Bu gün bir arkadaşımla sohbet ederken şöyle bir şey dedi ve doğrusu çok şaşırdım. "Erkeklerde ilk adımı atmakda çekingendir ve çoğu zaman ilk adımı karşılarındaki bayandan beklerler." Sizce bu doğru mu? Ben erkeklerin ilk adımı karşılarındaki bayandan beklediklerini hiç düşünmüyordum.
bu konudaki tek doğru şu, ülkemizdeki kızlar merhabayı bile taciz olarak algıladığı için erkekler çekingenleşti, bunun haricinde ise erkekler çok ama çok fazla ego kastırdı kızlara, kız çok alt seviyede olsa bile normal bi erkeği kabul etmiyor kendi altında görüyor.
Önceden böyle değilse de artık böyle bence. En azından benim için. O kadar sapık türedi ki onlardan birisi gibi sanılmamak için çoğu kritik ilki karşıdan beklemeye başladım. Bu yüne erkeklerin suçu ama bulunduğumuz dönem bizi maalesef buna itiyor.
Hiç çekingen değilim istersem atarım ama mesele benim için ilgi vermek değil, ilgi almak. Karşı taraf sürekli ilgi alacaksa ne s*kime yarayacak ki? Cesaretli kadını severim ben, varsa cesaretsizliği bir kere o adını atsın geri dönüşün muhakkak gelir. burada bencillik yapmıyorum, karşı tarafın kendisiyle yüzleşmesi için ona destek veriyorum. Alışmışız konfor alanımıza, ekmek elden su gölden yaşamaya. Yok öyle kanka, sen beni seviyorsan emek vereceksin. Ben veririm orası ayrı ama konu benlik değil. Bizlik. Ben kafasından çıkıp bizlik bilincine geçeceğiz. Ben şu an ilişki düşündüğüm bir kadına 10 kez ilk adımı atabilirim hiç sorun değil. Konu o kadının kendini aşıp bana adım atabilmesi. S*ktir edeceksin gururu onu bunu. Bı tür şeyler bir şey kazandırmıyor da kaybettirmiyor da
Ya hiç aralarında bir konuşma, bağ yoksa? Yani bu zaman kaybetme korkusuda olmaz. Hatta zamanla birlikde bulundukları ortamlarda kalmazsa ne olur? Yine çekindiği için karşı tarafı kaybetmeye göz mü yumar?
İnan birini sevince çirkinliği önemsenmiyor dünyanın en yakışıklı erkeği o oluyor senin için. Bir erkeğin özgüvenli , bilgili, komik, anlayışlı , güvenilir olup kendine çekemeyeceği kimse olmaz