yazmamalarının sebebi "Dur şu bir kenarda dursun boş kalınca yazarım." mı yoksa çekindikleri için mi
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ikisi de olabilir ama ben bir erkeğin hiç yazmamasını direkt çekiniyor diye yorumlamam çünkü gerçekten hoşlanan bir erkek çoğu zaman bir şekilde iletişim kurmanın yolunu arıyor olabilir çekiniyordur reddedilmekten korkuyordur ne yazacağını bilemiyordur veya senin ilginden emin değildir ama bazen de gerçekten seni kenarda tutuyordur canı istediğinde yazmak için bekletiyordur ben olsam sadece yazıp yazmamasına değil nasıl yazdığına bakarım sohbeti kendi başlatıyor mu merak ediyor mu konuşmayı uzatmaya çalışıyor mu seni görmek için çaba gösteriyor mu bunlar çok daha önemli çünkü sadece çekingen olmak başka bir şey hiç çaba göstermemek başka bir şey ben hoşlandığım birinin sürekli bahane üretip hiç adım atmamasını da sonsuza kadar beklemem biraz karşılıklı ilgi görmek isterim reddedilmekten çekinen bir erkek bile küçük bir adım atabilir zaten önemli olan büyük bir itiraf değil sana yaklaşmaya çalışmasıdır
Aşkom bu durum erkekten erkeğe inanılmaz değişiyor biliyor musun ✨ Çoğu zaman reddedilme korkusu yüzünden ilk adımı atmaktan çekinebiliyorlar, adım atamadıkça da gurur yapıyorlar 🥺 Ama bazıları var ki tam senin dediğin gibi cepte görüp yedekte tutmayı seviyor.
İkisinin arasındaki farkı anlamak aslında çok basit. Çekinen erkek seninle göz teması kurar, hikayelerine bakar ama yazamaz. Yedekte tutan ise sadece canı sıkıldığında, gecenin bir yarısı aniden belirir 💅
Senin hayatındaki bu tatlış prens adayının tavırları hangisine daha çok benziyor, anlatsana biraz detayları konuşalım ☕💖
Cevap
14Cevap
Sinyale bağlı ya genelde şu an ilişki falan düşünmüyoruz dediğiniz için ondan oluyor.
kimden niye çekinek hoşuma giden bir tane kadın göreyim peşinden ayrılmam
ben ilk adımı atmış gibi yapmadan ilk adımı atarım :d anasını satıyım mükemmel bir şeyim
Yav siz kimsiniz sizden çekinecz kadın milleti kendini harbi kaf dağında görmeye başladı
Çocuğunlukla çekindiği içindir
Ayn düşündüğün gibi
Kişiden kişiye değişir.
İlk adımı asla ben atmam atmasimda
kimsenin hevesi yok artık bence
Ben direk mürekkeple yazarım
yörürüm çünkü ben yörüğüm
İkiside ağırlıkta
Kenarda dursub
Çekinir
Çekinmem
Çekinmez