Sizce boyle bir zaman var mi
Üniversite öncesi
Üniversite sırasında
Mezuniyetten işe girene kadar
İş hayatında
En iyisi görücü usulü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce boyle bir zaman var mi
Bu sorunun net bir cevabı yoktur. Herkesin ilişkiye başlamak için kendi zamanı, kendi tercihi ve kendi beklentisi vardır. Ancak, yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinize ve karşınızdaki kişiye bazı sorular sormanız faydalı olabilir. Örneğin:
• Yeni bir ilişkiye hazır mıyım?
• Eski sevgilimi gerçekten unuttum mu?
• Ne tür bir ilişki istiyorum?
• Aynı değerleri paylaşıyor muyuz?
Bu soruların cevapları, ilişkinizin sağlıklı ve mutlu olmasına yardımcı olabilir. Ayrıca, ilişkiye başlamadan önce kendinizi tanımanız, sevmeniz ve güvenmeniz de önemlidir. Kendinize saygı duyduğunuzda, başkalarına da saygı duyabilirsiniz.
Kesinlikle iş hayatında çünkü üniversiteye kadar gelmişsin ve yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken kimsenin kendi hayatını kurmadan sana karışmasına imkan vermemek için kesinlikle iş hayatına kadar beklemeli ve insan kendi için çabalamalı.
İlk ikiyi geçtim bir tık yok dhjdjd şu an 3. aşamadayım bakalım nasip bu işlerin zamanı yok bence ama bilemiyorum bana denk gelmediği içinde öyle düşünüyor olabilirim
Çok çekingenim benden hoşlandığını anladığım kişiler oldu ama çekimserliğim onlari itti galiba şu anda birinden hoşlanıyorum ama mesele o ne düşünüyor hakkımda kestiremiyorum orta bir yerdeyim
Erkek olarak bence şöyle okul zamanları seni aksatabilir mezuniyet sonrasında falan da paran yok iş hayatında para işini halledince yapılır bence
Cevap
18Cevap
Bence iş hayatından sonra
Aklı olan ne üniversiteden önce nede üniversite sırasında yapar. Dersle mi uğraṣacaksın sevgilinin tribi nazı ayrılmasıyla mı?
Mezuniyetten iṣe görene kadar, Iṣ hayatında ve görüçü usulü en iyi seçeneklerdir.
ilişki zamana bakmaz nerde denk gelirse, siparis gibi anket yapmişin
Üniversite dedim. Çoğunluk da öyle demiş bence ben geç kaldım baya
Bence iş hayatında. Çünkü o zaman bir insanı tanımaya daha çok zaman ayırabilirsin.
En güzeli hayırlı zamanda hayırlı insanla karşılaşabilmek
İlişkiyi ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi
Üniversite zamanı.~☆
Günümüzde en iyisi görücü usulü
Yeri zamanı olmaz o seni bulur zaten
Valla bu işler planli olmaz hocam 😂
En güzel dönem üniversite dir
Üniversitedeki kızdan olmaz ya
Şu sıralar görücü usulü çıksın aklımdan
Benim ilişkiye başlamam görücü usulü ile olacak
Üniversite sonrası
Üniversite sırasında