Yoksa onların da bu işte kusurları olabilir mi?

Aldatılanlar masumdur
Hayır, onların da kusuru vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa onların da bu işte kusurları olabilir mi?

Aldatılanın eksikliği aldatmayı meşrulaştırmaz zannımca.
Elbette eksikliğin payı vardır ama aldatmak seçenek değildir çoğu zaman.
Teşekkür ederim
Ortada bir aldatma varsa kimse masum değildir...
Tenk yuuu...
Cevap
4Cevap
Aldatılanlar masumdur. ne olursa olsun aldatan suçlu ve karaktersizdir.
Aldatılan kişinin aldatılmasında hiçbir kusuru olmayabilir çünkü bir ilişkide sorunlar yaşanması ilgisizlik olması veya taraflardan birinin hata yapması diğerine aldatma hakkı vermez aldatmak sonuçta kişinin kendi seçimi oluyor tabii ki aldatılan insan ilişkide bazı hatalar yapmış olabilir belki ilgisiz kalmıştır belki iletişim kuramamıştır ama bunlar aldatılmanın sorumluluğunu ona yüklemez sorun varsa konuşulur ilişki bitirilir veya çözülmeye çalışılır aldatma bunun yerine gizlice başka bir ilişkiye yönelmektir ben burada kusur ile sorumluluğu ayırmak gerektiğini düşünüyorum bir insan ilişkide kusursuz olmayabilir ama yine de partnerinin onu aldatmasından sorumlu değildir hatta bazen aldatılan kişi kendini sorgulayıp acaba bende ne eksikti diye düşünmeye başlıyor ama karşı tarafın yaptığı seçim sizin değerinizi belirlemez siz kötü bir sevgili olmuş olabilirsiniz ve yine de aldatılmayı hak etmiyor olabilirsiniz bence asıl önemli olan sorun olduğunda dürüstçe konuşabilmek ve ilişki bitmişse bunu açıkça söyleyebilmek çünkü birini aldatmak yerine ondan ayrılmak her zaman daha dürüst bir davranış olur
Aldatanın şrep. sizliği yüzünden aldatılan neden kusurlu oluyor?
İnsanlar konuşa konuşa. Ortada bir sıkıntı varsa oturulup konuşulur. Aldatmak karaktersizlerin işidir.
👍
Aldatan karaktersizdir net sırf bu sebepten tüm insanlara güvenim bitti üstelik en çok sevdiğim ailem dediğim adam bunu yapınca yerle bir oldum şimdi ben masum değil miyim istesem onu her şekilde aldatırdim ama neyse aldatanlar çok büyük adiidir
Hak etmese aldatılmazdı mı demeye getiriyorsunuz. Kimse aldatılmayı hak etmez. İlişkiyi bitirmek varken beni buna onun hareketleri sevketti demek kendi pisliğine kılıf bulmaktan başka bir şey değil.
Hiçbir sebep aldatmayı meşru kılmaz aldtılan masum değilse ayrılmak diye bir seçenek var
Hahsshahshshs simdi de aldatılan insanları mi suçlu çıkaracaksınız
HahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshshsHahsshahshs
Kimse aldatılmayı hak etmez
İlla kusur vardır diyemeyiz
Hiç de masum degil bence
E tâbi
Bilemeyiz
Masumdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar