Sevgilim düzgün bir işte çalışmıyor?

Ben mühendislik okuyorum, o okumadı sigortasız eczanede çalıştı az ücretle, şimdi abisi kıyafet basma makinesi almış dükkanda sipariş üzerine kıyafet basıyor, sevgilim de baskıları makasla kesiyor sadece harici oturuyor boş duruyor abisinin verdiği para da az. Hiç sigortalı işte çalışayım, kendi işimi kurmak için adım atayım yok. Ben memlekete geldiğimden beri stajımın bittiği gün iş başvurularında bulundum, fabrika başvurularından üniversite okuduğum için uzun çalışan eleman arıyoruz diye elendim a101'lere bimlere cv bırakcam şimdi okul açılana kadar 1 ay yani çalışabilmek için, seneye Erasmus pls ile İspanya'ya gitme ihtimalim çok yüksek geçen sene seçilmiştim İngilizcem çok iyi olduğu için staj yüzünden iptal etmek durumunda kaldım, onun İngilizcesi de iyi değil sadece beni kıskanıyor, hatta sırf kıskandığı için yks girdi ve 1 milyon 470 bin sıralama yaptı şaka gibi, hepsini sallasa bu kadar kötü derece yapmazdı o kadar kitap alıp kütüphanelere de gitmişti. Bu sıralama ile benim okuduğum şehirdeki 2 yıllıklar bile gelmiyordu ona o da okuduğum şehirde ne gelirse saçma bölümler yazdı şu an ben şehre gelsin istemiyorum ondan utanıyorum, gayet de güzel bir kızım, onun umursamazlığı olgun olmayan davranışları beni sinirden deli ediyor 🤦‍♀️🤦‍♀️ benden 1 yaş büyük bir de
Güncellemeler
19 gü
Benden daha tipsiz kız arkadaslarımın sevgililerin arabası var, düzgün işleri var, paraları var biz iki çocuk gibi heryere otobüsle gidiyoruz ben staja 2 otobüsle gidiyordum biri taciz etmeye çalıştı ağzına kadar dolu oluyordu
Sevgilim düzgün bir işte çalışmıyor?