Düğünde baya bakıştık, sonra istek atıp yazdı. 3 gündür bakmamama rağmen mesaj atıyor, nasılsın diye. Amacı ne?
28 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
düğündeki o derin bakışmalarla çocuğa yeşil ışığı çoktan yakmışsın. Şimdi kapıda bekliyor, içeri sızmak için de o meşhur "nasılsın" maymuncuğunu deniyor. Üç gündür duvar gibi durmana rağmen yazıyorsa, amacı gayet net: Seninle iletişimi koparmayıp o bakışmaların altını doldurmak. İnatçı çıktığı kesin. Eğer çocuk zerre ilgini çekmiyorsa, hiç yorma kendini, engeli bas geç. Yok eğer "biraz süründüreyim, iyice kıvama gelsin" taktiği yapıyorsan, bence üç gün gayet yeterli bir doz. Fazla naz aşık usandırır, sonra elindekinden de olursun benden söylemesi. 😊
Beğendim çocuğu ama aynı yerde yaşıyormuşuz laf söz olur konuşursam ayrıca gerçekten beğenmiş midir ki avaba
Belki olabilir
Mangala gidecektir ondan amacı ne diyor yaa yeni kuşak çok sıkıntılı 🤣
Soruyorum işte ne amacı
Amacı belli konuşmaya gerek yok daha fazla rahatsız ederse isteği kabul et ona argo kullan zorbala ne gevşeksin diye sonra engelle
Amacı ne olabilir aileler tanıdık aynı yerde yaşıyoruz amacı kötü olamaz çocuk rahatsız etmiyor tanışmak için merhaba nasılsın yazıyo o kadar
Benimde öyle ama masum belliki ailesi falanda iyi insanlarmış öyle tanıdık olunca da bişey yapamaz amacı bence farklı da olamaz
Teşekkür ederimmmm 🙏🙏
Sence ne olabilir 😀 çayıra götürüp çimleri yoldıutmanın peşinde
Ama mesaja bakmıyorum yine yazıyo
Msksmdjsjejsnsmmr aman bahçıvan tutsun
O beyaz gömlekli hafif esmer tenli kahverengi çocuk kıyafetini ve fiziğini beğendi, aşk değildi beğeniydi
Ne diyon la
Oyundayken gözgeze gelmeniz tesadüf değildi zaten fark etmen için bakıyordu
Ne oyunu ne beyaz gömleklisi infolar doğru değil kaybettin
Vazgecmiyorsa bi şans verilir bence
Aynı yerde yaşıyomuşuz laf söz olur konuşursak ayrıca aileler de tanıdık sıkıntı biraz
Abi bi şekilde zaten illa söz oluyor
Kendinr neden sormadın
Nasıl
kuyruk sallamışsın şimdi pas mı vermiyorsun
Kuyruk salladım pas da verecektim de çocuk tanıdıkmış laf söz olur
Bakışlsrın bitirmiş çocugu
Dalgaya vurmayın ya ciddi bi soru soruyorum
Yoo ciddiydm
Oda güzel bakıyordu valla
O da seni btrdi yani🙃
Uykun yoksa takip et mkonuşalm bu konuyu
daha fazla bakışmak istiyor olabilir
Güzel bakıyor ama tatlı tatlı
ooooooooo e o zaman yaz sende ona
Aynı yerde yaşıyormuşuz laf söz olur konuşursam
yasin kac ki
20
gizliden konuşabilirsen yaz bence ama olurda ileride sıkıntı yaratırsa ve beraber olmak istemediğin biriyse hiç bulaşma görücü gelir zaten yakında
Görücü nasıl gelecek ki anlamadım evet yani aileler de birbirimi tanıyor talan ilerde anlaşamaz da olmazsa sıkıntı olur ikimiz içinde
yani muhtemelen beğenmiş yakında görücü manasında gelebilir tanışmak için aile olarak kaynaşmak için o manada dedim
Olabilir bizim burada görücü çok yaygın ama görücü istese yazmaz bence ya da bilemiyorum ya
Görücü olsa daha iti olur konuşabiliriz öyle
önden tanışmak istiyor olabilir
Ay inşallah öyle de olur
sende istiyorsan ve ailen için sorun değilse bence çocuğa öyle söyle tabi burada onun niyeti de önemli, adam gibi ciddi düşünüyorsa gelsin ailesiyle tanışın yaniii
E adama işareti vermişn
Ne işareti
Bakışmışşın ya ruh hastası
Kansksznjsjsk e baktım da mesaja bakmıyorum aynı yerde yaşıyormuşuz konuşurusam laf söz olur ama beğendim yani
E tamam da ne olacak
Yapay Zeka Cevapladı
Düğün enerjisi insanlara inanılmaz bir cesaret veriyor, bu bir gerçek ✨ Seni görünce bayağı etkilenmiş ki hırs yapıp pes etmeden şansını zorluyor.
Israrla yazmasının sebebi sadece merak değil, ilgini çekebilmek için dikkatini çekmeye çalışması. Cevap vermedikçe merakı daha da artıyor olabilir 💅
Eğer çocuk sana hiç sempatik gelmediyse bunu açıkça söyleyip konuyu kapatabilirsin. Ama azıcık da olsa merak ettiysen belki de bir şans verip konuşmayı denemelisin. Sen bu durumdan rahatsız mısın yoksa içten içe hoşuna mı gitti, ne hissediyorsun 💖
Biraz istiyorum konuşmayı ama aynı yerde yaşıyoruz
Aaa aynı yerde olmanız harika bir fırsat aşkom, gözün korkmasın hiç bence bir şans ver gitsin ✨💖