Sürekli işi var ilgilenemiyor? ACİL YARDIMM?

sürekli işi var ama gerçekten konumu açık herşeyi görüyorum ne kadar sadık olduğunu biliyorum dışarı çıktığında adım atsa yazar söyler ama korkuyorum güven problemim var ondan kaynaklı değil eski sevgililerim yüzünden bunu bildiği için ona göre davranıyor telefonuna istediğim anda bakabilirim kızmaz sinirlenmez o da bakabilir ancak arkadaşlarının sözüne cok ınanıyor dışarı gıttım 1 saatliğine sadece merakdan delirdi konumum açık hersey açık ailemle tatile gittik 8 saatlik uzaklıkta Şu an yasadığım yere arkadaşları kız kim bilir kimlerle sahilde dolanıyordur şimdi dedi inandi 3 saat boyunca kavga ettık canım yandı uzuldum asıl benım güven problemım varken gözüm ondan başkasını görmezken dedikleri beni çok üzdü özür diledi ve o arkadaşları artık arkadaşı değil hayatımızdan çıkardık ve çok kıskanç priv hesabıma mayolu gönderi attım priv hesabımda 3 erkek var biri o diğer ikisi kendi arkadaşı zaten 1inden gizlemeyi unutmuşum ancak o sırada arkadaşı yanındaymış ve telefonundan bakıp bana kızdı o çocuktan nıye gizlemedın dıye o bunu demeden önce ona zaten unuttuğumu ve o çocuğun görduğunuz yazmıştım Allahtan yoksa inanmıcaktı sonra yıne özür diledi arkadaşları bile diyor kanka sen geziyorsun bira içiosun çarşıya gidiosun kız merak etmiyor sana güveniyor mağrada mı yaşıyorsun sürekli darlıyorsun dışarı çıkıyor ya da sanayide çalışıyor veya garson olarak düğün gibi yerlerde bulunuyor ona güvenıyorum ama bilmiyorum aldattıyor mu acaba bu yüzden mi bu kadar darlıyor bu yüzden mi sürekli dışarıda korkuyorum ancak onun ne kadar sadık olduğunu biliyorum yardım edin lütfen ilişkime dışardan biz göz olarak cevap verin lütfen asla şu ana kadar kimseye ne bir kavgamızı ne de olayları anlattım o da anlatmadı çünkü kötü etkilenip ona kötü yansıtmak istemiyorum onu çok seviyorum lütfen onun bakış açısından da düşünün

Güncellemeler
1 yıl
bana zaman ayırıyor hergun 1 saat en az telefonla arıyor konuşuyoruz sonra mesajlasşıyoruz ona göre bir değerlendirme yapın
Güncellemeler
1 yıl
kızlar lütfen bir şey diyin
Sürekli işi var ilgilenemiyor? ACİL YARDIMM?