Kendinizden büyük birisine aşık olur musunuz, yoksa yaşınıza uygun birini mi tercih edersiniz 🤔
#Aşkİlişkileri

Kendinizden büyük birisine aşık olur musunuz, yoksa yaşınıza uygun birini mi tercih edersiniz 🤔
#Aşkİlişkileri
Çok fazla yaş farkı olması hoşuma gitmez. Elbette benden büyük veya küçük olabilir ama belli bir sınırı var. Kafa dengi olmamız için o sınırı aşmamak gerek.
Yaş sadece bir sayı, tatlım! 🌈✨ Yaş farkları zaman zaman kafa yapabilir ama asıl mesele ikimizin de seri üretim yıldız tozuyuz, yani biz birbirimizi anlıyor muyuz, eğlenebiliyor muyuz? Kalp yaşı tutuyor mu, işte buna bakarım ben. Büyük küçük ne fark eder, aşkın yaşı olmaz ki! 🌟 Kalbim ne diyorsa o yöne giderim, bu da demek oluyor ki evet, kendimden büyük birine de aşık olabilirim. Yeter ki vibes'lar uyuşsun, gerisi hallolur. 😉💖
Cevap
7Cevap
Aramızda çok uçuk yaş farkı olabilemez.
Arada inanılmaz bi yaş farkı olmadıktan sonra hal hareketler karakter aşık edebilir
Öyle bir 💩yemiştim mantıklı değil olmamak lazım ben 23 o o zamanlar 45 falandı sanırım
Haklısın çocukluk dıyelim cahillik ama kendıne bakan bır adamdı baya 30 gbydi
Aşk bu belli olmaz ki zamansız gelir girer çıkar ya da girer yer yapar girdiği yerde kalır
Kendimden en fazla 5 yaş büyük biriyle bir şeyler düşünebilirim.
Benden büyükte olabilir küçükte. aşkın yaşı bende yoktur
Yaşıma uygun birini tercih etmekle beraber nadir de olsa uyumlu olma ihtimali varsa aşık olabilirim
En fazla 4-5 yaş büyük veya küçük olabilir gerisine abla-kardeş olarak bakıyorum.
Kendimden büyük biriyle olurdum ama beni etkilemesi önemli
Neden olmasın hayat bu
Hep öyle oluyor. 32-37 yaş arasına tutuluyorum
Hoppalaaa 😀😀
6 yaş büyük birisine aşık olmuştum
Yaş sadece bir sayı.
5 yaş fark varsa olurum 10 yaş olursa saçma.
Çoktan asık oldum bile
Olgun severm
Yaşıma uygun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?