Soruma Hoş Geldiniz,
Ben zamanı doğru bulmuyorum. Geçen zamanın hiç önemi yok. Maksimum bir hafta ideal diye düşünüyorum... 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Ben zamanı doğru bulmuyorum. Geçen zamanın hiç önemi yok. Maksimum bir hafta ideal diye düşünüyorum... 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu kişiye göre değişir ben karşımda ki kadının bana olan davranışına göre karar verirdim ki zaten bu kararı birlikte verirdik. yani bunun için belirlenmiş bilimsel bir süre yok :D isteyen istediği zaman sevgili olabilir. ben daha çok mesela karşımızda ki uyuma bakardım sevdiğim kadın beni seviyor mu ya da bizden olur mu önce tanırdım zaten bir insan tanımadan sevgili olamaz.. Önemli olan, ilişkideki her iki tarafın da duygusal bağlantıyı hissetmeye ve birbirlerine rahatça açılmaya hazır hissetmesidir. İlişkide aceleci olmak veya diğer tarafa baskı yapmak sağlıklı bir temel oluşturmaz ve sorunlara yol açabilir. İlişkide geçerli olan süreç, iki kişinin birbirlerini daha iyi tanımaları ve birlikte geçirdikleri zamanla güven duygusunun gelişmesidir. Bazı çiftler birkaç hafta içinde sevgili olurken, diğerleri daha uzun süre arkadaş veya flört aşamasında kalabilir. Önemli olan, her iki tarafın da karşılıklı bir bağ kurmak ve birlikte olmaktan mutluluk duymak için hazır oldukları zamandır.
Flörtten sevgiliye geçmek için ideal süre, her çiftin kendine özgüdür. Her ilişki farklıdır ve hızı kişilere bağlıdır. Önemli olan, karşılıklı hislerin ve bağın oluşması ve her iki tarafın da hazır hissetmesidir. İlişkinin doğal bir şekilde ilerlemesi önemlidir. Her çiftin kendi sürecine saygı göstermek önemlidir.
Evet katılıyorum 😅 Emeğinize sağlık
Sürenin uzunluğu karşıdaki kişinin kendisinin tanınmasına ne kadar izin verdiğine göre değişir. Ama ben ilişkilere fazla anlam yüklediğimden ve ciiddi bulduğumdan ötürü bu sürenin çok uzun olması gerektiğini düşünüyorum.
Mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 katılıyorum bence de hemfikiriz 😅
Cevap
6Cevap
Bunun ideal zamanı olmaz arada hisler oluştuğu an sevgili olunur.
Bence de 😅 mantıklı
Flört dönemi en az 6 ay sürmelidir.. Keyfini süre süre geçirilecek bir flört döneminin ardından ilişki boyutuna taşınabilir..
Abi altı ay çok uzun ya o ne öyle sıkılırım ben 😅
Bence hızlı bir şekilde geçilmeli. Eğer aradaki uyum çok iyiyse beklemenin anlamı yok diye düşünüyorum Altan 😅
Bence de 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅Bunu düşünmek için bile zaman yok 😅Hareket eylem şarttır şart 😅
Çok gözel düşünüyorsunuz hamfendi 😂
Teşekkürler altan bey 😅
Ricalar Güzellik Perisi 🌸😅
Bilmiyorum hiç bir fikrim yok. Çok sevmişsem gider söylerim sonra ne oluyorsa o olur. 😅
Evet mantıklı yapıştır Walker 😅
Dr. Walker 😂
Muayenehaneden bekleniyorsunuz sjsjs
Hastam çok kahretsin 😂
Gönlünce olsun bol olsun 🤣şifa ver sjsjs
Ne kadar şifakar olduğumu bilirsin abiiiiiiiii 😂😂
Hem de nasıl hemde nasıl sjsjdjd
Sjajajajajsj
Nerdesin😅
Arkada oturuyorum 😀
Geliyorum 😅
Görüşten önce geldin 😂
Hızlıyımdır sjdjd
1 hafta civarı fazla uzayınca sıkıyo flört kelimeside bi garip
Kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 ve bence de garip saçma 😅
Aradaki uyum önemli baktın uyum sevgi var o zaman level atlama vakti 😀
Evvet kesinlikle her türlü o kadar 😅
Flört olayı çok saçma geliyor bana. Hem arkadaş gibi hem sevgili gibi trip atıyor.
Bana da saçma geliyor zaten 😅 Maksat aşka dair soru olsun 😅
Trip severim 😅 atmasını da yemesini de sjsks
Her konuda olmadığı ve çok uzatılmadığı sürece güzel
Diyorsun 😅 Zaten her konuda da olmaz olmamalı yani 😅bence de güzel hoş 😅
Bunun ideal süresi yoktur dostum. Bunu hissedersin, anlarsın ve harekete geçersin.
Tabi ki yoktur ben maksimum olarak bir hafta verdim 😅
Olabilir.
EyvAllah 😅
Ben flört milört anlamam, seviyorsam seviyorumdur kardeşim 😂
Bende bende 😅 O kadar her türlü hiç sevmem yani dndjd
Aynen öyle kanki 😅niye vakit kaybediyoruz ki 😅 yapışalım sjdjd
Teşekkürler kankim 😅Sende her zamanki gibi 😅
iki tarafında kendinden emin olması lazım onu anlayınca geçiş olur zatii
2 hafta.. uzadıkça saçmalamalar başlıyor
Katılıyorum bence de 😅bütün aşamaları patır kütür geçelim 😅
Flört neydi anlamam biri olur seversin konuşursun ... ciddiye biner tamam bu benim dersin jsjsjsjs
Çok güzel düşünüyorsun olur bu iş 😅Zaten eskiden flört yoktu 😂buralar dutluktu 😅
1 ya da 2 ay bence :D
Uhaaa yani uyaaa o ne öyle yahu 😅Hiç olmayalım beş altı ay geçsin bari 😅
Olabilir saygı duyarım 😅
Bu dogru kisi dedikten sonra
2 gün?
Olur niye olmasın diyecektim de o da çok az 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?