6 ayKendini sağlıklı aktivitelerle (bağımlı değil, kumarı yok, sadık, partnerine yeterli zamanı ayırıyor vs.) meşgul ediyorsa neden olmasın? Erkek demek ille de ağır işte çalışacak demek değil. Zaten mantıken çoğunlukla gelire bakılır, ne kadar ağır bir işte çalışıldığına değil. Örneğin bir erkek miras yese de vücut yapıp gayet maskülen görünebilir. Birinin erkekliğinin yaptığı işin maskülenitesine göre değerlendirilmesini ve kadının ev işi yapmasının feminenite olarak değerlendirilmesini çok mantıksız buluyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayErkeklere laf söz eden gacıların yaşlar olmuş kemal paşa tatlısı hala söz sahibi gibi konuşuyor bu tipler 😂 Yazık iyi kandırılıyorlar. 28 genç 30 genç 35 genç 40 genç 50 bile gençmiş 😛🤪 Günümüz kadınları iyi aldatılıyor. Önlerine milyonlarca opsiyon sunulup 1 tanesini bile elde edememelerini sağlıyor bu sistem 👌 (burada erkekler kaarda erkenden karı dırdırı çekmiyoruz. İleri de değer vermek zorunda değiliz çünkü verilicek bir şey kalmamış oluyor. Gençken birlikteliğe gelmiyen kadına değer verilmez. O yüzden 30 geçen kendini kandırmaya, birini oturup imzalatmaya ya da gencim ben daha yeaa demekte buluyor çözümleri.)
144 Yorumla- 6 ay
Ne anlatiyon aw mali
- 6 ay
kardeşim kürek konuşcağına okuma yazma öğren daha bunu bilmiyorsun bir de ne anlattığımı soruyorsun.
- 6 ay
Her yaşı genç saymak bi tek evde kalmış kız kurularında var
- 6 ay
Üf kes be kendi kendine boş yapıyorsun
- 6 ay
@Savas_Melegi ben evlenmek istemiyorum demek farklı. ben daha gencim demek ayrı aslında. Birinde seçim diğerinde can attığı halde bir avunma kendini kandırma.
Günümüz de erkek zaten evlilik için yanıp tutuşmuyor ekonomi zorlu özellikle kapitalizim her yerden alışverişe zorluyor kadınlara çirkinsin şunu almalısın ki güzelleş diye zorbalık yapılıyor devamlı. bekarken erkek yiyip içip gezebilirken kazandığı parayla evliyken dar boğaza düşmesi çok kolay. Kadınların üstüne tüm yatırım. 1 erkek modeli varsa 500 kadın modeli var ki daha çok para harcatsın kapital. - 6 ay
Evlenmek istemeyen değil, evlenemeyen mutsuz kadınlar, yaşları geçiyor diye kendilerini kötü hissetmemek için 60’a kadar her yaşı genç görürler. Mutlu kadınlar, kocasız ve mutsuz kadınlar gibi yalanlarla kendilerini avutmaz; kibirli değiller. Demek istediğim bu.
- 6 ay
@Savas_Melegi Bu dediğini ben dersem yorumlarım ana bacı kayar pembeli üyeler 😂 Adres ver dövmeye geliceğiz diyip bekar knkilerini de toplayıp helak etmeye gelirler. O yüzden bu üstüne nokta koyduğun durumu direk olarak söylemiyorum. 150 yorumluk küfürler dolusu yorum oluyor sonra eğer pembeli hesap değilsen ve bunu söylüyorsan.
- 6 ay
Evet, baya linçlenirsin.
- 6 ay
@Savas_Melegi hatırladığım kadarıyla sen sivaslıydın değil mi?
- 6 ay
Hayır, değilim. Başkasıyla karıştırdın.
- 6 ay
Buna benzer bir nickli biriyle konuşmuştum. Ona benzettim. Takip atıcağım. cesur yorumların var gibi böyleyse.
- 6 ay
Şu savaş meleği nickli erkek yalakacisi erkek gotyalayan kız, kızsın diye seni linclemeyeceğim diye bir şey yok, bu ülkede her kadın evlenebilir güzel, çirkin, büyük, küçük fark etmeksizin. Erkeklerin kusurunu say say bitmez zaten devir fakir devri zenginler zenginlerle evleniyor erkekler fakir desen fakir, tipsiz desen tipsiz ağır hasarlı desen ohoooo 10 herifin yapacağı zinayı yapmış, yani cidden bu ülkede evlenemeyecek kadınlar mı var? 😂😂
Kimisi 30da kimisi 40 da kimisi 25 de evlenir bu tamamen tercihe bağlı eninde sonunda her malın bir alıcısı oluyor evlenemeyecek birini bulamayanların kriter ve beklentisi çok çok yüksektir ve bulamıyordur. - 6 ay
@TheKsQueen yazma sen kim okucak bu kadar nefreti.
- 6 ay
Ben haddini bildirmek için okurum bunun nefretlerini.
- 6 ay
Haddini bildirmek içinmiş 😂 ilk önce kendi yazdıklarını oku erkekleri bu kadar yüce görüp evlenemeyecek kadınların olduğunu düşünmen senin dünyadan bi haber olduğunu gösteriyor
- 6 ay
Bu ülkedeki erkekler engelli kadınlarla bile evleniyor haberin var mı? Zihinsel engelli veya bedensel engelli kadınlarla bile evlenen bir sürü erkek var hâlâ kadınların hangi yaşta evlenmeyi düşündüğünü "evlenemiyor o yüzden o yaşa genç diyor" demen zaten senin bilgisiz olduğunu gösteriyor.
- 6 ay
@TheKsQueen Yeter kes sesini be. Ne tarz bir mahlukatsan geldiğin deliğe geri dön. Konuştukça tiksindirme insanları daha fazla.
- 6 ay
Soru ile yorumun zaten oldukça alakasız birbirinden belli ki kadınlarla alıp veremediğin var bana göre de sen yaşlısın mesela? Kaç yaşında herifsin gelmiş burada o yaş kadınların "konuşma hakkı olmadığını" söylüyorsun! Ne o 28 bile senin için yaşlıysa hayırdır pedo musun gözün 14lük kızlarda mi? Açıl açıl söyle bi derdin ne
- 6 ay
Kim sana yürü git 40-50 yaşlarla evlen diyor sana ne size ne olm kadınların hangi yaşta evlenmek istediğinden kendilerini hangi yaşta kendi hissettiklerinden az kendi yaşınızla hayatınızla yaptıklarınızla uğraşın kadın kadın kadın yeter be kadınlar zortlasin ağzınıza aq
- 6 ay
@TheKsQueen bu ülkede her kadın evlenemez çünkü artık erkekler kadınların aşırı talepleri ve kibirleri yüzünden evlenmek istemiyor ve her kadının karşısına istediği gibi erkek çıkmıyor. Çıksa da anlaşamayıp yolları ayrılıyor. Hiçbir şey sandığın gibi değil; kocasızlıktan herkese öfkeliler ve yaşlarının geçtiğinin farkındalar. Bu yüzden yaşlarıyla kendilerini değerli hissetmeye çalışıyorlar. Bu ülkede evlenemeyecek çok fazla kadın var çünkü erkeklerden beklentileri çok olduğu için erkekler kadınları istemiyor, bekar yaşamayı seçiyorlar.
- 6 ay
@TheKsQueen Annem çöpçatanlık yapıyor; evlenmek isteyen kadın çok var ama evlenemiyorlar çünkü sadece kadınların değil, erkeklerin de istekleri var ve bu isteklere uymayan kadınları erkekler kabul etmiyor. Annem erkeklere kadın buluyor ama erkekler onları kabul etmiyor çünkü hepsinin beklentisi yüksek. Evlenemediği için 50’li 60’lı yaşlarda olup ağlayan teyzeler bile var. Senin hiçbir şeyden haberin yok. 30’da 40’da evlenmek tercihe bağlı değil; o yaşlarda evlenenler evlenemediği için evlenir, sona kaldığı için evlenemediği için geç evlenir. Tercih meselesi olduğunu sanıyorsun ama yanılıyorsun; bulamadıkları için geç evleniyorlar. Evlilik yaşı çok yükseldi. Eğer dediğin gibi olsa 30’dan sonra kadınlar kriterlerini düşürmezlerdi. Çabuk evlenmek için kriterlerini düşürüyorlar. Dünyadan toplumdan haberin yok; kadınları savunmak için boş boş konuşuyorsun. Hayal dünyasında yaşıyorsun; hiçbir şeyden haberin yok, hiçbir şey sandığın gibi değil. Benim etrafımda kriterleri çok yüksek olmayan kadınlar var ama alıcıları çıkmıyor çünkü 35 yaşından büyük kadınların tercih edilmesi azalıyor. Önünde sonunda her malın bir alıcısı olmuyor; senelerce koca arayıp bulamayan kadınlar var ama sen bilmiyorsun. Birini bulamayanın kriteri çok yüksek diye bulamıyorsa dediğime gelmiş oluyorsun. Artık çoğu kadın aşırı yüksek beklentiye sahip olduğu için erkekler onları istemiyorlar. Her erkek kadınların paragöz olmasından dert yanıyor.
- 6 ay
@TheKsQueen Hiçbir kadın 30’a kadar bekar kalmak istemez; öyle olsa bu duruma üzülmezlerdi. Erkeklerin normal beklentilerini bile kadınlar karşılayamadığı için kocasız kalıyorlar. Bu ülkede her kadın evlenemez çünkü evlenmek ciddi bir iştir ve senin sandığın gibi erkek evlenmek için evlenmez. Yaşı geçen kadınları ise çoğu erkek doğurganlığı azaldığı için ve doğum yapınca vücudunun eski haline gelmesi zorlaştığı için almıyorlar. Yani kadınlar evlilikleri yaşları geçtikçe yaşlarından dolayı kendilerini iyi hissetmek, kötü hissetmemek için yaşlarıyla övünmeye çalışırlar; yaşlarını genç görmek isterler. Ama yaşı geçen bekar erkeklerde böyle bir sorun yok çünkü erkek her yaşta tercih edilir ve erkekler kadınların anormal beklentileri yüzünden evlenmek istemiyor. Linç öyle değil böyle olur; gerçekleri çat çat çat diye söylemekle, uydurmasyon konuşmamakla olur. Bu ülkede her kadının alıcısı olsaydı evlenmek isteyip evlenemeyen bu kadar çok kadın olmazdı. Sen görmedin diye yok sanıyorsun hiçbir şey bilmiyorsun. Hiçbir kadın 40’a kadar bekar kalmak istemez ve istemiyor da zaten.
- 6 ay
@TheKsQueen Engelli kadının bile evlenebiliyor olması kendi düşük seviyesinde bir erkekle evlendiği anlamına gelir. Kaliteli kadınlar bile evlenemiyorlar. Yani her kadın evlenebiliyor diye bir şey yok; deli gibi koca arıyorlar ama bulamıyorlar. Bu ülkede evlenemediği için ağlayan, çok iyi eğitimli, zengin ve güzel olup evlenemediği için ağlayan kadınlar var. Senin haberin var mı? Çünkü istenmiyorlar.
- 6 ay
Yani asıl dünyadan bihaber olan sensin; erkeklerin evlenmek istemediğini, kadınların da evlenemedikleri için üzüldüğünü bilmiyorsun. Tahminlerle, varsayımlarla konuşuyorsun. Engellilerle evlenen sağlıklı kadınlar da var ama onlar için her erkek evlenebilir diyemiyorsun çünkü erkek düşmanısın, kadın yalakasısın. Kadınları o kadar üstün görüyorsun ki gerçekleri kabullenemiyorsun. Ben ne yazdığımı biliyorum ama senin kafan yerinde değil; sen ne dediğini bilmiyorsun, hayal kuruyorsun. Peki evlenmek isteyen güzel, zengin, kariyerli kadınlar neden evlenemiyorlar? Demek ki her kadın evlenemiyor. Engelli kadınların evlenebilmesi her kadının evlenebildiği anlamına gelmez; erkek engelli kadının dengiyse onunla evlenir, dengi değilse evlenmez. Sen belli ki evlenmek isteyip güzel, zengin, kariyerli kadın görmedin; dünyadan bihabersin. O yüzden her kadın evleniyor sanıyorsun. Bu durum da senin bilgisiz olduğunu gösteriyor. Sırf kadınları savunmak için yalan söyleyip duruyorsun. Düşük seviyeli olup da evlenen kadınlar kendileri gibi olanla evleniyor ama onların da hepsi evlenemiyor. Yüksek seviyeli olup da evlenemeyen kadınlar olduğuna göre her kadın evlenebilir diye bir şey yok. Dünyadan bihaber olan sensin; ne kadar çok evlenmek isteyip de evlenemeyen kadın olduğunu ve evlenmek istemeyen erkek olduğunu bilmiyorsun. Bu site bile evlenmek isteyen kadınlarla dolu. Evli, mutlu kadınlar yaşlarıyla övünmüyor, kendilerini genç hissetmek için çabalamıyor ama erkeklerin istemediği kocasızlar öyle yapıyor. Git feministliğini başka yerde yap. Bu güne kadar yazdığım gerçekçi yorumlarla seni o kadar çıldırtmışım ki en sonunda patladın. Gerçekleri kabullen: bu ülke tercih edilmeyen ve evlenemeyen kadınlarla, evlenmek istemeyen erkeklerle dolu. Engelli kadınla evlenen erkek onun seviyesindedir o yüzden evlenir ama engelli erkekle evlenen kadınlar da var ama her erkek evlenebiliyor işte diyemiyorsun çünkü feministsin taraflısın
- 6 ay
@TheKsQueen Yani asıl dünyadan bihaber olan sensin; erkeklerin evlenmek istemediğini, kadınların da evlenemedikleri için üzüldüğünü bilmiyorsun. Tahminlerle, varsayımlarla konuşuyorsun. Engellilerle evlenen sağlıklı kadınlar da var ama onlar için her erkek evlenebilir diyemiyorsun çünkü erkek düşmanısın, kadın yalakasısın. Kadınları o kadar üstün görüyorsun ki gerçekleri kabullenemiyorsun. Ben ne yazdığımı biliyorum ama senin kafan yerinde değil; sen ne dediğini bilmiyorsun, hayal kuruyorsun. Peki evlenmek isteyen güzel, zengin, kariyerli kadınlar neden evlenemiyorlar? Demek ki her kadın evlenemiyor. Engelli kadınların evlenebilmesi her kadının evlenebildiği anlamına gelmez; erkek engelli kadının dengiyse onunla evlenir, dengi değilse evlenmez. Sen belli ki evlenmek isteyip güzel, zengin, kariyerli kadın görmedin; dünyadan bihabersin. O yüzden her kadın evleniyor sanıyorsun. Bu durum da senin bilgisiz olduğunu gösteriyor. Sırf kadınları savunmak için yalan söyleyip duruyorsun. Düşük seviyeli olup da evlenen kadınlar kendileri gibi olanla evleniyor ama onların da hepsi evlenemiyor. Yüksek seviyeli olup da evlenemeyen kadınlar olduğuna göre her kadın evlenebilir diye bir şey yok. Dünyadan bihaber olan sensin; ne kadar çok evlenmek isteyip de evlenemeyen kadın olduğunu ve evlenmek istemeyen erkek olduğunu bilmiyorsun. Bu site bile evlenmek isteyen kadınlarla dolu. Evli, mutlu kadınlar yaşlarıyla övünmüyor, kendilerini genç hissetmek için çabalamıyor ama erkeklerin istemediği kocasızlar öyle yapıyor. Git feministliğini başka yerde yap. Bu güne kadar yazdığım gerçekçi yorumlarla seni o kadar çıldırtmışım ki en sonunda patladın. Gerçekleri kabullen: bu ülke tercih edilmeyen ve evlenemeyen kadınlarla, evlenmek istemeyen erkeklerle dolu. Engelli kadınla evlenen erkek onun seviyesindedir o yüzden evlenir ama engelli erkekle evlenen kadınlar da var ama her erkek evlenebiliyor işte diyemiyorsun çünkü feministsin taraflısın
- 6 ay
Cevap sahibi şunu engellesene laflar ağzında kalsın
- 6 ay
Tamam sen 20de acele et koca bul belki bulmuşsundur bile aman aman evlenemeyen kadınlar gibi olma bir gün 🫣😳 evlen çocuğunu yap kocana bak ev işlerini aksatma aman kocan hoşlanmaz falan bu durumdan aranız bozulmasın tamam öptüm bb🥰😘
- 6 ay
PP de Atatürk var feministliği eleştiriyor 🤣🤣🤣 sen ya ailesi tarafından kafası zehirlenmiş birisin ya da erkeksin hshdjdjd 😃😃
- 6 ay
@TheKsQueen İnşaallah olmam. Onların psikolojisi berbat ama belli ki sen bu hayallerle öyle olacaksın. Evlenince ev hanımı olmak gibi bir niyetim yok. Her evlenen senin hayal dünyandaki gibi yaşamıyor. Ya çalışırım ya da pasif gelirimle beraber eşimle gezeriz. Gerçekleri çat çat söyleyince böyle kaçarsın işte. Ben bu kadar çok şey biliyorken sana hiç hak verir miyim? 🤣🤣🤣
- 6 ay
İnşallah olmam diyor ahdhhdhdhd ayy ahdjdhfkdjfjdkckkdjd olma knk inşallah olmazsın senin gibiler evlenince düşmanları çatlatiyo 😳
- 6 ay
@TheKsQueen Atatürk feminist değildi senin gibi kadın yalakası değildi Atatürk’e feminist demenden asıl kafası zehirli olanın sen olduğu anlaşılıyor. Bunlar ailemin değil benim düşüncelerim Atatürk kadın-erkek eşitlikçisiydi senin gibi kadın delisi, erkek düşmanı, kadın yalakası değildi. Hiçbir zaman senin gibi kadınları ilahlaştırmadı ve üstün görmedi.
- 6 ay
Evlenmek bir başarıdır evlenmek bir lütufdur evlenmek bir ödüldür evlenmek imkânsız bişidir düşmanları catlatmak gerek anliorm
- 6 ay
@TheKsQueen düşman çatlasın diye evlenmek 35 yaş üstü kadınlar için geçerli çünkü düşmanları evde kaldı diye sinirleniyor
- 6 ay
@TheKsQueen bunları savunduğun kız kurularına söyle bana değil evlenemedikleri için ağlayanlar onlar
- 6 ay
Ben Atatürk feminist mi dedim kızım nerenden okuyorsun feministlik denen şeyde zaten kadın erkek eşitliğini savunan erkek egemenliğini yıkmaya insanları eşit konuma getirmeye çalışan bir şeydir Allah aşkına kaybol daha ne dediğini bilmiyorsun
- 6 ay
@TheKsQueen sen feministsin ben değilim beni Atatürk’le ilgili eleştirdiğin için belli ki Atatürk’ü kendin gibi kadın delisi feminist sanıyorsun diye düşünmem normal. Feminizm kadın-erkek eşitliği değildir kadınları kadın oldukları için savunan bir saçmalıktır. Ben ne dediğimi biliyorum ama senin kafan yerinde olmadığı için okuduğunu anlayamadığından dolayı ne dediğimi bilmiyorum sanıyorsun. Atatürk senin gibi kadın delisi değildi. Asıl sen kaybol bana sataşan, aylardır beni takip edip bana kurulan sensin
- 6 ay
Kız kuruları ha 😃 bi şuradan yol al kaybol evlen aq sana evlenme diyen mi var git istersen bir değil 10 koca yap ne alıp veremediğin var aq kadınlarla, koca için ağlayanlar zaten aptal ama sorun şu ki kimse ağlamıyor eziklerden başka shxjdj
- 6 ay
@TheKsQueen koca için ağlayanlar ben değilim 35 yaş üstü kadınlar koca için ağlıyorlar asıl sen kaybol devamlı konuşmayı bitirmek istiyorsun ama bitiremiyorsun iradesizsin durmadan yazamıyorsun asıl ezik sensin gerçekleri biliyorsun ama kabullenemiyorsun o yüzden kadınların ezik olduğunu kabullenemiyorsun çünkü zoruna gidiyor
- 6 ay
O bahsettiğin şey feminazilik daha kavramları bile bilmiyorsun Ve neey? Aylardır beni takip eden mi? NE DİYOR BU AQ AY JAJDJSHDJSMXMKSJXKDJXKDJDKDJDKDJ Hasta mısın kızım 😂😂😂 daha 1 hafta bile olmadı siteye üye olalı aq yalanına zortlicam şimdi kaybol be hata ben de şunu ciddiye alıp muhatap olmak bana yakışmıyor 💅🏻😘
- 6 ay
@TheKsQueen burada senden başka ağlayan yok üsluptan anlaşılıyor ben seni aylardır yorumlarımla ağlattım o yüzden bu kadar öfkelisn daha da bakmicam havlamalarına
- 6 ay
@TheKsQueen okumadım
- 6 ay
Erkeksin ve bunu açıkça belli ediyorsun senin gibi gay incel pembeliler bi bitmedi aq
- 6 ay
@TheKsQueen okumadım gizli hayranıma ayrılan sürenin sonuna geldik
- 6 ay
Gizli gay okuma çok da g*tumde hsjdjs
Gelirin varsa eşine çoluğuna çocuğuna vaktin bolsa gelecek sıkıntısı yoksa ilerisi için birikim varsa otur evinde ye gez iç eğlen bu kadar başkası ne düşünüyor tantanasina girme, ben şahsen öyle isterdim. Şu an eşim gurbette çalışıyor ayda bir görüyorum keşke maddi durumu iyi olsaydıda her gün evde yan yatsaydi diyorum...
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aypaşa keyfi ne isterse onu yapar
56 Yorumla
Soran6 aybu da pek doğru bi yaklaşım değil gibi
Cevap sahibi6 ayneden? başkalarına göre mi yaşıyoruz? geliri varsa erkek çalışmak zorunda diyenler yüzünden neden kendi hayatından çalsın ki başkaları için.
Soran6 ayben de böyle düşünüyorum -yanlış anlamayın- çalışmasam bile 3 haneli kazanabilecek durumdayım ama nedense sabah 9 akşam 5 çalışıp sürünmem isteniyor
Cevap sahibi6 aygez dolaş eğlen hayat senin her anı kıymetli kimseye bağımlı değilsin başkalarına bağımlı olanlardan sakın tavsiye alma seni de kendi hayatlarına hapsederler zamanla. çünkü seninle eşit şartlarda değiller.
Soran6 ayteşekkürler yanıtlarınız için
- 6 ay
Doğru söylüyorsun yani şu soruda mantıklı yorum seninkini gördüm
Yapay Zeka Cevapladı
Bu aslında tamamen kişisel değerlere, hayata bakış açısına ve ilişkilere dair beklentilere göre değişir. Çalışmayan ama geliri yüksek bir erkeğin hayatındaki ekonomik denge tabii ki dikkat çeker. Ancak bir insanın çalışmanın dışında, hayatta başka bir katkı sunması da önemlidir. Üretkenlik, kendini geliştirme ve hayata karşı bir amaç bulma insanın mutluluğunu ve ilişkilere kattığı değeri artırır. 😊
Eğer kişi geliriyle huzurlu ve kimseye yük olmadan yaşamını sürdürebiliyorsa, bu hayatta onun seçimi olabilir. Ama çalışmayı hayatın anlamı veya insanın gelişim aracı gören insanlar için bu anlayış zor olabilir. İnsanlar değer sistemlerinin uyuştuğu partnerler bulduklarında işler daha kolay yürüyor. 🍂
Karşılıklı saygı varsa, herkesin hayat tarzı farklı olabilir. Önemli olan mutlu olunup olunmadığı. 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 6 ayOlmaz hayır
00 Yorumla knk çok boşuna sormuşsun.
burada ki kızlar amele seviyo, çoğu babalarının sabah çıkıp akşam gelen ırgatlar olmasına alışmış erkekliği kölelikten öğrenmiş şimdi de bu profili erkeksi zannediyorlar. mevzu para değil sözüm ona babalarından gördükleri erkek profilini arıyorlar, otistik gibi alıştığının dışında ki güvenli gelmiyor.
10 Yorumla
6 ayHayatımı devam ettirecek sabit bir gelirim olsa çalışmam. Balıkçılığa başlarım, yeni hobiler edinir hayatı yaşarım.
11 Yorumla
Soran6 ayaynen oyle
Parası var diye yatmak mantıklı değil boş boş oturmak saçma insan bir işle meşgul olmalı kendini geliştirmeli
Çalışmak sadece maddiyat demek değil ki hobi olarak bile bir işle meşgul olabilirsin
Erkek arkadaşım 27 yaşında maddi anlamda çok iyi noktada diş hekimi ve hala çalışıyor
Param olması bir bahane değil çalış sevdiğin bir şeylerle uğraş
00 Yorumla
6 ayErkek dediğin çalışıp para kazanan olmalı. Erkekte bi de elinden her iş gelmeli becerikli olmalıdır. Çalışmayıp kurduğu düzen ile idare edecek birisi ise o ayrı tabi. Adam sağlam bi iş kurmuş o zaman Çalışmasına gerek yok. Fakat kişinin gene bi arada da olsa gidip gelecek bi yeri olması gerekir
00 Yorumla
6 ayBoş boş dolanan bir insan.. düşündürücü geliyor benim bir tanidiğim öyle mesela çok boş kötü bir hayat insanın etrafına bir faydası dokunmalı yoksa niye yaşıyoruz ki? ye iç yat tuvalete git falan sorumluluk almadan yaşanan bir hayat korkunç geliyor
15 Yorumla
Soran6 aycalismayarak ayda düzenli olarak 1xx. xxx tl kazanip kalan vaktimi de hobilerime, eglenmeye ve kendimi gelistirmeye ayiriyorsam?
- 6 ay
Öyleyse konu değişir tabii ki neden olmasın
Soran6 aybunu merak etmiştim teşekkürler
- 6 ay
duyduğum en saçma şey.
bir faydamız dokunsun diye mi yaşıyoruz sence? amelelik onun adı yaşam değil.
adam tabi ki yapabiliyosa kendi zevki sefası için yaşayacak sorumluluk alınan bir hayat asıl korkunçtur, size sorumluluğun iyi bişey olduğunu hangi psikopat tiran öğretti bilmiyorum ama beyninizi fena yıkamışlar. - 6 ay
şu an söylediğin şey benimde duyduğum en saçma şey.. sorumluluk almamak mı? Sorumluluk hayatımızin her tarafında var farkindamisin? Amelelik dediğin şeyde bir toplumun, toplum adını alabilmek için yaptığı birtakım işler, sorumluluklar, gerekçeler bir vatandaş olarak veya ailemize karşı veya yaptığımız işe göre de sorumluluklarımız vardır ülkeyi ülke yapanda budur aileyi aile yapanda budur birbirimize karşı olan rollerimiz birer sorumluluktur. senin dediğin şey akla mantığa yatmıyor
6 ayOlmaz bence çünkü ben için bir erkeğin hem sorumluluk sahibi hem üretken olması önemli evde oturup vakit geçirse de çalışmamak güven vermez bana göre ben daha çok hem hayatını hem geleceğini planlayan, çaba gösteren biriyle uyumlu olurum.
010 Yorumla
Soran6 ayaylık düzenli olarak 1xx. xxx tl kazanan biri?
- 6 ay
E kendine hobi olarak yapacağı bir iş yapsın o parayla
Soran6 ayo kadar parayla geçinmek varken neden daha fazlasını istesin ki? eğleneceği şeyleri yapması ekonomik kaygılardan önde gelir
- 6 ay
O parayı nasıl kazanıyorsun çok merak ettim
Soran6 aykira gelirleri + yatirimlar + bağ bahçeden gelen tarım gelirleri
- 6 ay
Hmm o zaman aslında çalışıyorsun gibi bir şey kendine işsiz deme serbest meslek yapıyorum de dkdkkd
Soran6 aypek sayilmaz kira gelirleri emlakci kontrolunde bag bahcede de gunlukculer calisiyor… ben sadece yatirim konusunda varim
- 6 ay
Yinede bence işsiz değilsin
Soran6 ayyani ama niyeyse kizlar bu durumu pek dogru bulmuyor onu anlayamiyorum “erkek dedigin calisir” hesabi
- 6 ay
İşi parası olmayan erkek çalışmıyorsa o zaman erkek dediğin çalışır oluyor ama senin gelirin var
6 ayOlmaz. Akademik açıdan gelişmiş olması önemli donanımsoz erkekle ben ne sohbet edeceğim ki maksimum? Ve kendi çalışıp bir şeyleri kazanmıyorsa bana maskülen gelmiyor. Yüksek geliri zaten vqrken kendini geliştiren bir erkek çok daha çekici gelirdi. Ve gelir dediğin niye stabil kalsın ki daha fazlası için çalışan biri olsun sonu yok ki Trump değil sonuçta
19 Yorumla
Soran6 aygüncelleme bölümünde ve diğer yorumların altına da yazdığım gibi çalışmadan her ay düzenli olarak 1xx. xxx tl kazanıp ise gitmedigi icin kalan zamanini hobilerine, kendini felistirmeye falan ayiran biri olarak sormustum
- 6 ay
Tamam yine de boş. Akademiş başarı önemli. Her kadın paraya bakmıyor, ona sadece parası olmayan kadınlar bakıyor veya akademik başarı elde edemeyen, biraz da ortalama veya altı zekada basit platinler, ombreli kadınlar bakar. Ben yanımda çalışmayan erkek istemiyorum ek gelir her zaman olmalı, öyle bir terim var zaten bu normal bir şey.
- 6 ay
Kendini geliştirmek derken ne alanda? "Mühendislik okuyorum" desen süper. Ama ek gelirine güvenip mühendislik okuyan, okuduktan sonra da ne bileyşm iş kurmaya çalışan bir erkek olsan bu ek gelir bi işe yarardı ama beni etkilemedi
- 6 ay
Direkt çulsuz erkeği tercih ederim erkek dediğin bi vasfı olur, parayı kadın da kazanabiliyor zaten vüyük bir şey değil ki
Soran6 aybilgisayar mühendisliği mezunuyum zaten freelance çalışıyorum ama bi şirkette işe girip günümün yarısını oraya bağlamak istemiyorum o yüzden freelance olarak çalışıyorum zaten gelirim bana büyük oranda yetiyor diye kaldı ki dukkanim da var.
- 6 ay
Tamam işte bu iyi. Freelance çalışmak da çalışmaktır, ailen veriyor gibi geldi gökten düşüyor gibi söylemişsin
- 6 ay
Teklonoji geliştikçe zaten insanların çalışma biçimi değişecek, evdesin veya bi şirkete bağlı değilsin diye bu çalışmamak olmuyor ki
- 6 ay
Bak altta bi cevaba daha çok kira ve yatırımdan geldiğini paranın yazmışsın. O ekgelirdir güvencedir sadece ondan kazanan erkekten bi bk olmaz
Soran6 aydaha cok ondan geliyor cunku freelance sadece gunde 2-3 saat calisiyorum kafama estiginde onun da sebebi zaten sadece “ek gelir”lerin bile gecinebilecegim seviyede olmasi. freelance calisma sebebim tamamen yazilim konusuna ilgimden oturu. calismasam da olur yani
Düzenli geliri varsa neden çalışsın spora gider hayatın tadını çıkarır vaktini hobilere arkadaşlarına kendini geliştirmeye adaması gayet güzel olur çalısanlar gibi depresyon sinirlilik ve hayattan kopukluktan muaf olur
00 Yorumla
6 ayKendini geliştirmek... en büyük gelişim çalısmakla olur. İşleyen demir pas tutmaz koçum.😅😅 ben sevmem sürekli evdeki adamı. Çalışmalı kesinlikle.
01 Yorumla
Soran6 ayoyle mi olmus ya
Kadınlar parasız erkek sevmez algısı yalan. Kadınlar para kazanma azmi olmayan erkek sevmezler. Olduğu yerde duran, geleceğe yatırım yapmayan erkek sevmezler. İleride o gelirleri bir şekilde kaybederse evini geçindiremeyecek, bir mesleği, bir vasfı olmayan erkekten olmaz. Zaten emek verilmediği sürece o paranın kıymeti de olmaz
02 Yorumla
Soran6 ayçalışmadan 1xx. xxx tl kazanarak kalan zamanini hobilerine, hayatindaki kadina ve kendini gelistirmeye ayirmanin neyi kotu? ayrica bu paralarin gelmesi icin bile bir emek var ortada ki yatirim da bir gelir kapisi
- 6 ay
Yatırımı kendisi mi yapmış ailesinden mi kalmış bu da önemli bir konu. Ayrıca yatırım riskli geliyor kulağa. Tabiki kadınlar hem zengin hemde ona zaman ayırabilen romantik erkekleri severler dizilerdeki gibi gelir çünkü kulağa. Ama o para biraz azalsın onların sevgileride azalır. Bunu kadınlar pargözdür demek için söylemiyorum ama erkeğin hem parası hem vakti varsa bu kadınların aklına aldatılma ihtimalinin yüksek olduğunu getirir bu yüzden tam anlamıyla bağlanmazlar. Karşısındakiyle arasındaki bağı azaltır
6 ayerkek kendi sürdürülebilir sistemini kurmuşsa ve sistem bozulduğunda tekrar başka bir sistem kurabilecekse olur. ama babadan kalma daireler dükkanlar vs. varsa olmaz. hazıra dağ dayanmaz. gelir bir servet avcısı tokatlar kalırsın öylece :D
00 Yorumla
6 ayCalismayan adam sevmem ben Seda Sayan in dedigi gibi adam saban kalkar gider kwkwjfj
29 Yorumla
Soran6 ayçalışmadan aylık 3 hane kazanacak duruma gelmiş biri neden çalışsın ki?
- 6 ay
Adam calismayinca rahatliga alisir kadina batar sonra
Soran6 aybu nasi bakis acisi ya
- 6 ay
E oyle ama parayi karida kizda yerse gorurum ben
Soran6 ayya yok daha neler kari kiz ve kumar gibi dertlerim yok cok sukur
- 6 ay
Ama yine de bos durma hazira dag daynamaz yine de bie mesgalen olsun
Soran6 ayhazir degil ki yani aylik duzenli olarak 1xx. xxx tl kazaniyorum yani hazir bir parayi bitirmeye calismiyorum
- 6 ay
O zaman ben olsam egitimime yatirim yapardim
Soran6 ayben yapmicam gibi
- Para & Ekonomi konusunda 877 cevap paylaştı.
6 ayHayır ya erkek çalışmalı. Öyle havadan para gelerek yaşanmaz. Hatta benden önce uyanıp günaydın mesajı atıyorsa düşerim
06 Yorumla
Soran6 ayçalışmadan 1xx. xxx tl kazanarak kalan zamanini hobilerine, hayatindaki kadina ve kendini gelistirmeye ayirmanin neyi kotu?
- 6 ay
Çalışmadan bu para nerden geliyor? Adam akıllı bir mesleği olmalı.
Soran6 aykira geliri + yatirim + bag bahceden kira geliri
Soran6 ay@Dudu_Bubu amelelik yap sen yorma kafanı
6 ayZaten yatırımlarla veya ticaretle çok daha yüksek kazanılıyor. Çalışıp çalışmayacağıma ben karar veririm evleneceğim kadın değil. Sonuçta geçim sıkıntısı yoksa ona değil erkeğe laf düşer.
00 Yorumla
6 ayOlmaz çalışmayan insan hantal tembel üşengeç ve vasıfsızdır çalışmayan erkeği sadece nataşalar kabul ederler çünkü herkes dengini seçer
03 Yorumla
Soran6 aycalismayarak duzenli olarak ayda 1xx. xxx tl kazaniyosam?
- 6 ay
Nasıl kazanıyorsun
Soran6 aykira gelirleri + yatirim + bag bahceden tarim geliri
6 ayGelir aileden ise, o gelirin kesilme riski var. Ama yok, faizdir, coindir vs bir pasif gelirin varsa ve iyiyse kimse laf edemez. Hayatını yaşarsın
02 Yorumla
Soran6 ayaileden degil cok sukur
- 6 ay
O zaman hayat senin. Rahatına bak
Olmaz. Ömür boyu analık mı edeceksin, koca bir çocuğa? Elinden iş gelmeyen erkek, anasının evinde otursun.
02 Yorumla
Soran6 aytmmdir
6 ayBence kim olursa olsun geliri de olsa çalışmalı ya da kendini geliştirecek bir şey yapmalı. Genç yaşlarda kesinlikle çalışılmalı bence.
07 Yorumla
Soran6 ay20 yaşındayım ve içimden gelmiyo valla hobilerim ve arkadaşlarımla gezip dolaşmak daha cazip
- 6 ay
Sen bilirsin
- 6 ay
En azından yatırım yapmayı düşünebilirsin ne olur ne olmaz
Soran6 aygunun 10 saatini ayirip asgari kazansam uzer cunku
- 6 ay
Ama zengin olmayan da mecbur çalışacak öyle
Soran6 ayyatirim zaten yapiyorum o ayri ama asgari icin calismak,,,
Soran6 ayayiptir soylemesi 1xxx. xxx tl gelirim var calismasam da olur bence
Gizli Üye(36-45)6 ayOlur, insan neden çalışır gelir için. Bu varsa çalışmasinin önemi kalmaz
35 Yorumla
Cevap sahibi6 ay@aceleon ya niye çalışalım gelir varsa, gezer tozarız. Zaten herkes hayatını idame ettirmek yani yaşam için çalışmıyor mu. Para da bunun için lazım e para bir şekilde geliyorsa niye çalışalim, rahatlık mi batıyor
- 6 ay
burada ki çoğu kız babasının hayatını ırgatlıkla geçirmesine alışmış erkek figürünü böyle tanımış, şimdi böyle olmayan erkek onlarda oluşmuş erkek algısına uymadığı için ve alışılmışın dışına çıkmayı da sevmedikleri için ırgat olmayan erkek sözüm ona feminen geliyor hanfendilere.
Cevap sahibi6 ay@aceleon ahaha🤣 senin yaş kaç? Tam olarak öyle değildir ya evet bu ülkede alışılmış durum değil ama dediğim gibi sonuca bakmak lazım. Yaşam için para lazım geçim için her şey için. Çalışma amacı bu herkesin e bu bir şekilde hallolur ise niye çalışayım yatar gezer keyfimize bakarız. İşleri birileri yapsın biz gezelim daha güzel süper hayat😍 böyle biri varsa elin yüzü de düzgün bulsun beni
- 6 ay
23 de yaşım ne alaka ki?
tam öyledir demedim ama bunun da kesin bilinç altı düzeyinde bi etkisi olmuştur.
en basiti gördüğü bildiği düzen bu olduğu için yine bildiğini arar, erkeğin rahat etmesi batar bunlara keza babalarından alışık değiller bi erkeğin ömrünün köpek gibi çalışarak geçmemesine.
6 ayBabasının sırtından geçinen ve bununla böbürlenen erkek annesinin koynunda teselli bulsun.
16 Yorumla
Soran6 aybabasının sırtı ne alaka? aylık düzenli olarak 1xx. xxx tl kazaniyorum babamla ne alaka
- 6 ay
Onu soruyorum işte nedir bu paranın kaynağı?
Soran6 aykonut kiralari + yatirimlar + bag bahceden tarım gelirleri falan
- 6 ay
E bunlar biterse? İlla ki bir gün bitecek hem konu bu değil her adam olan birinin ev geçindirmesi elinin bir ekmek tutması gerekir. Param pulum var deyip köşeye mi çekilecek? Gülünç.
Soran6 ayhadi yatirimlar batar desen anlarim da evler ve tarim gelirleri neden bitsin?
- 6 ay
Bitmese bile elinin bir iş tutması gerekir.
6 ayHayır geliri olsa bile bu amacı olmalı. Ne yapacak tüm gün?
Enerjisini nasıl atacak12 Yorumla
Soran6 aycalismayarak ayda düzenli olarak 1xx. xxx tl kazanip kalan vaktimi de hobilerime, eglenmeye ve kendimi gelistirmeye ayiriyorsam?
- 6 ay
O zaman olur. Boş adam sevmem ben kendini geliştirmek için zamanını kullanıyorsa iyi
6 ayErkek dediğin sabah kalkıp gidecek, Seda ablamın dediği gibi ahashj
13 Yorumla
Soran6 ayçalışmadan aylık 3 hane kazanacak duruma gelmiş biri neden çalışsın ki?
- 6 ay
O zaman yeni işlerin peşine düşsün, sevmem öyle boş boş oturup sadece yiyen tipleri
Soran6 ay20 yasinda duzenimi oturtmusum hobilerime vakit ayiriyorum sadece cakismam gibi
Geliri varsa şartlar farklı gelir olmasa çalışmayan erkek olmazda gerçi velir varkende sürekli evde durursa bi aktivitesi olmassa oda sıkıntı bea
00 Yorumla
6 ayÇalışmayan erkekten bir cacık olmaz. Ne kadar pasif geliri olursa olsun hem hazira dağ dayanmaz hem de vasıfsız görünür gözüme
00 YorumlaÇalışmaya ihtiyacı yoksa çalışmayabilir tabii ki ama kadın-erkek herkesin bir uğraşı olması lazım mutlaka
00 Yorumla
6 ayOlmaz geliri de olsa olmaz çünkü hazira dağ dayanmaz az da olsa bir yerden yerken diğer yerden dolacak hem boş duranı Allah koşturanı devlet sevmez
00 Yorumla
6 ayolmaz. çalışmayan kadından da olmaz. çalışmayan totişini seren insanlardan nefret nefret nefret
011 Yorumla
Soran6 aycalismadigi halde ayda duzenli 1xx. xxx tl geliri olsa?
- 6 ay
hala benim için çalışmış olmuyor babamın dükkanları var her ay düzenli kira alıyor adam gün boyu yatıyor evde annemin zoruyla arkadaşının iş yerinde çalışıyor şimdi.
Soran6 ayfinansal özgürlük…
- 6 ay
benimde finansal özgürlüğüm var bana da kaldı bir şeyler ama ben yine de çalışıyorum boş oturanları sevmem hatta kimse sevmez
Soran6 ayanlayamıyorum günün 10 saatini verip karşılığında asgari ücret alacağım bir hayatı tercih etmek yerine hobilerime, eglenmeye ve kisisel gelisime ayiracagim ve karsiliginda asgarinin birkac kat fazlasini kazanacagim hayati tercih etmenin neyi kotu?
- 6 ay
sen sanıyor musun ki her çalışan asgari maaş alıyor? bak ne güzel paran pulun geliyor bir de neden bir de üstüne kariyer yapmıyorsun?
Soran6 aybu hayatta benim icin en onemli sey zaman. insan ömrü gerçekten kısa emekli olana kadar günümün 10 saatini bir işe harcamak istemiyorum yeni yerler gezmek, hobilerime zaman ayirmak, kendimi gelistirmek kisaca hayatimi yasamak istiyorum
- 6 ay
boş boş durmuyorsan harika
Soran6 aybutun gun evde oturmaktan insanin cani sıkılır zaten
- 6 ay
benim babanın sıkılmıyordu valla bir yatıyor boz ayı kuş uykusuna yatıyor sanki
Soran6 ayyok öyle biri değilim her gün dışarı çıkarım evde bunalıyorum ben
Çalışmayanin geliri nereden geliyor sorgulamak lazım sıkıntı olur
08 Yorumla
Soran6 aykira geliri + yatirim + bag bahceden tarik geliri
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayParasını kazanıyorsa sıkıntı olmaz. Fakat sürekli evdeyse de çiftler arasında problem çıkabilir.
00 Yorumla
6 ayOlmaz, işe gitmeden para kazanıyosa bile gününün yarısını dışarda geçirsin sürekli evde oturmasın
03 Yorumla
Soran6 aycalismayarak ayda düzenli olarak 1xx. xxx tl kazanip kalan vaktini de hobilerine, eglenmeye ve kendini gelistirmeye ayiriyorsa?
- 6 ay
Kendini geliştirmesi olur işe gitmiyosa bile kurslara gitsin mesela yabancı dillerini geliştirsin sorumluluk alsın
Soran6 ayb2 ingilizcem var dil işi yaş da çalışacağıma kendimi geliştiririm daha iyi givi
6 ayBir erkegn calismamasi icn işveren olması lazm altnda çalışan olması lazm boyleyse olur ancak
02 Yorumla
Soran6 aykonut kira gelirleriyle 1xx. xxx tl kazaniyorken neden ise gireyim peki?
- 6 ay
Hmm bu da evet
Erkeğin de kadının da 'insan' olduktan sonra zaten nerede ne yapması gerekeceğini bileceği için çok sıkıntı çekileceğini sanmam.
00 Yorumla
6 ayOlmaz baba parası yiyen erkekten olmaz çalışmayan erkek erkek değildir
01 Yorumla
Soran6 aybaba parası değil kendi çalışıp çabalayıp sonunda çalışmadan aylık 3 hane kazanacak duruma gekmiş
6 ayAçıklamaya Göre olur ama erkek adam hayatın içinde olmalı ve sorumluluk almayı bilmeli
00 Yorumla
6 ayÇalışan erkeğin bile işini maaşını beğenmiyorlar Tek ilgilerini çeken gösteriş şatafat
00 Yorumla
6 ayben evde erkek görmekten nefret ediyorum atarım kapıya asdgfsdghdf
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Harıl hurul çalışmasa , bir işi olmalı bence parası olsa da.
00 Yorumla
6 ayGeliri varsa çalışmasına gerek yok aksi taktirde tebrik ediyorum beceri geliştiriyo kendine yine boş durmuyo
10 YorumlaÇalışmıyorsa düzenli parayı nerden buluyor hem bi kere çalışması gerekir yeri gelirse kadının da çalışması gerekir birbirlerine de vakit ayırmaları gerekir
02 Yorumla
Soran6 aykira geliri + yatirim + bag bahceden tarim geliri
Gizli Üye(25-29)6 ayÇalışmadan düzenli para kazanmak nasıl oluyor? Bu da çalışmak demek değil mi😊
016 Yorumla
Cevap sahibi6 ayHe tabi ahlaksız işler ya da sanal para, döviz faiz vs ile tırnak içinde kolay yoldan emeksiz para elde adımını kast ediyorsan olmaz🥰
Soran6 ayyatırım + kira gelirleri + bağ bahçeden tarım gelirlerini kastetmiştim
Cevap sahibi6 ayE bunlar da çalışmak sayılır. Sonuçta bunları da yönetmen, bakman, takibini yapman kafa yorman, nasıl büyütem ne yapsam vs vs sen daha iyi bilirsin işte her ne işi varsa emek harcaman gerekie bunlara bu da çalışmaktır. He zaten bunlara da kafa yormasan tükenir gider bu kaynaklar. Çünkü bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur derler. Tüm bunlara ciddi şekilde kafa yorman ve bağ haline getirmen de bi çalışmadır🥰
Cevap sahibi6 ayHe bi de bi önemli nokta bu saydığın gelir kaynaklatı sana mı ait ailene mı, eğer sana ait değilse ve her an yok olduklarında hiç bir beceerisiz vasıfsız ortada kalacaksan bu sorun işte
Soran6 ayyok yani sabah 9 akşam 5 çalışmakla kıyaslayınca baya baya rahat bi yaşam şekli ya ondan sordum
Soran6 ayher şeyiyle benim ya
- 6 ay
Pasif gelirle kazanır
Cevap sahibi6 aySenin yaptığın da herkesin yapamayacağı bi iş
Rahat diyorsun ama kime göre. Eminim bunu yönetemeyecek bi sürü erkek vardır. Çünkü bi şeyleri yönetmek ve korumak en zor olanıdır😊 ayrıca rahatsa, fazla enerjini ve vaktini başka şeylere de yönlendirip işini daha da büyüyebilirsin. Bulunduğun ilde, bölgede, ya da Türkiye de öncü olabilirsin güzel fırsat🥰- 6 ay
Yatırım ve kira gelirleri için çalışmaya gerek yok ki
Cevap sahibi6 ayYa da bu gelirlerle başka işler de kurabilirsin sen yönetici olmaya devam edersin
Soran6 ay@Savas_Melegi kiracıları yönetmesi vergisi falan var ya onu geçtim yatırım için günde 500 kere borsa takip ediyorum çok zor diyemem ama kendine göre bir zorluğu var
Cevap sahibi6 ayOo yalnız ni dk diğer arkadaşa cevap verirken fark ettim... Borsa mı yatırımdan kastınız? O bir nevi kumar kusura bakmayın. Çalışmak değil benim gözümde 😊🥰
Cevap sahibi6 ayBöyle borsaya para kazanan biri şahsen benim için sıkıntı
Soran6 ayyatırımın bir kolu. sadece altın gümüşle olacak iş değil… borsada hisse alıp satmak neden kumar olsun ki
- 6 ay
Biz de kira alarak geçiniyoruz ama annem bunun için çalışmıyor o yüzden dedim
Cevap sahibi6 ayPeki sizin düşünceniz, ben aynı fikirde değilim sizinle. 🌸🥰
Gizli Üye(18-24)6 ayYav erkek az gitmeli evden kafa dinleyelim calıssın yani ama tek sıkıntı ilerde ben de çalıscam yaa
015 Yorumla
Cevap sahibi6 ayAyn o zaman erkek evse duraun ev işlerini yapsın ben evde aıkılırım çalışmam lazım
- 6 ay
Sen kimsin ki erkeği kendi evinden kovuyorsun? Evi adam aldı/tuttu, kurdu sen sonradan onun evine geldin. Ev ineği gibi konuşma.
Cevap sahibi6 ayBenim evim var ama o nolcak bi erkekler mi ev alıyo?
Cevap sahibi6 ayAyrıca o evde duruyorsa dursun ben çalışırım evde sıkılırım dedim okudun mu?
- 6 ay
Kadınlar da ev alıyorlar ama sen erkeğin evine evlenirsin erkek senin evine evlenmez
- 6 ay
Okudum ama kendinle çelişiyorsun evde durmayacaksan kalksın gitsin demek ne alaka
Cevap sahibi6 ayBen niye erkeğin evine evleneyim be. Kendinle karıştırma
Cevap sahibi6 aybenim fikrim bu seni ilgilendiren nedir
- 6 ay
Ben de evlenmem herkes erkeğin evine gider ya ondan dedim
- 6 ay
Senin fikrin beni ilgilendiren şey
Cevap sahibi6 ayE tamam fikrimi saçma yerden tuttun evde duran erkeği napayım evde durup oyun oynuyorsa problemdir ama gidip bir şeulerle uüraşıyosa sıkıntı yok anlatabildim mi
- 6 ay
Ama sen genel anlamda evde duran dedin
Cevap sahibi6 ayKızım ne diyom iyi evde dursun oyun oynasın ben çalışıyım tamam?
- 6 ay
Hayır öyle olmaz
6 ayGeliri olduğu sürece olur sonuçta sevdikleriyle daha fazla vakit geçirebilir.
10 Yorumla
6 ayÇalışmayan erkekten olur bence. Kadınlar işi gücü olmayan çalışmayan erkekleri daha çok seviyorlar.
00 Yorumla
6 ayBurdaki erkekler genelde Ksden çıkmıyor işleri var galiba burdakilerin
14 Yorumla
Soran6 ayne alaka
- 6 ay
Alaka işte
Soran6 aysosyalojik tespit isini azaltalim
- 6 ay
Ay bi sus ya
Gizli Üye(18-24)6 ayEğer normal yollardansa bu gelir gayet olur neden olmasın hatta daha güzel olur en azından hayatındaki kadına daha fazla zaman ayirir
10 Yorumla
6 ayGeliri yüksek olması önemli ama çalışmayan bi erkeğin geliri yüksek olamaz olsada istikrarlı bi yükseklik değildir bu
00 YorumlaDüzenli para geliri varsa hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum. Kimse de bunu sorun etmez. Neden etsin ki?
00 Yorumla
6 ayOlmaz ben çalışıcam çünkü o ev hanimi mi olacak başıma ahahah
01 Yorumla
Soran6 aycalismayarak ayda düzenli olarak 1xx. xxx tl kazanip kalan vaktimi de hobilerime, eglenmeye ve kendimi gelistirmeye ayiriyorsa?
Senin üç hane gelirin varsa ailen baya eli açık demek ki kendini kandır ailen ne derse o
01 Yorumla
Soran6 ayher şey benim üstüme? ailemle bi sorunum yok? pasif gelir?
6 aygelirin yüksekse niye çalışasın
10 YorumlaOlur neden olmasın erkek olması onun zorla çalışacağı anlamına gelmez
00 YorumlaNekadar zenginde olsa erkekle evde durulmaz sürekli ye iç gez Buda sıkıcı belli bir düzen şart
00 Yorumla
6 ayOlmaz bence ama ilişkide ben şahsen rahatsız olurum
00 Yorumla
6 ayNe erkekten ne de kadından olur ikisi de çalışacak. O ne ya?
00 Yorumla
6 ayGeliri babadansa olmaz
13 Yorumla
Soran6 ayyok baba parası yemeyecek kasar büyüdüm
- 6 ay
Gelir nerden yatırım var muhtemelen
Soran6 ayyatirim + birkac evden gelen kira geliri + bag bahceden tarim geliri
Olur sen çalışırsın o yer
17 Yorumla
Soran6 ayhanim calisiyo ya o gelemez gezmeye
Soran6 ayisini seviyo napiyim eski kafali gibi isini biraktirmiyorum zorla
6 ayÇalışmayıp hanım parası mı yiyecek, ne yapacak? 😀
01 Yorumla
Soran6 aygüncellemeyi okusana
6 aySağlık açısından bir sorun yoksa olmaz.
01 Yorumla
Soran6 ayçalışmadan 1xx. xxx tl kazanarak kalan zamanini hobilerine, hayatindaki kadina ve kendini gelistirmeye ayirmanin neyi kotu?
Kesinlikle olmaz
02 Yorumla
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat