Kızlar hayatımda ilk defa bu kadar sevmiştim ama yaşımız ilerledikçe değiştik ayrı dünyalarin insanları olduk resmen.. şiddetli geçimsizlik diyoruz ya düşünün ki hem psikolojik hem fiziksel olarak şiddet gördüm son zamanlarda ve ayrıldık olması gereken buydu ve oldu.. şimdi diyorumki acaba tekrar sevebilir miyim güvenirmiyim çok farklı bir duygu bu onc senelerin geçtiği insan sana artık yabancı... Ne olacak şimdi kime güveneceğimmm nasıl seveceğim kizlarrrrrrrr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok ağır şeyler yaşamışsın. İnsan ilk başta göremiyor, görsede zamanla değişiyor bazı şeyler ve şu anı görmemizi engelliyor. Öyle öyle birikiyor sorunlar. Konuşulmuyor, çözümler aranmiyor. Tek senin çabanla da bir yere kadar sürüyor işte. Ama gercekten harika bir kadınsın, cok güçlü bir annesin. Senin gösterdiğin cesareti kaç kişi başarabilir ki. Asıl o soruyu şöyle sor kendine. Bana bu kadar kötü davranan biriyle halen olsaydım bir daha sevebilir miydim kimseyi. Sen bir daha sevmek, en güzel sevgi ve bağlılığı yeniden kurmak yeniden yasayabilmek için ayrıldın. Sen kendi hakkına ve geleceğine sahip çıktın. Tabi ki seveceksin yeniden. Ve tabi ki sevileceksin çok daha sağlıklı, eşitce ve adilce. Sen çok güçlü, cok cesur harika bir kadınsın. Seni kimler kimler sevmez ki. Yeter ki sağlıklı bir sevgi olsun, hem sardığın hem sarıldığın. Karşılıklı ve güzel olsun her şey. Sen bu fırsatı verdin kendine bir düşünsene. Bu harika şey yeniden senin. Tabi ki seveceksin ve sevileceksin. Çok daha eşit ve sağlıklı hemde. Artık daha doğru ve güzel seçeceksin çünkü eşini. Çünkü sen, sana zarar veren o şeyden kurtulmayı başardın. Ne kadar güçlü ve cesur olduğunu sakın unutma. Bunu unutturma asla kendine. Öyle seçecek, öyle seveceksin bir daha ki sefer. Sen belirleyeceksin her şeyi. Her şey senin ellerinde. Artık her şeyin sahibi daha çok sen olarak. Güven lütfen her zaman kendine.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. bu kritik bir dönem. daha yenisiniz. biraz zaman geçsin bazı şeyler durulsun
ama siz de aklınızı kullanmalısınız. kriterlerinizi doğru belirlemelisiniz.
bu siteden tanıdığım bir çok arkadaşım var. hatta görüştüklerim var. boşandılar. belirli süre sonra yeniden sevebildiler. ama dikkatli olun
tip yaş şekil öncelikli olmasın. elbette yakışıklı olmalı ama ilk tercih omamalı
ilk kriteriniz aklını kullanabilen bilgili , size her sorununuzda her probleminizde destek çıkacak , pratik zekası ile sorunlarınızı çözecek biri olmalı. her konuda uzman olmasa da gayet iyi bilgi sahibi olmalı. aklını kullanmayan cahillerden uzak durun.
size odaklanan sizi saçınızın telinden ayaklara kadar çocuk gibi ilgilenen şımartan içinizdeki çocuğu canlı tutacak bencil olmayan paylaşımcı biri olmalı. hurafelere efsanelere bağlanmayan bilime inanan aklı selim bir adam tercih edin.00 Yorumla
Tabi ki sevip güvenebilirsiniz. Bütün erkekler cellat, akıl fukarası değil. Tartıştığınız da size şiddet uygulamayacak erkeklerde var. Sözlü ve fiziksel olarak kendinizi güvende hissedeceğiniz insanlar var. Siz söylemeden sizi anlayabilecek, kadınlığınızı hissettirecek erkekler var. Evet kötü bir tecrübeniz olmuş ancak hayat o kişiden ibaret değil emin olun.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Dünyanın sonu değil yaşam devam ediyor. Bir süre kafa dinle sonra kendine göre yeni bir hayata merhaba dersin. Yaşın genç gençliğin var hayat böyle kaza olur kalkar devam edersin. Önemli olan sağlıklı olmak zaman herşeyin en iyi ilacıdır. Konuşmak istersen bir arkadaş kardeş olarak konuşuruz hiç bir şey üzülmeye değmez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
40Cevap
Bende ayrıldım ilk günler ilk hafta ilk ay çok zor geçiyor düzenin bozuluyor hayatın değişiyor her şey gözünü korkutuyor ve tekrar sevebilir miyim gibi şeyler ortaya çıkıyor ilk başlarda kendini toplayana kadar yalnız kal gerekirse destek al bir süre sonra bu duruma alışıyorsun tekrar sevebiliyorsun da her şey bir süre sonra normale dönüyor çocuk var mı peki
18 Yorumla- +1 yıl
2 tane çok şükür çocuklarım yanıma kalan en güzel hediye
- +1 yıl
Ben düzenimi bozmadım onu gönderdim çocukları asla doldurmadim babaları ile görüşmelerini kesmedm her gün görüşürler. Konu şu ki bir zamanlar aşkından öldüğn insan artık bir hiç olmuş nasıl olur ne kadar acı keşke böyle olmasaydı ne vardı anlaşamayacakk
- +1 yıl
Kimsenin kimse için ölmediğini olmeyecegini kendim bosanirken anladım maalesef ama şu var ki vicdanım rahat ben yapabileceğim herşeyi yaptım oda bana yapacağı tüm kötülükleri yaptı biraz canın yanacak sabır gerekecek bir zaman sonra anlıyorsun ki o kişiyle olmazmış yapamazdim diyorsun buda senin sınavın oluyor
Allah herkesin dağına göre kar verirmiş - +1 yıl
🙏 eyvallah kardeşm demek buna da alışmak varmış kaderde ne diyelim
- +1 yıl
Arkamda herkes iyi yaptın diyor ama kalbimmmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadığın acıyı iliklerime kadar hissettim çünkü yaşadım ama tekrar birilerine güvenmek için kendini zorlama, en büyük şansın sanırım çcougun yok benim var evet çocugum ile mutluyum ama her zaman tedirgin ile uyuyup uyanıyorum , ya elimden alırlarsa ya bişey olursa diyerek 😑
123 Yorumla- +1 yıl
Rabbim yardımcın olsun bacım
- +1 yıl
2 çocuk biri 13 diğeri 4 yaşında babaları ile görüşüyorlar ama ben birdaha kendime nasıl bir yol çizecegim çok uğraştım asla yola gelmedi
Cevap sahibi+1 yılÇocukların ne güzel büyük anlayabiliyor benimki henüz küçük babayı hiç tanımıyor görmemiş içim yanıyor resmen sen yine de dua et Allah büyük
@muraddd933 Allah razı olsun abi- +1 yıl
Bacım senin yaşın kaç gece gece üzdüm benı yaa bu kadarmı içten yazılır bir yazı ya😞😞
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım ciddi diyorum bazen millet burada çok trol sorular soruyor ama Allah seni inandırsın benim içim yanıyor
- +1 yıl
Vallahı Yüce rabbiö şahit yanı yazdıgın yazı içime işledi adeta yanı seni bir anda yakınım gibi hissedip üzüldüm rabbim sana yardım etsın bacım
- +1 yıl
@muraddd933 Allah razı olsun 🙏
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun 😔🙏🏻
- +1 yıl
Rabbim sizden razı olsun sizleri evlatlarınızın başından eksik etmesin
- +1 yıl
Hep dua ediyorum babayı tanıyorlar amaaa nasıl örnekkk şiddet eğilimli
- +1 yıl
Geçecek inşallah Allah iyilerle karşılaştırsın bizleri
- +1 yıl
Olsun yanı babalarını bilsinler sevsinler ama bu saatten sonra siz evlatlarınıza hem ana hemde baba olmalısınız baba sevgisini sizler aşılamasınız evlatlarınıza
- +1 yıl
Amin amin amin şu gece karanlık gecede rabbim duysun sesleriniizi🌹
Cevap sahibi+1 yılBen babası gibi ömrümde aramamış sormamış görmemişim bir anne olsaydım emin ol herkes bana sen hak etmiyorsun evladını ve evladı büyüdüğünde bile asla istemezdi beni çünkü hiç şansım yok benim ama babaya bak sen aramamış görmemiş sormamış çocuğunu üstüne o kazansa velayeti ben nasıl olurum hiç bilmiyorum bile
- +1 yıl
Kardeşim cok dertlisin dilersen anlatabilirsin bana içini dökebilirsin dinlemek isterim seni belki sende kednını iyi hissedersin
Cevap sahibi+1 yılSağol kardeş ama bir fayda dokunmuyor çünkü durumlar çok karışık
- +1 yıl
Anlıyorum senı rabbim yardımcın olsun senın benı yanlıs anlamadın umarım dileğim sadece seni dinlemekti o kadar yanı burdan o kadar işim cız ettiki sana anlatamam vala
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamadım estağfurullah ben sadece kendim açısından öyle dedim fayda dokunmuyor eskiden küçğktğk anlatır rahatlardık ama büyüdük öyle değiliz artık çünkü hayatın gerçekliğini gördük yine de Allah razı olsun
- +1 yıl
Allah sendende razı olsun bacım her zaman burdayım rabbim hep yanında olsun
Cevap sahibi+1 yılTekrardan Allah razı olsun çok sağol 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılCümlemizin inşallah
- +1 yıl
Rabbim sendede razı olsun bacım
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Demekki böylesini yasayacagun varmış bunun illaki vardır bir sebebi belkide daha iyisine denk geleceksin zamanla kimbilebilir ki )
18 Yorumla- +1 yıl
Acaba iyisi var mı bu senin yoluna ölürüm diyen beni öldürüyordu az kaldı sevgi diye bana neleri yutturmuş meğer
- +1 yıl
İşte asıl o cümleleri söyleyen den korkmalisin nedeni ise senin için ölüyorsa her deliliği yapabilecek bir kapasitede insan bu kişi. Tekrar sevmek nasıl olacak diyorsun ama öncelikle çocuklarını düşün bence yaşları her ne kadar biraz büyük olsada bu süreç onlar için daha zor. olacak. tekrar mutlu olabilir miyim diyorsan önce eşinin yokluğuna alismalisin sonra zaten bir gün hayırlısı ile mutluluk senide bulacaktir
- +1 yıl
Önce çocuklarım evet onlar daha huzurlu onu farkettim bazen özlüyorlar ama benimle mutlular bunu görmek bile beni düşündürüyor diyorum ki ne gerek vardı üç günlük dünya böyle dağılmak mi lazimdk
- +1 yıl
Bu kararı alırken tek başına aldıysan bence çok doğru ve yerinde bir karar yanlış bir karar olsada 13 yıl sonra ilk kez kendi adina aldığın ilk karar belkide ve en azından ben böyle bir karar aldım diyebilirsin. Tamam çocuklar babasiz büyüyebilir belkide bir yanları eksik olacak ama bir tarafin eksikliği ile büyüyen çocuklar daha olgun ve sorumluluk sahibi olurlar.
- +1 yıl
İnşallah öyle olur aksini düşünmek bile istememmmmmm
- +1 yıl
O zaman her güne uyandığında bugün daha fazla mutlu olacağım deyip veya herhangi olumlu bir cümle ile güne uyanıp kendini pozitif ve olumlu bir uyarma ile kendini kosullandirip daha çok mutlu olabilirsin başta zor gelebilir lakin kosullandirma ile zamanla alistikca her gün mutluluğun daha da artacaktır. Deginmem gereken bir konu daha var çocuklarına baba figürü ile yaklaşma her zaman anne olarak yaklaş o zaman daha iyi olacaktır durum.
- +1 yıl
Hepsini yapıyorum olumlamalar özellikle.. ağlak biri değilimdir keyifliyim ama bazen düşünceler insanı sürüklüyor ya öyle işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle merhaba benım nacizane tavsiyem sizlere şudur; hemen bir ilişkiye sıcak bakmayın öncelikle kimseye yanı yeni bir ilişkiye yelken açmayın önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın derim bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum
110 Yorumla- +1 yıl
Coook teşekkür ederim hiç sıcak bakamıyorum ve bana nasıl bakıldığıni anlamak da çok zor geliyor
Cevap sahibi+1 yılSizlere heleki yanj acık konusacagım bemı yanlıs anlamayın dul oldugunuz için bir cok erkek sizlere farklı niyetle bakacak size tavsıyem kımseye güvenmeyin kimseye
- +1 yıl
Güvenmiyorum fazla akıllıym diyorum ya daha kanmam bennn
Cevap sahibi+1 yılEşinizle severekmı evlendınız
- +1 yıl
Tabi hemde Cook severek
Cevap sahibi+1 yılHadı yaa inşallah bemımde sonum böyle olmaz😞 cünki bizde severek evlendık
- +1 yıl
Neden olsun eğer evliliği yipratacak sebepler yoksa
Cevap sahibi+1 yılBiz yenı evliyiz ama bizim sıkıntılarımıx var ama bunu dert edıyoruz ve işin içinden cıkamıyoruz maalesef bır yandan
- +1 yıl
Sıkıntılar gelip geçer misafirdir ama siz onları alıp da sevginizin önüne koyarsanız yürümez
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah öyle olacak 😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılResimdeki sizseniz maşallah ya hiç yaşınızı göstermiyorsunuz evet o kadar yıldan sonra kötü olmuş ama en doğrusu bu mantıklı olup ayrılmanız
14 Yorumla- +1 yıl
Koca bunu eskitememiş. Belini kırması lazımdı
- +1 yıl
Tabi benim mantıklı evet ama ya kalbimmmmm
Cevap sahibi+1 yılDuygular bizi yanıltır her zaman mantıklı olmanızı tavsiye ederim
- +1 yıl
Seni sabah akşam yapıp mutsuzluğa fırsat vermezdim şahsen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar seversin ama fazla güvenmezsin çünkü bir defa bile olsa o güven duygusu sarsılmıştır geri gelmez mutlu olurmusun onu Allah bilir inşallah öyle mutlu olursun öyle mutlu olursun ki senin mutluluğunu kıskananlar çat çat çatlasın
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bunlar her insanın başına gelebilir. Zamanla alışacaksın. İlk zamanlar tabii zor olur ama kendine sevdiklerine odaklan. Bak hemşeriyiz neşelen biraz Trabzon'lu bir Galatasaray'lı var burada.😅 Allah yar ve yardımcınız olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım bundan sonraki hayatın huzur lu olur. Ne ilk be son boşanansın. Seb güclüsün unutma
10 Yorumla
+1 yıl2 sene sonra hiç bir şey hatırlamıyorsun bile hatta fiziksel ve psikolojik şiddet varsa şükredersin hele de sonradan seven biri çıkarsa ne yaşatmışım ben kendime dersin. Tecrübe.
00 YorumlaTekrar seviyor tekrar seviliyosun merak etme tabi bu güzelliklerin yanında da tekrar hayal kırıklıkları olmuyor mu illaki oluyor pes etme mutlaka her gecenin bir sabahı var
00 Yorumla
+1 yılbir şey sirabilirmiyim? Hep derlerya şiddetli geçimsizlik nasıl bir şey bu ne için kavga ediyorsunuz. Bunu hep merak etmişimdie
03 Yorumla- +1 yıl
Klavye azizliği skkdks
- +1 yıl
Her konuda tartışmak ortak bir yol bulamamak birbirlerinin hayatına saygı duymamak bunlar sebepler
- +1 yıl
Hmm ozaman üzülme. Daha hayırlı olmuş
+1 yılEsi ne ederse etsin ses cikarmamak buyuk hata. Ayrilinca butun erkeklere guvensizlik yapmak daha da buyuk bir hata. Yapmamalisin bu hatalari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı.
+1 yılHer biten iliskiden sonra emin oldugum tek sey yine sevecegim. Kisir dongu bu istemesen de olur birgün
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey geçiyor bu da geçer ama çokça zamana ihtiyacın var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu modda takıl elbet düzelir bişiler
00 Yorumla
+1 yılSen seversinde seni seven erkeği bulmak zor çünkü seks olarak görecek seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeversin de, güvenirsin de. Yaşın da genç, içini karartma.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir hayat bu sonuçta devam ediyor yeni insanlarla sende tanışırsın 🧚💐
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani geçmiş olsun Tabii mutlu değilsen bitirmek doğrusun önce unutacaksın sonra tabii ki Seveceksen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına üzüldüm, umarım en kısa zamanda mutluluğu bulursun...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl4 ay sonra gider bir psikopat bulursun, hareketlerinden elinden yüzünden ben belayim benden uzak durun dediği halde koşa koşa ona saplanırsin.
00 Yorumladünyada ilk ayrılan sen değilsin rahat ol der çıkardın bir dahakine daha katı kalpli olacaksın üzülmemeyi öğreneceksin
00 YorumlaHayat kısa ve çok şey olabilir.. Sal vitesi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Hiçbir zaman umudunu kaybetme. sadece dogru insanı ara. kendine de güven. geçmişte yaşananlara takılma
00 Yorumla
+1 yılZamana bırak öyle bir zorunluluğu yok önce ne istediğine emin ol biraz kafanı toparla çocuğuna zaman ayır çokçada kendine ayır asla soyutlama naptım napcam nolucak gibi kendini zorlama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şey düzelir merak etme. Rabbim iyi ki boşanmisim diyeceğin insanlar çıkarsın karşına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pes etme unutmak gerçekten çok zor biliyorum ama önüne mutlaka seveceğin insan çıkacak tır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş doğru mu hiç göstermiyorsun
18 Yorumla- +1 yıl
Evet teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılYanlız çok çekici kadınmışsın
- +1 yıl
Bundan kaybettik iyi dayak yedim güvenmedi hiç bana
- +1 yıl
Tam bir manyakti
Cevap sahibi+1 yılO özgüvensiz miydi
- +1 yıl
Hemde nasıl
Cevap sahibi+1 yılTakip atar mısın
Cevap sahibi+1 yılHep böyle yabani misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun hayat bu kimine güler kimine ağlar
13 Yorumla- +1 yıl
Çok ağladım bu evlilikte cokk
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ben olayi tam bilmiyorum ama illa ki vardir sebepler evliliğin bir uzun süresinden sonra sebepler çoğalıyor
Cevap sahibi+1 yılYani isterdim sizinle dertlesmeyi
+1 yılBirini almadan hayatına yaşayıp gideceksin hepsi bu kadar
00 Yorumla
+1 yılAllah kim ne yaşanırsa Evladı yaşasın de geç. Düşünsene kız evladı oldu sana ne yaptıysa aynısını o kız yaşıyor. 30 yaşındasın düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılZamanla olacaktır sabır, her şey gönlünüzce olsunn
10 YorumlaHayirlisi olsun umarim istediğin gibi olur hersey
10 YorumlaBence bir süre başkalarıyla takıl bu süreci kolay atlatmış olursun
00 Yorumla
+1 yılAynı denizde tekrar boğulmaya gerek yok sevgi senin içinde kalp tekrar sever merak etme
00 YorumlaAbartma ya sanki öldün de dirildin. Biri gider biri gelir hakkında hayırlısı olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Haha 2 çocuk + 13 sene.. hayırlısı tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeversiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden bilemen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Guvenirsin inşallah sende bendensin
00 Yorumlaben susdum kızlara sormuşsun.
00 Yorumlaboşve rbe ölenşle ölğnmğyor
00 YorumlaBende boşanma aşamasındayım anlıyorum seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi ayrışmalarınız oldu
05 Yorumla- +1 yıl
Her konuda benim a dediğime o b. Devamlı birbirimizi suçlamaya başladık yıprandıkk
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulümü severek mi evlendiniz
- +1 yıl
Çok severek aşkından ölerekkk
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyken falan belli etmedimi
- +1 yıl
Bende aynı kafada olunxca uyduk sonra ben çok değiştim çocuklar olunca ve o aynı devam etti ve bitti
Umarım mutlu olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzor ama imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılÇocuk var mi
04 Yorumla- +1 yıl
2 tane
- +1 yıl
Bu saatten sonra hayatını onlara Ada dicem ama ileride seni bırakabilirler. Evlenirsin bence.
- +1 yıl
Evlenmek istemem çok korkuyorum artık evlilikten benim üzüldüğüm konu çocuklarin artık anne baba beraber büyüyemeyecek olması
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yani
00 Yorumla
+1 yılumarım artık doğru insanlarla karşılaşırsın
01 Yorumla- +1 yıl
Senin hayatında biri var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette
10 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz