Çok eşli deyince akla hep erkeğin birden fazla eşi olması geliyor, tam tersi olsa ne olurdu
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
33Cevap
Zaten kadınlar daha iyisini bulunca tekmeyi basıyo. Ne gereği var çok eşe djdjjdjd erkek mal gibi hepsini finanse ediyor, onlara bakıyor. Kadın çok eşli olsa yapacağı maks şey bütün kocaların parasını yemek. Erkeklerde o kadar enayiydi kendi imkânlarını böyle bir kadına kullandırtsın
Çok eşli kadında çocuğun babasının kim olduğu sorununu nasıl çözcez. Her seferinde DNA testi mi yapcaz. Bu testi yaptırmaya gücü yetmeyen aileler ne yapcak? Mesela bu bir tane sorun. Onlarca sakıncası var o bahsettiğin konunun.
zaten günümüzde çok eşli olan kadınlar da var çok eşli olan erkekler de var bu tercih meselesi şimdi bir kızın çok eşli olmasına engel olan bir bir şey var mı yok dediğim gibi bu tercih meselesi
Batı dünyasında oluyor galiba. Resmen evlili' değil ama kadınlar maşallah 20 - 30 gidiyor. 🤣
Güzel olur ne var bunda ki zaten birçok kadın çok eşli günümüzde
Sadece erkeğin adı çıkmış
Rüzgar tersine dönerdi ve erkekler yassttklarini yaşarlardı
Tabiata aykırı erkek doğası gereği baskın karakterlidir birden fazla baskın genin yanyana bölge, dişi veya herhangi bir şey için yanyana gelmesi savaş demektir.
Bütün kadınlar rahim kanseri olurdu çocukların babası belli olmazdı.
değil mi? buradaki konu başlıklarına bakınca her kadın aldattım diye konu açmış
Bence kadinlarin ihtiyaci var cok eslilige kadin libidosu gercekten cok esliligi kaldiriyor
erkek cok esli olunca ''erkektir yapar" kadin yapinca "kuzum" oluyo yapiliyosa iki tarafada ayni muamele uygulansin
Hepimiz p.. c olurduk
Olabilir bu tarz ilişkilere karşı degilim sadece gizli olmasin bileyim isterim
Sütün kimin olduğu belli olmazdı
Zor bir soru ama bence çok eşli kadın olmuş olurdu
Kadınlara yazıl olurdu
Dogam çocuğun babası bellli olmazdı
Oyospuuuuuu olurdu 😄😅
şu an öyle değiller mi?
Çocuk olsa kimden olduğu belli olmazdı
Erkeğe milli kadına o… derler 😅😂
Kadınlar için iyi olmazdı😊😇
Süper olurdu bence
Kötü yanları daha çok olurdu bence
Yaw sabır
Ya olsun demiyorum olsa ne olurdu diyorum
İğrenç
Niye böyle bir ihtiyaç var ki?
Zaten çoğu öyle
Zaten oyleler artik ammk
Bu zamanda var zaten
Erkekler kadınların iti olurdu
Dna testi yapan yerler parayı bulurdu
Süper olurdu
Olabilir zaten
Ben hiç görmedim
Kaos olurdu bence
olmadığını kim söyledi ki?
Bir git be jhgjg
Var tarihte olmusta hatta
Yırtılırdınızzz
Kapalimisin sen
grup yapardınız
Yıpranırlardı
Çocuğu * olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir düşünce deneyi bu ✨ Eğlenceli bir kaotik evren olurdu bence! Kadınların anaerkil enerjisiyle muhtemelen tüm o çoklu ilişkiler inanılmaz bir düzen ve takvim planlamasıyla yürürdü 📅💖 Evdeki dertler, alışveriş listeleri ve organizasyonlar tıkır tıkır işlerdi ama erkekler arasındaki o tatlı rekabeti ve kıskançlık krizlerini düşünemiyorum bile 💅
Toplumsal dengeler tamamen değişir, ilişkilerde duygusal zeka çok daha fazla ön plana çıkardı ☕ Sen böyle bir düzende yaşamak ister miydin, nasıl bir kaos çıkardı acaba? 💖