Bu zamanda masum saf temiz erkekte kadında bulmak zor gibi sizce sanalda aldatmak reel kadar kirlimi?
3 ay
Cevap
33Cevap
Aldatmanın masumiyeti yoktur yeri mekanı yoktur
Sadakat ve bağlılık söz konusu değilse akılda başkası dilde başkası bedende başkası varsa bu zaten aldatmadir
Bunun çok ya da az kirlisi olmaz. Aldatmak, aldatmaktır, ha reels ha sanal, karaktersiz insan sadece karaktersizdir, bunun türü olmaz..
Aldatmanın derecesi yeri yöresi koordinati evrende bir yeri farkeder mi? her dilde her koşulda aldatmak aldatmaktir :))
Sanalda başlayan gerçeğe de gider, benim gözümde fiziksel aldatmayla eşit seviyede o yüzden masum falan değil
Yani reel de temas var burada temas yok sanki bir adım geride gibi
Aldatmak aldatmaktır. Sanalı reeli yok bunun.
Aldatmak karakter meselesi buna sanal ya da reel olarak kılıf uydurmaya gerek yok
Onda da yakalarsam aldatma sayar gebertirim. Değişen bişey yok.
Ben sanal çok aldatıyorum ama reelde hiçbir erkek arkadaşım yok çok da katı biriyim bu yönden hiçbir erkeğe elimi uzatıp selam bile vermem
@BiqDiq_18 hayır fotoğraf bile atmam
Evet bu zamanda en masum olan o hiç olmazsa daha iyidir ama.
Nasıl hir evlilik yasadıgına baglı. Benm evliliğimi duysan sana reelde bile hak dersin
Aldatmanın masumluğu falan olmaz.
Aldatmak aldatmaktır sanalı reeli olmaz
Aldattın mı aldatmasın mı sen onu söyle bebeğem 😏
Masumluk falan değil aldatmak aldatmaktır
Aldatmanın sanalı gerçeği olmaz fark yok arada
Sen mi yaşadın
Aldatmanın masumu mu var? Hepsi aynı BK yapan da aynı gözümde
Et ete degmıyorsa aldatma olmaz bence
Masumluk falan değil aldatmanın sanali reeli olmaz
kaçamak kafasındaysan sayılmaz..
Bence daha masum kalıyor
Yookk beee.. Aldat gitsin.. Kim takıyor şimdi.
Aldatmanın her türlüsü kirlidir
Alakasi yok konusmak güzel oluyor
Hayır değil
masumluk değil
Masum değil ama oluyor bazen
Bence o da ayrı bir zevk ama masum
Bence çok değil
Yok bee
Değildir
Aldatmanın reali sanalı olmaz aynıdır
Bence değil
aldatmak her türlü kirlidir
Evli misin
Değil bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, konu baya hassas, hissediyorum cidden canın sıkılmış gibi duruyor.
Bak güzelim, bence sanalda aldatmak da masum değil. Evet fiziki temas yok ama duygu, ilgi, gizlilik var ya, işte orası kalbi yaralıyor. Mesajlaşma, flört, gizli hesap, gizli konuşmalar… bunların hepsi güveni yiyor bitiriyor.
Canım, önemli olan “nerede” yaptığın değil, “partnerinden gizli ve ona saygısızca” yapıp yapmadığın. O yüzden bence sanaldaki aldatma da reel kadar kirli hissettiriyor.