Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Therese Etienne diye bir kitap okumuştum. Oğlu ve karısı adamı aldatıyordu. Adam ne kadar zalim olsa da aldatma aldatmadır. İnsanlar seviyorlar diye masum görünmez. Şu anda diziler de bunu masum göstermeye çalışıyor. Oysa herkes bunun ahlaki bir şey olmadığının farkında, aldatan da aldanan da... Normalleşiyor sadece maruz kala kala...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
7 ayKime Göre Masum?
Aldatmanın masum olup olmadığına karar verecek kişi, eylemi gerçekleştiren değil, eyleme maruz kalan kişidir. Sizin için "bir kahve içmekten ibaret" olan bir durum, partneriniz için "ihanetin başlangıcı" olabilir. İlişkilerdeki "sadakat sözleşmesi" kişiye özeldir ve çiftler arasında yazılı olmayan kurallarla belirlenir.22 Yorumla- 7 ay
Çok mantıklı bir cevap bu🌺
- 7 ay
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayKaza mi? ... aldatma bir sondur.. dünyayı düz kabul edersek -ki edenler var -.. o köşeden dusustur... kaza oldugunu hiç sanmıyorum.. masum bir halide yoktur..:))
33 Yorumla- 7 ay
Ama kim kimi aldatmıyorki hepimiz aldanıyoruz aldatılıyıruz illa bedrnle olmaz diyen çokk
- 7 ay
Bu bir argüman olabilir mi? Dunyqda 3 milyar kişi böcek yiyor sen yemiyorsun.. yqda yarın bir şey mesrulasirsa sende aklanmış mi olacak.. insan türü bahane bulup kendine gerekçeler uydurmada usta... lakin unuttukları Şu.. asıl kimliğimizi karakterimizi kişiliğimizi korudugumuz ya da gösterdiğimiz yerler böyle yerler işte.. o anda verdiğimiz tepki söylediğimiz söz yaltigimiz eylem... herkes yapıyor diye sende yapıyorsan.. seninherkesten ayıran hiç bir temel özelliğin yok demektir... bizi insan yapan olqylar karşısında tutum ve davranışlarımızdir...:))
- 7 ay
Gerçekten çok güzel yazdın, böyle olmalı👏
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Ben masum bir aldatma olduğuna pek inanamıyorum çünkü işin içine gizlemek ve yalan girdiği anda masumiyeti kalmıyor. Belki niyet farklı olabilir ama karşı tarafın kalbi kırılıyorsa orada durup düşünmek gerekiyor.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aldatma bence yol kazası değil, direksiyonu bilerek kırmak 😅 Masum kısmı sadece niyet aşamasında kalır; hislerin kayar, sorgularsın, kendinle yüzleşirsin, orası başka. Ama eyleme geçtiğin an masumiyet gidiyor 🙃
Senin için nerede başlıyor aldatma, düşüncede mi, mesajda mı, yoksa fiziksel olanda mı? 💭💔00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
7 ayYok öyle bişey gözün ondan başkasını görüyorsa aranızdaki her şey bitmiştir
70 YorumlaAldatmanın masumu olmaz
32 Yorumla- 7 ay
Bilmem moda sanırım bir sırayım dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u 7 ayAldatmanın masumu olmaz.
14 Yorumla- 7 ay
Oluyormuş, dereceleri varmış diyenler var sorayım dedim😅🤷♀️
- 7 ay
Kendilerini kandırıyorlar, yazık
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aldatmanın bahanesi, beyazı mavisi olamaz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,8b cevap paylaştı.
u 7 ayHayır.. aldatmanın her türlüsü iğrençlik ve karaktersizliktir.
41 Yorumla- 7 ay
En önemlisi kişinin her şeye olan saygısızlıpıdır. Saygı olmadımı bir şey olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
7 ay“Masum” ile “aldatma” aynı cümlede yer alamaz. YZ çok güzel açıkladı bence. İnsan her türlü sınanır, önemli olan yaptığı seçimlerdir. İlişkisi olan biri, “kazara” aldatmaz, bilerek ve isteyerek yapılan bir eylemdir
12 Yorumla- 7 ay
İlla bedrnsel birlikte mi olmak lazım zihnini lalbini meşkul ediyorsa bu masum diye dülinler var sordum ben sadece😅🥳
- 7 ay
Zihnini ve kalbini meşgul etmesi de bir tercih meselesidir. İnsan istem dışı bir duygu geliştirebilir, fakat o duyguyu besleyip büyütmesi de bir seçimdir.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayAsla yoktur ayrıca affı olmayan tek suç ihanettir🪬
42 Yorumla- 7 ay
Bencede ya
- 7 ay
parmak kadar ufacık minik insan olsam, sende evden çıkarken ayakkabını giydikten sonra beni giydiğin ayakkabının içinde ezince farketsen naparsın
- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
7 ayBir keresinde olmuştu. Yolda kalmıştım. O ilde yaşayan üniversite arkadaşımı arayıp geceyi onda geçirmiştim.
16 Yorumla- 7 ay
Aldayma ile ne alaka
- 7 ay
Kız arkadaşımdı 😅
- 7 ay
Hey Allam ya
- 7 ay
Yanlış soruya mı yazdım ben cevabı?
- 7 ay
Hsngi soruya tazmak istedin😅
- 7 ay
Aldatmalı bir soru, masum bir aldatma hikayesi 😅
Tazmadım bu arada 😅
7 ayEvet vardır. Çocuklar yemek yesin diye masumca aldatılır 🤣🤣
Tabi ki senşn kastın elbette bu değil.
11 Yorumla- 7 ay
😅😅
7 ayMasum aldatma derken sitede kendisine abi diyen birinden nude isteyip eşini aldatmak bu konsepte girer mi? 🤣
12 Yorumla- 7 ay
Kimin ne yaptığı ile ilgilenmiyorum. Sadece bazen masumlaştırımaya çalılılıyor illa bedenen birlikte olmak öıdır aldatmak yoksa başkasını düşünmek bile mi
- 7 ay
Ben ihaneti masumlaştırmam ve şu an dostumu düşmanımı seçiyorum haksızlığa karşı olanlarla kayıtsız kalanları böyle olaylarda görürsün saygılar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayKuaförümü aldattım saçımı başka yerde kestirdim en son ama pişman değilim
21 Yorumla- 7 ay
Eyvahhh sen yandın😅😅 birdaha oraya gidersen koyun gibi kırpar seni
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayAldatmanın bahanesi yok, her ne kadar masum olsa da
11 Yorumla- 7 ay
Haklısın
7 ayBen sadece bir arkadaşa bakıp çıkacaktım dedikleri bu olsa gerek
12 Yorumla- 7 ay
Hahaa metafor güzeldi😅
- 7 ay
😅🤞
- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
7 ayMasumluğu olmaz. Bir seçimdir bir bahane değil. İhanetin nedeni olmaz.
11 Yorumla- 7 ay
Bencede
En katı olduğum konu ne olursa olsun ufak bir şey gördüm mü silerim.
12 Yorumla- 7 ay
Yahı okadarda katı olma insan gördüğü bazen gerçeği yansıtmayabilir
Aldatmanın masumu olmaz, sadece bahanesi olur. Sadakat bir tercihtir ve bu tercihi bir kez çiğnediğinde "masumiyet" kavramı o ilişkiden tamamen çekilir. Küçük yalan büyük yalanı, küçük temas büyük ihaneti doğurur. Kısacası, zehrin azı da öldürür, çoğu da..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Aldatma, ilişkilerde olumsuz giden bir sürecin sonuçlarından sadece biridir. Ve genel geçer toplumsal yargının aksine her aldatamada iki tarafın da kusuru olduğu gibi, umumiyetle de kusurun büyüğü kendini mağdur ve suçsuz taraf gibi gösteren aldatılandadır. Genel toplumsal aptallık bu durumu anlamakta zorlanır.
00 YorumlaAldığın siparişi teslimat adresine götürüyorsun kapıyı yari ciplak güzel bir kadın açıyor ve seni eve davet ediyor hangi erkek buna hayır der çok ama diyen vardır elbette. Bu şekilde olursa bir kazadır aldatmış oluyorsun elbette ama bir izahı vardır elbette
00 Yorumla
7 aySadece fiziksel aldatma değil duygusal aldatmada insanda ağır yara bırakır. Düşünsene sana baktığı gibi ona bakıyor , kalbinde yer vermiş.
Masum aldatmadan kastın seviyorum ama aldattım kelimesi sanırım.. işte bu cümle falan tırıvırı.. sözde medeni avrupa kelamları. Yiyene afied olsun ben yemem vesselam.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayAldatmanın affı olmayacağı gibi Bahanesi de olmaz insan sadece bedeni ile değil Kalbi ile ruhuyla da aldatır Ama ilk önce kendin aldatmakla başlanır Çünkü sen karşındakini aldatıyorum diye düşünürsün en büyük hatayı kendine yaparsın en büyük yanlış kendindedir yaşadığın kişi veya durumda olayı meşrulaştırmaz bahanesi olmaz bana göre:))
00 Yorumla aldatmak hiçte masum olarak bakılabilecek bir fiil değildir. hatta seninleyken aklına başkası gelmişse, o anda seni aldatmış olur. seninleyken bile seni aldatmak. ince detaylar
10 YorumlaAldatma nedir biliyor musun? Bir sinavdasin tamamı sınavda işlem hatası yaptın bir yerde bu hatadır lakin onundekinden de kopya çekmen bir tercihtir aldatma tercihtir. Hata değildir.
10 YorumlaKimse bilmediği sürece bir maceradır. Çünkü eşini aldatan bir kişi onu uzaylılarla aldatmıyor. Karşı cinsten yani eşinin cinsinden biriyle aldatıyor. Yani o mantıkla bakarsak aldanan ve aldatılan aynı cinsten
16 Yorumla- 7 ay
Öyle bir bakıma
- 7 ay
Yanlış
- 7 ay
Saygı olmayan yerde hiçbirşwy olmaz. Gözü başkasını görüyorsa ayrılsın rşinden gitsin ne halt ederse etsin
Gizli Üye(45 üstü)7 ayAldatmanin kotu bisey olmasinin temelinde din vardir. Din boyle biseyi sart kosmasa diger hayvanlar gibi kim kime dumdumaydik gayet normaldi. Din ise faizin aldatmadan cok daha kotu bisey oldugunu da soylemektedir ama bu millet faiz alana alkis tutarken sadece aldatma gunahina neden bu kadar tepkili anlamis degilim. Giybet dedikodu veya tesircilik veya evlikik disi iliski yasayan insanlar aldatma acaip bi tepki gosteiyor bunun arastirilmasi lazim bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aldatmanın hiçbir şekilde masumluğu olmaz aldatma aldatmadır ve aldatan da namussuzdur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. tamam aldatıldığında yol kazası dersin affedersin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayMasumu yoktur, belirli sebeplere dayandırılanları vardır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Aldatmanın duygusal veya mantıksal bir nedeni veya açıklaması yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayFenerbahçe'ye Gönül veren taraftarın, kendi memleketine deplasmana gelen Fenerbahçe'yi tutmak yerine memleketinin takımını yani kayseri sporu tutması masum aldatmadır bence 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
7 ayHee var dudağı yerine yanağından öpmüş masum aldatmış ahhshdjs saçmalamayın lütfen
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aldatmak bir seçimdir.
Masum hiçbir yanı yoktur. Aldatanların yaşama hakkı bile yok10 YorumlaŞu fotoğrafi görünce aklıma bir şarkı geliyor adini unuttum ya🥲🥲akım olan bir şarkıydı 🤔🤔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gönül bu, bir anlık çarpar, insanın içine ılık ılık biseyler akar...
10 Yorumla
7 ay
Ya askim kusura bakma ayagi kaydi gel sen bipime gir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayP. cliksever insanlar böyle kaçamaklara bayılır 😂
30 Yorumla
7 ayEğer bir ilişkide sorun varsa çözüm aldatmak değil, konuşmak ya da bitirmektir. Aldatma masumiyet değil, kaçıştır.
Aldatan, aldatılandan daha zavallıdır.00 Yorumla
7 ayAldatmanın masumu, küçüğü, mikrosu bilmem nesi olmaz. Ya sadece ben varım onun gözünde ya da ortada gerçek bir ilişki yok. Aynısı tam tersi için de geçerli.
00 Yorumla
7 ayKarşı cinsle farklı amaçla Mesajlaşmak, başkasını hayal etme , başkasıyla sevişmek… Hepsi aldatmadır. Aldatma olabilmesi için yalnızca fiziksel temas olmasına gerek yoktur. Birini gerçekten çok seviyorsanız hayalde dahi başkasını düşünemezsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aymasum aldatma yolda yürürken kızın erkekle göz teması ya da erkgin göz teması mı yoksa digeri mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
7 ayAldatmanın bahanesi de olmaz masumu da olmaz , o kendi hatasina kılıf arayanlar için uydurdukları bir yalanndan ibaret sadece
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Aldatmanın nesi masummuş 😅😂
22 Yorumla- 7 ay
İşte onu soruyorumya bende
7 ayYoktur. Bilerek ve isteyerek yapılır. Aldatmanın masum bir yani olamaz. Gerçekleri kabul etmek lazım.
00 YorumlaMasum aldatma yok Aldatma yol kazası değil Bilinçli bir direksiyon kırmadır Masum olan hata Aldatma ise tercihtir Ve her tercih bir karakter imzasıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAldatmanın masumu mu olur aqqq aldatıldın ne uzatıyorsun boşan gitsin. Ne uzatıyorsun. Ben olsam saniyesinde boşanırdım. Ne ugraşcam awq aldatırsa aldatsın banane , boşan gitsin birde evli mi kalcan mal mısın awq
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
7 aySadakatsizliğin masumu olmaz.
Hiç bir davranış ambalajı güzel diye içindeki kötülüğü saklayamaz.
Pis koku her zaman dışarı çıkar.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Her şey bir masumiyet ile başladı.. Dünyanın ilk günün'de Adem ile Havva'nın da masumiyeti vardi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
7 ayAldatmaya masum yakıştırması yapmak; halt yedim ama halt üşümüştü midemde ısınsın istedim demek gibi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
7 ayÇoğunluğun tercihi bu yönde olduğuna göre demekki var 😂
10 Yorumla
7 ayAldatmanın hiçbir anlamı yoktur, sevmiyorsan ayrilacaksin bu kadar basit. Hem ayranım dökülmesin hem...
10 Yorumla
7 ayÖyle bir şey yok. Aldatma, aldatmadır. Bu işin masumluğu falan yok.
10 YorumlaAldatmanın masumluğu olmaz 🙃
11 Yorumla- 7 ay
Bencede
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldatmanin masumiyeti olmaz
14 Yorumla- 7 ay
Bencede
- 7 ay
Alışmadık , kabul edemeyiz biz💃💃
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Aldatmanın masumlugu olmaz
11 Yorumla- 7 ay
Bencede
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayır yoktur
11 Yorumla- 7 ay
Bwncede
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayAldatmanın masumu mu olur?
14 Yorumla- 7 ay
Soruyorum işte
- 7 ay
Yaş 40 a gelmis. Bırak bebek gibi oyun oynamayı. Herşeyi bilen yaşayan biri olarak hala oyun arıyorsun
- 7 ay
Burada soru görüş yapıyoruz ls amacımız eğlenmek. Rahtsız oluyorsanız niye yazdınız?
- 7 ay
Rahatsız olan ben değilim. Sen yaklaşımıni normal görüyorsan ben sana anormal olduğunu soyleyebilirim.
7 ayMasum aldatma nasıl oluyormuş sjhf
12 Yorumla- 7 ay
Bedensel birlikte olmamış ana düşğnüyor falan😅
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aldatmanın hepsi pistir. Pisss
11 Yorumla- 7 ay
Bencede ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatma aldatmadır, masum diyen kabullenmek demek.
12 Yorumla- 7 ay
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayAldatmanın masumiyeti mi varmış 😂😂
15 Yorumla- 7 ay
Bilmem illa bedensrl birliktekil aldatma düşünme değil diyenker olabilir
- 7 ay
Aldatma zaten sadece fiziksel olarak değil ki
- 7 ay
Bilnem işte zihinsel olan kısmı yok sayan neticeye bakanlar var
- 7 ay
Neyse sövmücem 😂😂😂
- 7 ay
Aferimm😅🥳
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayMasumluğun altına sığınan bu konuda insanoğlu vardır.
00 Yorumla - Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat