Simdi bu çocuk ne diye istek atti ve neden yazmiyor? Akıl verin benim beyin bazen calismiyo?

Herkese merhaba simdi direkt konuya giriyim bı çocuk bana istek atti baktım ki kuzenlerim takip ediyo 3 5 kişi ben de isteğini bikac gün sonra kabul ettim hikayelerinde annesiyle fotosunu gördüm sonra hatırladım ki bu çocuğun annesiyle karşılaşmıştık yolda annemle 1 hafta önce falan neyse iste cocugu baya beğendim bilerek story attim arkadaşımın doğum gününü kutlar gibi cevap vermedi hikayeme sonra bende cevap verebileceği bı story attım kendimi yine cevap vermedi... istek atan sensin tanımadığın halde sadece beğenip... ama yazmayan da sensin ben bu isten bişey anlamadim ama aşırı bı çekim hissettim ona karşı bilemiyorum amaci ne acaba? ben asla yazmam ama o yazsın diye bekledim... flört etmek istiyor saniyodum ama yazmıyor arkadaslar help me ( bir de anası istek attirsa yazardı storyme falan herhalde ben ilk anası attırdı sandım ama yok yani bence öyle gördü attı :((
Simdi bu çocuk ne diye istek atti ve neden yazmiyor? Akıl verin benim beyin bazen calismiyo?