Kadinlarin neyini özlerdiniz?
Sizce kadinlar eksik olsaydi neler olurdu :D
Sizce kadinlar eksik olsaydi neler olurdu :D
Alevinkizi çok güzel bir soru sormuşsun bravo benimde cevabını merak ettiğim bir soruydu çünkü erkekler sevgililer eşlerine ya da sevgililerine genellikle çok konuşuyorsun sus dırdır etme diyorlar bence kadınlar olmasaydı kötü olurdu çünkü erkeklerin bitmek tükenmek bilmeyen isteklerine ofkelerine sirf sevdiği için katlanan yine kadınlar
Erkekler aç kalırdı, kimse onlara kazak örmezdi, gece üşüdüklerinde kimse onları ısıtmazdı (yada birbirlerine sarılırlardı da bu itici bi durum olurdu), askerdeyken kimse beklemezdi, arkadasın dediği gibi herkes i..e olurdu :/ ot gibi yasardınız. kötü ya kadınlar iyi ki vaar
Erkeklerde olmazdı çünkü üreme olmazdı.Allah sadece insanın değil tüm canlıların bi erkeğini bi dişisini yarattıki nesilleri devam etsin (bu tek sebep değil tabi ama önemli sebeplerden biri)
Kafayi uremeylr bozmuş seksle bozmus erkekler kadinlari seks objesi olarak görüyorlar yani Türkiyede kadın cinayetlerinin artması bunun en iyi kanıtıdır
Düşünmesi bile çok kötü...Bütün olarak kadını özlerdim. (Profil resimlerine hastayım panpa.)
Nispet olsun diye artıladım.
Düşündüm çok kötü oldum al yanaklım.
İş ortağımın meselesi benim de meselemdir.
Ortağım da olmasa halim kötü.
panpiiiiiii sagol :D +1
Cevap
33Cevap
Valla i*nelik kol gezerdi...
Ama cinsellik olmasaydı mesela...
Komple erkek ortamı çok süper, şükela bir ortam olurdu...
Huzur ne demek bilir misin? Ondan olurdu işte.
+1 :)
Kafayı erkekler cinsellikle bozduklari icin kadınları seks objesi olarak gordukleri için kadinlar olmasaydi erkekler o açıdan zorlanırdi demenizden belliberfem bey
Erdem bey
Soruda inanılmaz bir mantık hatası var. Dünya da kadınlar olmasaydı zaten hiçbirimiz olmazdık. Biz gökten zembille inmedik ya. :D
en azında 40-70 yıl arası var olurduk
şöyle düşünm, öyle bir virus var ki sadece insanların dişilerini öldürüyor :)
sana mantik arastirmasi yap diyen olmadi normal insan gibi cevap versene suraya cokbilmislik yapmadan
Cevabımın sonunda ki ":D" smileyine bile aldırmadan ciddi ciddi polemik yaratmaya teşvik edici cümleler kurabiliyorsunuz ya pes...
Tamam ciddi olmayan cevabım şu olsun; Kadınlar olmasa gider yanardağdan aşağı atlarım. İntihar ederim. Kadınları severim, sevdiğim birşey elimden almasınlar.
kuyumcular olmazdi
kozmetik ürünleri olmazdi
ped üretilmezti, cicekciler olmazdi
hayvanlar kürke dönüsmekten yirtaralardi
mahalle baskisi olmazdi
türban kavgasi olmazdi
ilk aklima gelenler, ekleme yapmak isteyen yapabilir.
karı dırdırı olmazdı
çorabını oraya atma diyen olmazdı
sana kaç kere dedim evde terlik giy diyen olmazdı
"türban kavgasi olmazdi" türban 1,5 milyar müslüman aleminde kullanıan bir dini kıyafettir, yalnızca türkiyede değil. türban kavgası diye birşey yoktur zaten. türbanı kullanarak sünni müslümanlara saldırı ve sindirme operasyonu vardır. türban bahane. mahalle baskısna gelince bu da bu saldırganların uydurması. ana-baba çocuğuna doğru bildiği yolu öğretir. ama türbanlılara devlet baskısı vardı.işlerinden atılanlar... ekmeklerinden olanlar... fes giydiği için elektrik tellerine asılanlar...
Valla manevi olarak bakarsan baştan çıkmazdık Allaha yönelirdik... şeytana uyacak bişey kalmazdı fazla.
biyolojik olarak bakarsan sanırım mitoz bölünmeyle coğalırdık:)
ya gizemli61 beni tanımasan tamam dicem de sana. neyse:)
Partenogenez.
o da olabilir..
kadınlar olmasada olurduda, kadınım yanımda olmasa yapamazdım işte
Şimdi bir çok erkek neyi özleyeceğini yazacaktır :)
Her şey bir tarafa ben, o bizlere göre yumuşak tenlerini özlerdim diyeceğim. O narin fiziki durumu..
Kadınlar dünya üzerinden silinip gitse özledik her şeylerini tabii ki, evet sonra da üreyemez, silinip giderdik erkek ırkı olarak. Dünya insansız kalırdı, mutlu olurdu. heheh
erkekler ırk değil
kadınlar olmasaydı analarımız olmazdı dolayısıyla biz de olmazdık :)
Ben olmasam olurdu da diğerlerini bilemedim. Ne halleri varsa görsünler.
vallahi bu süper bir fantazi.ben erkek olarak çeşitli defalar kurdum bu fantaziyi.tüm erkekler ölse dünyada tek erkek ben kalsam.ne güzel.insan neslinin devam etmesi için herkes bana muhtaç.dünyanın en güzel kadınları kim mesela şu an angelina jolie,adriana lima hepsi bana muhtaç daha ne isterim.aynışey kadınlar için de geçerli tabi düşünsene herkes erkek tek kadın sen varsın gezegende tam olarak bi kraliçe hatta ne kraliçesi kraliçe halt etmiş.kelimenin tam anlamıyla tanrıça olursun.yanlış mı:)
Direk intihar ederim. Her yerde kıllı mıllı erkeklerin var olduğu düşüncesi bile perişan ediyor beni.
Kızlar hep olsun. Melül melül baksınlar yeter.
Kadınlar olmasaydı , kadınların olması ile olmaması arasındaki farkı bilemezdik .
doğurganlık olmadığı için bir süre sonra "bomboş."
ilaveten "sıkıcı."
Kadınları sadece doğurganlık acisindan degerlendirmeniz cok yanlış
kadınlar olmasa ne savaşlar çıkardı ne de hiçbir erkek gösteriş için para için güç için birbirini ezerdi
dünyaya barış ve sukunet hakim olurdu
avatarındaki göte hasret kalırdık.
kalırdılar yani.:)
:Dg*tvar bendede meme yok ,E-Cup li olan bir bayan varsa biraz banada versin yahu :D:D
Ona göre bir düzen kurulmuş olurdu ama kadınlar yaratıldıktan sonra yok olsalardı vay halimize :)
Bence erkekler sadece cinsellik olarak kadınları ozlerlerdi Türkiyede erkekler tarafindan öldürülen kadın cinayetleri arttı buda erkeklerin kadınlarınd düşüncelerine ve duygularına saygı duymadıklarının en büyük kanıtı bence
Denizin olmadığı bir dünya düşün sence ne olurdu ? işte kadınsız dünya.
para olmazdı altın elmas süs olurdu hatta sawaş olmasdı:D
bilinmeyen bişeyin eksikliği farkedilmezdi kadınlar olmasaydı eğer dünyada
kötü olurdu hemde çok kötü :D erkekler kadın olmaya çalışırdı daha kötü olurdu dassad
Onu bilmiyorumda, arılar olmasa en fazla 4 yıl diyorlar. cık cık cık
evime kapanır ve ölene kadar skyrim oynardım. gerçi şimdi de aynı ama..
skyrim>seks
Hemcinsleriyle birlikte olurlardi ve bir sure sonra da insan nesli tukenirdi zaten.
topmuyuz lan biz :D
E oyle olurdu ama, o zaman top olmazdiniz normal olurdu :D.
herşey tatsız tuzsuz olurdu,yaşamanın gereği olmazdı kesinn
kadınlar olmasaydı erkeklerde olmazdı ama sorunuza cevap vereyim tabi ki sevişmeyi ve seksi özlerdik
Zaten erkekler bir tek kadınları seks objesi olarak görüyorlar malesef kadınların düşüncelerine ve duygularına saygı duymuyorlar
Dunyayi pislik gotururdu...
he askerde de onlar temizledi seni dimii
ben kendime bakacak durumdayım.
Hep öyle oldum, temel prensip kimseye muhtaç olma :)
kadınlar yoksa ben de yokum arkadaş
kadınlarr olmasaydı AŞK olmazdı
Ne aşkı ya sacmalamayin erkekler sadece kadinlarla seks yapmayı ozlerlerdi kadinlar olmasaydi yani yokda hiç bir erkek kadinlarin duygularina düşüncelerine değer vermezler
Kafasını oluşturamazdım.
Dünyayı bok götürürdü.
he askerdeki koğuşlarıda siz temizliyorsunuz değil mi
aahahaha peki :)
Erkekler daha uzun yaşardı.
Kadınlar olmasaydı erkeklerde olmazdıı :))
Millet birbirine çıkardı herhalde.
dır dır olmazdı... :D
hiçde özlemem ancak sevısmesını özlrdım...
Pasaklı pasaklı dolaşırlardı nolacak? :))
En çok da sen özlersin :)
bütün millet ya elizabeth yada gey :))
sevişmek dışında pek birşeyini değil
sen de bir türlü egonu tatmin edemedin be ablacım
dünyadaki bütün erkekler gey olurdu
bok gibi olurdu.
hayat olmazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar