Mesela çocukla bakışıyoruz ediyoruz falan ama gelip hiç bir şey demiyor bu hep böyle kendimi övmek gibi olmasın ama cidden güzel kızım kendi düşüncem de değil gördügüm tepkiler bunlar , etrafımda bana bakan bir sürü erkek var ama hiç biri de gelip tanısmak istemiyor sert de durmuyorum yüzümde hep bir mutluluk ifadesi vardır ama anlamıyorum neden erkekler gelip ilk adımı atmıyor?
Cevabın nedir?
ah ya, öyle tatlısın ki ve de öyle haklısın ki, bu durum çok ciddi ve tartışılıp çözüme kavuşması gereken çok önemli ince bir konu. Şimdi bunun nedenleri tabi var. Göz göze gelmen çok iyi, ama işte senin beyninde olanı da görmek istiyor insan, acaba bu kızın sevdiği mi var? Gibi gibi, senin de bildiğin sorular üşüşüyor insanın kafasına o kısacık bakışma dilimlerinde,, hem gurur, hem korku hani "hayır benim çıktığım var" demen sence karşı tarafı sarsmaz mı? Zaten zayıf varlıklarız, hangi insan bu duruma düşüp hadi ya öyle mi çıktığın mı var? eh heh :)) hadi ya deyip moloz gibi geri dönüp gideceği sahnesi kafalardan çıkmıyor,,
kesin herkesin bu korkusu var. Ama ben diyorum ki bu sorun aşılabilir. Nasıl biliyor musun? Bakışmalar ile bu anlaşılıp halledilebilir, sadece bakışarak mesaj gönderilebilir. Aslında bu zor değil bir "Seni istiyorum lütfen gelir misin?" bir de "Hayır hayır ısrarcı olma seni istemiyorum" bakışı olmalı ve hemen bu bakışlar kolaylıkla ayırt edilebilmeli, bakışmalardan mesaj alınabilmeli, yeşil ışığı sen yaktığın zaman erkeğin de yanına gelir en kısa zamanda işalla ne diyelim..02 Yorumla- +1 yıl
bence de keske bu msjları yansıtabılsek karsı tarafa
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı. Hemcinslerinin kabahati..
Kızların çoğunda "çevredeki erkeklere pas vererek kendi güzelliğini test etme" huyu vardır..
Erkek pası alıp teklif ettiği zaman da "aaa yok öyle bişey, sen yanlış anlamışsın" derler..
Bu şekilde bir iki kez reddedilen erkek artık her bakan kıza gidip teklif edemez..
Yani daha çok pas vermen lazım.. Cevabının "evet" olacağını ona hissettirmen lazım..10 Yorumla
Aha bu erkekler hepsi aynı bended eaynısı oldu hatta herkes oha siz cıkıyomusunuz niye sana bukadar bakıyo falan dedi umutlandım falan sonra acıldım hic bişey olmadı oyuzden bakışlara umutlanma
02 Yorumla- +1 yıl
evet ya böyleside var yicek gibi bakıyor bir ümit ben adım atım diyorsun konusuyorsun göte kalıyorsun öyleleri tam bir p**evenk bence
- Aile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılCesaret yok gizlicim.. :) Yoluna bakacaksın.. Öylelerinden hiç bir şey olmuyor..
313 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkür ederim..
- +1 yıl
rica ederm :)
- +1 yıl
Öylelerinden hiçbirşey olmuyor? Doğru serseri kılıklı ota boka atlayan her ortama uyum sağlayan sizinle yatıp kalktıktan sonra sizi bez parçası kullanıp atanlar ( Cesaretli ) ve ideal erkek oluyor doğru haklısın. İçine kapanık olmak korkak olmak oluyor siizn dilinizde :) Kaz beyinli.
- +1 yıl
@JamesDeanM Akıllı arkadaşım, yaran var ki gocunuyorsun anladık.. söylediklerini hiç üzerime alınmıyorum yaram yok çünkü.. Şimdi uza boyunun ölçüsünü görelim..
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
dolar gibiyim sen bir adım adım usain bolt yanımda halt yer
- +1 yıl
Ne alaka yaşım 21 hiç bir kıza açılmadım daha şükür hayatımdanda memnunum. Çevremde fazlasıyla açılıp defalarca çıkan kişiler var. Neden evleneceğim kişiye ihanet edeyim ki? Allah adildir ne ekersen onu biçersin, olayın bence cesaretten çok ciddiye alma meselesi var haya edep meselesi var ama öyle ibsanları hiç birşey olmaz niteliyenlerde bir halt olmaz. Asıl şerefli adam gibi adam da onlardır.
- +1 yıl
@kaansoysall
Arkadaşım iyi söylemişsin de.. Haklısın ama konu burada başka.. Baktığın bir bayana sadece bakıp hiç harekete geçmedin mi bunun adı cesaretsizlik oluyor.. Madem evleneceğin insanı bekleyeceksin, sürekli bakıp ta karşındaki insanı da ümitlendirmeyeceksin.. Sadece bakıp, hiç bir şey yapmayan insanlar.. işte O insandan da bir şey beklemeyeceksin, çünkü adım atmaz.. O yüzden sen bakmayı kesip yoluna devam edeceksin..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
İlk adımı kız atmalı erkek çekinir ya terslerse diye içinde bir sürü kuruntu döner ama kız ilk adımı atarsa yani adım dediğim erkeğe ondan hoşlandığını anlatacak küçük bir adım işte o zaman seyret ve gör hep bu yüzden bütün kızlar ve erkekler yalnız
12 Yorumla- +1 yıl
bir bakış bile yeterince büyük bir adım bence çocukla bakışıyoruz ama bir gelip tanışma nezaketinde bulunmuyor
- +1 yıl
Yaw milletin gözü o* olmuş kimin gözü nerde belli değil sağa sola fink atıyor öyle dediğin gibi olmuyor işte bakma bir gül çocuğada. Yüzündeki tebessümü bir görsün sizin bir gülüşünüz için neler fedakarlıklar ediyoz biz gül sen gül :) ha yinede yoksa bişey karşında bir hanzo var hemen bulunduğun ortamı terket
+1 yılGenelde ilk adımı atarız ama o dediklerin neden atamıosa büyük ihtimal sizin deyiminizle güzelliğiniz var ve cesaret edipte gelemiolar nasıl olsa bu bizi istemez gibisinden. :) Sen hayatını yaşamaya bak en iyisi bence hakkında hayırlısı olsun saygılar
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederm :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Çünkü sizin qötünüz Ozonun üstünde geziyor.
Sırılsıklam aşık oldugunuz kişi gelip teklif ediyor, Basit olmamak adına Kabul etmiyorsunuz. neymiş efendim ; Beni basit biri olarak görmesin.
Geberin * . k. Öyle de malsınız.021 Yorumla- +1 yıl
g*tüm ozonun üstünde olsaydı bu soruyu düşünmezdim bile bu 1 , 2. side bize basitlik kavranı öğreten siz erkekler
- +1 yıl
biri senin canını çok yakmış anlaşılan tatlım ya :)
- +1 yıl
Allahıma şükürler olsun ki, Bu güne kadar tek bir kız ile çıktım ve hala o kişi kız arkadasım. Yani kimseye gidip teklif edip red edilme gibi bir durum yaşamadım.
Birşeyleri bilmek anlamak için onları yaşamak gerekmiyor :)
Söylediklerimin doğru oldugunu sende biliyorsun. Verecek cevabın olmadıgı için de, Birinin canımı çok yaktıgını düşündün :) Ama söylim : Yemedi :) - +1 yıl
sen söyledin diye g*tüm havada değil ve tanımadan yargılaman benım seni yargılamama engel değil :) yeterınce açıklayıcı oldu bence
- +1 yıl
çünkü öyle olunca herkese karşı öyle yaptıgımı düşünmesinden korkuyorum
- +1 yıl
yalnız teklif konusuna bsey demedim , bakıstıgımızda yanıma gelip tanısmasından bahsettım teklıf etse tabıkıde kabul ederım ben tanısma kısmından bahsedıyorum :)
- +1 yıl
Ne fark ediyor ki?
Bende sana diyorum ki, Madem erkek gelip tanışmıyor, Sen git tanış. ne fark eder kimin gidip tanıştıgı..
Bak bu cümle senin cümlen : "çünkü öyle olunca herkese karşı öyle yaptıgımı düşünmesinden korkuyorum"
Aynı düşünceyi erkekte taşıyor olamaz mı? her bakıştıgıyla gidip konusuyor demesin, diyemez mi? - +1 yıl
beyin fırtınası yaptırdın resmen :) tama abı ya bıdaha oyle bı duruma düşersem gidip ilk adımı atıcam :P
- +1 yıl
bunu kendini hınt kuması sananlara söylesen daha anlaşılır olabilir :)
- +1 yıl
evet bazı kızlar gerçekten cok salak o konuda :)
- +1 yıl
kesin kurallar olmamalı bence ,
- +1 yıl
ama sonuç olarak o bakışma safhası sonu olumlu ya da olumsuz bıtse de en güzeli :)
- +1 yıl
peki
+1 yılGüzel olmak birşeyi değiştirmiyor herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Mesela ben kumrallardan hoşlanırım esmerler itici gelir.
İlk adım olayıda yanlış birşey eğer bunu sen bekliyorsan sen iletişime geçebilirsin neden erkekler?
Demek ki o adam belkide senin güzelliğinden etkilenip çekindi veyahutta içine kapanık bir insan. Yani ne bileyim herşeyi erkeklerden beklemeyin ne kızlar görüyoruz her konuda ilk adımı atan :D10 Yorumla
+1 yılGelsem yanına terlslemiceni nerden bileyim? gelsem sapik abaza gelmesem korkak salak oluyo sıkıntı sizin oluşturduğunuz algıda bence
011 Yorumla- +1 yıl
benim sorum gayet açık bakışıyoruz diyorum , bakıstıgım birini neden tersleyeyım
- +1 yıl
Aynı şey geçen gün basıma geldi kız bildiğin kesio beni ama ben gidemedim cçünkü cekindim malum sağ soluna belli olmuo sizin
- +1 yıl
genelleme yapman senin hatan
- +1 yıl
Ne derdi ki gitsem
- +1 yıl
kız kesiyosa ne dicek tabıkıde tanısmak ıster :)
- +1 yıl
Hadi ya bem bunu nasıl dusunemedim
- +1 yıl
sormayı düşünebildin ama ;)
- +1 yıl
Peki şey dicem kestiğim kızagitsem tepkisi nolur bikackere bbaktı ama sürekli bir bakisma olmadi? sen naprdn biri böle gelse tipide normal halini eli yüzü duzgun
- +1 yıl
eger onun hıssettıgı gibi bakmadıysam terslemezdım onu rencıde de etmezdım ortamda bozmazdım kısacası , ama aynı seyı hıssederek baktıysam yüzümdeki gülümsemeden cevaba ihtiyac duymazdı bence :)
- +1 yıl
İlk goruşte etkilenmemissem şansvermem diosun ama belki sşansbersen ffarklı olur ilerde bence ilk giriş aldaticidir
- +1 yıl
sansvermem demedim , terslemezdım dedım , bunun altından bir çok yorum cıkabılır mesela tanısırdım yine ama sonradan ona onun hıssetıgı gibi seyler hissetmediğimi açıklardım
Çünkü genelinde böyle bir deneyim olmuştur. Ve bunu tekrar denemek istemezler. Sonuçta gurur. Saten bunu takmayan önüne gelen kıza yavşayan tiplerden birine gidersin üzülme.
00 Yorumla
+1 yılOncelikle bu yalandan baska bisi degildir. Iliskilerde her zaman ilk adimi erkekler atar genelde boyledir ama herseyide erkektwn bekleme baktin oda senden hoşlanıyor bir zahmet sende bir adim at ^^
00 Yorumla
+1 yılBeni tarif ettin. Çekiniyorum ben mesela. Acaba red mi edecek? yanına gidince tersleyecek mi? O kadar güzel kız bana bakmaz felan diye düşünüyorum. Özgüven eksikliği galiba.
00 Yorumla
+1 yılKimse reddedilmek veya terslenmek istemez bence. Öyle olacağını düşününce de risk almıyolardır. Bide güzel kızlar korkutur.
14 Yorumla- +1 yıl
ya erkekde yakışıklıysa yine de korkar mı
- +1 yıl
o durumu bilemicem ben kendi açımdan konuşuyorum :D yakışıklı olsam her türlü yürürdüm heralde ya :D
- +1 yıl
ahaha bu iyiymiş :)
- +1 yıl
Next next diye yapılmış bir çocuk olarak böyle üzüntülerim bol :D
Kız istediği kadar güzel olsun hatta daha ileriye gidiyorum çok mutlu olucağımızı bilsem bile ilk adımı atmam sadece aynı ortamda olalım gerçekten hoşuma gitsin bağlarım ama sorun şu aynı ortamda olamamak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCekiniyoruz bugun mesela banta iki kiz oturuyodu bende arkadasimla oturuyodum kizlar bize bakiyodu ama kalkip yanlarina gidemedik
03 Yorumla- +1 yıl
bir daha görme sansın olmıcak belkıde o kızları gıtsen bsey kaybetmezdın
Cevap sahibi+1 yılYa belli olmaz tersler bakarsin kiz hem cevrede insanlar var sapikmis gibi durumuna dusmek istemiyorsun sonucta
- +1 yıl
o da bı istatistık tabı
Çünkü onu tersliyeceğinden veya reddedilmekten korkuyor herkes bunu düşünür ama bu tamamen özgüven meselesi ona bakarsan kızlarda ilk adımı atmıyor yani bir kural mı var illa erkekler atıcak diye tabii kız güzel oldukça erkeklere hak vermek lazım
00 YorumlaGenelde Seven erkekler dir bunlarki Korkarlar tek sebebi bu
Aile ve yetişme tarzı ile ilgili
Bu tür erkeklere güvenebilirsin İstisnalar haric00 Yorumla
+1 yılTirsioz ondan yoksa coktan gelip tanisalimmi der ters tepki verionuz korkuoz ablasi 😟😟
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtamadim iste 1 yil boyunca her gece yarin dedim yarin olunca da yapamadim :(
02 Yorumla- +1 yıl
pişmanlıkla yasamak mı daha kolay yoksa en azından denedim demekle mi
Cevap sahibi+1 yılIkisi de zor ama yapamadım iste sebeplerim vardı belki dw
İlk adımı atarken emin olmak için. Önce emin oluruz aksi takdirde adımız sapığa çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılReddedilmek korkusu veya senin güzelliğin karşısında bu bana bakmaz anlayışıyla ezik düşmesi
00 YorumlaBen sahsen begendigim bir kiz olsun 5 senede olsa acilamam utanirim ya beni reddederse diye
00 YorumlaÇünkü çok usengeciz ve geleceğe odakliyiz kız bizi terketse diye düşünüyoruz
00 Yorumla
+1 yılyemeyenin malını karısını kızını yerler bu her zaman böyle olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılBelki meniskusleri var adim atamiyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
komik şey :)
- +1 yıl
Yoo çok ciddiyim ablacim
Gizli Üye(30-35)+1 yılReddedilecegini bildigi icindir
ya da zamaninda cok kez reddedilmistir00 YorumlaHep erkekler mi ataca? Siz de atın biraz.
04 Yorumla- +1 yıl
kızlar atınca bu kız yollu ayagı yapıyorsunuz
- +1 yıl
bir çoğu
taktik yapıyor yavşak
00 Yorumla
+1 yılgerekirse atarım o adımı
02 Yorumla- +1 yıl
en doğrusu
- +1 yıl
aynen en doğrsuu
Çekiniyolar özgüvenleri yok
02 Yorumla- +1 yıl
çok yakışıklı olanlar?
+1 yılkızlar neden ilk adımı atmaz
00 YorumlaCesaretsiz biriyle aşk yaşayamazsın zaten
10 YorumlaGenelde kızlar aşağılayıcı tepkiler veriyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılKizlara gore iyiyiz yine
00 Yorumla Atmıyorsa başka sulara yelken açacaksın.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Atar atar sonuç çıkmaz
00 Yorumlareddedilme korkusundan
00 Yorumlayazık olmus ;)
00 Yorumlakızlar hiç atmış mı
02 Yorumla- +1 yıl
kız atınca hafif görüyorsunuz kızı
ben çekinirim çokk
00 YorumlaKorku
00 YorumlaHep erkekler atar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCesaret
00 Yorumla