Haksız mıyım js

Yorumları okudum da erkek kadın derdinden yanıyor yağ çekiyor burdakilere
Kadınlar zaten ego kasmış sanki dünya kendi olmasa var olmayacak
Çöplük olur diyen, yok olur diyen, olmazdı diyen var kendinizi bu kadar üstün görecek gücü abaza erkekler yağ çeke çeke veriyor sonra da elde edemeyince salya sümük ağlıyor
Bırakın bu ayakları yapay döllenme ile her şey sağlanırdı yok da olmazdık
Çorap ve osuruk kokar diyeni gördüm sanki biz temizliği sizden öğrendik ne bu ya kendini göklere çıkarma çabası
Çok da önemli değilsiniz bu kadar şey yapmayın triplere girmeyin
Hepimiz basit canlılarız dünya kadınların ya da erkeklerin hayrına dönmüyor ya da tek bir cins olmasa da bir şey olmazdı
Bu erkekte kadına elde etmek için yağ çekmek pohpohlama olduğu sürece egoistler, yüz vermiyorlar, umursamıyorlar diye çok ağlarsınız daha.
Nasıl yani?
Teşekkür ederim 🙏 yorumlar yazdırdı.
Ben o kadınsız dünyada yıllardır yaşıyorum
Nasıl oluyor biliyor musun
Bak sabahın 7 si
-Abi rüyamda bir karı gördüm ya öf öf öf yok böyle bir şey
-Ne dio bu ya
-bi dur anlatsın ya
- Lem Mehmet!!! Yeni gelinin **rağı tuttuğu gibi tutma şunu ya
- Senin yapacağın işin ya
Hasan! Al şu iki parçayı döt döte kaynat ya...
İşte kadınsız dünya böyle bir şey...
Dünyada kadınların olmayışı kadın cinsinin kurtuluşu, fakat erkeklerin ise mahvoluşu olurdu. Düşünsene, ince düşünce, bir dokunuşla herşeye farklı bir güzellik katma yeteneği, herkesi neşelendiren bir kahkaha, detayla aşk yaşama hali olmazdı. Kadın olmadığı için erkekler anne kavramınıda yitirecekleri için, bence hepten bomboş bir yer. Batsın bu dünya parçası hep bir ağızdan söylense isabetli olurdu.
Dünya çöplük olurdu , pasakli erkekler dünyayı 2 yıl içinde geri dönüşümsüz bir hâle getirirlerdi. Erkek yaratildiktan sonra alelacele kadının yaratılmasının nedeni ; bu gtünü tek başına toplayamaz buna akıllı bir varlık yaratıp eş edeyim mantığıyla var edilmiştir Kadın.
Cevap
47Cevap
Dünya çöp imparatorluğu kurulurdu
Anlamsız ve bomboş bir yer olurdu.
Dünyanın nüfusu en fazla 100 yıl içinde son bulurdu. Keza erkek olmasa da öyle :D
Kimse doğuramadığı için ölür giderdik. Yoh olurduk..
Kelimenin tam anlamıyla 𝗕𝗢𝗞 gibi olurdu.
Olmasaydılar olmazdık net! O file ve külotlu çorap , topuklu ayakkabı , nefis bacaklar, harika loblar ve boobslar gibi müthiş bir eserden , manzaradan mahrum kalmak hayal kırıklığı olurdu!
Kızlar da nadir bı kitle var o kitle olmazsa hayatın tadı çıkmaz, anlamı olmaz. Ama bı de tam tersi bı kitle var o kitle olmasa da olur bişeye faydaları yok.
Kadinlar olmasaydi bunu bilemezdik kadinlat olmasa insanlikta devam edemezdi kisacasi dutluk olurdu ☺
Kadınlar olmasa iyi olmazdı ama örneğiniz bi tuhafmış. çorabı çamaşır makinesine atıp yıkayınca tüm dünyayı siz temiz tutmuş olmuyorsunuz.
Nafaka ihanet iftira başkasın dan çıkan çocuk olmadığı erkekleri birbirene düşmediği güzel bir dünya olurdu
yanlış sizi doğuran bi anne olduğunu unutunuz. Artı o başkasından çıkan çocuğunda ilk yolculuğu siz erkeklerin bedeninde başlıyor. Siz olmazdınız yani keza bizde dünya hayvan lara kalırdı evet güzel bi yer olurdu
Arkadaş sadece çirkin şeylerin ardında hep bir kadının olduğunu söylemek istiyor. kısmen haklıda her kadın annem gibi olsa hiç bir erkek aklına çirkin olanı getirmez hadi getirdi cesaret edip söyleyemezdi. genelleme yapmıyorum hatta kadının zor şartlarda mücadele etmesine hayranlık duyuyorum ne zor hayatları var ama gerçek şu ki erkekleri de bozan kadınlar iffetli namuslu ya kimse bişey demiyor kimse bişey yapmıyor bedenini kollamayanin bedeninden herturlu yolcular yolculuğa başlar. bana göre dünya zaten güzel biyer olmuş daha güzel günler bizi bekliyor
bu pedofililer ne oluyor. Bence iyice düşünmelisin erkek cocuklara tecavüz eden bi zihniyet varken sen ağız altı kadını suçluyorsun. Erkek cocukta bedenini kolamalı cok seksi durduğu icin tecavuz ediyorlar mazAllah bence erkeklerin aklını başına alması lazım.
ayrıca kız çocuklarınında ne seksi duran bi memesi var ne seksi duran kalçası vucut hatları ama onlara yan gözle baKan sözde erkekler var şükrediyor ve hayran kalıyorum biz kadınlar koca ölünce de cocuklara hem anne hem baba olacak kadar güçlu olduk. Ama erkekler karısı ölünce hemen evlenir irade yok artı artık onlara kadın yetmiyor ki zaten kadın suclu olsun çocuklar şu an hedeflerinde evet cocuklar dünyayı bozan erkekler haklı bize cocuklara yaşama hakkı yok dünya erkeklerin olsun keşke olmasaydım. Keşke boyle lanetlerin olduğu dünyaya çocuk doğurmasaydım
İyi düşündüm Beni anladığını zannetmiyorum. anlatiklarininda erkekle kadınla ilgisi yok o cc herde yerde o cc erkekler le belliki sorunun var çocukların bile Seksi vücuduna kadar ilerlettin kızları eledin zihniyeti bozuk bireylerden zihniyeti bozuk gelecek türer dedim ya dünya güzel bir yer artık payı olan otlasın
dünya baya kötü bi yer bence yaşanacak durumda değil. Çocuklarımızı bi bakkala yolamaya korkuyoruz. Görüyorum ben açık gözlerim. sağır dilsizi oynamıyorum
tek gözümle senden daha iyi görebiliyor olmam
Ah nerdeeee süper bombastik olurdu. Ancak libidoda olmayacak. Yoksa gaylık falan alıp başını gider hoşuma gitmiyor
Kadınlar erkekler tarafından öldürülmez, şiddete uğramazdı
Kötü bir yer olurdu. Ulen ayda yılda bir on numara görüş yazdım ondada soru kalkmış sjsj
Hiç iyi olmazdi bence ama erkekler olmadan da olmazdı sence öyle değilmi😀
Erkekler doğuramadığına göre erkeklerdew olmazdı, saf doğa olurdu...
Erkekler olmasaydı sorusunun cevabı ile aynı cevap.
İnanılmaz sessiz huzurlu rahat sakin yaşanılır bir dünya olurdu 😅😅
berbat olurdu kesinlikle kadınların olmadığı bir dünya Cook sacma
nasıl ürücez acaba hanfendi birbirimizi mi düdüklücez
Kadınlar olmasaydı erkekler yoldan çıkmazdı. Çokta masum değilsiniz kabül ediniz. Cinsellik silahını işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz günümüzde
Neptün gibi bir yer olurdu.
Adam akıllı gecinirlerdi kavga etmezlerdi kadınlar uğruna
kadınlar olmasa dünya diye bir yer olmazdı bence. mükemmel varlıklar thanks god
Kadınlar olmasaydı erkeklerin cani sıkılır di 😂
Yalan sız iftira sız ihanet siz cennet
Kadının görevi temizlik mi ywni?
kadın ne kadar güzel bir...
evet haklısın benim için değişen bisey olmazdı
Ben tek olaydım iyiydi
Kadınlar olmasaydı dünya çekilmezdi ama erkekler için aynısını soyleyemicem
Ahahahah , o zaman erkeklerde olmazdı.😂
Zevkli eğlenceli :D :)
Kaliteli zaman gecirilirdi
Kadınlar olmasaydı üreme nasıl olurdu
Erkeklere yazık olurdu✅😌
Gay dolu bir yer olurdu
Ayy leş gibi olurdu kurtlanırlardı yemin ediyorum
Erkeklerin hepsi şey olur du gaygsfsa
Kozmetik pazarı iflas ederdi
Asdgg erkekleri düşünemiyorum 😀🤣
Büyüklerimizin sadece elini öpmezdik 😅
çok sıkıcı bir yer olurdu..
Daha güzel bir dünya olurdu orası kesin
çorap ve osuruk kokusu
Kokardı pis pis
Varsınız çok mu temiz sanki? Nasıl bir zihniyet ya siz varsınız da sanki cenetten bir bahçe
Kadınsız dünya mı olr bee
kadinlar olsa ne olmasa ne kimse yuzumuze bakmiyor
Güzel
sessiz sakin bir yer olurdu missssss
Cok guzel
Ters köşe
hiçbir şey olacagini sanmiyorum
Çekilmez
dünyanın tadı kadınlarla
Haklısın 😂😂
Haksizsin birader
Allah bilir😄