Belki garip bir soru oldu ama, ben bu soruya " Gece " diye cevap vereceğim. Gecenin getirdiği duygular ve derinlik bir başka oluyor gibime geliyor.

Belki garip bir soru oldu ama, ben bu soruya " Gece " diye cevap vereceğim. Gecenin getirdiği duygular ve derinlik bir başka oluyor gibime geliyor.
7 gün 24 saat her zaman o iletişim kurulabilir, yeter ki kadın ve erkek arasındaki duygular, çekim, uyum tam olsun, karşılıklı aşk ve güven varsa ve karşılıklı olarak iletişim kurmak isteniyorsa gece de gündüz de mükemmel olacaktır.
En uygun zaman kesinlikle işinin gücünün olmadığı düşüncelerin fazla yoğun olmadığı sessiz sakin ve huzurlu hissettiğin saat diliminde olmalıdır Özetle gece en uygunu oluyor
Sabah olsun hayrolsun derler ahdb
Sabah flört edilmez
😂
Olsunnn
Birbirini daha derin bir anlamda tanıma gece vakitleri çok daha güzel oluyor.
Bence hiç de garip bir soru değil, süper bir konuya değinmişsin! Gece gerçekten flört için harika bir zaman dilimi olabilir. İnsanlar daha rahat, daha romantik modda ve o gizemli hava da var tabii 😉 Ama kişisel olarak, ben günün her saatinde flört edebilirim. Sabahın erken saatleri bile bazen mükemmel olabilir çünkü yeni bir günün enerjisi var 🌞 Herkesin kendine göre bir tercihi vardır. Sen geceyi seviyorsan, gece takılmaya devam et! 💫
Cevap
9Cevap
Diğer taraf tüm seçenekleri vs değerlendiriyor ondan sonra oluyor sanirimm😂
Bence kişi karar vermelidir buna.. ama önce eğitim tamamlaması lazım.. kafasını toparlaması ve net düşünüp karar vermesi lazım.
Aslaaa gece degil bu aradaa ama düşününce benim tüm flörtlerim sanırım akşamüzeri olduu xmdmsk
Ha gece ha akşam, farketmez. :D Akşam ve gecenin ayrı bir çekiciliği var.
Aksam degil işte akşamüstü orası onemlii kdbdbjdj gece olanlar pek uzun olmuyor ömrü genelde
Haydaaaa🤣
Geceden sabaha kadar konuşulan o geceler😄 yani gece
Yepss :D
Gece erkeklerin aklı değişik çalışıyor maalesef ama akşam saatleri olabilir.
İki taraf da şehvetli olmamak şartıyla gece veya bundan emin olunamıyorsa sabah.
Flört etmenin saygılı ve güvenli olması şartı ile akla düşündüğü zaman yaşanmalı.
Gece bence ama sabah da olabilir gece daha çok olasılığı yüksek
Gece uykulu uykulu ne dediğimi bilmiyorum ben hahzha o yüzden sabah
Cevap veremedim, bilmiyorum sanırım. 🙂 Ama sadece gece yazan birisi hoş olmazdı gibi.
Sabahlara kadar konuşulan, ertesi günü uykusuz ama mutlu olunan zamanlar. 🤤
Bence başlamamak en hayırlısı neyse olur..
Geceye bende katılıyorum
Sabah ezanından sonra 😂
En doğru zaman canın istediği zaman 😂
Vakti olmaz diye biliyorum bir an da oluyor
Tamamen ruhsal olarak sağlıklı olunduğu an.
Sabahın 5'i mi desem, güneşin batışı mı? 🤣
En mutlu olduğu zaman
Evet bence de gece duygular yoğunlaşıyor
Kuşluk vakti ahahs
Mental olarak ne zaman hazır hissedilirse😂
Sabah sularında ekbfjdb
ne alaka ki gece 🙄
Sence? :D
Adel isim mi yoksa dila mi?
Flört buldugundadır
kuşluk vakti
Bunu bilemem.