Arkadaşlar Kaybetme Korkusu Yüzünden İlişki veya Evlilik Benim İçin Bitmiştir? Ben Bu Acıya Dayanamam Haklı Değil Miyim?

Arkadaşlar geçen yıl ablamı istemeye geleceklerdi. O bütün gün hazırlık yaptık. Ablam çok mutlu ve heyecanlı. Bizde öyle derken gelen bir telefonla sevgilisi ve ailesinin trafik kazasında hayatlarını kaybettiği haberi geldi. Ablam yıkıldı mahvoldu.. 2018 den beri beraberlerdi. 1 yıl oldu ablam hala kendini toparlayamadı. Kuzenim amcamın kızı o da eşiyle çok mükemmel bir çiftti. Birbirlerini deli gibi seviyorlardı eşi Irakta şehit oldu. Kız şu an 6 aylık bebeğiyle tek başına kaldı. Onları öyle görmeye dayanamayıp dün Zonguldaktan İzmire geldim. Yine bir arkadaşım 26 yaşında eşini kalp krizinden kaybetti 2 yaşındaki kızıyla tek başına kaldı. Yani bunlar benim şahit olduğum bunun gibi yüz binlerce acı olaylar var. Şimdi diyeceksiniz E ne var bunda? Bir daha bulur evlenir birini. İşte o işler öyle olmuyor. Kadın veya erkek fark etmez sevdiğinin ölmesi ne kadar korkunç bir şey. Geçen yıl ablam.. şimdi kuzenim.. Benim içim yandı onları düşünemiyorum. Ve bunlar hepimizin başına gelebilecek şeyler. Ben böyle bir acıya dayanamam, mümkün değil. O yüzden sevgili, evlilik bilmemne bu defter benim için kapanmıştır. Hatta konuştuğum biri var artık konuşmayı kestim. Sizce haklı değil miyim?

Arkadaşlar Kaybetme Korkusu Yüzünden İlişki veya Evlilik Benim İçin Bitmiştir? Ben Bu Acıya Dayanamam Haklı Değil Miyim?