Cevablarinizi bekliyorum
Umarim düzgünce cevab verirsiniz
Çünkü insanlığın anası kadındır
Umarim düzgünce cevab verirsiniz
Çünkü insanlığın anası kadındır
kendini tatmin edip günlük ego cap'ini full lemeye çalıştığın çok belli oluyor
siz olmasanız at var eşek var, biz birbirimizede yeterdik siz olmasanız, paramızda cebimizde kalırdı
asıl biz olmasak sizin haliniz ne olurdu? para kazanmaya üşenirsiniz, para harcamayı seversiniz, her konuda ilk adımı bizden beklersiniz, bir çocuk bakarsınız bütün ömür boyu başımıza kakarsınız
ben evlenince karım çalışsa paraları bana yedirse bende çocuğa bakarım, en kolay iş sizde
Kendimi değil hemcinslerimi:)
onlar dışardaki kız yüzü görmeden pas tutmuş oğlancıklar sayesinde yeterince egolarını tatmin ediyorlar zaten, gerek yoktu böyle konuya
birde kadın, erkek eşittir diye yürüyüşler yaparsınız. eşit falan değil, kadınlara her konuda öncelik tanınıyor, boşandığındada nedense nafakayı erkek ödüyor. madem eşitiz sizde olan hakları birazda bize tanıyın. alışveriş yapmaya çıksanız heryerde güler yüzle karşılaşıyorsunuz, biz kasiyere selam versek küfür edicek işten atılmicak olsa
içimde kalmasın yaziyim dedim, sinir oluyorum hepinize
Kiskananlar catlasin kiskananlar patlasin. p. d
Evet haklisin doğurganlık kadınlara verildiği icin neslin devamlılığı kadınlara bakıyor gibi görünse de ayni ihtiyaç erkekler olmasa da olur diyenler denim.
Tabiki her iki cinste olmazsa olmaz, fakat bir tanesinin olmamasını bırakın da kısır olması dahi isin sonunu getiriyor.
Yani yüce mevlam okadar güzel bir düzen kurmuş ki eş denilen durum birlikteyken güzel.
Kadın erkek eşitliğinin en güzel örneğinde budur işte
üreme olmazdı. ama onun dışında bayanların yetenekli olduğu her alanda geliştirirlerdi kendilerini mecbur kalırlardı.
bakıyorum da kadın olmasa hiç bir erkek yaşayamaz e madem öyle elindekinin değerini niye bilmezsiniz be adamlar !!
Cevap
45Cevap
Kadın olmasaydı yokluk olurdu dünya pisliğe dönerdi. Kadınlardaki zeka insanoğlunu aydınlatan ender şeylerden biri. Kadın olmasa erkek olmazdı. Kadın olmasa dünya çekilmezdi. İYİ Kİ VARSINIZ.
Saol :D
Ben eic hemcinslerimde seçmeyi düşünüyorum sonucta sitenin formati biraz pozitif ayrimcilik yapalim değil mi yani:)
ama olmaz ki yaa :D kızlar kızların değerini bizim kadar bilemez biz en azından ben sizsiz bu dünyanın olmayacağını iddia eden biriyim ama yinede sen bilirsin ama yinede biri çıkmazsa ben burdayıım :D
Cinsiyet degistir sonra. d o kadar imkansız yani. ddd
iyi ya tamam :d
Kadın olmasa evde neşe olmazdı kadın olmasa evde konuşan bir ses olmazdı kadın olmasa yemek yapacak hamur açak eller olmazdı kadın olmasa gözleri ışıl ışıl parlayan kapıyı açınca hoşgeldin diyen diller olmayacaktı kadın olmasaydı aşk ve sevgi ebediyen yok olacaktı...
bu akşam kardeş payında işlendi bu. :) erkeğin ereksiyon problemine binlerce bilim adamı mesai harcıyor, kadın olmasa mutlaka laboratuvar ortamında yaparlar kadını :)
kabus gibi bir dünya olurdu..
kadınlar dünyanın en güzel varlıkları.. süsü.. çiçeği..
Bence bok gibi bir hayat olurdu Kadınsız ve Rakısız hayat düşünemiyorum
Kadınlar olmasaydı bu site olmaz, bu soruyu soramazdın
kadınlar olmasa erkekler birini kovalardı kim kimi enselerse ne bicim soru * kafayimi yedin :)
İnsanlığın Babasıda erkektir kadınlar olmasaydı seks olmazdı insanlar çoğalamazdı hayırlı evlatlar yetişmezdi
Tum yeni urunlete gerek olnazdı alacak kimse olmazdı dunyada savas hakim olurdu
Ya dunyada sadece bir kadin olsaydı
Valla tüm dünya üstğnden geçerdi o zaman
Kadınların egolarını tatmin etme çabaları vol.123452523413
Tatmin etsen şu kiz milletinin egosuni
Ölür müsün
Kadınsız dünya arthur schopenhauer' ın kadınlara dair (ueber de weiber) eserindekine benzer şekilde tanımlanabilecek olan dünyadır. jouy' un dediği gibi: "sans les femmes, le commencement de notre vie serait prive de secours, le milieu de plaisirs, et la fin de consolation."
yani: "kadınlar olmaksızın dünyadaki hayatımızın başlangıcı, tam bir çaresizlik ve acziyet, ortası zevkten mahrumiyet ve sonu teselliden yoksunluk olurdu..."
Ben çalışmazdım, kariyer, para pul umrumda olmazdı :D
Niye kadınlar için mi yapıyorsun
Her erkek evleneceği kadına rahat ve lüks bir hayat sunmak için çaba harcar.
O zaman kadin niye yapıyor
Edilgen çünkü, ayrıca artık kadınlarda yapıyor.
Bence kadinlar elin oğluna muhtac olmamak için yapiyor kadinlarin fitratinda para aski var
Doğru yapıyorlar.
Bunu doğru bulan ilk kisisiniZ alkisliyorum :)
Demiş olsaydın.. Şu zaman da kadınlar birden kaybolsa.. Sadece erkekler kalsa.. İnan ki teknoloji ve erkek beyni tamamen dururdu :)
Kadınlar olmasaydı erkeklerde olmazdı insanlar olmazdı bildiginiz üzere :) bu kadar basit veya kadınların nesli tükenseydi diye soru sorsanız?
Bir söz anımsadım " Allah kadını yarattı çünkü her şeye yetişemiyordu " diye.
Allah elbet her şeye yetişir ama söz güzel bir söz.
Bu söz şirke götürür! !!
Şirk ne demek?
Sence bu söz götürmez mi
Neyse söylediğin sözde sorun var
Bulunca söylersin
" Bu söz şirke götürür !! " dedin.
" Şirk ne demek " diye sordum.
Ne demek Şirk?
Allaha ortak koşma
Burada kadın Allah'a nasıl ortak koşuluyor?
" Allah kadını yarattı " diye başlıyor cümle.
Herseye yetisemiyordu sözü sence düzgün mu haşa Allahin gücü yetmez mi farkinda olmadan şirke giriyorsun tavsiyem tövbe et
Allah her şeye yetişir elbet diye altında bir açıklama var.
Ayrıca Allah her şeye yetişir fakat neden uyarıcalar, elçiler gönderdi her şeyin bir nedeni var.
Kadınların var oluşunun güzelliğini anlatmak için oldukça etkili bir söz bana göre.
Tövbe edilecek bir durum yok.
Çünkü Allah niyete bakar.
Başka gezengenler de belki olur diye kendime mekik yapıp galaksileri gezerdim. Bir umut :(
Kadinlar olmasaydi sen bu soruyu soruyor olmszdin. Bu sitenin adida kizlar soruyor olmazdi.
Benim hayatımda hiç kadın/kız olmadı , ama sanırım hayat olmazdı
iyilikte olmazdı kötülükte çirkinlikte olmazdı güzellikte hayat olmazdı bende bu bedende sıkışıp kalmazdım
şu an dunya teknolojik bakimdan daha ileride olurdu :) nedeni kzometige ve giyime harcanan paraların daha mantıklı yerlere gidebilir olması
nası bir soru bu? kadınla atımı bir tutalım? kadınlar var ama akılları yok bence hiçde değişicek gibi değiller)))
Osmanlı 7 kıtaya hakim olurdu :D
Dünya yaşanılacak bir yer olurdu
daha saymak istemiyorum :D
Olsaydi.. kadinlar mi savaştı sanki
saltanatı erkek surer ama gucu elınde kadın tutar.
Bir erkek ne kadar zeki olursa olsun bir kadın onu daıma aptalastırıp yonetebılıyor
bugün kardeş payını mı izledin :D orda da böyle bir sahne vardı
Yok izlemedim
Sevgi. şefkat. vs olmazdi dunya apis arasi kokardi:))
Erkekler damacana gibi unsurlara yönelirdi keza yöneliyorlar ya zaten
Gayler olur du canım kadınsız bir hayat olmaz kadınsız yaşam olmaz canım hayat yaşama anlam katan kadındır
En büyük kadın benim için anamdır gerisi teferruat..
ne duş alırdım ne traş olurdum nede şık giyinirdim :)
erkekler olmasaydı ne olurdu :D aynı şey işte.. ben mesela sol elime mahkum kalırdım :D :D :D
Yok erkek olmasa kemik iliginden yapay spermler elde edilir insanlik devam ederdi ama kadin olmazsa erkek nasil dogursun ki;)
ya scma sapan sorular soruyon işte. Allah ın işi işte. ol demesiyle oluyo
Saçma değil araştırma yap!
kemik iliğinden yapay spermden sadece kız cıkacak hali yok. erkekde çıkar =) ne kızlar erkeklerden kurtulabilir nede erkekler kızlardan böyle geldi böyle gidecek =)
Yok x kromozumu çıkıyor y çıkamıyor
Üreme olmadığı için bir süre sonra dünyada kimse kalmazdı.
Sağ ve sol eller yavaşça azalarak yok olurdu.
Nickine koptum
Travestilerle idare ederlerdi.
Hahaha
Cevab değil cevap anacım
Yuzeye takilla anam cevabin ne?
Oldu tatlim
dünyada tek insan olmazdı
bütün erkekler gay'ardı :o iyi ki varız <3
Kadın olmasa erkekte olmazdı kanka :)
Başta biz böyle bir sitede olmazdık :P
İlk Önce İnsan Irkı Yok olurdu..
Şişme kadınlara yönelirdik
Dünyanın sonu olurdu... :D
***Yüzbaşı***
Siz iyi ki varsınız yoksa bu dünya çekilmezdi :)
Çok sıkıcı olurdu ya iyiki varız laan :)
Uzun ve saglikli yasardik. heralde :-)
aynen kardeşim :D
Hea bende hep şunu merak etmisimdir tüm cileyi kadin ceker ama yine kadin uzun yaşar. . Erkekler çabucak mefta olur :)
Hahaha yesin yesin sizler niye varsiniz bir nevi kadina köle:)
Hahaha
Çalışın köleler. d
:))))
Niye kurban olun bize:) kim sizin soyunuzu yasatir:))
Yes of course
We are devil but you are also devil
Run devil run:)
Hz Adem cennete tek başına duruyor olurdu hala
şu an bu yazıyı yazamıyorduk...
erkekler kendi kendini zikerdi
seks hiç güzel olmazdı. hatta iğrenç olurdu
Erkekler de olmazdı
güzel olurdu :D
Şiir yazamazdık
Hortumum kururdu
insanlık olmazdı