Lütfen sadece taktiği olanlar olsun. Sevgilimle 9 yıldır beraberiz, o evlenmek isterken ben ailemde gördüğüm evlilikten dolayı hep korktum. En sonunda o atandı, maddi olarak da rahatladık ve biz İstanbul'dayken o Bitlis'in bir köyünde öğretmenliğe başladı, evlenirsek de 2 sene orada kalacaktık. Aynı dönemde ben depresyon geçirdim yine ailesel durumlardan ve tedaviye başladım. O sene boyunca evlilikle alakalı iyi şeyler konuşurken ben hep olumsuz konuştum, hazır değilim, oraya gelirsem işi bırakacağım, artık işe giremeyeceğim. Ya oradan dönemezsek, ya İstanbul'a gelemezsek? Bir sene ayrı evde yaşayalım, sen git gel vs vs bir sürü saçmalık. En son nişana 1 hafta kala erteleyelim mi dedim ve çok haklı olarak beni terk etti. Tam o an şunu fark ettim, bu adam hayatımın anlamı, her şeyi bırak git, kaygılarını bırak, ona çok güveniyordum ve yalvardım yakardım, yapalım nişanı, geleceğim, ailenlenden özür dileyeceğim dedim, başta yumuşadı da sonra çalıştığı köye giderken beni engelledi ve gitti, artık olmaz kararım kesin dedi. 15-20 gün hiç aramadım sormadım, çok üzgündüm depresyonum daha da tetiklendi. Sonrasında aradım sesi ağlamaklıydı, hâlâ hissim var ama olmaz dedi, sonra ben ara ara yine yokladım bir noktada beni engelledi. Mayıs sonu bayramda buraya gelecekti, görüşelim dedim, istemedi ama sonra barışmaya zorlamayacaksan geleceğim dedi, ikna ettim, eve geldi biraz sohbet ettik sonra biz yakınlaştık, birbirimizi çok özlemiştik, defalarca beraber olduk. Sabah beni eve bırakınca çok soğuktu, mesaj yazmıyor, ben yazınca tek kelime cevap veriyordu. Görüşelim gitmeden dedim, artık sana karşı hissim yok, seni sevmiyorum, âşık değilim, görüşmeye gerek yok dedi. 2 ay olmuştu bu sürede ayrılık. Sonrasında başkası mı var dedim, yok dedi ama varmış, Haziran gibi söyledi, beğendiğim biri var dedi, konuşmadım dedi, sonrasında haziranda yine konuşmuş, 2 kez de arabayla 1-2 saat yolculuk yapıp yemek yemişler, 2 aydır da günaydınlar iyi gecelerle konuşmaya başlamışlar. Kız uzun ilişkiden yeni ayrıldığı için çekiniyormuş. Kız tamam dese olacakmış yani. Her neyse Temmuz sonu geldi, görüşmek istedim, gelirim ama kalmam kesinlikle dedi, valizlerini alır seni eve bırakırım dedi ama sonra davet edince geldi, yine beraber olduk, vakit geçirdik. Görüşelim mi dedim, denize gidelim dedik, sonraki hafta denize gittik, yine çok soğuktu, uzakta ayrı yüzüyor vs. Sonrasında yakınlaştık, biz dondurma aldık, bana sarıldık yüzdük, kalalım mı dedim, kaldık, yine beraber olduk. Ben mantı istedim diye senin için götüreceğim seni dedi, gittik yedik ama o ara kıza mesaj attığını gördüm, denizden çıktım yorulmuşum yazmış. Ben soğuk davranınca odada bana sarıl, beni sev vs dedi, sonra yine ısındık, sarılarak uyuduk. Sabah bir baktım, kıza günaydın yazıyor gizlice, kavga ettik. Sonrasında görüşmeyelim dedim, o da tamam ben de istemiyorum dedi. Aptalca ama odaya geçince yine yakın olduk. Son görüşmemiz mi dedim, o da bilmiyorum, ayrılmak zor oluyor böyle olunca ikimiz için de dedi. Sonra cuma günü ben vedalaşmak için cafeye çağırdım, artık yine sevmediğini söyledi, yolumuza bakalım dedi. Hislerinin bitmesine engel olamam ama çok kısa sürede bu değişimi aklım almıyor. Arabaya bindik, hayat ne garip bu ay evlenecektik dedim, ağladı. Sonra sevmiyorsan neden ağlıyorsun dedim, beni manipüle ediyorsun sözlerinle dedi. Sonrasında ben yazdım birkaç gün sonra, gitmeden son kez kalalım dedim, o da emin değilim zor oluyor, konuşalım sonra dedi. Sizce bu senaryoda ben nasıl onu geri kazanırım, ay sonu Bitlis'e gidecek ve kız da orada, beni özlesin tekrar sevsin istiyorum, bana yön verin lütfen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
14 sa:))))))
Bir sen zaten Bitlis de yasayamazdin
Iki bu bulusmalar tamamen cinsellik için
Üç o daoralardan biriyle birliktelik yasamaz sadece olay etrafta canli olmaması ile alakalı
Dort bence bu ilişkinin peşini bırak zaten o kalan hayatini seni takip ederek geçirecek116 Yorumla
Soran14 sabır bıtlıste 2 sene kalıcaktık kı kabul etmıstım ama son dakıka panık yaptım sımdı gel dese ertesı gun valızım hazır olur
ıkı evet cınsellık ıcın oldugunu farkındayım ama sarılarak uyuduk ve hala sıcaklıgı hıssedıyorum bırde arabada en son ağladı hıc hıssı kalmasa sence neden ağlasın
oralarda bırlıktelık yasaması aksıne daha kolay degıl mı kız da ogretmen o da ogretmen gezer tozar sonra evlenırler neden boyle dusundun kı hoslandıgını soyledı ıkı kerede yemege cıkmıslar kız tamam dese ( kız benle uzun ılıskısı oldugu ıcın korkuyormus ama 2 aydır konusuyorlar ) sevgılı olurum dedı seneye de evlenırım yasım geldı dedı sen neden boyle dedın
benı takıp edecegıne emın mısın ayrılık donemı etmedı hıc engelledı aksıne hayatına bak ıyı bırı cıkarsa konus bıle demıstı bana senın mutlu olmanı ıstıyorum dedı bır kerede artık senı kıskanmıyorum dedi- 14 sa
Abicim yapmayın buyuk bir şehirden kalkıp Bitlis'e bir köye:)
Zaten öğretmenden başka gorusecegi kim var :))))))
O mecburi istikamet:)
Bu ilişkide kurtulması gereken sensin onu değerli kılıp kendini yok ediyorsun boyle davranırsan bu kaos dan çıkamazsın
Soran14 saneden ben kurtulması gerekenım aksıne herkes benı sucluyor o sorumluluk alan bırıydı sadece aılemız yuvamız olsun ıstedı bende ıstedım ama kaygılarımla bır cuval ıncırı berbat ettım lutfen bır taktık yol gosterın gercekten 2 ayda askı bıtmıs 2 ayda baskasında hoslanmıs mıdır? madem askı bıttı bana neden sarılıp uyuyor ya da beraber oluyor ya da arabada vedalasırken aglıyor? 4 ay oldu henuz onu kazanma sansım varsa nedır yolu tecrubelı bırınden tavsıye ıstıyorum sadece
- 14 sa
Bakin
O nasil sorumluluk sahibi 9 yillik sevgilisi ailesini durumunu yaşadığını biliyor :) Yani senin sorunlarin varken yaklaşım ya evlenelim ya ayrılalım mi olur :) hic bir tavsiye ye gerek yok cunku kendini kurtarması gereken sensin adam o var evlilik istiyorum vs diyerek yok ağladım vay üzüldüm bu son o ilk diyip gelip gidip seninle yatiyor zaten eee seni de dinlemiyor mesajlada diğeriyle fingirdiyor:) 10 numara hayat Bitlis depresyonundan kurtarmissin cocugu :))))
Yani hep rahat davranıp anlari kullanan o :)
Mutluluklar bol sans - 13 sa
Bak bu yorumu dikkate al çok çok doğru
Soran13 sapekı kızla orada sehır sehır gezıp yakınlasıp asık olmazlar mı en cok da bundan korkuyorum altında araba var bıtlıste olması bır seyı degıstırmez kı
Soran13 sa@Yazgınınsakladığı bılmıyorum ama herkes benı sucluyor adam onun yanında duramayacagını anlamıs dıyor bırde onun baskasıyla olmasını ıstemıyorum
- 13 sa
Abicim Bitlis orasi bunlar koy öğretmeni:)
Ne sehir sehir gezmesi :))))))
Soran13 sagezıyorlar gayet ya doguda da gezılcek bır suru yer var yemege bıle mus merkeze gıtmısler arabada vs yakınlasırlar ıllakı aynı yolculukta
Soran13 saherkes sessız kalsan da donmez dıyor ben gerı kazanmak ıstıyorum tek tavsıye versen ne olurdu
- 13 sa
Kardeşim bak bu çocuk nasibin değilse ne yap ne et dönmez sana.
- 13 sa
Takıntı haline getirme reddetmişsin bisey olmuş ki reddetmişsin ailen kötüymüş evet bunla evlenilir desen neden onla evlenip ailenden kurtulmak istemeyesin. O zaman bıraktın biri girince kıymete bindi çünkü kıskanıyorsun
Soran13 sa@Yazgınınsakladığı hayır hayır bırı yoktu o zaman ıste ben hemen barısmak ıstedım bırı 2 ay sonra oldu
Soran13 sa@Yazgınınsakladığı ben bunla evlenılır deıdm zaten sadece stresten bıtlıs koy ya korktumm hazırlık yapamadım son dakıka erteleyelım dedım 3 ay
- 13 sa
Sen barışmak istediğinde biri yok muydu
Soran13 sa@Yazgınınsakladığı yoktu işte onu dıyorum ya o da o sıra acı cekıyodu ama artık olmaz guvenım kalmadı vs dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
14 saAdam ne istediğini gayet iyi biliyor taktik falan yok zor olcak ama başka şeylerle uğraş olmazsınız çünkü kabul et
07 Yorumla
Soran14 sabu kadar net biliyorsa ayrılık surecınde neden benımle 3 kez beraber oldu olmak zorunda degıldı dırayetlı olabılırdı. Ayrıca arabada ağladı ben dıyorum ya hatalar yaptım haksızım ama 4 aydır da delı gıbı ugrasıyorum inan gerı kazanmak ıstıyorum yok mudur bu yolu yöntemı kımısı sessız kal demıs ama sessız kalınca da aksıne kızla yakın olmaz mı oraya gidince
- 13 sa
Karar verme aşamasında adam zati ama seni seçmşcek🙃
- 13 sa
Niye olmasın istwdiği zaman olduğu biri varken aşağıda erkekler gauet iyi durumu açıklamış zaten, ya sessiz kal ve ayrılın artık ya da böyle devam
Soran13 saneyin kararı barısmıcagız olmayacak dedı zaten anlamadım
Soran13 sabırlıkte degılız kı ayrılalım gıtmeden son kez gorusmek ıstedım bılmıyorum zor oluyor boyle dedı konusuruz dedı ama sence gelir mi? sonrasında sessız kalsam ıse yarar mı yoksa aksıne kızla mı yakınlasır
- 13 sa
Ya o kızla her türlü yakınlaşcak zaten, ısrar edersen gelir belki ama sonuç aynı olcak
Soran13 sabazısı alıskanlık var sessız kalırsan ozler dıyorlar ama hıc ıhtımal vermıyosun sen anlasılan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
14 saBirsürü sacmalamışsın. önce sakin ol kontrolünü kaybetme
17 Yorumla
Soran14 sane yapmayalım lütfen bana taktık ver bana deli gibi aşık olan adam kı ben de cok sevıyorudm sımdı nıye gıtmedın dıyeceksın ınan ruh halım kullandıgım o donemkı ılaclar vs beynımı hıslerımı dondurdu. ama sonra cok cabaladım hem de hemen 2 ayda benı unutmus baskasıyla konusmus sonrasında sana asık degılım dedı 2 ayda ya aklım almıyor ama buna ragmen benle oldu denıze bıle gıttık en sonda araba da ağladı yan yanayken benı sevmıyor gıbı hıssetmıyorum yuzume tam bakamıyor gerılıyor ask sarkısı acılıysa actırmıyor ama yuzume karsı da artık askım bıttı dedı ne yapmalıyım lutfen bır akıl var Ağustos sonu gıdıcek son kez goruselım dedım ama ne yapmalıyım
- 14 sa
Son kex görğince aynı şeyler olacak! Senle birlikte olacak sonra soguk davrnaacak yanlış mıyım
Soran14 sakonusmak ıstıyorum ama sonra sessız kalacagım zaten yapacagım bır sey var mı? yoksa oraya gıdınce kızla yakınlasır ve tamamen benı unutur mu?
- 14 sa
Bence bu ilişki bitmiş bu kadsr zorlamak sana zarar vermez mi?
Soran14 sasevıyorum ve dıle kolay 10 yıl 19 dan 29 a kadar kocam eşim olucak ve kendı depresyon surecım yuzunden onu kaybettım gerı kazanmak ıstıyorum henuz ayrılalı 4 ay oldu ama farklı sehırde olması benı zorluyor ayrıca begendıgı bırı de var. Bu ayrılık donemınde gorusmelerıme geldı ama beraber olduk bu arada o kalalım demedı basta olmaz desede ben kalalım dıyınce geldi şimdi ise ay sonu gıdecek son kez gormek bırlıkte kalmak konusmak ıstıyorum bılmıyorum emın degılım zorlastırıyor sankı dedı konusuruz dedı sence gelir mi? yapabılecegım hıc mı bır sey yok
- 13 sa
Dur yardımcı olucam sana
Soran13 salutfen ol beklıyorum ozelden de yazabılırım
- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
14 saKanka bu kadar destan yazmışsın bide nokta virgülüne kadar yazmışsın usenmion mu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
14 saSen se ilmek mi istiyorsun yoksa s. kilmek mi tam olarak istedigin hangisi
00 Yorumla Adam hem sana hem başkasına aynı anda yürüyor ve sen bunu bile isteye onunla beraber olabiliyorsun. Yapma bunu kendine, seni kullanıyor ve gidiyor nasıl farkına varamıyorsun
010 Yorumla
Soran14 saHer şeyi okudun mu adam bana yurumedı ben cagırdım evet gelmemesı lazımdı belkı ama ben cok askık oldugum ıcın onu gormek konusmak ıstıyorum. Cok asıktı bana ve bır cuval ıncırı berbat ettım kararsızlıklarım ve kaygılarımla artık asık da degıl. Lutfen bır cozum onerı sunun bana bırak dıyeceksınız ama Şu an bırakamam ay sonuna kadar burada son kez goruselım dedım ama bılmıyorum dedı gelırse konusmak ıstıyorum ama bunun dısında ne yapabılırım oraya gıdıp kızla sevgılı olup gezıp tozup aşık olmasından evlenmesınden cok korkuyorum o benım esım cocuklarımın babası olucaktı yuzlerce hayalımız emegımız vardı Şu an bırakmak ıstemıyorum
Soran13 saFarkındayım aptalca ama onu geri kazanmak bıraz daha gormek konusmak dokunmak ıstıyorum ve hatalı da ben oldugum ıcın bunları ıcımde telafı edıyorum sanırım bıttı mı yanı artık eskısı gıbı olamayacak mıyız benı yenıden sevemez mı ozlemez mı hıc mı yolu yok bunun
Soran13 sahaklısın. Ama aşkı bıttıyse ozler mı sence bır de orada o kız var kızla gezer tozar yenı sehırlere gıderler ben sessız kalsam da daha da kıza baglanmaz mı sence bana bır yol goster sessız kalırsam ozler mı sence
Soran13 sacunku askım bıttı demıstı
Soran13 samutlu olmanı ıstıyorum dedı baskasından kıskanmıyorum konusabılırsın bıle dedı
Soran13 saişte ben hata yaptıgım ıcın onu ıstıyorum onca emegımızı baska bırıyle olarak bıtırsın ıstemıyorum hemde hatalı olan bendım o degıl
Bu hikaye de en mantıklı olanı o yapmış.. sizin ilişkinin sonu yok.. evliliği fazla hafife almışsın.. oda ssnin en ufak olayda ailene sahip çıkamayacağını anlamış..
Grçmiş olsun.042 Yorumla
Soran14 sao çok haklı bende zaten defalarca haklı olduğunu benim hatalı davrandımı ama depresyon surecı ve tedavı aldıgımda panık ataklarımın duygularımın hıssızlesmeısnın her seyı abartmamım gercek halım olmadıgını soyledı 4 aydır ugrasıyorum ama hemen askı bıtmıs baskasıyla konusmus bıle buna ragmen geldı benımle kaldı bu ayrılık donemınde yaı 4 ayda 3 kez beraber olduk arabada en son vedalasırken gecen cuma gunu hayat ne garıp bu ay evlenecektık dedım aglamaya basladı ama sevmıyorum da demıstı ben gercekten cok pısmanım ve gerı kazanmak ıstıyorum yok mu bır yolu ay sonu bıtlıse gıdecek
- 14 sa
Şöyle bir şey var.. belli ki başkasını bulmuş.. o yüzden kafası karışık.. belki başkası olmasaydı seni affederdi.. mubtemelen sana dönecektir..
Tek yapman gereken ki yapamayacaksın biliyorumm ama sessiz kal.. onu darlama sürekli yazarak kendini itici hale getirme.. dönerse senindir dönmezse zaten yapacak bir şey yok - 14 sa
Sadece korkmuş olamaz mı yuvasına sahip çıkmayacağı nerden çıktı
- 14 sa
Adam tutarsız değil mi olan arada uzun ilişkiden çıkmış kıza olacak bence. O beraber oluyo bi kızla sürekli ama kiza da günaydın vs yazılıyor hala garip
Soran14 saPeki şunu soracağım sana şimdi biz kaldığımızda sabah ben kusmustum bıraz stres oldum ve uyanıp kustum geldı koynuma gel dedı sarıldı optu bana oyle gogsunde sarılarak uyuduk bız bu dedıgımde maks 10 gun olmustu. Sonra sabah oldu baktım kıza gunaydın yazıyor ben cıldırdım tabı o da dedıkı aksam mesaj atmıs bende cevap verdı valla dedı sonra da sen zaten bılıyodun vs getırdın son konusmuyor musun kımseyle dedı tum beraberız mecbur yazıcam vs dedı ama bır yandan da benım yanımda ıyıydı kesınlıkle
ben sımdı gıtmeden son kez gorusmek ıstıcem ve guzel anılar bırakıcam son kez onu görmek ıstıyorum ama oraya gıdınce kızla yakınlasınca aksıne kıza asık olur mu sever mı sence benım sessız kalmam o noktada ne derece etkılı olur cunku acıkcası kızı makul buldugunu soyledı guzel sakın agır baslı senın tam tersın dedı olursa seneye evlenırız dedı ama bır öncekı hafta da dedıkı evlenmek ıstemıyorum bende ona dedım kı ne dedıgını anlamıyorum bır ıstıyorum bır ıstemıyorum dıyosun. Bana dediki senin yuzunden senın gıbı kararsız oldum dedi. Bende hala benden bu kadar etkılenmen garıp dedim. her neyse arabada bana sen benden önce evlenırsın dedı sonra da ıste bu ay evlenecektık mevzusunda ağladı ama sevmıyorum da dıyor bu durumda emın mısın gerı doner mı sessız kaldıgımda yoksa kızla ılerletır mı- 14 sa
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence o adamı bırak istiyorum evlenmek demişsin daha onu kendi haline bırak gelirse de bence bu kız senin kafanı çok bulandıracak. Nasip diye bisey de var. Bak 9 yıllık ilişki eger nasibin değilse bir korku düşüyor içine. Başka biri belki nasibin. Kendini yipratma her yanına gittiğinde ilişkiden sonra sana soğuk yapacak kendini çok değersiz hissedersin bu döngüde
Soran14 sa@Yazgınınsakladığı evet sadece korktum ama sonra hemen duzeltmek ıstedım sence bu kadar cabaya donmesı gerekmez mıydı ne olursa olsun onu kaybettım ve gerı kazanmak ıstıyorum yapacagım bır sey var mı
- 14 sa
@Yazgınınsakladığı bigün sende hayal kırıklığına uğradığında kendini bakire meryem gibi kapatmazsın.. hayatına dewam edersin..
Neden öyle diyorsun ben asla yargılamıyorum. Allah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın - 14 sa
O kıza yazık değil mi bak siz birlikte yataktayken kıza yazıyor o adam yanlış yapıyor karar versin ne bileyim kendini o kızın yerine koysana zor bir durum değil mi sence de. Sen demişsin evlenmek istiyorum diye bırak gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
- 14 sa
Senin tam tersin nasıl oluyor
Anlamadım
Soran14 sayok dugune bır ay yoktu nısana 1 hafta vardı
- 14 sa
Yani kim kaparsa onun mu olacak demek istiyorsun. Boşluk ne demek.
Soran14 sa@Yazgınınsakladığı 30 yasına gırdım mayısta martta 29 yasında ayrıldık. Ya o bana donsun kız vs de umrumda degıl unuturum her seyı ama tekrar sevsın ıstıyorum tekrar gerı kazanayım hıc mı yolu yok ona karsı guven suphem yok hayattakı tek guvendıgım kısıydı sorun bendım kendıme guvenememedı o zaman
- 14 sa
9 yıl az mı bilmiyorum inşallah ilerde karşıma böyle biri çıkmaz Allah esirgesin
Soran14 saişte sakinmiş ve neyse burada yapacagım sey yanı ben sessız kalırsam donme ıhtımalı var mı gercekten ama askım bıttı dıyor neye gore boyle soyledın
- 14 sa
@Yazgınınsakladığı 30 yasına gırdım mayısta martta 29 yasında ayrıldık. Ya o bana donsun kız vs de umrumda degıl unuturum her seyı ama tekrar sevsın ıstıyorum tekrar gerı kazanayım hıc mı yolu yok ona karsı guven suphem yok hayattakı tek guvendıgım kısıydı sorun bendım kendıme guvenememedı o zaman
Bak 9 yıl belki kaç kere evlilik hayali kurmuşsundur ama Nişana gerçek Nişana gelince belki kader geri tepti olabilir ciddi söylüyorum belki o çocuk alnına yazılan kişi değil. Birde bak şu var kaçan şey kaybedilen şey değere biner. Belki onu bırakıp gelse gene korkuyorum diyeceksin. Ha şu da var tekrar onunla buluşup yattikca elde edeceğin tek şey değersizlik. Biri olduğunu bile bile bedenini sunacaksın çünkü bu saygısızlığı kendine yapma. Pişmanlığını dile getirdin gerisi sende değil - 14 sa
Siz 9 yıl hep ilişki yaşadınız mı sürekli
Soran14 sa@Yazgınınsakladığı uzun ılıskıden cıkmıs kız degıl kız benım eskı sevgılım uzun ılıskıden cıkmıs dıye hemen ılıskıye baslamıyor
Soran14 sa@Yazgınınsakladığı artık asık degılım dıyor ama ayrılalı 4 ay oldu 2 ayda askı bıtmıs bunu da sordum kıza da yazık dedım bız sevgılı degılız kı dıyor sevgılım olsa uzmem onu dıyor
- 14 sa
Bu üçgende kimse ziyan olmaz inşallah
- 14 sa
Erkeklere güvenmiyorum hiç duygum bitti diyorsa bitmiş de olabilir garip varlıklar ben anlamıyorum
- 14 sa
Hahahaha pardon ya tamam benjm diyecek başka biseyim yok yorumu kaldır istersen Allah huzur bulduğun yeri sana helal yoldan en kısa sürede nasip etsin
Soran13 sa@storm88 adam o kızdan gercekten hoslanmıyor mu dıyorsun boslukta derken ya her neyse benım yapacagım sey nedır ekstra lutfen bana bır tavsıye ver ornegın son gorusmeye gelırse ne yapayım ve sonrasında ne yapayım orada kızla ıyıce yakınlasıp benı tamamen unutmasından korkuyorum
- 13 sa
Anlamadım bana mı dedin
Soran13 sa@Yazgınınsakladığı evet ama son kez daha onu gormek ıstıyorum sonrasında bırakıcam ama o kızlada olsun ıstemıyorum son bır yolu yok mu sence benı tekrar sevmesı ıcın
Soran13 sa@Yazgınınsakladığı amin
- 13 sa
@Yazgınınsakladığı evet ama son kez daha onu gormek ıstıyorum sonrasında bırakıcam ama o kızlada olsun ıstemıyorum son bır yolu yok mu sence benı tekrar sevmesı ıcın
Sonda dediğin varya nefsinin isteğidir - 13 sa
Bana özelden yazsana
- 13 sa
Birde bu yorumu kaldır
Soran13 sane egosu anlamadım
- 13 sa
Kızın çokta umrunda değilmiş gördün mü 🙂 egosu zarar görmüş sadece büyüynce geçer
Öyle deme boş ver gelecekte biz de belki aynı şeyi yaşarız
Baya uzun süre kötü olmuş
00 Yorumla
13 saİyi de siz hiç aynı evde kalmadınız mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
14 saÖzet var mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun bu karmaşık durum ve kalbinin sıkışması o kadar tanıdık ki... 9 yıllık alışkanlık, pişmanlıklar ve kaybetme korkusu birleşince insan çaresiz hissedebiliyor 🥺 Ancak şu an sana tam bir abla ve arkadaş dürüstlüğüyle yaklaşmam lazım.
Sen tam bir duygu karmaşası yaşatmışsın ve o da ne istediğini bilmez bir halde, vicdanı ile mantığı arasında sıkışmış. Şu an sana dürüst yaklaşmıyor; hem senin sevgini ve yakınlığını tüketiyor hem de aklı Bitlis'teki yeni ihtimallerde.
Geri kazanmanın tek ve en güçlü taktiği nedir biliyor musun? Kesinlikle TAM GERİ ÇEKİLME. Sana ulaşamayacağını, seni çantasında keklik görmediğini hissettiği an gerçek hisleriyle yüzleşecek. Birlikte olmak veya vedalaşmak için asla mesaj atma. Bırak Bitlis'teki o sessizlikte senin yokluğunla baş başa kalsın ☕✨
Bunu yapmak şu an çok zor biliyorum ama emin ol gururunu toparlaman ona en büyük mesaj olacak 💅 Sen şu an bu belirsizlikte öz saygını korumaya hazır mısın, ona o adımı atacak alanı bırakacak mısın?💖
Yalnız artık bana aşık olmadığını söyledi sevmediğini söyledi hatta başkası varsa da mutlu ol görüş bile dedi senin mutlu olmanı gerçekten istiyorum dedi bu durumda hiç kaybetme duygusu yok ki neden ben geri çekilince beni özlesin aksine kızla ilerlerse de aklına bile gelmem der ki iyi ki ayrıldım bana acıklama yap lutfen uzunca
Seninle tamamen aynı hisleri paylaşıyorum güzelim ama erkek psikolojisi maalesef senin düşündüğün gibi çalışmıyor 🥺 Şu an adam hem suçluluk hissediyor hem de seni cepte gördüğü için çok rahat hareket ediyor ✨ Sen sürekli iletişimde kaldıkça ve ne zaman çağırsa yanında oldukça senin yokluğunu hiç tatmadı ki seni özlesin! O yeni heyecan tam olarak seni tamamen kaybettiğini anladığında sınanacak 💅 Sen şimdi sessizliğe çekilip kendi hayatına odaklanmazsan o kızla kıyaslanmaktan öteye geçemezsin aşkom 💖 Kendine değer ver ve bir adım geri at lütfen!
emin misin