Ben beğendiğimi direkt söyleme taraftarıyım. Aksi takdirde ilişki arkadaşlığa dönüyor
Erkek seviyorsa direkt söylesin
Adım adım gelişsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sakın söyleme hızlı başlar hızlı biter. Zaten zamanla birbirinize yakınlaşırsanız otomatik olarak sevgili oluyorsunuz, yok senden hoşlanıyorum vs deme ezik durumuna düşme, muhtaç olma kendiliğinden her şey gelişecek merak etme
Hoşlantı başlamışsa karşılıklı olarak. Baskın olan taraf mümkünse ortamı ayarlayıp söylesin ve artık başlayalım desin. Desin de kurtulalım yani olmaz böyle
Kesinlikle katılıyorum. Taktik vs yapmaya gerek yok. Akalım yani
Aynen ak gitsin
Cevap
6Cevap
Peki ben bir şey sormak istiyorum. Kız bunu söylerse yani o kişiden hoşlandığını sorun olur mu? Çünkü bazı uzmanlar kız ilişkiyi başlatırsa erkeğin avcılık ruhunda dolayı kalıcı olmaz deniliyor. Erkekler size bu sorum
Uzmanlara katılıyorum. Gerekli mesajlar verildikten sonra erkek zaten harekete geçer. Bırak avcılık oynasın
Doğru yapmışsın. Okyanusta daha çok balık var.
Dünyanın en yakışıklı adamı da gelse hemen teklif etse red ederim ben ilişkinin ilmek ilmek ilerlemesini severim. Bana sabır gösteren benle sohbet muhabbet eden birçok anıyı paylaştığim birine aşık olurum
Katılıyorum. Ben mesela lise 1deyken bir kızdan hoşlanıyordum sabrettim 4 sene söylemedim. Okul bitti. Neyse üniversite 1de de bir kızdan hoşlandım onda da sabrettim söylemedim. Reddedilirim diye. Üniversite de bitti. Şimdi iş hayatındayım şimdi de bir kızdan hoşlanıyorum ama sabrediyorum. İlmek ilmek işlemek lazım. Yoksa reddediliriz gerek yok.
Ben tipsizim maalesef sizin dedikleriniz yakışıklı erkekler için geçerli. Hayatımda hiç açılmadım , açılmayacam da. Çünkü kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görürler.
Yaptım yaptım yaptım yaptım yaptım bir boka yaramadı.
Gabzajsjwjs bence de katılıyorum sana yoksa değişik bir duruma giriyor yaşadım
Adım adım ilerlemeli beni sevdiğini direkt söylememeli zamana bırakmalı ki benden ondan hoşlanayım sonra bi ilişkiye başlanmalı
O iş yürümez
Benim ilişki anlayışım bu biriyle hemen sevgili olamam sorry
Bu kadar ince eleyip sık dokuyan biri olduğuna göre en uzman yalancı seni bulacak.
Evet öyle zaten
Sen iyi bir çavuş kötü bir kurmaysın. Kötü stratejini iyi taktiklerle kurtarmaya çalışıyorsun
Bu iyiydi
Söyleyecek çok sözüm var ama zirvede bırakmayı tercih ediyorum. Teşekkürler
Ben teşekkür ediyorum
Gerçekten bencede söylemeli. Karşı taraf istiyorsa devam eder muhabbete. İstemiyorsa söyler. Birbirinin zamanını çalmanın alemi yok
Büyük zaman kaybı katılıyorum
Bence de arkadaş olarak yaklaşılmamalı önce. Abaza gibi de olmamalı yani karşı tarafa hoşlandığını belli edip yavaş adımlar ile ilerlemeli.
Beğeni hoşlanma ufaktan hissettirilebilir ama adım adım gelişsin..
Kişiden kişiye göre değişir. Bazen kimse adım atar ya da yavaştan ilerler.
Hisler yanıltabilir. Uzun bi süre ölçüp tartıp değerlendşrme yaptıktan sonra karar verilmeli
Seviyeli gezmeli tozmalı eğlenceli aktiviteden bol ne var
Ya üç günlük dünya direk sölesin dicem ama adım adım gelişmesi güvenli bağlanma daha önemli bencd
Ben tipsizim aga kimden ne kadar hoşlanırsam hoşlanayım reddedilirim. O yüzden ben uzak dururum.
arkadaşlıktan başlayan ilişkiler her zaman daha sağlıklı oluyor
En güzel aşklar kavgayla başlarmış 😊
hicmi olmadimi
En iyisi direk söylemek ben seni kanka arkadaş gördüydüm denmesi daha çok koyar
Erkek seviyorsa direkt söylesin
Adam olsun söylesin bence de
Evet
Seviyorsan ne gerek var saklamaya
Reddedilme korkusu işte
Böyle daha kötü
Rededilme korkusuyla durmak
Kesinlikle haklısın.
O zaman itiraf ediyorum seni seviyorum (şaka)
En güzel aşklar kavgayla başlar 😊
Besmele cekip niyet ederek
bence olacaksa birbirini tanidiktan sonra olmali
Fotoğraftaki sensen benim seni tanımaya ihtiyacım yok mesela 🤪
ben degilim de o kiz da seni tanimaya cok merakli degil 80 milyon takipcisi var
Tamam da beni neden gömdün? Mezarcı baban senin?
Kimmiş o
sana bir sey demedim ki beni gömmeye calisan sensin
ben birbirini tanimali dedim sen bana laf atiyorsun ne alaka a
Ne alakası var canım. Seni gömmedim. O kadar güzelsin ki tanımadan da severim anlamında dedim
aaa pardon ben yanlis anlamisim
Alındım, gücendim. Oysa benim 6 puan ve üstü bütün kadınlara yan gözle baktığımı ırk, kültür vs ayırt etmediğimi herkes bilir.
Seviyorsa soylesin
erkek seviyorsa belli etsin
Hemen söylerse soğurum
Benimle evlen