- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılElbette, işi olmayan bir erkekten de olabilir. İşsizlik durumu, bir kişinin cinsiyetiyle ilgili değildir. İşsizlik, birçok farklı faktörden kaynaklanabilir, bunlar arasında ekonomik koşullar, iş arama süreci, yetenekler ve beceriler, eğitim düzeyi, sağlık durumu ve daha fazlası yer alır. İşsizlik durumu birçok insan için geçici olabilir ve zamanla bir iş bulabilirler. Bazı kişiler ise kariyer değişikliği yapmak veya iş piyasasında rekabetçi olmak için daha fazla eğitim veya beceri geliştirmek gibi adımlar atabilirler. İşsiz olmak, bir kişinin değerini veya yeteneklerini belirleyen tek faktör değildir. Unutmayın ki herkesin farklı koşulları ve deneyimleri vardır. İşsizlik durumu geçici olabilir ve bir kişi iş aramak veya başka fırsatlar yaratmak için çaba sarf edebilir. Önemli olan, insanları sadece işleriyle tanımlamamak ve onlara destek olmaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani doğruyu konuşalım işi gücü olmayan herhangi bir geliri olmayan birisiyle yapamazsınız evlilik sadece evliliğinmiş olmak için evlilik yapılmaz, evlendiğiniz zaman geçineceksiniz para lazım alışveriş yapacaksınız çocuğunuz olursa onun ihtiyaçları olacak Yani para olmadan evlilik yaparım da diyen yalan söyler ayrılığın ya da ayrılmayın diyemem ama göz önünde iyi bulundurun diyebilirim ama baktınız ki olmuyor tek yol ayrılmak kalıyor yapacak bir şey yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Hocam ztn issizken evlensin demiyoruz bu dediklerinizi bizde diyoruz fakat ztn 3 yıllık daha iliskileri suanki sistemde daha cok torpilin varsa atanirsin kendimde öğretmenlik okuyorum durumlar böyle adam büro acmak istese ki acar di ama demekki para sicamiyor neyse hani 1 2 yıl daha beklese kıyamet kopmaz ya kendiside demiş arkadaş adam çok iyi ama tek sıkıntı işi olmaması ve de elalemin dediklerini sklemesi sıkıntı ztn ayrilcaksa da ayrılsın adam salmiyor vs bahane hani gerçekten istese yapar atanır diyor ya ozmn o da gerçekten istese boş ver çeker adama ama yapamiyorsa demekki konuşmuyacak böyle 3 yıllık ilişki hiç bir şey ztn 1 2 yıldan daha zarar gelmez olmuyorsa hala tmmen çekersin sktri bitti yani
- +1 yıl
@Civcikvik hayırlısı olsun
Hukuk olduğundan emin misiniz çünkü onlar tarih Türkçe ve coğrafya su gibi yapar matematik biraz sıkar onlarut
013 Yorumla
Soran+1 yılBen matematik öğretmeniyim. Ayrıca kendisi hakimlik sınavını da deniyor o da olmuyor. Ayrıca ortopedik engelli onu da geçemiyor engelli kpss sinavi daha basit düzeyde olduğu icin diyorum
Soran+1 yılGiriyor ancak onda da aldığı puan atanması icin yetmiyor aldığı puanlar hep 65 67 68 70 bu sekilde
Soran+1 yılHayır özel değil konya dan mezun. Ama bir türlü olmuyor. Ziraat bankasinin uzman yardımcılığı denedi olmadi engelli kpss olmadi normal kpss olmadi hakimlik olmadi belediyede denedi olmadi
Soran+1 yılKapasite meselesi olduğunu düşünüyorum sanırım yok
Soran+1 yılOlacağına olan inancımı kaybettim🥺
- +1 yıl
Bu kişi ile karar sizin
Elinizde veri kaynakları somut şeyler ve somut doğrular var
bunu her yönü ile değerlendirmek size düşer
Katkı sağlamak isterim ama sanırım buradan bu kadar oluyur.
Kalbiniz ile değil mantık çerçevesinde davranın kalp
Hocam siz insan büyütmek zorunda değilsiniz mantık ve muhakeme gücü ve tüm düşüncelerden arındırıktan sonra
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Mantıklı düşününce kalmak için bir sebep zaten hic yok
- +1 yıl
Bu kişiyi hayatınızdan çıkardıktan sonra yeni bir sayfa açarken acele etmeyin...
Çünkü bu ilişki sizi çok yordu veyahut yaralar bıraktı...
Yeni bir başlangıçta o kişiye bu yaralari sardirmayin. İnsan evladıdir bunu size karşı kullanmasına izin vermeyin
Konu pek iç açıcı değildi
Sohbetin dinlenebilirligi ve anlaşılabilirlik durumu çok iyiydi
Saygılarımla
Sağlıkla kalın
Soran+1 yılDeğerli fikirleriniz icin cok teşekkür ederim. Hoscakaln🙏
Avukat olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de diyorum onu da istemiyor bari diyorum özel istemiyor isen kendin büro aç diyorum onu da istemiyor
Soran+1 yılHaklisin ben de durduğuma pişmanım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hocam sizin iş ne peki ve elalemin ne dediğini bu kdr skliyorsan hiç evlenme daha iyi ztn kpss kolay bir sınav değil biraz daha bekle nolcak tabi ama senin gibiler anca para pula ve elalem ne der onu önemser ilk hocam işsiz biriyle evlen demiyoruz ztn 1 2 yıl daha bekle ölmezsin 3 yıllık ilişki çok mu fazla sanki ama iddiasına girerim sizin gibi kadınlar bi ske yaramayan erkek harcasin ben yiyim kafasında olanlar eğer öyle olmasaydın ztn beklerdin daha benimde 2 yıllık ilişkim var 1 yıl fazlasın ne bu acele ya
18 Yorumla
Soran+1 yıl28 yaşındayım
Anne olmak istiyorum
Ekonomik özgürlüğü olan biriyim
Matematik öğretmeniyim
Kadroluyum
1 trilyon değerinde arabam var
O harcasın ben yiyim demiyorum
Maddi manevî tasisin beni diyorum
- +1 yıl
@Şuleskdr shkssbjs dimi dimi 28 yaşında bi ogretmenin trilyonluk arabası olamaz ztn ya anne olmak istiyormuş evlendikten sonra çocuk yapar sonra evde yatcak ya kaç yaşında öğretmen oldun ztn de ve mecbur çocuk olunca o harcicak sende evde yatıp yemiş olcaksin ve ekonomik olrkda özgür olmamış olcaksın hocam okdr istiyorsanız boş ver çekin baktınız olmuyor kendinizcw bitirin yeni birini bulun aldatma olmaz sonuçta ama 1 2 yıldan kıyamet kopmaz hocam adam iyi diyorsunuz beklemeniz daha iyi olurdu bence 😑
- +1 yıl
Oyssss arabanı sevsinler...
Araba fiyatları uçması bile hava atma nedeni olmuş - +1 yıl
@Freddy1616 yani olmalıydı🤣🤣
Soran+1 yılFreddy1616
Eziksin
Bir erkeğin işsiz olması, onun iyi bir koca olamayacağı anlamına gelmez. Ancak, bir evliliğin başarısı, her iki tarafın da birbirine karşı olan saygı ve sevgisine, birlikte çalışma yeteneğine, işbirliğine ve karşılıklı anlayışa dayanır. Herhangi bir çaba göstermeyen veya sorumluluk almaktan kaçınan bir erkek, evliliği sürdürmek için gerekli olan niteliklere sahip olmayabilir. Bu nedenle, bir erkeğin işsizlik durumu, evlilik için tek başına yeterli bir faktör değildir.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi birisi asla kötü diyemem ama işi yok 3 yıldır düşünmekten bıktım herseyi
- +1 yıl
Eğer ki mantık ve duygusal yönümüzü dengede tutup hangisinin ağır bastığını bastırabilirsek, kafamızdaki soru işaretleri de netleşip o kişinin hayatımızda yeri ve katkısı ne kadardır diye ölçmek lazım. Her şeyden önce sizin bileceğiniz bir şey. Pozitif ve negatif yanlarını gözden geçirin ona göre karar verin.
Soran+1 yılHaklısın tek sorun işinin olmaması geriye 1 tane bile begenmedigim birseyi davranışı yol
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
İlk başta ciddiyetini koy ve konuş, tartışabilirsin ama hemen bir çırpıda ayrılma, eğer çaba sarf etmezse senin onu gayet sert uyarın onun için bir hiç demektir ve sana değer vermiyordur. O zaman yapacak bir şey yoktur..
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum belki 1000 kez çabası var ama yeterli mi bilmiyorum
Soran+1 yılÇabalamak icin çabalamak bunu ciddi anlamda düşüneceğim 😔 cok teşekkürler
3 yıldır kpssden 65 almak ne hiç çaba sarfetmemiski kazanmak için istese kazanırdı hukuk bitirmiş sonuçta elbet kazanabilir avukatlık istemem onu istemem vs derse o zaman yoluna baksın sen onu 3yildir beklerken o senin için bir şey yapmalı bence yaşın geciyo kimse kimsenin zamanını boşa harcatmasin açıkça söyle sen bizim ilişkimizin ciddi sonuçlanmasını evlenmemizi vs istemiyorsun isteseydin cabalardin de işin olsun rahat ederiz duzenimiz olur de matematik öğretmeniymissin kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın daha ne kadar bekliceksin?
011 Yorumla
Soran+1 yılSürekli az kaldı dior ben de saf saf inaniyorum
- +1 yıl
Valla benim abimde öyleydi 2 sene girip kazanamiyordu sonra işte sevgilisi oldu nisanlandi nişanlısı için baya çalıştı kazandı bu yazda düğünleri olucak demem o ki yapan her türlü yapar sen hep alttan almışsın o da buna alismis biraz sert yap çalış çabala bizim için yaşımız geciyo seninle evlenmek istiyorum ailem de ise girmeni bekliyo onları idare etmeye çalışıyorum bende zor durumda kalıyorum vs de tepkidibe göre davranirsin
Soran+1 yılHic sanmıyorum bu kazanamıyor kac kez dedim
Soran+1 yılHep aynı şeyleri dedim inan. Bahane doğru yapmak istese yapardı
- +1 yıl
Hocam siz harbi anlamada sıkıntilisiniz adam ztn yapmak istese çoktan yapardi siz hala olasikla konusmaniz ztn saçma ortada belli olan bi duruma olasılıkla konuşmak ztn boş birde öğren diyor animeci birey ahahah köylüye hakaret diyorsan sen hakaret gormemissin ergen kardeşim hala pickmelik yapıyor başka yerlerden duyduklarini buralarda yazma birey max animeci zekası ne beklersin büyüyünce laf atarsın büyüklerine 🤣
+1 yılBen de yllardr kpss yi kazanamadm özel sektorde torpil aryo diye giremiyorum kız olmama ragmen sevgilim olsun istemiyorum cunku param yok sevgililik icin bile para lazmken evliligi hayal bile edemiyorum ama simdi bu benim sucum mu birini seviyor olsam ve srf ise giremedigim icin beni istemese cok kırılırdım
13 Yorumla- +1 yıl
Hocam işte doğrusu böyle dediklerinize bende katılıyorum fakat ztn işsizken evlensin de demiyoruz arkadaşa suanki her şey torpille oluyor adam cabaliyordur belli niye yapmasın 1 2 yıl daha beklesin kıyamet kopmaz ya ne acelesi var sanki 3 yıllık iliskide hala issizse madem ayrılsın ne diyelim elalemin dediklerini skleyen birinden de ne kdr olur orasını Allah biliyor🦍
- +1 yıl
@Civcikvik dogru katlyorum sana insanlar istiyor diye degil insanlar kendileri istedikleri icin ve hazr oldukları zaman evlenmeliler arada sevgi varsa degil üç otuz yılda beklenir sevgiye verilen kıymet hic yok bu zamanda
- +1 yıl
Benim işim varken maaşımı beğenmediler...
+1 yılYorumları okudum tek tek lütfen yargılayıcı ve konuşmayın işin aslini vs bilmeden direk ayrıl bilmem söyle yap bilmem akıl vermeye kalkmayın bekara kadın boşamak kolay derler o hesap cidden kimi alay geçer gibi konuşmuş hic bi kimse bir baskasi hakkinda o tarz şekilde konuşamaz ve hakkında ileri geri yorum yapamaz kimileri hakaret boyutuna kadar götürmüş yapmayın bu tarz şeyler
TCK madde 125 Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanım bunu onunla açık açık konuşmalısın. Ayrıca anladığım kadarıyla az çok ikiniziinde bir geliri var. Seviyorsan bu şekilde kabullen, sevmiyorsan incitici bir şekilde değilde, daha olgun bireyler gibi ayrılın.😊
10 Yorumla
+1 yılele güne karşımı yaşıyorsun ilişkini veya her şey yolunda giderse ele güne karşı hava mı yapacaksın pervasız sorumsuz bir adam değilse şansı olmalı bence
21 Yorumla
Soran+1 yılEle güne yaşamıyorum
Ancak toplum icinde bir sürü soruya maruz kalıyorum
Enes in isi ne oldu
Ne zaman evleniyorsunuz
Yaşıtlarim evlendi
Anne oldu
Erkekte önemli olan gayrettir. şu an işi olmayabilir ama olması için çaba gösteriyor mu? Ailesine iyi bakabilecek mi? Onlar için her zorluğu üstlenebilecek mi? Bence buna bakmak daha doğru olur.
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlamadiysam hakimlik veya savcılık istiyor. Avukatlık içinde kpss şartı yok diye biliyorum. Baroda staja başlayıp ayni zamanda kpss ye çalışabilir. (Yanlışım olabilir tam emin değilim)
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben de inan artık hicbirseyden emin değilim çok mutsuzum 28 yaşındayım bunaldim beklemekten ömrüm geçiyor
- +1 yıl
Yani seviyorsan bekle bence. Sonuçta hukuk mezunu olmak bile büyük başarı.
Soran+1 yılO hukuk mezunu ama iste keske mezun olmak yetse. 3 yıldır Beklemekten biktim. Yasitlarim 2. Cocugunu doğuruyor. Ailem bir sey demiyor. Kendim öğretmenim. Arabam var 1 trilyon değerinde. Güzelim alimliyim. Doktor talipleri ceviriyoruz beklemek bir sey degil hadi de degecek mi acaba ya hayal kirikligi yasarsam cok pisman oluyorum bazen kaybettiğim yillara
bence bekle. bir arkadaşım da bekledi sonunda evlendiler çok mutlular. erkek arkadaşın kpss konusunda fazla ısrarcı olmasın bence. çok istiyorsa çalışırken soru çözebilir 3 senedir hazırlanıyormuş artık temeli oturmuştur.
00 Yorumla
+1 yılİş bulmak için bir çabası varsa ve seni sevdiğinden eminsen beklenebilir ama bunun için bir çabası yoksa ayrılmak daha mantıklı
11 Yorumla
Soran+1 yılÇabalıyor çabalıyor olmuyor seviyorum ama yıldım 😔
Çalışmayan çalışmak istemeyen ekmeğinin peşinden koşmayan bir erkekle olmaz
10 Yorumla
+1 yılYani eğer senin için doğru kişiyse, uyumluysanız ve gerçekten seviyorsan, ayrılma bekle derim bence, eğer seni ona bağlayan güçlü bir bağın yoksa, zaten düşünmeye bile gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBen okudum dıye salıp iş aramıyorsa bence ondan olmaz.. Sorumsuz bır baba olur evlenince o adam
06 Yorumla
Soran+1 yılArıyor deniyor ama hep başarısız oluyor
- +1 yıl
3 sene dıyorsun ıstese bır yerden baslardı cok koyvermıs kendını
Soran+1 yılDoğru yoluma bakacagim 😭
- +1 yıl
Sen bılırsın.. Kadınlar hisseder
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Onemlı degıl kendıne ıyı bak
+1 yılO atanınca senin bu laflarını sana yedirerek ayrılır zaten üzülme.
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
+1 yılBence gerçek sevgi birinin iş sahibi olup olmamasına göre azalıp artmaz. Sevmiyorsanız ayrılmalısınız diye düşünüyorum. 🌸
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Kazanınca o seni bırakır o kadar beni bekledi sadık demez. İçin rahat değilse sorularla boğulmaktansa ayrılman en iyisi
00 Yorumla
+1 yılBunu bize niye soruyorsun..
Seviyorsan.. konusup anlaşip beklersın!
yok ayrılmak için bahane arıyorsun.. bekleme ayrıl00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. İşi olmayan kadından oluyorda erkekten niye olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılIsi olan kadınim ben ama
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Aşk karın doyurmaz çok sorunlar yaşarsın sepetle gitsin olmaz
00 Yorumla
+1 yılBekleyerek ömrümü çürütme mutluluk bir kişiye özgü değildir seven her insan mutlu eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılHukuk mezunu ve işsiz 3 senedir. Çok ilginç geldi doğrusu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılne demeliyim bilemedim, ama siz de bu kadar üzerine gitmeseniz 3 yıl çöp olmasın
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence, acımasız gibi görünmek istemem ama hayatın gerçeklerini de hesaba katmak gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 yıldır kazanamayan şimdi mi kazanacak valla canım ben sana söyleyim sen çok geç kalmışsın zengin koca avına çık sen böyle hayat geçmez
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔 belki de hiç kazanamayacak demi
Olmaz pampa gel seni şöyle işi gücü olan bi mühendise doğru alalım. Görün bakim bana 😉
00 Yorumla
+1 yıleğer çok seviyorsan ve kendide sürekli iş arayışında ise bence bekle.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum ama 😔 nereye kadar sabrım yok ki.
elbet bir iş bulunur ama o erkeğe bağlı gerçekten senle olmak istiyorsa ne yapar eder iş bulur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani çalışıyordur birden işsiz kalmıştır vs o ayrı bir durum ama sürekli aynıysa çalışmak istemiyorsa zor geliyorsa muhtemelen olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Torpili yoksa işe girmesi zor özelde kendi işi dışında birşeyler yapabilir veya askerliğe hazırlansın
00 Yorumlabence yanlış hareket ediyorsun eğer keko tipli değil tam aile çocuğuysa bekle ileride emin ol dank eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi iyi. Kendisi de iş dışında bir kötü huyu yok😔
tabiki olmaz işini düşünmeyen seni mi düşünecek başına bela alma
00 Yorumla
+1 yılSeni sevdiğinden eminseniz bekle_ her insan zor zamanlarda yanında olaçak bir dosta arkadaşa sevgiye ihtiyaç duyar
00 Yorumlabekle ya ama istikrar varsa olur benim erkek arkadaşıma öyle kaç senedir denemiş bu sene allah yüzüne baktı.
00 Yorumlasenle sadece eğlenmek için çıkıyorsa ayrıl ama yok ilerisini düşünmek istiyorsa bunu kendine nazik diille ilet.
00 Yorumlaayrıl tutan mı var hayat senin git bi holding patronu bul o güzelliğin kültürün falan varsa
09 Yorumla
Soran+1 yılAyrıca yüksek lisans bitirdim. Doktora yapıyorum
Soran+1 yılMaaş yaristirmiyorum. Isi olmamasını kast ediyorum. Çalışan bayan olduğum icin onun da bir geliri olması gerekiyor. Allahtan beynimiz fakir değil projesi 50bin olanlarin beyni gibi
- +1 yıl
Senin öğretmen olduğundan şüpheliyim ya da görmeyeli seviye baya düşmüş 7 yaş laf çakmaları falan :D sen böyle devam et doktora yı da bitir sağda solda hava atarsın kendini de işin var diye 1 milyar dolarlık iş kadını falan sanma azcık beynin varsa o çocuktan ayrılırsın yazık ag çocuğa kurtulsun senin gibi birimden asdfg
Soran+1 yılKonusurken aynaya bakıyorsun herhalde. Kisi kendinden bilir isi. Görgüsüz ayı
Soran+1 yılSeviyesiz sen acaba seviyeden ne anlarsin biz sana parani mi sorduk. Allah seni 1 liraya muhtac etsin insallah. canım terbiyesiz manyak
Soran+1 yılHer namazimda beddua edeceğim sana
Soran+1 yılEngelledim ya istedigin kadar havla
+1 yıleğer seni o kadar çok seviyor ise bekle ama tutupta keko ise at gitsin.
00 Yorumla
+1 yılhakaret etme ya oda erkek ama odan nsıl erkekse beni istenmeyen yerde 5 dakika durmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Peki nasıl geçiniyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ile yasıyor
Evi var. Ordan 1000 tl kira geliyor. Tokiden ev çıkmıştı kendisi engelli birey o evi de kiraya verdi 2500 tl ye 1000 tl kendine kalıyor. Engelli aylığı aliyor bir de babasindan işte
Soran+1 yılYine olurdu.
Parası değil. Isi olsun. Asgari ücretle bile çalışsa isi olsun. Mesleği olsun
+1 yılsenin işin var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılKadrolu matematik öğretmeniyim.
Master yaptım.
Doktora yapıyorum.
Meslekte 8. yilim
- +1 yıl
evlenme o zaman işi olmayan biriyle. ben evlenmezdim.
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılHukuk okuyup işsiz kalmakta ayrı bir kafa
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu kabullenemiyorum işte
+1 yılİiyygg olmaz sal gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye avukatlık yapmıyor. Bence tembel olmaz bundan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak en mantıklısı böyle olmaz
00 Yorumla Çalışmayan insan tembel olur
#Mirliva00 YorumlaHiç mi işi olmadımı? Yoksa vardı da simdi mi yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTembelmi? işimi yok biraz zaman ver istersen!!
00 Yorumla
+1 yılİşi olmayan insandan olur tembel insandan olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o zaman.
00 Yorumla
+1 yılsen çalıs ona bak hayat musterek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yıldır kaç puan alıyor merak ettim
05 Yorumla
Soran+1 yılHep 65 alıyor.
Cevap sahibi+1 yılhukuk mezunu olup da kpssden 65 alanı ilk defa duyuyom ve bu arada yanlış anlama küçümsemek amacıyla söylemiyorum fakat o sınava körü soksan koklaya koklaya en azından 75 falan alır :D kolay bir sınav yani 65 almak nedir
Soran+1 yılEvet yanlış anlamıyorum tek söyleyeceğim haklisin
Cevap sahibi+1 yılöğretmensin işin gücün paran var. ve hala boş hayaller peşinde vakit kaybediyorsun. zaman çok kısıtlı. Her an'ın kıymetini bilmek lazım
Soran+1 yılEvet. Kaybettiğim bir sürü zaman oldu zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 i geçmişsin onu ne bekliyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirlikte oldun mu
Ayrıl
10 Yorumla
+1 yılbu soruyu sorduğuna göre ayrıl
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı ise olur , tipsizse olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayril
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBekle ayrılma
00 Yorumla
+1 yılBazen sabretmek gerekiyor en güzeli için
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım