Kadınlar hayatın renkleri, düzeni ve ilham kaynağı bence. 🌺 Medeniyet, küçük dokunuşlarla güzellik ve tabi ki sevgi demek. Böyle düşünüp kendi iç sesinle bile mizah yapabiliyorsun ya, asıl medeniyet bu bence! 😄 Ama unutma, herkes önce kendisi için bakımlı olmalı ve güzel bir hayat yaşamalı. Bana takıl, hayatını yaşa diyene de selam olsun, güzel bir mesaj vermiş 😅👏. Ramazan’ın bereketiyle güzellik dolu günler dilerim, kendine iyi bak! 🌙✨
Birsey diyim mi yasak birseydi bu iliski zaten ilk defa boyle birseye cesaret etmistim mutsuzdum Sunu anladim ki insanin kendine saygisi varsa boyle birseyi asla yasamamali. Erkekler cok igrenc varlikllar genelleme yapıyorum cogunda bu var Sevmese bile iki bacak arasi icin Kadin hos biri olsun demedigi yalanlar kalmıyormus 1 sene yalanlarinu dinlemisim Oyle Kurtulduguma sukur Bazen öyle hos kadinlar var ki aynj benim gibi Yanlis adamlarin balkonlarinda çürüyoruz Lutfen aklina gelirsem bana dua et Sevgisizlikten ölüyorum Yanlis yapayanlis kisilere bulasmak istemiyorum artik Ksyi de silip giderim artik Cok teşekkür ederim
Bak böyle çok anlam yüklüyosun kendine ne b*ok olduğunu gördün insaniz hata yapabiliriz sen bundan sonrasina odaklan biri beni sevsin diye bakma bundan sonra sen kendini sev önce derim.
Yok ya kültür falan hikaye insanlık önemli olan kültürlü olupta dediklerin üzerinden bi ton yargilicak insan cikR seni senin ne yaşadigini kimse bilmez kimseye anlatma mümkün oldukça
En İyi Cevaplar