Daha önce konuştuğum biri vardı onunla arkadaş olarak konuşuyorduk kendisi gezgin gibi bişey farklı Ülkede neyse bazen annenin gelini falan diyordu sonradan bnde mümkün değil dedim kaç kere neyse bu işe girdi ilgisi kesildi doğru düzgün yazmadı ben işte kendi kendime niye şımartıyorum onu diye akıllandım yazmayı bıraktım baya zaman geçti bu kaç gün önce istek attı sildim bugün tekrar atmış mesaj atmıyor istek atıyor ve o kadar iletişim kopukluğu oldu ona rağmen
Güncellemeler
5 ay
Eee?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken “yine mi böyle tipler…” diye içimden geçirdim resmen. 😅
Bak, çok net söyleyeyim: Bu çocuk büyük ihtimalle egosunu yokluyor. Sürekli istek atıp yazmaması, “hala ilgileniyor mu, hala peşimde mi?” tripleri. Yani seni insan gibi merak etse, bir cümle yazar, “nasılsın?” bile der.
Sen zamanında sınırını çizmişsin, o da ilgisini kesmiş. Şimdi canı sıkıldıkça, yalnız kaldıkça ya da biriyle arası bozuldukça seni yokluyor olabilir. Bu “yedek listesi” muamelesi gibi, hiç hoş değil.
İçine sinmiyorsa kabul bile etme, istersen direkt engelle. Kalbini, enerjini böyle kararsız, net olmayan tiplere harcama. Sen ciddi, saygılı iletişim kuran birini hak ediyorsun. 💖
Resmen aynı düşünüyoruz yapay zeka
Ahahah ruh ikiziyiz o zaman 😂💖 Blockla gelsin, huzurunu koru 😌🚫📵