- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olmasa insanlık olmazdı.
Prof. Sinan Canan bir konuşmasında şunu söylüyordu: Dünyadan insanı kaldırın, burası cennettir. İnsanı koyun, cehennemdir.
Yani insanın olmadığı dünya cennettir.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel söylemiş cidden
En İyi Cevaplar
+1 yılşu anki formumuzda bizler de olamazdık. çünkü erkek erkeğe üreme olmaz.
Varsak bu durumda bölünerek ürüyor olurduk. yani tek hücreli olurduk. Veya fabrikalarda üretilen akıllı makineler olurduk. Yani kadın erkek diye bir kavram olmazdı.
Yine şu anki halimizle kadınlar birden yok olursa, yüz yılı bulmadan insanlık yok olur, yine erkek erkeğe üreme olmayacağı için.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun onlar olmasa insanlık büyük ihtimal biterdi
- +1 yıl
evet çoğalmanın nesli sürdürmenin iki yolu var. birisi bölünme; bunun için tek hücreli olmak gerekir. biz çok hücreliyiz, mecbur eşeyli üreyeceğiz. 3. bir yol da fabrikada üretilmemiz lazım, o zaman da bilinçsiz robotlar olurduk.
- +1 yıl
Ozaman kesin değişik yaratıklar olurdu onlarda bizi yerdi zombi hesabi
+1 yılKadınlar olmasa mıydı..

11 Yorumla- +1 yıl
Demek böyle olurdu diyosun guzelmis 😂
+1 yılDünya olurdu ama insan ırkı olmazdı üreme olmazdı ayrıca insan üremesi dururdu insan ırkı biterdi dünya daha güzel bir yer olurdu dünya canlılara kalırdı
Erkekler gitse de aynı şey olurdu19 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ve güzel söylemişsin işin kisasi ikiside olmazsa hicbirsey olmaz ama şöyle dünya hayal et pisliklerin olmadığı ama bütün insanların iyiliğe çalıştığı nerdee ediyoruz ama yok
- +1 yıl
Hz ademin oğlundan bu yana dünya hiç kotuluksuz kalmadı. Hatta ilk atalarımızdan beri de bu rekabet vardı.
- +1 yıl
Vardı ama sonuç hiç bir şekilde gelisemedik hala aynı sayıyoruz
- +1 yıl
Dünya iyilik ve kötülük üzerine kurulu istesekte kötülük tamamen bitmez
- +1 yıl
Evet bitmez yapan kesin bir tane çıkar ama bak senin bilgin çok ve belli ediyosun
- +1 yıl
Estagfurulah 🙂
- +1 yıl
Belli ediyosun kaliteni anlıyorum direk bilgili insan bilgisiyle konuşur☺️
- +1 yıl
Bilinmesi gereken bir buz dağının yanında bilgim bir kar topu gibi, yuvarlayıp çığ oluşturmak istiyorum🙂
- +1 yıl
Bence oluştur çok bilgisiz insan var onlara bilgin dokunur bunu unutma Cig olsun bilgin yeterki buralar dolsun ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDünya diye bir yer olmazdı.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılher iki cinsin de önemli tarafları var ama erkekte rasyonel düşünce ve matematiksel zeka ön plandadır çoğu icadı ve keşifi erkek yapmıştır mesela floresanlı lambayı keşfeden de nikola tesladır kadında ise sanat ve estetik ön plandadır kadın duygusal düşünür kadında rasyonel düşünce yapısı vardır ama az kadınlarda olmasaydı yumurtalık olmazdı insan nesli devam etmezdi çünkü yumurtayı dölleyen şey spermdir.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylemişsin kardeşim
Şahsen kadınlar olmasaydı ben calışmaz dım hiç para kazanmazdım kadın yoksa parayı napıcam Bi don Bi atlet dolaşırım çöp toplardım
110 Yorumla- +1 yıl
😂😂 usta gece gece güldürdün yani diyosunki parayı onlar için kazanıyorum diyosun 😂
- +1 yıl
Valla çok güldüm bu yoruma bitirdi bizi diyosun anlıyorum bazı kadınlar bitiriyor valla para yetişmez haklısın😂
- +1 yıl
Hahah vallami o nasıl oldu neler aldın böyle 😂 bitmissin sen
- +1 yıl
Ne üzerine şirket şu an senin
- +1 yıl
Tamam bosverelim sen fazla yedirme ama kadınlara bence 😂
+1 yılBiz olmadan dünya sıkıcı olmaz mıydı be? Tribimiz bile güzel, aşkı bir kere kadın var etmiş iyi ki varız be ya olmasaydık? Düşünemedim ayyy
13 Yorumla- +1 yıl
Olmasaydıniz biz olmazdık doğru ama aşk kapisir ama soleyim onu ☺️ varsınız iyi ki
- +1 yıl
Varız tabiğki
- +1 yıl
Biraz alçak gönüllü olalım ☺️ varsınız olmasanız napcaz bizde varız ama değilmi iyi ki 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar artık var olmazdı. şimdi kadınlar birdenbire kaybolsa birkaç yıl sonra erkekler nasıl üreyecek hepsi ölecek 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Yani orası çok doğru ama erkekler olmasa sizde olamazsiniz değilmi ☺️
- +1 yıl
Yanlış hatırlamıyorsam bir ara bir ülkede kadınların kemik iliğimiydi ne onu labaratuvar ortamına alıp yeni bir insan üretebileceklerini söylüyorlardı. Ama bunu yapsalar bile bence tamamen sağlıklı bir insan olmazdı diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Bence o dediğin yaşamaz yaşasa bile gerçek insanları yer o 😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Doğrumu 😂
Kadınlar olmasaydın, ne medeniyet, ne bilgi, ne sanat, ne tarih, ne ahlak ne de insanlık olurdu.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru kadınlar önemli hayatımızın her köşesinde
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen ben kimse olmaz kadin hayvanlar olmasaydi erkek kadin hiç hayvanda olmazdi üreyemezdi
Sap gibi kalirdi dünya12 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun ondan dolayı kadınlar önemli en önemlisi anne ve vicdanlı olmaları ki erkeklerde onların domino taşı
- +1 yıl
Tabii
+1 yılİyi ki varız. Olmadığımızı düşünsene😱 tövbe tövbe estağfurullah.
25 Yorumla- +1 yıl
Yani olmasaniz napariz yani kötü bir durum olurdu
- +1 yıl
Siz olmasanız biz ne yaparız. Hep derim yine diyeyim iki cins de birbirine muhtaçtır her açıdan.
- +1 yıl
Bak çok doğru dedin kadın olmazsa erkek erkek olmazsa kadın var olamaz
- +1 yıl
Bu konu benim için tartışmaya kapalı... Erkek - Kadına Kadın da Erkeğe muhtaçtır ihtiyacı vardır ve hep var olacaktır dünya döndükçe. Bence her iki cinste iyi ki var tabii ki kalbi güzel iyi olanlar karşımıza çıksın Amin.
- +1 yıl
Amin inşallah çıkarlar her daim
+1 yılOt gibi olurdu
Kadınlar bazen üzsede hayatımızı yöneten onlar28 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun herzaman anneler pay bicelim onlar olmazsa nasıl olmuyor öyle kötü olur
- +1 yıl
Bazı kadınlar da var ama Allah düşman başına versin
- +1 yıl
Onları düşmana vermesin ben ne tarz dediğini anladım kardeşim düşman başına
- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
Dikkat et kendine kardeşim
- +1 yıl
Sende kardeşim
- +1 yıl
Allah'a emanet
- +1 yıl
Saolasin sende Allah'a emanet
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. En başta b*k götürürdü. Kendi kıçını toplamaya aciz erkek milleti dünyayı mı temizleyecek.
23 Yorumla- +1 yıl
Oda var ama çoğu için öyle denemez her erkeğin temizi dağınık olmayanı var bak
- +1 yıl
Orası doğru zaten kadınla erkeğin o yönü tartışılmaz ama ben evi tertemiz olan arkadaşlarımı biliyorum o derece soleyim sana
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ölürdüm, biterdim diyemicem ama renksiz ve daha kaba saba bir yer olurdu o kesin.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru dedin kadınlar annedir ondan dolayı onların olması erkekler için erkeklerin olması kadınlar için iyidir
+1 yılAbazalar birbirinin bacaklarını izler gene yolunu bulurdu
23 Yorumla- +1 yıl
Değişik yorum güldüm kardeşim abazalar bitmez diyosun 😂
- +1 yıl
Aynen lnlarin derdi karı değil icine islemis
- +1 yıl
Onların derdi sadece iki bacak arası aşk felan değil o olsun başkası olsun ondan dolayı her erkek zan altında kaliyor
Renksiz olurdu,
Hijyensiz, pis, dağınık olurdu,
Dümdüz olurdu.21 Yorumla- +1 yıl
Yok şimdi ben dağınık değilim sadece sporda öyleyim biraz ama genede toplarım ama sanmam ya öyle olursa erkekler hastalanır yasayamazki
+1 yılKadınlar olmasaydı yazanlar neyin kafasını yaşıyor? Kadın olmasa sizde olmazdınız 🙂
13 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar melek zatende kötü biseymi dedim ben bakım ☺️
- +1 yıl
Polemik istemiyorum gizlinin yorumunu kaldırır mısın. Hangi kadın üzdüyse öfkesini bana kusuyor
- +1 yıl
Tamam ordan kaldırım ok polemige gerek yokki
+1 yılKadinlar olmasa siz duş bile almazsiniz, kas yapmazsiniz🤭 medeniyet ölürdü.
11 Yorumla- +1 yıl
Duş neden almayalım kas neden yapmayalım kadın icinmi yapıyoruz biz ☺️ ama siz olmassaaniz olmazda kas duş yapılır gene 😂
+1 yılKeşke hiç olmasaydım. Gözlerim doluyor bunu söylerken.
17 Yorumla- +1 yıl
Niye noldu sana hayırdir minik prenses
- +1 yıl
Ben bu dünya için fazlayım
- +1 yıl
Neden öyle dusunuyosun bakım sebep kimse fazla değildir noldu
- +1 yıl
Gece olunca duygusal oluyorum sabaha bişiyim kalmaz
- +1 yıl
Kız delirdin mi sebebin ne kim seni üzüyor aşk meşk işimi bu
- +1 yıl
Deliyim zaten😄
- +1 yıl
Biliyorum deli oldunu 😂 ama fazla delirme dozunda kal 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar Olmasaydı Çok Daha Güzel Olurdu Kadın İçin Arkadaşını Satanlar Olmazdı Kadınlara Tapanlar Olmazdı ZİNA Hiç Olmazdı Kadın Olmasada Olur 👍
112 Yorumla- +1 yıl
O yanlış neden kadınlar olmasa annelerde olmazdı zina yapan ve öyle düşünen çoğu insan sapkınlıklarinin kurbanı oluyor genelde
Cevap sahibi+1 yılKadınlar Çok Paracı Ve Egolu Allah'ın Bütün Kullarını Eşit Yarattığı Dünyada Onlar Büyüklük Taslıyor O Daha Yanlış Ama
- +1 yıl
Olsun erkektede var o paragozluk o insanlara göre değişiyor kafa yapısı ona göre giderse öyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılAynen Öyle Kadınların En Çok Sevdiğim Huyu Dert Dinleyip Üzülmeleri 😂😂😂 Çok Güzel Bişi Erkekler Dertten Anlamaz Ama Kadınlarla Dertleşmek Çok Güzel 🤣
- +1 yıl
Yani bak kadınlar dert dinliyomus ☺️
Cevap sahibi+1 yılErkekler öküz dert dinlemeyi bilmiyo 😂
- +1 yıl
😂
Cevap sahibi+1 yılElime Hiç Kız Eli Değmedi İlk Defa Bir Kızla El Ele Tuttuşsak Bayılırım 😂
- +1 yıl
İlla birgün tutusursjn sende 😂
Cevap sahibi+1 yılKıza diyecem ambulansı beklet her an düşüp bayılabilirim ,😂
- +1 yıl
O derece diyosun yani 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Misandrizm Yaran Var Ki Gocundun Ben Deprem Bölgesinde Yaşıyorum Eski Sevdiğim Kızın Evinin Yıkıldığını Duydum Evimi Paylaştım Yardım Eli Uzattım Para Bile Teklif Ettim Kız Ne Yaptı? "Bana Acıtasyon Yapma Dedi Hiçbir Yardım Etmedin Diyerek İnkar Etti Nankörlük Yaptı" Kadınların Başarısını Küçümsemedim Hiçbir Kadına Sapık Abaza Gözüyle İle Bakmadım Anlıyor Musun Geçmişte Konuştuğum Kızların Numarasını Vereyim Adımı Sor Kötü Derlerse Yüzüme Tükür
Gizli Üye(36-45)+1 yılHavva olmayacağı için Adem'i kimse kandırıp Cennetten kovduramazdı. Allah Adem'i yarattığı gibi diğer tüm erkekleri de topraktan yaratırdı. Dünya Cennet olurdu.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru bişey yorumun güzel
+1 yılÖnce gey olurdunuz sonra da yok olurdunuz jajdjdjdj
17 Yorumla- +1 yıl
Yok ya gaylik o insanın piskolojik rahatsızlığı insanlık kalmazdi gaylikten önce onu olcamiza ölelim ozaman daha iyi
- +1 yıl
Iridjdjfkdkdk
- +1 yıl
Hadi ama eminim çoğunuz gey olurdu
- +1 yıl
Sen niye erkeklerin çoğunu gay yapmak zorundasın bakım olmazdi emin ol gay lez bunlar hastalık biliyomusun
- +1 yıl
Bunun bir hasyalık değil de zevk meselesi olduğunu zannediyordum
- +1 yıl
Ama gerçekten hastalık gibi
- +1 yıl
Erkek erkeğe ya da kadın kadına ne gibi bir zevk meselesi olabilir sence
Siz yaşardınız ya bizim varlığımız neyi değiştiriyor ki?
119 Yorumla- +1 yıl
Erkek olurmuydu sence ozaman
- +1 yıl
O nasıl oluyormuş bir kadın erkeksiz olmaz bir erkek kadınsız ondan yaratılmışlar
- +1 yıl
Yok valla ben kurmak istemem kadın erkek gözümde aynı herkesin bir annesi var biliyosun kim annesini sevmez
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Ne alaka siz olmasanız bizde olmayız biliyosun bence Allah güzel yaratmis kadın erkeği
- +1 yıl
İkisinin birbirine yoldaş olsun diye olmasin
- +1 yıl
Yok bence hepsinin bir aciklamasi var erkek olmadan kadın olmaz kadın olmadan erkek kadınlar bence daha korkusuz biliyomusun misal bir kadın evladı için canını verir erkek okadar verebilir mi ikilemede kalır
- +1 yıl
Olmaz nasıl olcak sen yeterli kadın olarak sevgi görmüyoruz diyosun haklısın bencede
- +1 yıl
Yok işte sizi seven erkeklerde yaratmışlar tabiki gerçek sevgi varsa
- +1 yıl
Olur olur bence san ümidini yitirme
Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. nefes almadan yaşar mısın? sorusuyla eş değer gerisini sen düşün
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru erkeğinde nefesi kadın kadının nefeside erkek ikisi olmadan yaşayamaz yerler birbirlerini ama genede barisirlar
- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli bir zevkten mahrum kalmakla birlikte insanlığın soyu tükenirdi
Kadın için de böyle141 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun soy kalmazdı
- +1 yıl
Tabii ki. Hatta eşcinsellik fazlalaşırdı
- +1 yıl
O işte kötü olurdu ama akıllı bir insanda o olmazdı soy direk tukenirdi
- +1 yıl
Son zaten her türlü tükeniyor 😂
- +1 yıl
Yani şu an kimse Türkiye'de çocuk dahi yapmıyor orası net doğru
- +1 yıl
Bu devrin bozukluğundan da kaynaklı bu
- +1 yıl
Aynen gelişmemiş beyin topluluğu aslında 4 mevsime yaşayan bir cennet vatan ama işte yonetmelik sıkıntı
- +1 yıl
Bu söylediğin de doğru evet
- +1 yıl
O yönden akıllı insanlar çekiyor akilsizlarda
- +1 yıl
Yani kısacası çocuk istiyorsan evlenmeden önce kadına soracaksın. O istemiyorsa bay bay diyeceksin
- +1 yıl
Ben bu Özgür güçlü kadın zırvalarını çekemem yani
- +1 yıl
Oda doğru ama çoğu istemiyor ya da yaşam tarzi bakamama gibi durumdan
- +1 yıl
İşte öyle kızlarla ciddi işin olmayacak
- +1 yıl
İşte orası farklı şimdi onlara hak veririm çünkü su ekonomide çocuk yapsalar çocuk nasıl bakcaklar oda var
- +1 yıl
Çocuğa sadece onlar bakmıyor
- +1 yıl
Ama öyle düşünüyorlar erkekler ilgilenmez diye
- +1 yıl
O zaman o erkekle işleri ne 😂
- +1 yıl
İşte sonra pişman oluyorlar 😂
- +1 yıl
Çok slk var ya, zaten burada sorulan sorulardan bile anlayabiliyorsun
- +1 yıl
Onlar ayrı onlar sormak için soruyor ne tepki alırım diye sen bakma onlara
- +1 yıl
Çok kız tanıdım, onlara bakmasan da bir şey değişmiyor. Erkek onu aşağılıyor ayrıl diyorum ama çok yakışıklı diyor
- +1 yıl
O kötü bak yakışıklı diye
- +1 yıl
Bunun gibi tonlarca kız var inan bana. Kötü davrandığının farkında ama yhaa ama yakışıklı yaa ama ilgi veriyor bana yhaa ama arabası var gezdiriyor veya beni iyi si-
- +1 yıl
O kötü ozaman o çocuğun tipine ve parasına bakıyor o kızdan olmaz
- +1 yıl
Zaten dedim ya 😂
- +1 yıl
Çocuk farkına varmamismi peki
- +1 yıl
Kızı cepte görüyordur muhtemelen
- +1 yıl
Yazık harbi çocuğa 😂
- +1 yıl
Neden yazık bunun farkında
- +1 yıl
Böylelerine üzülmüyorum ben. İki slk birbirini bulmuş. Ayrılıp da iyi insanların canını sıkmasınlar
- +1 yıl
Farkında kızın bunu yediginden ilginç erkeklerde değismis
- +1 yıl
Tabii
- +1 yıl
Yazık valla yazık
- +1 yıl
Yok be ikisine de yazık değil
- +1 yıl
Sen diyosunki tencere yuvarlanmış kapağıni bulmuş 😂
- +1 yıl
Evet, keşke bütün slk ve kötüler birbirini bulsa 😂
- +1 yıl
Birgün olur neden olmasın 😂
- +1 yıl
Sanmam neden dersen genelde iyileri kötüler çeker
- +1 yıl
Doğru çekiyorlar sonra son husran
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok, akıllı olsunlar
- +1 yıl
Yani haklısın olsunlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadsiz tuzsuz yemek gibi bişi olurdu kadın hayatın renkleri olmazssa olmazı hayatın...
111 Yorumla- +1 yıl
Doğru kadın olmadan erkek erkek olmadan kadın olmuyor siz bir annesiniz en önemlisi erkeğe iyi bir kadın yön verir buna inanırım
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabiki 🙏
- +1 yıl
Sen nasılsın iyisindir
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür iyiyim sen nasılsın 🙂
- +1 yıl
Bende iyiyim yoksun bu aralar ☺️
Cevap sahibi+1 yılEvet çok girmiyorum siteye 🙂
- +1 yıl
Belli oluyor görmedim seni uyumamissin kahve içiyorum istermisin ☺️
Cevap sahibi+1 yılUyudum aslında bı rüya gordum öyle uyandım 🥺Olur tabiki teskkur ederim 😇🙏Afiyet olsun sanada
- +1 yıl
Tskr ederim ne rüyası uykudan uyandıracak kadar
Cevap sahibi+1 yılÖyle kabus diyelim
- +1 yıl
İyi fazla düşünme ondanda olabilir kafanı bişeye takma
İnsanlık tükenirdi nesillerin devamı gelmezdi
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun kadınlar önemli nesiller için
- +1 yıl
@Alfia tamam buraya yazmışsın yanlış yere 😂siyah saçta yakisiyor sana ama saçları uzat bayağı ok
- +1 yıl
@Alfia geç diğer yere 😂
+1 yılKadınlar olmasaydı dünya, uzayın sonsuz boşluğunda amaçsızca salınıp duran kupkuru bir gezegenden fazlası olamazdı.
*Bir gülüşün içine tüm duyguları ve koca bir dünyayı aynı anda sığdırabilmektir kadınlık...10 YorumlaOlmazdı taş devrinde yaşardınız çiğ balik falan yerdiniz artik
11 Yorumla- +1 yıl
Haha bak buna güldüm taş devrinde kadinalr vardı eskiden değilmi ama olmasanız zaten bizde olmazdik ki 😂
Düşünmek bile istemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Kötü olurdu biz onlarsz onlar bizsz olmaz
Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Dünya elimizde patlardı
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru insan kalmazdı büyük ihtimal ya da bilimden değişik yaratıklar olusuurdu
+1 yılDünyanın dengesi bozulurdu herhalde.
11 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimal işte kadınlar olmasa bozulmaz siz olmasanız erkeklerle kim ugrascak oda var
+1 yılTürk erkeği mahvolurdu şsödşdhedk
11 Yorumla- +1 yıl
Yok mahvolmazdi ama erkek kalmazdı 😂 kadınlar değerli ama bizim sağ yanımız olduğunuz icin
+1 yılERK ekler direği s ikerdi
11 Yorumla- +1 yıl
Neden her şey cinsellikmi. olur sence bumu yani
Kadin ya da erkek olmamasi dengeyi bozardi.
19 Yorumla- +1 yıl
Bencede bak senin yorumları seviyorum kafa dengisin bencede bozardi kadınlar annedir
- +1 yıl
Tesekkur ederim.
Kainat denge uzerine her sey zitti ile var.
- +1 yıl
Doğru birisi olmassa o denge bozulur ve hayat olmaz dengemiz şaşar mesala o kainat akıllı bur bir kadın olarak sen varsin
- +1 yıl
Husnuzanla bakiyorsunuz, sag olun.
- +1 yıl
Çok tşkler bir şey sorcam bu kadar bilgi bilmeniz çok okuyorsunuz doğrumu
- +1 yıl
Cok bilmiyor ve cok okumuyorum
- +1 yıl
Bence biliyosunuz kendinize haksızlık yapmayın
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılInsanlar olmazdi.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun peki sence kadın erkeksiz erkek kadınsız olmaz doğrumu yani yapboz bir parcasi değilmi
- +1 yıl
Zorunlu degil
- +1 yıl
Zorunlu değil işte o olmazsa sıkıntı oluyor
Canınız çok sıkılırdı 💁🏻♀️
152 Yorumla- +1 yıl
Yani siz olmasanız napcaz biz kar topunu kim atcak bana buraya ciddi yağmadı 😂 atamadım sana kar topu 😂
- +1 yıl
Enteresan burada her yer kar ile dolu valla fkkd
- +1 yıl
Ciddimi az yollasana bana sen saçlarını boyattin
- +1 yıl
Evet boyattım. Çünküm kafamda saç kalmayacaktı kdkdk
- +1 yıl
Bak sana kızıl çok yakışıyor ona geri dön fazlada boyama yakarsın tabi kim boya dediki sana
- +1 yıl
Kızıldan iğrendim, bana kızıl deme. O da saça zarar veriyor 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Kendi doğal rengini bıraksan peki hiç demedinmi onu
- +1 yıl
Doğal rengi kumral, sevmiyorum. Siyah çekici geliyor 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Tabi sen nasıl seviyosan öyle ama zaten suratın senin bebeksi oldun için surat ön planda sende ☺️
- +1 yıl
Hem daha genç gösteriyor 😌
- +1 yıl
Yani oda var sen zaten gençsin daha 22 diyelim sana ☺️
- +1 yıl
Yaaa harikaaa. Siyah yakışmıyor mu? Kızıl deyinceee 😂
- +1 yıl
Ben kızılı görmüştüm sende dedim bildin hani oyuncak Cindy bebekler varya onun gibiydin ozaman hafif yanaklar doluydu şimdi zayıfladın sen iyice
- +1 yıl
Ayyy ne güzel işte. Strese girdim bak fkkfk
- +1 yıl
Valla bak koy soleyim profiline kırmızı ☺️
- +1 yıl
Ay hayır koymam. Sevmiyorum, o hallerini. Bazlama gibi bir sueat, kezban gibi uzun saç, palyaço gibi saç rengi ıyyy
- +1 yıl
Hahah yok valla süper yemin ediyorum bak süper yemin ettim 😂
- +1 yıl
Yok uzatmam 😬
- +1 yıl
Uzat bence valla sana yakışır hiç denedinmi
- +1 yıl
Ya sabır. Len eski halimi blmiyorsun sanki. Eskiden uzundu hani saçlarım kdjd
- +1 yıl
Uzun derken çok uzun diyorum dirsekler Görecek o saçlar 😂
- +1 yıl
Kalçamdaydı saçlarım 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Nasıl kıydın peki onlara seni polise şikayet etcem hhaha😂
- +1 yıl
Kızıl yüzünden yıprandı, kesmek zorunda kaldım. Niye nefret ettiğimi anlamışsındır artık 😬
- +1 yıl
Anladım bundan sonra boyama doğal akışına bırak uzadiginda nasil olsa görürüm ben 😂 boyama işini rafa kaldır bir süreliğine tenin hassas senin ondan dolayı beyaz tenlisin
- +1 yıl
Siyah zarar vermiyor. Uzun süre kısa kestirmem lazım. Çünkü yanık çok. Üzme beni ya 😪
- +1 yıl
Yok uzmuyorum tenine uygun boya yokmu yani zarar vermeyen peki
- +1 yıl
Tenle alakalı değil. Boyanın içindeki kimyasal her türlü saça zarar verir. Bir tek siyah renkte yanma olmuyor. Çünkü içindeki oksidan oranı düşük 🙄
- +1 yıl
Anladım çoğu insan habire boyuyor onlara mesela bişey olmuyor o nasıl oluyor onu anlamadim
- +1 yıl
Benim gibi sok sık renk değiştirmiyorlar, sok sık boyamıyorlar. Dipleri geliyor, bakımsız bakımsız geziyorlar. Ben öyle rahat edemiyorum 🥺
- +1 yıl
Sen bebeksin ondan bakımsız olamazsın ☺️ ama sık boyatma önce bir kendine gelsin saçların ama yüzün güzel sikintin yok senin ☺️
- +1 yıl
Artık bana kızıl demezsin umarım. Çünkü içim sızlıyor. Ah saçlarım 😪
- +1 yıl
Tamam demem sen esmer bombasın artık anlaşalım ☺️
- +1 yıl
Ahaha tamamdır 😌❤️
- +1 yıl
Anlaştık ☺️ ama saçları uzatıyoruz ona göre 🐣
- +1 yıl
Kısa daha modern ya bilemedim 🙄
- +1 yıl
Yok sana uzun gidiyor yüzün güzel olduğu için ☺️
- +1 yıl
Güzel yüze kısa gider 👌
- +1 yıl
Bence uzun gider bak bir kadında erkekler önce Saca bakar ne kadar uzun olduğuna bakar bir erkeği ilk saç tavlar soleyim ☺️
- +1 yıl
Erkeklerin canı cehenneme 💁🏻♀️
- +1 yıl
Kız ben neyim tamam kötülere dedinde ben bana dokunmuyor mu bu laf 😂
- +1 yıl
Sen de kaşındın sjsds
- +1 yıl
Bende naptim ben bakım söyle cezaya mahkumum hadi 😂
- +1 yıl
Saçlarımı beğenmedin 🤨
- +1 yıl
Beğendim niye beğenmeyin güzel benimki kadar kisami olsun işte biraz daha uzun valla beğendim ☺️
- +1 yıl
Ay sanki nikahına alacak. Sana ne benim saçlarımdan ayyy
- +1 yıl
😂 aha üzüldüm bananemi ciddimi 😑
- +1 yıl
Yani seni niye rahatsız ediyor? Sonuçta benim saçlarım. Çok meraklıysan sen uzatıp kızıl yap sjdff
- +1 yıl
Yuh ben niye uzatım rahatsız etmiyor kız düşünce o kar topu geliyor bak 😂 benimki uzattım oluyordu bazen ama minimum😂 kar topunu atarım bak sana 😂
- +1 yıl
Neyse ben uyuyorum. Hadi Allah rahatlık versin 🙏
- +1 yıl
😂 alınma alfia ama güzel saclarin ben beğeniyorum üzülme tamammi güzel saclarin güzel
- +1 yıl
Güzel uykular prenses gibi uyu ☺️
+1 yılTarzan gibi yaşardınız
19 Yorumla- +1 yıl
Tarzan gibi yaşarız sence yaşam olurmuydu peki her kadının arkasını toparlayan bir erkek her erkeğin arkasını toparlayan bir kadın vardır unutma 😂
- +1 yıl
Biz olmayacağımız için artık orman kanunlarına geçerdiniz
- +1 yıl
Neden erkekler o kanundami. yoksa her erkek öylemi görünüyor sen biraz erkeklere gıcık gibisin
- +1 yıl
Ondan değil senin cinsinin bazıları herkesi sıkıntıya sokuyor. Elinde silahla erkeği kadını vuran tecavüz eden hayvanlara eziyet eden madyacılığa özenen tiple çok. E haliyle onlarda düzeni ele geçirir sizde kim vurduya gidersiniz
- +1 yıl
Ben bayana el kaldıran erkeğe bayan gözuyle bakarım neden diye sorarsan annelerimiz var hepimizin herkes annesini çok sever ondan bir bayana kötü söz söylerken anneleri düşünmemiz lazım ben insanları severim ama insan olduklari sürece sende haklısın haberlerde çok çıkıyor ama erkeklerin az kısmı onlar yobaz topuluk diyelim onlara
- +1 yıl
İşte o az kısım size kök söktürür
- +1 yıl
Eminmisin sence bana sokturebilirmi ya da benim gibilere bir düşün nasil sokturcek eğitimli insana nasıl kok sokturebilir bakım yobaz insanlar
- +1 yıl
Silahla kafana sıkarlar direkt. Mafyacılık oynaynalar tek gezmiyor yobazlarda keza öyle camiden çıkıp insan bile yaktılar kim dur dedi kimse yargılanmadılar bile
- +1 yıl
Doğru o konuda haklısın ama gözümün gördüğü hiç birşeyden korkmam spor hocasiyim kick boks yaptım öyle silahla vurcak delikanlı göremem ki her türlü silahı kullanmasını biliyorum çok iyi aticiyim ülkeyi yobazlara birakcak halimiz yok ne yazikki
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazdı tabiiki jsjsjjsjd
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru dünya sonu olurdu
Gizli Üye(25-29)+1 yılSon insan sizler olurdunuz😂😂
149 Yorumla- +1 yıl
Olunca nolcaz bizde ölcez sonuçta dünya çöl gibi olcak sonra kimsesiz 😂
Cevap sahibi+1 yılDegerimizi bil😂 şaka şaka 1 kadinin degerini bil
- +1 yıl
Valla ben kolay sevemiyorum benim gözümde bir kadın eğer kendini güzel gösterirse bana yüz olarak demiyorum ben yüze felan bakmam akla bakarım değerimde olur ozaman işte öyle bir kadın bana denk gelmedi
Cevap sahibi+1 yılBelkide sorun sende millet sana güvenmiyodur
- +1 yıl
Yok güvenen çok peki baktığında bana neden güvenilmez diyelim bana bakınca
Cevap sahibi+1 yılCok kizla iliski yasamis gibisin
- +1 yıl
Öyle direk tipten değilmi bu ön yargı ondan öyle düşündün 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet hxjx
- +1 yıl
Ama işte çok temiz kalpli biriyim konuşmalarından anla her tipi olan yılan. Olmuyor söyleyim 😂
Cevap sahibi+1 yılTabikii yanlis anlamaa
- +1 yıl
Yok anlamadım ben sordum ama söylenen güzel oldu severim özeleştiriyi 😂
Cevap sahibi+1 yılBelki kizlarda önyargili ondan olmuyo
- +1 yıl
Olabilir peki sende bana bakınca bu çocuk kadınları uzer gözüylemi baktın bakım
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle düsündüm col kadin olmustur bisilr yasamistur hepsyle falan dogru mu
- +1 yıl
Yok okadar değil erkeğin yakışıklısı olurda o olmaz anla sen ben kendimi sevdgimle olur ama sevmem zor benim beni tavlayacak kadın da zor
Cevap sahibi+1 yılHic yapmadin mi öyle seyler
- +1 yıl
burada önümü söyleyim 😂 sen neyi soruyon bu yapmama da 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Dinliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılBiso degil😂😂
- +1 yıl
Bisiy değil anladım eminsin yani 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 yok visi
- +1 yıl
Tamam tamamda niye gizlendin😂
Cevap sahibi+1 yılCok konustuk😅🤣🤣😂😂 off deli dedim gizlenem ifşalaniom
- +1 yıl
Zaten normal ismini biliyom ama napcaz 😂 ifsalanmazsin sanmam 😂
Cevap sahibi+1 yılNormal ismimi derkenn kullanici ismim mi
- +1 yıl
Kullanıcı normal nerden bileyim muneccimmiyim ben 😂 normal ismimide biliyorum kork benden 😂
Cevap sahibi+1 yılBen seni tanimiyom ki
- +1 yıl
Bende seni tanımıyorum korkma korkma 😂 şu an şakasına takılıyorum biliyosun değilmi
Cevap sahibi+1 yılOglumm ne bilcem 😂😂 dedim. ne diyo jjdjbdd
- +1 yıl
Kafa dengisin kız sen 😂
Cevap sahibi+1 yılYa harbi mi😂😂 yoksa bana asik mi oldun :d
- +1 yıl
Aşık ben oldum ben kolay kolay olmam öyle bak bakım olur mu bu adam kolay kolay hiç olmamış birisi 😂
Cevap sahibi+1 yılNe🤣
- +1 yıl
Yaa tabi ne sasirdinmi kız 😂
Cevap sahibi+1 yılYok cok karisik yazdin😂
- +1 yıl
Yani bazen klavyem kafayı yiyor sen anladın onu bence doğrumu 😂
Cevap sahibi+1 yılAnlamdm😂😂 ama cok tatli birisin
- +1 yıl
Tskrler o senin tatlıligin sen benden daha iyisin bu konuda unutma 😂
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda tatlilkta mi😂
- +1 yıl
Tatlilikta benden öndesin 😂
Cevap sahibi+1 yılYupppiii😂😂 beni gecrmezsin
- +1 yıl
Gecemem valla kafa dengisin sen sevdim seni 😂
Cevap sahibi+1 yılYaaa utandim😂😂
- +1 yıl
Utanma utanma 😂 tatlı insan kendini belli eder konuşmasından ☺️
Cevap sahibi+1 yılSende öylesin 😊
- +1 yıl
Tskrler çok kibarsiniz hanfendi ☺️
Cevap sahibi+1 yılSizde😊😊
- +1 yıl
Tskrler ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok sıkıcı olurdu
21 Yorumla- +1 yıl
Evet bizle ugrasamazlardi bizde onlarla ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılÇrkilmezdi
22 Yorumla- +1 yıl
Yani onlar olmasa kim bizimle ugrascak
- +1 yıl
Yani
+1 yılHoş olmazdı
21 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınsız erkek olamaz erkeksiz kadında
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hiç güzel olmazdı
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede güzel olmazdı kadın erkek birbirini tamamlayan bir yapboz
+1 yılKadınlar olmasa dünya olmazdı.
19 Yorumla- +1 yıl
Doğru kadınlar olmasa olmazlardan ama erkeksiz onlarda olmaz
- +1 yıl
İkiside olmazsa olmaz Allah ona göre yaratmışki dünya olmuş.
- +1 yıl
Doğru ebru hayranisin sanırım
- +1 yıl
Evet Ebru Gündeş hayranıyım 😍
- +1 yıl
Sesinde benziyormu ona
- +1 yıl
Yok beeee😂sesini kendini seviyorum düşündüm nasıl nick alayım diye bu aklıma geldi
- +1 yıl
Yenisin O zaman hayırlı olsun hesabın
- +1 yıl
Evet yeni teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılÇöl olurdu
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru şu an kadınsız erkekler çöl olur siz olunca işte ağaçlaniyor her yer diyelim ☺️
+1 yılDaha iyi olurdu.
19 Yorumla- +1 yıl
Neden peki öyle düşündünüz
- +1 yıl
Çünkü eğer hz havva hz ademe elmayı yedirmemiş olsaydı hepimiz cennetteydik. Maalesef onun gunahını butun kadınlar olarak biz taşıyoruz. Her ay hemde.
- +1 yıl
Yani dünyada yasamaktan bıktın ondan dolayı ne seni bu kadar bıktıran
- +1 yıl
Yok ne alakası var? Ben mutluyum gayet.
- +1 yıl
Şimdiden cenneti istiyosun sen 😂 iyi mutluysan güzel dunyada kal sen☺️
- +1 yıl
Yok sadece biz bayanlar gunahkarız.
- +1 yıl
Neden siz gunahkarsiniz erkeklerde günahkar sen cinsine gıcık olmuşsun belli ,☺️
- +1 yıl
Yok maalesef Allah’ı husrana ugrattık biz. Bu yuzden her ayda bir kirleniyoruz maalesef.
- +1 yıl
O sizin için doğal olan bir şey kirlenme denmez ona
+1 yılDünya olmazdı
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ondan siz önemlisiniz kendinize iyi bakmanız lazım ☺️
- +1 yıl
Hdjajsans ayn 😀
- +1 yıl
Anlaştık 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBerbat olurdu:d
11 Yorumla- +1 yıl
Yani olmasaniz insanlık olmazdı ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. insanlar olmazdı
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru insanlar olmazdı dünyada vicdan olmazdı en azından kadınlar daha vicdanlı doğrumu
- +1 yıl
Oda doğru kişiye göre ama siz daha duygusal yufka yüreklisiniz bize göre
+1 yılAllah bilir
11 Yorumla- +1 yıl
Yani herşeyi Allah bilir bu kesin
+1 yılDedikodu diye bir şey fazla olmazdı
13 Yorumla- +1 yıl
Yani kadınlar kimseyi cekistirmezdi diyosun genelde çevrede böylemi görülüyor peki
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Anladım cinslerini pek bu huyunu sevmiyosun çok haklısın dedikodu kötü
+1 yılÖlüm. olurdu
13 Yorumla- +1 yıl
Ve kimse kalmazdı yani erkek kadına kadın erkeğe ihtiyaçtır kesinlikle
- +1 yıl
Kesinlikle onlarin varlığı bizim için çok önemli
- +1 yıl
Evet kesinlikle ondan herkes annesini düşünmesi lazım heleki erkek çocukları anneyi daha çok severler babadan daha çok
+1 yılÖlürdünüz 😇
112 Yorumla- +1 yıl
Doğru son erkek kim kalırdı acaba 😂
- +1 yıl
Bilmiyorum ama çok komik olurdu bence hahahah
- +1 yıl
İşte son kalan erkek napardi acaba oda ölcek ama sanırım kendi kafasına sıkardı
- +1 yıl
O zaman komik olmazdı 🙃 üzücü...
- +1 yıl
Yani düşün yalnızsın ve tek sen kaldın dünyada kimse yok naparsin ☺️
- +1 yıl
-"Olmadı bi kenarda kafama sıkarım"-
Ben napardımm🤔🤔 birini bulma umuduyla etrafta gezinirdim bu arayışta ölürdüm muhtemelen. Çünkü öyle sessiz sakin tek başıma ölümü bekleyemem. - +1 yıl
Bak kötü demi bende düşündüm birini bulamicamizi sansak ağaçlarla konuşurduk deli gibi 😂
- +1 yıl
Ilk düşündüğüm konuşmak oldu zaten. "Tek bensem neyle kimle konuşacağım" diye. Delirtir insanı ama bana farketmiyor ya ben dağa taşa konuşabiliyorum 😅 yaşadığım iş değil ne de olsa... dünyada tek ben kalsam yine onlarla konuşurdum
- +1 yıl
Sen doğayı seviyosun ozaman doğada yasiyosun
- +1 yıl
Yaşamadığım şey değil sonuçta olacaktı o cümle 😁
- +1 yıl
Doğayı seviyorum tabiki
- +1 yıl
Ama işte şu an doğa kalmadı elimizde heryer bina doluyor ama güzel senin düşüncen sevdim düşüncelerini
+1 yılKötü
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede kötü olurdu hemde cok hayat biterdi insanlık biterdi
Çok kötü olurdu
119 Yorumla- +1 yıl
Yani insanlık bitebilirdi misal bjk kimse olamazdı 😂
- +1 yıl
Ciddi noluyor bu bjk anlamadım 😂 fener yendi ama mutluyum bugün sen üzülme ben seni fenerli yapcam 😂
- +1 yıl
Yok neden bize penaltı veriyorlar rakibe verdiler ama işte düşün nelerle uğraşıyoruz fenerli olmak zor zor
- +1 yıl
Valla sinem biz biriz bjk fener bu TFF bitirmeye çalışıyor bizi bende aynen biz olmassak bjk olsun derim delikanlı takımlar belli ama sen morali bozma maçı izledinmi sen
- +1 yıl
Yarın en iyi oyuncusunu sattı ama. birde çoğu takım bunlara maç satıyor onu anlamadım keyfin bjk yüzünden gitti gibi senin üzme bjk geçmişi yeter
- +1 yıl
😂😂 bu arada profil foton güzel beğendim 😂
- +1 yıl
Yook ben seni hep beğeniyorum güzel kadın direk kendini belli eder sinem sen öylesin farklı bir auran var senin farkına var ☺️
- +1 yıl
😂 kız sen oğlak burcumusun ego yüksek insan iyi olur
- +1 yıl
Sen duygusal olamazsın ama duygusalmisin balıklarla iyi anlaşan bir burç var oda benim bul bakalım😂
- +1 yıl
Sen yengeç anlaşıyon oğlak oğlak 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmem
15 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmazmiydi sende bir bayansin sonucta
Cevap sahibi+1 yılKadının da kötüsü var eekeginde
- +1 yıl
Evet işte onların kotusunden korunmak lazim
Cevap sahibi+1 yılAynen knk
- +1 yıl
Aynen öyle ☺️
+1 yılOlmazdı. 😄