Nişanlıyım yakın zamanda düğünümüz var nişanlımın işi yok işsiz 4 yıldır birlikte 1 yıldır nişanlıyız 4 yıl içinde istediğim hiçbişeyi almadı eksiklerimi vs almiyo şimdide dugunumuz olacak ne yapayim faturami yatirmayan insan ev gecindirebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz duygusallık yapmaya gerek yok işi yoksa bir geliri parası da yoktur parası yoksa haliyle evlenince evin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarını karşılayamaz insanlar evlenirken mutlaka borç yapıyor bu borçları ödeyemez Sen de bir yere kadar yeteceksin o yüzden şu an evlenmemeniz en doğrusu ama insanlar bazı şeyleri yanlış anlıyor şu an evlenmemeniz sizin ayrılacağınız anlamına gelmiyor hala birlikteliğiniz devam eder O iş bulunca En azından bir yıl sonra ya da birkaç ay sonra evlenirsiniz belli bir düzeniniz olduktan sonra biraz birikim yaptıktan sonra
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeni mi işten çıkarıldı? İş arıyor mu? İş arıyorsa sıkıntı yok ama aramıyor ve yan gelip yatacak bir tipse realist olalım. Ondan bir cacık olmaz. Uzun sürede geçim sıkıntısı çeker ve kavga etmeye başlarsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil nişanlıyken ben 4 senelik ilişkimdeyken bile biliyorum. İssizlik ve iş beğenmeme ayrı, çalışmadığın için yediğin trip ayrı. Eğer benim gibii iş beğenmiyorsa ama sonradan istediği işi bulup cok para kazanırsa ayrı ama çalışmıyorsa zaten olmaz çünkü 2000 li yılların başında değiliz tek kişi ev geçindiremiyor maalesef
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke bunu 5 yıl önce buraya gelip sorsaydın sen çok geç kalmışsın şimdi olmaz diyecem de yapan yapıyor simdi onlara bakınca da olmaz olamaz da diyemem
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani çalışmaya karşı bir çabası varsa olur ama hem işsiz hem çalışmaya karşı hiçbir hevesi yoksa hayır
01 Yorumla- +1 yıl
Ya var aslinda ama iş beğenmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz bence iş olmadan.
00 Yorumla
+1 yılkadın erkek ilişkilerinde kadının uzun süre erkeğine saygı duyabilmesi için onu güçlü görmesi gerekir. gerçekten güçlü de olmayabilir bakın güçlü görmekten bahsediyorum. çalışmayan bir erkek (başka kaynaklardan gelir, zenginlik durumunu göz ardı ediyorum bu çok nadir olabilecek bir şey) bir süre başka nedenlerle kadını tatmin etse dahi uzun dönemde kadın o erkeğe saygısını ve güvenini yitirir. hayatın zorlukları içinde kendini çok daha fazla eziliyor konumda görür ve hatta nefret duymaya başlar. kimse kimseyi kandırmasın bu ilişki yürümez.
25 Yorumla- +1 yıl
Aynen çözmüşsün sen olayı kesinlikle öyle istediği kadar romantik ilgili verici olsun birkaç hafta veya ayda Kadın soğur güçlü Zeki bulmadığı erkekten. Bu para olsun meslek olsun statü olsun eğitim zeka olsun iş çözme halletme özgüven ve cinsel performans olsun. Bunlarda erkek eksikse kadın saygı duymaz ve daha iyisine gider.
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine bence böyle 🙂
- +1 yıl
Ama işte bu devirde erkekler çok çürük. Her anlamda çok yetersiz ezik ve tembeller. Eskisi gibi eli iş tutan erkek kalmadı.
- +1 yıl
Kadınlar okudu etti para kazandı her şeyi yapıyor erkekler de iyice cıvıdı saldı.
- +1 yıl
Evet maalesef öyle. üzgünüm, aşk karın doyurmuyor. ilerde çoçuk senden bir şeyler isteyip durduğunda, ihtiyaçları olduğunda anlarsın bunu ama iş işten geçmiş olur. kimse size gidin para için evlenin demiyor ama mantıklı düşününce seven adam amelelik yapar yine geçindirir evini
Gizli Üye(18-24)+1 yılNişanlıyken eksiklerini alması bana tuhaf gelir yani tabi bunu teklif eden çok ama ben şahsen kocam olmayanın parasını almam. Eşim olsun sonra aile olarak ortak gider sayılır.
Ama senin soruna gelecek olursak. İşsiz insan ya beceriksizdir, iş bulamıyor, bulsada o işte kalamıyor ya da dümdüz tembeldir. Zeki adam her türlü iş bulur. Kendi mesleği iş olanağı sağlamasa bile gider pazarda çalışır ama evini ekmeksiz bırakmaz.
Böyle bir eksiği varken onun sen niye dört yıldır konuyu konuşmadın birde üstüne evlenmeye niyetlendin? Bak sorun para değil, sorun çaba göstermemesi. İleride sen çalışıp o evde yatacak mı yoksa ev işi onda dışarısı sende olarak mı anlaştınız? Lütfen bana bu konuları konuşmadık deme bak bunlar konuşulmadan sevgili bile olunmamalı kaldı ki nişanlanmak.34 Yorumla- +1 yıl
Kendisi ev gecindirebilecegini soyluyor
Cevap sahibi+1 yılBen Ajda Pekkan'ım. Bak söyledim ama değilim tabiki. Yani bu işler söylemekle olmuyor, icraat gerek. Benim konuştuğum biri vardı benden çok hoşlandığını söylüyordu, her hikayeme beni çok özlediğini yazıyordu ama koca bir ay boyunca görüşme ayarlamadı. Yani sözde hasretimden ölüyordu ama icraat sıfır. Ben onun sözüne kansaydım şuanda mutsuz bir ilişkinin içindeydim. Lütfen dikkatli adım at🙏🏼
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel düşüncen için :(
- +1 yıl
Aynen bunlar konuşulmadan sevgili bile olunmuyor. Mesela benim bi erkek arkadaşım çalışıyordu be işsizdim öğrenciydim sonra işe girdim çocuk şey diyordu ilerde evlenirsek ben ev adamı olup eve bakayım çocuklara çok iyi temizlik yemek de yaparım sen çalış olur mu ben hiç çalışmak istemiyorum filan demişti ben soğudum baya ondan ya. Bi erkeğin böyle demesi çok itici bence.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 yıldır aklın nerdeydi senin hiç mi aklın yok kızım issiz güçsüz bir erkekle bi bok olmaz ailesinin durumu iyi diyosun nişanlınla evlenince sana ailesi mi bakıcak saniyosun o it nişanlına söyle kendine çeki düzen versin çalışmayan erkekten hiçbir bok olmaz net ondan erkekte olmaz bu arada aşırı sinirlendim ya
31 Yorumla- +1 yıl
Hahaha teşekkür ederim okadar içten yazmışsınki :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmayı mı düşünmüyor? iş mi bulamıyor. 1 yıldır nişanlı kalıp sorumluluk almayan insandan hayır gelmez. Evleneceğinizi bile bile hala iş arayışına girmiyorsa bil ki evlendiğinizde tüm sorumluğu sana yükleyecek. Eğer ki seni gerçekten kazanmak istiyorsa, sana değer vermiş olsaydı. Senin istek ve arzularına önem verirdi. Sonuçta sen bir kadınsın isteklerin elbette olacak. Nişanlın sana alamacaksa. Elalemin yabancısı, ailen mi alacak sana. Bu durumu ona izah etmelisin. Oturup açık açık konuşmalısın.
10 Yorumla Bu işlerde ayıp diye bişey yok yarın çoluk çocuk olunca kirada parasız kalınca aç sefil yaşayınca pişman olmanın bir anlamı yok ama şıan her şey için bir geri dönüş kapısı var zaten seni onu böyle kabıl ettiğin için rahatından vazgeçmiyor adam akıllı çalışmıyor bence uzak dur bu tip insanlardan kendisine hayrı olmayan kimseye hayrı olmaz
42 Yorumla- +1 yıl
Haklısın saol yorumun için
- +1 yıl
Aynen ya ben de direk uzatmadan bitiriyorum böyle asalak tipleri. 30 yaşına gelmiş sefil geziyorlar bana bir yemeği bile zor ısmarlıyorlar. Asla evlenilmez böyle tiplerle.
+1 yılAsgeri ücretle illa ki çalışır en azından para gelir bunu yapmak istemiyorsa tembeldir bu kdr basit komuş git iş bul de (asgeri ücret olsa bile) başka yol yok evlilik ciddi sorumluluktur para olmadan asla yürüyemez benim maaşım yüksek ben bile evlilikten çekiniyorum geçindiremem diye
33 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten düşüncen cok güzel sadece kendini mutlulugunu degil karsi tarafida dusunuyorsun tebrik ederim akli basinda bi adamsin
- +1 yıl
İstediğin şeyleri almamasına rağmen yine çok sevmişsin bırakmamışsın onu asıl ben teşekkür ederim adam çok şanslı umarım kıymetini çok bilir
- +1 yıl
Bana deger verdigini biliyorum icim rahat oyuzden bana bisey alip almamasi onemli degil sadece bi isi olsun evlendigimizde muhtac olmayalim ailelerimize o bana yeter :)
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. paragöz birisi asla değilim ama öyle bir devirdeyiz ki tek maaşla geçinmek aşırı zor , sen hamile kaldığında işinden izin alacaksın mesela o zaman kim maddiyatı sağlayacak? yani dürüst olmak gerekirse bir ev kurmak zor , eşyalar alacaksınız, faturalar ödeyeceksiniz çok maaşı bırak sağlam bir işi olmasını bekleyin bence evlenmeden önce
27 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin boyle yorum yaptigin icinde tesekkur ederim digerleri gibi para gozsun demedin en azindan😂
+1 yılkendine bakamıyor sana bakacak lüksü yok. sen evlen gece gündüz çalışırsın o yine yatar
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
+1 yılBu onun aynı zamanda sorumsuz biri olduğunu gösterir bence, insan 4 yıl elde olmayan sebeplerden işsiz kalmaz. Bu bir tercihtir. İşsiz insanla, sorumsuz insanla birliktelik de bir tercihtir. Ben tercih etmem.
11 Yorumla- +1 yıl
İş çözülmeyecek bir meselemi peki sence
Yani tamam bak erkekleri cüzdan olarak gören bir insan değilim ama sence olur mu? Evlendikten sonra da her şeyi tek başına kendin mi yapacaksın evi sen mi geçindireceksin o da dönüp kıçını öylece yatacak çalıştığın parayı da onun eline mi sayacaksın yani
213 Yorumla- +1 yıl
Ailesinin maddi durumu iyi onlara guvendigini dusunuyorum
- +1 yıl
Nereye kadar bakacak ailesi olan bana olacak
- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
Bizim isten baska bi sorunumuz yok is hallolmayacak biseymi sence
- +1 yıl
Haklisin😂😂 yani iyiyiz beni cok seviyor farkindayim ama işsizlik iste
- +1 yıl
Yurtdisinda bi dukkanlari var babasi orada surekli annesi vs ama kendisi burada sende git diyorum ben sana dayanamam diyor
- +1 yıl
Rahatina duskun yani😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında burada en önemli olan şu anda birbirinize destek olmanız.. şimdi işsiz ama ilerde belkide en güzel işe sahip olacak... iş beğenmemesi normal çünkü hayat şartları zor ona göre hayatınızı şekillendirebileceğiniz iş arıyor kendine... hemen karar vermiyor... ikinizide tatmin etmeyecek bir işe girerse zaten mutlu olamazsınız.. onun için böyle şeylerde biraz sabretmek lazım... sen ona olan sevginden vazgeçme oda seni sevsin iş konusuda zamanla olur...
00 YorumlaDaha biraz önce arkadaşımla konuştum seviyorum diye evlendi ki eşinin işi olduğu halde yetistiremiyoruz ve mutlu değilim artık dedi. Tamam seviyorsun ama sevgi tek başına maalesef ki yetmiyor. Bence bu durumu önce nisanlinla konuşmalısın evlendiğimizde nasil gecinecegiz diye
19 Yorumla- +1 yıl
Ya inan cok üzüldüm insallah bizim sonumuzda oyle olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. 4 yıldır işsizse büyük sorun. Çalışmaktan korkuyor, psikolojik destek alması şart. Ama kısa vadede işsizse, vazgeçmemeli destek olmalısın.
14 Yorumla- +1 yıl
Bi kac gun gidiyor sadece oda cok nadir
- +1 yıl
Sen olsan ne yapardin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünmek için biraz geç kalmamış misin sence de
21 Yorumla- +1 yıl
Sevgililik ayrı nisanlilik ayri evlilik ayri bisey dugun tarihi yaklastikca gozume buyumeye basladi artik
Evlenirsin. O yatar, sen calisirsin
Kisaca evin erkegi sen olursun.21 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılİstanbul'da her dükkanda eleman arıyorlar, abartmıyorum. bir insan 4 yıl işssiz kalıyorsa böyle olmasını seçiyordur.
011 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacagimi bilmiyorum şuana kadar ailem tarafından 1 dediğim 2 olmadı ne istesem aldılar yaptilar evlendikten sonrada böyle olursa cok kotu olur
- +1 yıl
yani yakından tanıyan sensin. Adam iş beğenmeyen hazırcı tipin teki ise ne işin var evlenip başına bela alırsın. Ancak evde yatar işe sen gidersin.
- +1 yıl
Ne yapicam peki
- +1 yıl
at gitsin nişanı. çalışmayan adamla evlenilir mi kafayı mı yedin. 4 yıl kimse işssiz kalmaz. Hadi bekarken kaldın işssiz. Evlenme hazırlığı yapıp hala çalışmıyorsa ne bekliyorsun daha.
- +1 yıl
Haklisin ailesiyle konusmaliyim sanirim onlarda ogullarina soylesinler yani bi ise giriyosa girsin yoksa ben yokum bu iste derim
- +1 yıl
konuş iyi olur. İşe girerse nişanı uzat bakalım kaç ay çalışacak. 2 ay çalışıp çıkınca çalışmış olmuyor.
- +1 yıl
Ne konusayim sence ne diyim
- +1 yıl
Ne diyim peki sunuda de dedigin bisey var mı
- +1 yıl
Geçmiş olsun böyle biriyle evlenmeni akıl mantığım almıyor 😅
- +1 yıl
@_BenimKüçükSovaLyem_ sevgi zaten mantık isi degil ki😂
- +1 yıl
10 dakikadır forumdayım ve hiç arkadaşım yok 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılBalık baştan kokar derler kusura bakma bu denli sorumsuzluk hos değil kac yasinda bu elaman
13 Yorumla- +1 yıl
34 yasinda
- +1 yıl
Vallahi ne soyleyim korkutmak istemem ama bu durum hos değil yani yeni aşklara yeni heyecanlara yelken acabilir
- +1 yıl
:) pardon yanlış kişiye :))) yazıldı seninki daha kötü o yaşta bu sorumsuzluk sonu nekadar iyi olur insanin en aklının oturduğu yaş bu yaşlar sen kendini kumar masasına atma bu sorumsuzluk ilerde feci depremleri beraberinde getirir
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden se sadece faturamı bile yatırmıyor sözüne aşırı takıldım.
15 Yorumla- +1 yıl
Neden😂
- +1 yıl
Hayır ben illa faturam ödenecek demiyorumki yanlis anlamissin ben işsizliğini söylüyorum
- +1 yıl
Çok haklısın teşekkür ederim bu dediğini kesinlikle söyleyeceğim yapıcı davrandığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim yıkmak çok kolaydır ama yapmak?
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İşsiz kadın ya da erkek evlenmemeli. Neden senin faturanı ödüyor sende mi işsizsin?
21 Yorumla- +1 yıl
Sen kafayı bana taktın heralde
İşsizliği iş edinmişten olmaz. Ailesine bakamaz kadından bekler
11 Yorumla- +1 yıl
İş çözülmeyecek bir meselemi peki sence
Ben calisir eve ekmek getiriri. Şu devirde tek maaşlarda gecinirim diyosan yürek yemissen olur
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıldır bunu anlamadıysan kendini sorgula önce
12 Yorumla- +1 yıl
Sorguluyorum şaun😂
- +1 yıl
Erkekte suç yok sorun sende
+1 yılBu dünyada erkek eşini iki şeyden mahrum ederse orada bi terslik illaki olur
1 Parasız
2 Yar___sız
10 YorumlaKadın ve erkek eşitliği vardı bu nereye kayboldu şimdi sen çalışmaya gidersin erkeginde evde temizlik ve yemek yapar.
00 YorumlaYol yakınken dön kanka her şey sevmek değil kendi bacağına sıkma bile bile hele ekonomi şu dönemdeyken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle evlenceginiz nasip kısmettir eğer seni geçirdiremeyecegini düşünüyorsan bu evlilik konusunu tekrardan gözden geçir işi olsun çalışsın böyle olmaz ki
05 Yorumla- +1 yıl
Geçireceğim evet konuşacagım kesinlikle peki gerçekten evlilik nasip kadermidie yani nasibinde kim varsa onunlami evlenirsin sence
Cevap sahibi+1 yılSen kimi seçersen o senin kaderindir sonuçta cüzi irademiz var :)))
Cevap sahibi+1 yılAma tabiki hayırlısı olursa Allah nasip eder
Cevap sahibi+1 yılEvlilik çok ciddidir insan seçici olmalıdır gozu açık olmalıdır yani ben bununla gecinebilirmiyim olur mu her şey para aşk değildir tabiki ahlakta çok önemlidir
Cevap sahibi+1 yılİnsan bi kere evleniyor doğru kişi olsun ister canım eğer sana güzel davranıyorsa gerçekten kaçırma kendi kararın önemli herkesten önce
+1 yılSünnet düğünümü yapacaksınız düğün masraflarını nasıl karşılayacak
02 Yorumla- +1 yıl
Ailesi😂😂
- +1 yıl
Ne erkekler var kızlar gider nerde bir öküz varsa onu bulur
Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. ailesi iş kursun ona rahat edebileceği bi iş zenginse
02 Yorumla- +1 yıl
Yani en doğrusu bence ya da devamli calisacagi bi iş
+1 yılBunu şimdi mi düşünüyorsun peki geç kalmadın mı bunun için
011 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Nasıl bu kararı vermeden düşünmezsin ki bunu şimdi geri adım atabilir misin peki
- +1 yıl
Yani zor ama kimse zorlada evlenemez konusucam bakalim is bulmazsa yapacak bisey yok
- +1 yıl
Kimse zorla evlenmez o ayrı konu sadece iş bulması değil ayrıca sana karşı cimri de olmaması gerekiyor
- +1 yıl
Yok cimri degil parasi olunca esirgemiyo biseyini
- +1 yıl
Ama soruda 4 yıldır bana hiçbir alamadı hiçbir eksigimi karşılamadı yazmışsın
- +1 yıl
Bana karsi degil cevreye karsi zaten ben bisey isteyince param yok diyo bekle diyo su zaman alicam diyo almiyo bende takilmiyorum zaten
- +1 yıl
İş konusu önemli erkek dediğin yeri gelince hamallık bile yapip ailesine bakmak ve kimseye muhtaç etmeyecek tihniyette olmalı
- +1 yıl
Haklısın bizimkisi iş beğenmiyor peki saol yinede
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık ya bu zamana kadar iyi götürmüşsün ilişkiyi. Sorumsuz bir çocuk bu.
10 Yorumla
+1 yılBile Bile mutsuz olucan o daha kendine bakamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlık senin faturani ödemek zorunda deigl ki. Sen şu an baba evindesin, çalışmıyorsan ailen yatiricak faturani.
137 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada ona söyledin mi? Eğer bir şeyler yasamadiysan at nisani kardeş. Bende evliyim. Böylesi insandan pek hayr gelmez.
- +1 yıl
Bizim burada boyle ama gordugumuz bu nisanli kizlarin ihtiyaclarini nisanlisi karsilar ne biliyim disari cikarir gezdirir kiyafet alir alisverise cikarir yani bayramlarda yine ayni bayramlik alir hediye alir faturasini öder gibi seyler ya bunlar benim takildigim konular deyil ya evlendikten sonrada bu sekilde olursa diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılSizin ora nere? Canım peki sordun mu sen 4 yıldır çalışmıyorsun biz yarın öbür gün evleneceğiz biz evlendikten sonra bizim geçimimiz nasıl olacak bunu kendisine böyle açık açık sordun mu
Cevap sahibi+1 yılEvi var mı yarın öbür gün kira da vereceksiniz eğer evi yoksa. Ayrıca 4 yıldır ıssız bir adamla neden nişanlandın bebegim
- +1 yıl
Ailesinin evi var oraya yerlesicez oda ailesine guveniyor zatwn bence
Cevap sahibi+1 yılKaynana evine gitmicen dimi onlarla yasamicaksin ayrı evleri var? Doğru mu anladım.
Ayrıca bunun faturaları mutfak masrafları yeme içme gezme e bir de çocuk olursa o. Hemen çocuk yapma. Sakin. Evlenmeden iki ay önce doğum kontrol hapina vasla. İlk günden de hamile kalmayasın. Ayrıca bence ben yeirnfe olsam nisani atardım eğer bir şey yasamadiysam- +1 yıl
Aile apartmani yani evlerimiz ayri ama yinede bi arada olucaz hayir aramizda bisey gecmedi
Cevap sahibi+1 yılBak çok güzel körü körüne gitmemişsin. Nişanlına bi işi olana kadar onunla evlenmek istediğini gelecek kaygısı yaşadığını soyle ve ailene de durumundan bahset. Ayrılık olacaksa bile ailenin on bilgisi olsun. Bı Nisan atan ve ya boşanan ayrılan siz degilsiniz. Sen değilsin. Toplum baskısı yüzünden yakma kendini.
- +1 yıl
Okadar haklisinki tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBütün samimiyetimle söylüyorum insanlar evlendikten sonra mantiklari çalışmaya başlar sen aklı başında birisin ki evlenmeden kaptırmadın kendini gördün bunları. Ailenle konuyu mutlaka paylas. Baban da olsun annende. Kendine iyi bak herşeyin hayırlısı olsun hakkında.
- +1 yıl
Teşekkür ederim senin icinde oyle
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ben o bo ku yedim. Sen yeme.
- +1 yıl
Sana nooldu😂
Cevap sahibi+1 yılEvliyim ya onu diyom
- +1 yıl
Anladimda sizde durumlar nasil yani sen neyden sikayet ediyosun
Cevap sahibi+1 yılÇok cimri aşırı cimri zaruri ihtiyaçlarından kısacak kadar. Canını iste parasını isteme.
- +1 yıl
Eee nasil yapiyosunuz peki var mı cocugunuz
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yok doğum kontrol kullanıyorum 2 yıllık evliyim sallantidayiz
- +1 yıl
Biliyormu hap kullandigini ne dusunuyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyo. Essegin skını düşünsün ben gittikten sonra.
- +1 yıl
Ahahahah nerelisin sen bizde cok deriz o esegin seyi kelimesini😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılTokatlı mısın
Cevap sahibi+1 yılBen doğuluyum
- +1 yıl
Aşiretmisiniz😂
- +1 yıl
Ya nasil evlendiniz severek mi baştadami öyleydi yani sevgiliyken vs
Cevap sahibi+1 yılSeverek tabi canım. Ama ilk böyle değildi ya da ben saftim sevgisine inandım odaklandım anlamadım. Sonra gördüm ebeminkini.
- +1 yıl
Ne yaomayi dusunuyosun simdi bittimi sevgi tamamen bosansan ailen bu durumu nasil karsilar
Cevap sahibi+1 yılSevgim arada bir var ama mantık çok ağır basmaya başladı. Mantık ağır basınca sevgi kalmiyor. Ailem arkamda. Beni asla yedirmez, surundurmez bırakmazlar. Allah'ıma bin şükür..
Cevap sahibi+1 yılSen napcan bacım nişanlınla
- +1 yıl
Ayni sekildeyiz bende mesela seviyorum ama mantık devreye girince eser kalmiyor
- +1 yıl
Gecenlerde bi ayrildik agladi aglayinca tekrar sevdigimi hissettim cevremdekiler sevgi olsun gerisi olur dediler hani ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılSevgi de gidermiş. Kalan saygı.. saygı yuruturmus. Mantık ağır basınca ne saygın kalıyor ne de sevgin. İyi düşün karsr ver ailenle konuş onunla da konus. Olmazsa Kendi ailesiyle de konus. Ama ailesiyle konuşmadan evvel mutlaka kendisiyle konuş duzelirse evlen düzelmezse çiz yolunu.
- +1 yıl
Tamammdır saol muhabbetini cok sevdim nereden ulasabilirim sana
Cevap sahibi+1 yılBen ulaşırım sana
- +1 yıl
Tamam bekliyorum mesaj at ozaman
Cevap sahibi+1 yılSende beni takip et mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Ettim
+1 yılİyide nişanlına faturanı neden yatırtıyosun hiçmi gururun yok
00 Yorumla
+1 yıleee ne diye evleniyorsun sorumsuz adamla?
hey allahım ya...00 Yorumla
+1 yılİşsiz erkekten ne olursa olsun asla olmaz 😉 başta iş önemli seni yaşatabilmesi için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. eee bundan sonrada istediğin hiç bir seyi alamayacak... insan kendine bir iş bulmaz mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sorgulamak için baya geç kalmışsın resmen boşanmak için evlenmek bu
00 Yorumla
+1 yılKendisi senin kadar dert etmiyorsa bu durumu bir dakika bile düşünmeden ayirmalisin yolunu
00 Yorumla
+1 yılKendin söylemişsin cevabı. Kafan güzel mi ne içiyorsun.
00 YorumlaEğer kadının geliri iyiyse olur ama kadının da geliri yoksa olmaz
03 Yorumla
+1 yılSenin mesleğin ne? Eksiklerini sen almalısın zaten o değil
00 YorumlaOlmaz kendine yetsen calısıp ona bile baksan o hamileliğinde çalışamadığında onun keyfe keder çalışmayıp çocuğuna yansıdığında bi takım seyler neden hata ettim diyeceksin , ananıza babanıza yazık bari bırakın insanlar sizede bakmak zorunda kalmasın..
10 YorumlaBitir gitsin ilişkini calismayan kendine bakamayan parasız culsuz adam ev mi gecindirecek kimse kusura bakmasın aç karnını doyuran ayan calismaya erinen bir erkek beş para etmez
20 Yorumla
+1 yılişsiz insanla hiçbir şekilde yola çıkılmaz. bu kadında olabilir erkekte. evlenecekseniz ikinizin de bi işi olması lazım
28 Yorumla- +1 yıl
Calismama izin vermezki
- +1 yıl
böyle biriyle evlenme kesinlikle sen istediğin gibi istediğini yapamayacaksan ne anladın bu evlilikten
- +1 yıl
Biz ikimizde çalışıyoruz ortanın üstünde gelirimiz var huzur yok o nolacak? Yüzünü görmek iatemiyorum istemediğim kişi ile evlenmedim diye. İş işemi yarıyor şimdi?
Para yetecek kadar olsun huzur ara sen sadece. - +1 yıl
@ıssızadam65 severekmi evlendiniz neden huzurunuz yok
- +1 yıl
Ailemin yüzünden
- +1 yıl
Doğuluyum baskı canımı sıktı zamanla.
- +1 yıl
@ıssızadam65 anladim hakkinizda hayirlisi olsun
- +1 yıl
Doğru soyluyorsun saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri dönebilirsin daha yolun başındasın. Evlendikten sonra hele de çocuk varken çok daha sıkıntı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğirmenin suyu çalışmadan gelebiliyorsa pekde proglem olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Nereye kadar gelecek peki bu değirmenin suyu?😂
Cevap sahibi+1 yılValla bende de öyle 1 dünyadan 1 arsadan 3 daireden kira akıyorum aylık 85 bin yattığım yerden geliyor apartmana füze dukyana c4 arsada yere göçmesse gelmeye devam edecek gibi duruyor 😄👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılişsiz mühendisim bana kız bile göstermiyor ailem :((
02 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm senin adına :(
Cevap sahibi+1 yıl:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye böyle biriyle nişanlandın ki? Ailesinin durumu nasıl geçimi nasıl sağlıyo
08 Yorumla- +1 yıl
Inan bilmiyorum düzelir bi ise girer sandim seviyorum cunku ama is yok diyip duruyor ailesinin durumu iyi ne yaparsa onlar yapiyo zaten ama onlarda cok nadir
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
- +1 yıl
Sen nisanlimisin evlimi
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyım
- +1 yıl
Sizde durumlar nasil
Cevap sahibi+1 yılMaddi olarak mı
- +1 yıl
Evet maddi olarak bide ailesi sana karsi nasil mesela ihtiyacini vs sorarlarmi
Cevap sahibi+1 yılMaddi olarak iyi çok cömert her istediğimi falan alır amaa benim sorunum her gün arkadaşlarıyla dışarı çıkması gece 12 ye kadar
Issız adam seni evi nasıl gecindirecek belliki sorumsuz biri 👎
22 Yorumla- +1 yıl
Diyorum bende hemen küsüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmaz maalesef.. işsiz adama seni iyi vermiş ailen
00 YorumlaIşsiz erkekten olmaz. Bir kere yaşının gerektirdiği sorumluluğu bile alamamış ancak 4 sene boyunca bunu görmemezlikten gelip son dakikada sorun olarak görmek de abes
00 Yorumla
+1 yıl3 altın kuralı uygula genelde nısanlılar evlılık öncesınde uyguluyor köpek edersın
sözunden cıkmaz
013 Yorumla- +1 yıl
Neymiş kural
- +1 yıl
işte böyle sorarsan...
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
senınde experın yok benımde yok sansına kus masj atacaktım tek tek o kısı ıle alakalı sorular sorup eksıklıklere göre anlatacaktım
- +1 yıl
sende fake ınsta var mı veya telegram?=
- +1 yıl
Exper ne
- +1 yıl
burdan msaj atılmıyor yanı
- +1 yıl
Burdan anlatsan :(
- +1 yıl
herkesın ortasında mı boş ver knk zaten aklını kullanan nısanlılar kullanır 3 altın kuralı sen evlılık öncesı ısını garantıye alma evlılıkte o sorunları cozerken bır bakmıssın evlılık...
- +1 yıl
Hadi ya nolur
- +1 yıl
fake ınsta veya telegram varsa yazarsın knk sacma kurallar degıl
- +1 yıl
Ver instani
- +1 yıl
cenktrol.12 yaz dırek
Olmaz işsiz bir erkek bana göre eziktir bide asgari alanlar zaten ezik 5 k parami benim saatlik masrafim 5k
10 Yorumla
+1 yılimkanı yok hani senin baban zengin olup iş falan vermeyecekse
00 Yorumla
+1 yılBence bir iş bulana kadar evlenme sevgi önemli ama eğer ihtiyaçlarıni karşılamıyor diye vazgeçme düşüncesi varsa vazgeç evlenmekten
00 Yorumla
+1 yılDirekt ayrılman ömrünün geri kalanı için önem teşkil ediyor.
010 Yorumla- +1 yıl
İş cözülmeyecek biseymi sence
- +1 yıl
4 yıl bu konuda hiçbir şekilde çabalamamis bir insan. Ne bekliyorsun ki?
- +1 yıl
Ailesi varlikli onlara guveniyor her dedigini yapiyolar araba telefon daha aklina gelmeyecek seyler
- +1 yıl
O zaman devam et. Ailesi öldüğünde de boşanjrsin.
- +1 yıl
Ozaman niye bosanayim butun hersey ona kalir tek erkek cocuk😂😂
- +1 yıl
Hahaha o zaman devamke beybbb
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
Evdeyim ben
- +1 yıl
İki issiz akşama kadar dizi izlersiniz artık
Bunu düşünüyosan vazgec abla belli ki sevmiyorsun sevseydin hic bisey sorun olmazdı sana
04 Yorumla- +1 yıl
Sevmesem 4 yil. konusup nisanlanmazdim heralde
- +1 yıl
Maaş olmazsa neyle gecinicez pardon sevgililik nisanlilik ayri evlilik ayri
+1 yılAsla işsiz derken tembel miskin biriyle olmaz geçici birşeyse beklemekte sabretmekte yarar var
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem