karşılaşıyoruz.
Çıkar ilişkisi olmuş günümüz yazık
Öyle valla
Karşılıklı saygı sevgi ilişkinin gidişatını belirler bence
Kim ileride kopalım diye birbiriyle sevgili oluyor ki
Hayır tabiki. İnişli çıkışlı seylerde yaşayabilirsin.
Bence nasıl başlarsa öyle gidiyor
Öyle evet
Ne guzel fotograf ya kiskandim
Sonu her zaman hüsran