Yeniden sever miyim sevilir miyim güvenebilir miyim?

geçen sene 30 ağustos doğum günümde tanışmıştım ben mimarlık ofisinde çalışıyordum oda antalyada mimardı.. birşekilde tanıştık ve beni görmek için 10 saatlik yolu geldi 2 günlük tanışmamıza rağmen ve bana aşık olduğunu söyledi 19 eylüldede bana yatta evlenme teklifi etti sonrasında herşey çok güzeldi antalyada benim istediğim çok güzel bir ev tuttuk gelinlik provalarının bitmesine az kalmıştı herşey hazırdı düğüne 20 gün kalmıştı ki ailesiyle ufak bir tartışma yaşandı benim aramda sonra tatlıya bağladık ki ben öyle sanmışım ailesi gidip düğün tarihini sildirmiş ben sonra öğrendim sonra oğullarını alıp kaçırdılar benden 8 hazirandan bu yana hiç haber alamadım herkez kaçtı kimseyi mi bulamadık yok bulamadık çok kez telefonla aradım mesajlar attım yalvardım kimse dönüp bakmadı eşşekten düşmüşe döndüm ne olduğumu anlamadım birden sonra bu ayrılık bu yaşananlar beni hem çok üzdü hemde yıprattı tam onu unutacağım dediğim sırada 2 ay sonra bir gece beni aradı ağladı beni çok özlediğini ozmanlar ayrılmanın mantıklı olduğunu düşünmüş bende onu çok sevdiğim için ( merhamet salağıyımdır) affettim barıştık şimdi 3 ay sonra beni başka bir kız için göz göre göre terketti.. bu kadarini hazmedemiyorum ilk defa ne yapacağimi bilmiyorum kime ne yaptim ki bunlari hakettim.. şuanda kendimi bir hiçmiş gibi hissediyorum hirsliyim... allahtan ayni şehirlerde değiliz fakat bazen faceten bakiyorum o kizla olmasi beni çok üzüyor yaşida 30 a gelmiş o kizla evlenebilceğini düşünüyorum da kan beynime siçriyor..elimden gelen birşey yok kendimi nasil toparlarim bilmiyorum yeniden severmiyim sevilirmiyim güvenebilirmiyim bilmiyorum fakat şunu bilmiyorum hakkimi helal etmiyorum..
Yeniden sever miyim sevilir miyim güvenebilir miyim?