sizce bir ilişkiye başlamak için doğru zaman nedir? kişisel deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
sizce bir ilişkiye başlamak için doğru zaman nedir? kişisel deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız?
Öncelikle kendinden emin olması gerekir insanın. Bir acının üstüne başlanmaz mesela.
İntikam almak için başlanmaz, yahut sırf yalnız kaldığı zamanları doldurmak için başlanmaz.
Karşı taraf kullanıldığını düşünmemeli, yoksa herkes için bir işkence ortamı oluşur.
Bizim insanlarımız maalesef ki ilişkileri tampon olarak kullanmaya meraklı oluyor.
Başka bir acıyı unutmak için yeni sevdalara yelken açıyor hemen. Sevmek böyle olmaz. Sevmek bu değil. Sen, karşındaki insana tampon muamelesi yaparsan, senden sıkıldığı zaman seni bir kenara fırlatmasına da ses etmemen gerekir.
Öncelikle kendinizi sevin. Ardından başkalarını sevmeyi deneyin.
Kişiler yeterince tanıdıktan ve birbirlerine güvendikten sonra tabi ki de.. ama bunun için de sürekli zaman geçmesi gerekiyor.. bir anda kimse kimseyi sevemez maalesef.. zaten güven de olmuyor bu zaman da kimseye
Kesinlikle çok doğru
Bir ilişkiye başlamanın zamanı olmaz. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsın zaten. İlişki zaman ve mekan tanımıyor, başlaması gereken yerde başlıyor zaten. Buna karışamıyorsun pek.
Tebrik ederim süper moderatör olmuşsun
Sağol teşekkür ederim 😅 Darısı uberliğe artık
Teşekkür ederim 😄
Karşılıklı olarak kafa uyumunu bulduklarını hissettikleri an olabilir
Katılıyorum
Cevap
10Cevap
Kendini iyi hissettiğin zaman
Kesinlikle öyle katılıyorum
Insanlar artık birbirleri için doğru insan olduklarını anladıkları zaman
Katılıyorum
Zaman olgusundan ne anladığına göre değişir bu durum.. Ben sadece genel bir duruma değinmek istiyorum.. Lise çağlarında yaşanan daha reşit bile olunmadığı dönemde sevgililik olayına çok karşıyım.. Doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek, ahlaki olgunluğun olmadığı yaşlar olduğu için yanlışa çok meyilli olunuyor.. Aileleri bile perişan edecek vaziyetin içinde oluyorlar.. Lise devresini atlattıktan sonra belli bir sorumluluk bilinci de oluşmuşsa daha sağlıklı birliktelikler kuruluyor diye düşünüyorum..
İlişki tarafların birbirlerine olan sevgisi, ilgisi hissedildiği an ilişki zaten kendiliğinden başlar. Bunun için yer, zaman önemli değil hatta mümkün değil aksi halde o sahte bir oyun olur.
Katılıyorum
Arada kuvvetli bir bağ oluşmaya başlamışsa, aynı anda hem heyecan hem huzur hissediliyorsa ve mantık alarm vermiyorsa başlanmalı. Bunları yaşıyor isek zaten güven, sevgi, saygı vb temelleri barındırıyor mutlaka.
Kişi ve karşı taraftaki kadın/erkek olgunlaşmışsa, kararları değişken değilse.
Katılıyorum
Önce arkadaşlıkla başlamalı en az 8-9 ay tanıma süreci olmalı güven kazanılmalı sonra eğer iki tarafta isterse flört sevgililik gibi şeyler olur.
Bence insanın kişiliğinin fikirlerinin hayat görüşünün oluşması lazım önce.
Psikolojin düzgün olmalı kendini hazır hissetmelisin o zaman olabilir
Böyle bir şeyin zamanı olmaz ki kendin için en doğru zaman neyse o zaman olur
Bunun için doğru bir zaman yok bence ya 😂
Teklif edilince karşılıklı duygular varsa başlanabilir
Sonbaharda başlanmalı yapraklar dökülürken ağaç altında öpüşerek
Sevildiginden emin olundugunda
Katılıyorum
Kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman
Karakter ve duygular birbirini tamamladığında
Zamanı gelince.
Doğru zaman yoktur
Zaman takintim yok