Selamss
Bu ilk adım-tanışmak için olan adım.
Erkekler artık kadınlarla tanışmaya kadınların tavrı yüzünden mi yaklaşamıyor?
Soru aslında sanal alemi kapsamıyor, reelde bi çekinmeler, bakamamalar, konuşamamalar.

#sosyetic
Selamss
Bu ilk adım-tanışmak için olan adım.
Erkekler artık kadınlarla tanışmaya kadınların tavrı yüzünden mi yaklaşamıyor?
Soru aslında sanal alemi kapsamıyor, reelde bi çekinmeler, bakamamalar, konuşamamalar.

#sosyetic
Bunu tek bir kıstasta bütüne indirgemek yanlış olur.
Daha önce bir kaç kez adım atmış ve başarısız olmuştur,
Hemcinsleri kadınların gözünde kötü damgalar yemiş ve iç sesi ben öyle değilim diyordun,
Hoşlandığı kadından karşılık alamamıştır,
Aslında erkeklerin bir çoğu şunun farkındadır; bazı kadınlar vardır sadece erkeğin ona adım atmasını isteyerek yakınlaşır. Hoşlanmamıştır bile. Tek isteği o erkeğin ilgisini sömürüp küçük bir oyun oynamak ve egosunu tatmin etmektir. Kendini bilen bir erkek bu oyunun bir parçası olmaz.
İzler, irdeler, gerçekten ben olmasam bir başkası hemen olur mu der.
Merhaba,
İlk adımı erkek atar diye bir kaide yoktur. İçinden gelen isteyen atabilir fakat ben hiç ilk adımı atmadım. Utanırım, çekinirim, hoşuma giden olursa kendi kendime severim uzaktan, şarkı söylerim, takip ederim, sadece bakarım, öküzün trene baktığı gibi derler ya işte aynı onun gibi bakarım! 😅
Bir tane vardı öyle, yıllar önce, bakışırdık, zaten ben bana bakmayana bakmam, rahatsız etmek istemem kimseyi, o gelmişti yanıma konuşmaya! 😅
İlk adımı atınca ben, her ihtimali düşünerekten sıkıntı olabilir. Bir haber görmüştüm, kadının biri, erkekler bizi taciz ediyor, rahatsız ediyor diyordu muhabire, muhabir ne diyorlar diyince kadın merhaba diyorlar demişti, durum bu! 😅
Aşık olduğunu söyleyince reddedildikleri için ama bir tane mal ukala bir çok görseler "ayyuy çoğğk yakoşoklooo" derler tam bir ergen gibi sonra da ben olgun bir erkek arıyorum derler
Kadınlar ne zaman kalpten sevmeyi öğrenirse bu dünya da o zaman değişir ben gençliğimi bile yaşayamadım bedensel engelliyim benim yaşımdakiler aşkı seks yapmak zannediyor seks için birbirleri ile oluyor eğer yürüyebilseydim bu durum için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırdım
Kim bilir belki bir gün hayallerim gerçek olur ve o zaman bu cinsellik olayını kaldırırım ve insanlar evlenmeden seks yapmaktan korkar
Gerçekten soğuk tavırlardan dolayı başka bir şey değil. Bazen de tanışıyorsun, saçma saçma hareketlerden dolayı iş ilerlemiyor vs.
Bazı kızlar ne yaptıklarını bilmiyorlar. Geçmişte buna benzer bir şey yaşadığımda tabi tanıştıktan sonra olan samimiyet sonrasında kıza söylediğim de; '' hiç bir şey bilmediğini, yapı olarak böyle olduğunu söyledi'' Dedim bende ilgiyi çekmedim senin üzerinden 2-3 kez yaptığının aynısını yaptıktan sonra.. Birde garipsemiş hanımefendi. Ulan suratsızlığın kralını yapıyordun dediğim de gülüyor..
Haklı bir sitem
Kız çok iyi bir kızdı, o yüzden ters yapmadım. Öyle işte..
Cevap
82Cevap
Olay reddedilmekten ziyade artık hakarete dönüşmeye başlıyor. Adam cesaret alıp açılıyor ama karşı taraftan yok sen kimsin de bana böyle şeyler söylüyorsun bu haddi kimden buluyorsun vs vs Yemediği laf kalmıyor kısacası.
O erkeklerden kaldı mı? Çoğu flörtöz ve arsız..
Bugün arsız kelimesi dolandı dilimize hayırdır inşallah 😃
Hayır olur inşallah 😂
Ben kendim için konuşursam ilk adımı atmaktan çekinmiyorum hiç bir zaman. sadece karşılıklı hoşlanma gerekiyor yani bir kızın benimle ilgilendiğini bilmeden gidip de ilk adımı atmazdım bunun yerine hoşlanmayı tanımayı beklerdim bir de genelde insanlar ilk adımı attığında yani erkeklere sapık derler ya da amacı farklı derler doğal olarak da kızların güvenmemesi gerekiyor hiç bir zaman bu yüzden de genelde bazen erkekler ilk adımı kızlarda bekleyebilir doğal olarak.. bende zaten bu zamana kadar hiç bir kıza ilk adımı atmadım atmazdım da sanırım.
Şahit olduğum bir olay aklıma geldi. Cafedeyken yan masadan bir kız, arkadaşa baya davetkâr bir şekilde iş attı. Sonra 15-20 dk sonra kızın lavaboya doğru gittiğini görüp o da arkasından gitti. Koridorda karşılaşıp konuşmaya çalışınca kız aşağılar tavırla reddetmiş. Zaten masaya oturduklarında kız başladı sesli sesli konuşmaya bir cafede rahat rahat oturamayak mıyız biz? Ne sanıyor bunlar kendini falan dedi. Her ne kadar bu durumu yaşayan arkadaşım olsa da ben de acayip etkilenmiştim bu olaydan. Birisi bana duygularını ifade etmediği müddetçe sinyal çaksa bile harekete geçmemek daha makul geliyor.
Tam da bundan bahsediyorum işte.
Ben çekinmem. Her zaman ilk adımı ben attım. Amatör bir çapkın olduğum için iyi bir beta oyuncusu değilim. Bu yüzden yürüdüğüm 10 kadından 5'i hakaret edip kaçıyor, 3'ü sevgilim var diyor. İçlerinde en çirkin, en canım ve en libidolu olan 1-2 tanesi bana düşüyor. Yalnız bara gidersem bu sayı/oran artıyor. Orada her erkeğin kız tavlama oranı, maddi gücüne göre en az yüzde 50. Benim hayat gerçeğim bu maalesef. Başkaları gibi kendimle ilgili çizgi roman Otisabi palavralarıyla insanlara yalan s. cmıyorum.
İster hakaret edin ister küfür, güler geçerim. İster tokat atın, ister yumruk, şeref madalyası olur bana. İster sevgi duyun bana, ister nefret. Görmezden gelinmekten iyidir. Ama şunu iyi bilin. Kızlar benden hoşlansa da hoşlanmasa da, kabul edileceğimi de, reddedileceğimi de bilsem ilk adımı her zaman ben atarım, size attırmam.😄😁😁😂😂😆
Hanımefendi size layık değiller ama🥀🌹💐
Bu dediğine inanıyor musun gerçekten erkekler benim bildiğim erkekler değil artık gevşek gevşek kadınlara adımı bırak direkt depara kalkıyorlar özellikle sosyal medya çağın bu deparları hem kolaylaşırdı hemde nefesi de kesilmiyor şerroların😂😂😂neyse sakinim ☺
Eminim tabii ki, doğru dürüst adamlar çekinip tanışmaya gelmiyor :D
Çekinem adamlar candır boş ver gelenden şikayet edin bence ☺
Neden atsınlar ki? Hangi devirdeyiz. Sürekli bir şeyleri erkek üzerine bişeyleri kadın üzerine yüklemekten vazgeçmemiz gerekir artık.
İlk adımı erkek atar. Hesabı erkek öder. Yemeği kadın yapar. Çocuğu kadın büyütür. Evi erkek geçindirir... Bla Bla bla. Değil artık böyle. Geçti yani. Evet eşit değiliz ve eşit olmasak dahi hayat müşterek.
Bence sanal alemden kaynaklanıyor. Erkekler düşünüyor, sanal alemde daha kolay, niye gerçek hayatta adım atayım ki.. Sanal alemde gördüğün fotoğraf gerçek değil ama, onu bir anlasan... Hoşlandığım erkeğe sesleniyorum, az kafanı kaldır, çevrendeki güzellikleri gör :D
Bu da bir geçerli sebep fakat şunu diyebilirim milyarlarca insan yaşıyor dünyada sonuçta bir çok düşünce farklılığı oluşabilir.
Mesela çok güzel bir noktaya değindin kız utandığı için çeviriyor dedin, evet bu da olabilir çevirme nedeni belki erkek bunu anlar, belki anlamaz. Mesela ben anlamazdım beni takmıyor, ilgisini çekmemişim diye düşünürdüm.
Utandığı için kafasını çevirdiğini anlayan erkekte çıkabilir, anlamayan erkekte çıkabilir.
İki tarafta haklı ne deyim ki. Biri konuşmadan tanisilmayacagini biliyor adım atıyor yemediği laf kalmıyor. Ortalık pislik insan kaynadığı icin Kadın ise içinden acaba bu adam sapik mıdır psikopat midir diye düşünüp tersliyor. İki ucu b. klu değnek işte
Bırak ya. Nesinin adımını atayım. Kolleksiyonlarına kendimi de mi ekleyeyim. Ne değer vermeyi bilirler ne sevmekten anlarlar, üç günlük düşünceleri var zaten. Bu gün seviyorum dediklerine ertesi gün başkasını tercih ederler. Hiç bir şeylerine güvenilmez. Ne yüzlerine ne suratlarına hiç bir şeylerine bakmıyorum. İğreniyorum artık. Defolsunlar. Her şeyleri yalan dolan. Buna adım atmaya da, iyi bir şey beklemeye de değmez. İyi değil kötü zaten çoğu ve artık sevmiyorum.
Kimin tanışmaya açık olduğu, kimin "taciz ediyor" diye ortalığı ayağa kaldıracağı, kimin tersleyeceği belli değil. Kadınlar, erkeklerin düzgün bir tanışma isteğini nezaketle reddedecek kadar alçakgönüllü veya kibar değil. Bu yüzden hiç bulaşmıyorum.
Napsinlar adres sorsalar tacize uğradık diye kameralara çekiliyor, gariplerim, normaldir cekinmeleri😃
Evet ya, bazı kadınların anlamsız tavırları 💁♀️
Kadınlara güvenilmiyor sinsilikte erkeklere bin basıyorlar.
Aynen öyle
Evet ben tavırları nedeniyle uğraşmıyorum. Bir gün farklı bir şehirde adres sormak için birlikte gezen 2 kıza yanaştığımda direkt "hadi uza" dediler. Adres sormak da mı kabahat ya artık
Aa evet işte bu tarz şeyler yüzünden mi acaba diye düşünmedim değil.
Gider tanışmak istersin kaç yaşında belli değil sevgilisi var mı yok mu bağırır mı tacizci ilan eder mi ters bi hareket yapar mı bi ton şey hepsinin g. tu havada zaten yıllardır kimseye yazmıyorum sosyal medya da kapalı gerek yok vakit bile yok ki biriyle konuşacak edicek
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Bayanın ya erkek arkadasi varsa ya da başka durumları varsa riske girmeye gerek yok. Fakat belki de elimizin tersiyle olmaz dediğim belki de benim dogrumdur. Bi de hayır cevabı yemekten çekinir olduk o yüzden karşı tarafa çekimser davranıyorum
Çoğu kızın aşırı egolu olup her daim çok maaş kazanan ya da çok yakışıklı erkek beklentisi olduğu için olabilir. Kendi tipine ve çalışma durumuna bakmadan karşı taraftan para ve aşırı görünüm beklemek ne kadar doğru olur? Maalesef kızların çoğu ergen gibi ne zaman olgun oturaklı bir hale gelip, hayatın sadece çalışarak kazanılacağını öğrenirler (baba ya da koca parası yiyerek değil), ilişkilerin görüntü değil de duygu birlikteliği olduğunu da anlarlar o zaman kimse tanışmak için çekinmez
Kızların çıtası çok yüksek.
Ne yapsın garipler, iki arada bir derede sevmeye çalışıyorlar.
Ağlayacam şimdi
ahaha Bırak ya ağlayacam
Şarkılarla gönderme yapma bana 😒
Kıyamam
Ne gıcık insan kişisi
Hayır yani sanat hayatıma ket vuruluyor burada
Bu mu sanat djsjsj
Latif doğan tabi ahahahah
Ket vurmayayım da ne yapayım?
Aç dinle işte, Beethoven' ın 5. senfonisi atsam bu ne dersin ahaha
Zevksiz ya derim ve dedim :D
ahahah gömemiyorsun, performansın çok düşük tat alamadım bugün
Böğüüün ben ben değilim :D uyuzluk yapma
Fark ettim, hiç memnun ayrılmıyorum bu defa. Yarım kaldım, gidip kendimi dövdüreyim.
Ay ne çok üzüldüm, bilemezsin djdj
üzüm üzülüp, süzüm süzüm süzülmezsen tüketici hakem heyetine giderim
Git, selamlarımı ilet :D
Taam abla
😂😂
Devir eski devir değil çok şeyler değişti fkdkkd. Birine adım atmayalı baya oldu adımında geldiği yok fkfkkf
Atmazsan gelmez tabii
Artık onlarında egoları var 🤣🤣 böyle güzel iki tarafta beklesin dursun ohhh
Herkes birbirini beklesin sjjs ne güzel çözüm 😃
Haklısın 🤷♀️
Çünkü hesap ödettiriyorlar. Telefon falan aldıran da var. Sanalda bu dertler yok.
shshah şaka mı bu
sanırım seninle aynı yaşlardayız. ilk adımı atıyorsun kızlar hemen anlık karar iel yok sağol istemiyorum gerek yok vs vs diyor. kızlar çok şekilci bu yüzden insan bir yerden sonra yalnızlık en iyisi diyor.
Tavırlar çok etkiliyor. Bir de karşıdaki kızın İngiltere prensesi çıkma ihtimali var skjskjsd
Öyle bir ihtimal asla yok :D
özgüvensizdirler belki de. Siz de herşeyi bizden beklemeyin.
Her şeyi sizden bekledikleri yok ki, üstünüze düşeni yapın 🙄
Bu başka bir konu :D ayrıca evet biz böyle gördük bazı şeyler değişmez, değişmemeli
🙄 doğrudur işte.
Su sitede mesela yorumuna gidip yorum yapiyorsun sanki taciz etmis gibi hakaret isitiyorsun. Turk kizlarindaki geri kalmislik baska hic bir yerde yok. Nasil gidip biz teklif yapalimki. Medenice hayir diyebilecek kadin mi kalmis turkiyede?
Sitedeki abazalarda, tam laftan anlamayan tipler. Burası farklı reel farklı. burada hayır desen de uzatan var, engelliyorsun başka hesapla geliyorlar falan
Hayir ya inan alt tarafi selam verdiginde kufur eden kezolar var. Dun yorun yaptim konu bambaska dedigi sey dayi. Neyse sinirlinmiciiim 🤣🤣
Hanımefendiler kaslı uzun boylu zengin ve yakışıklı olmaya odaklılar... Bu 4 şartın hepsini birden sağlamayanlara insan muamelesi yapmıyorlar... Haliyle arsız olmayan herkes çekiniyor...
Kadınların tavrı pek umrunda değil, zaten kibar yaklasinca halini tavrını iyi analiz ettiği için kibarca reddediyor. Kadınlar genelde sapıkça yaklaşan erkeklere sert yapıyor
yani kadınların bir kısmı reddederken sanki ona tecavüz etmişsin gibi davranıyor bu bir etken
Tam da öyle
Yooo çekinmiyorum.
Aksine manitayı ilk gördüm kafamın içinde güllü - mest oldum çaldı ve Allah ne verdiyse yürüdüm.
Adını unutturdum adını 😂
Seçimi kadın yapıyor o yüzden boşuna adım atmanın bir anlamı yok seçim sizin adımıda siz atın bi zahmet😄
Nasıl bir tepkiyle karşılaşacağımızı bilmiyor kestiremiyoruz o yüzden, size bakan göz hapsine alan ama mesafeli duran bir erkek görüyorsanız bilin ki hoşlanıyor ama çekiniyordur ona bir işaret verin ve ondan gelecek işareti bekleyin✌️
ilk adımı atmaktaki çekingenliğin bir anlamı vardır o da karşılık alamamaktır
yani karşıdan bir yeşil ışık yakılmamasından dolayıdır
Sözüm meclisten dışarı ama Kezban sayısı çığ gibi büyüyor birine merhaba diyorsun küfür edip engelliyor 🤣 maalesef bazı kadınlar medenice reddetmeyi bilmiyor.
Evet maalesef onlarda mevcut
Ya çok komplekse giriyorlar o yüzden biraz daha adım atmama taraftarıyım özellikle sosyal medya da çok çok nadir
Ben erkeklere ilk adımı attım, genellikle reddedildim ama olsun, hiçbir şey dünyanın sonu değildir ve bunun için utanmam bir daha sormaya. Erkek ilk adımı atacak diye bir şey yok. Gerçekten seviyorsam ilk adımı ben de atabilirim.
Yok kalsin poplari uzayda ucuyor zaten bide konuşup daha cok hava basmiyalim kendileri geliyor zaten ilk adim atmaya gerek yok
Kadınların egoları yüzünden değmiceğini düşündükleri için
Hay ağzın bal yesin be 💯💯💯
Kadınların tavırlarından dolayı denemeye çekiniyorlar.
Kadınların tepkisi yüzünden saçma sapan konuşuyorlar o yüzden
Sanal ortamda Artik kizlarin bir tarafi cok kalkti kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladılar erkek yanaşsa hemen tripler asagilamalar başlıyor
Şimdi kadınlar erkeklerden daha özgüvenli hale geldi. Eskiden erkek görüyordu kız bilmiyordu şimdi kız soyununca beynide soyunuyor kadın erkekten daha özgüvenli oluyor
Beta erkekler çoğalmış. İki tarafta ilk adımı atmaktan çekinmemeli
Tanışmak için gelse beni taciz etti deseniz adamı hapse atarlar neden riske girsin ki
İlk adımı atıp ömür boyu dırdırını ya da erken ayrılsak bile onun üzerimden hava atmasına katlanamam
Genelde kendilerini kırdırmamak, bu kız bize bakmaz dedikleri için ilk adımı atmıyorlar.
Arkadaş hep ilk adımı ben attım ama karşı taraftakiler hep duygusuz çıktı..
Reddedilme korkusu değil tabi. Erkek bunu göze alır. Almalida.
Rededilmekten korkuyordur çünkü her kızın birden fazla talibi oluyor o yüzden
kadınlar artık erkeklerden beter o yüzden :D
adım attıklarına pişman olacaklarını bildiği için olabilir mi?
Erkekler 1 adım atınca bayanlar 3 adım geri çekiliyorda ondan
Uzun hikaye ama çekinmek demeyelim de el freni çekilmiş halde olmak da en doğrusu yani
Ya uğraşacaksın birşeye yaramayacak hep sonu problem o yüzden artık tanışmak için uğraşmıyoruz
Atarım yeter ki değsin
Sorumluluk almak istemiyorlar. Adım atarlarsa sorum alırlar diye düşünüyorlar. Şimdi ki erkekler ne yemişse içi boş ceviz gibiler.
Kadınlar şu an daha hizlılar. Genel olarak kadınlar daha memnuniyesiz olmaya başladıkları için
Çünkü bir yerlere gidip oturmak gezmek ateş pahası oldu çoğu erkek bundan dolayı yanaşmıyordur bence
Çünkü artık erkekler olarak evlilikten soğuduk 👍
İnsan gibi davranmıyosunuz istemesen bille kibar bir dille söyleyebilirsiniz çekiniyoruz milletin içinde bağırırsınız falan hepiniz dengesiz olduğunuz için
Çünkü kadınlar herşeyi yapmalı… rahatsızlık verilmemeli…
Kadına değer vermek abazalık ve sapıklık olarak nitelendirildiği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?