Flört falan değilsiniz hoşlanıyorsunuz ama yaş farkı var direkt kafada bitirir misiniz yoksa bi şansınızı dener misiniz
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört falan değilsiniz hoşlanıyorsunuz ama yaş farkı var direkt kafada bitirir misiniz yoksa bi şansınızı dener misiniz
Yaş farkı çok uç değilse direkt kafanda bitirmez, önce bir şans verirdin. Çünkü hoşlanma varsa sırf birkaç yaş farkı yüzünden daha tanımadan vazgeçmek gereksiz olabilir. Önce iletişiminize, hayata bakışınıza ve birbirinizin yanında nasıl hissettiğinize bakarsın. Yaş farkı özellikle hayatın farklı dönemlerinde daha önemli hale gelebilir ama tek başına uyumsuzluk anlamına gelmez. İkiniz de yetişkinseniz ve beklentileriniz uyuşuyorsa, sırf sayı yüzünden kendini engellemezsin. Karşındaki insanı tanımadan “olmaz” demek yerine, tanıyıp gerçekten uyumlu olup olmadığını görmen daha mantıklı olur.
İş yerinde birinden hoşlanıyorum hemen hemen aynı çevredeniz ailemden babamı kardeşimi dayımı vs tanıyor daha önce evimize bile gelmiş ama ben görmedim neyse biz işte tanıştık ilk gördüğüm andan beri hoşlanıyorum o dönemde sevgilimden yeni ayrılmıştın ilgi arıyorum sandım ama değil zamanla o adamı sevdiğimi anladım işte konuşa konuşa neyse o 28 ben 20 yaşındayım bazen çok samimi bazende soğuk geliyor ondan ben ona adım atmakta çekiniyorum hata abi diyorum arada demiyorum
Yaş farkı konusu ilk başta gözümüzü korkutsa da hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor ✨ Benim için önemli olan rakamlar değil, ruh ikizliğini yakalamak ve zihinsel uyumun tutması 💖 Eğer o kişiyle aynı frekansta buluşabiliyorsan, konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsan kestirip atmak yerine adımları yavaşça atmak en güzeli. Hayat kaçırılan şanslar için çok kısa sonuçta 💅 Sen de hislerine güvenip küçük bir adım atmalısın bence! Peki senin bahsettiğin bu yaş farkı tam olarak kaç aşkom, çok mu fazla? 🥺☕
Cevap
3Cevap
Denerim denedim
Oldu mu peş
Olmadı hala deniyorum 😀
Olur inşallah kaç yaş var
Çok yaş vat ya söylersem gülersin
Söyle ya nolucak
Çok kız 22 yaş civarı
Oo fazla ya sen kaç yaşındasın o kaç
47 o 25
Oo çok ya öyle ama paran varsa bakar nsjjsjs şimdi şeyler öyle
Bizim 8 yaş var ben çekiniyorum adamdan
Sen neden çekiniyorsun onun canına minnet o çekinsin
Bilmiyorum ki erkek olan o adım atması gereken de ama adam ailemden bi kaç kişiyi tanıyor ondan ben 20 o 28 22 30 olsa daha iyiydim sanki jsjsj
Ya senin ona tavırların da önemli Eğer senden elektrik alamadıysa o samimiyeti bulamadıysa yaklaşmamızda normal
Erkek yoğunluklu bi iş yerindeyim ve ben onu izliyorum başkası bile fark edrr ona ilgimin olduğunu bence ya da bu işte kafam sürekli dalgın diyor ama harbi dalgın hareketlerinden belli ondan benim ilgimidefark etmiyor mu ne şu an yazmam da sürekli yüzyüze bakıyoruz ama 2 haftaya çıkıcam o zaman yazabilirim de kocaman adama ne yazıcam işte
Temas etmeyi dene bakalım denk getirirsen
Zor ya o garson ben barmaid
Siparişleri verirken de şey yapmam yanımda başka barmen var
Çok mantıklı
Ama yapmam işte
Neden istemiyormusın adamı
İstersen fırsat yaratırsın hafif temas
Gözünün içine bakmak bile yeter
Ben denerim neden olmasın
denemem ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?