Yaşça küçük olabilir büyük sanmıyorum. Sizin için durum ne peki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendimden büyük kadınlardan hoşlandığım için sevgilim ya da eşimin benden büyük olmasını isterdim zaten yani mesela 24-30 yaş aralığında olsun isterdim ama kendimden küçük bir kız ile sevgili olmazdım ilgimi çekmiyor ve kafa yapısı olarak da bana çok çocuksu geliyorlar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanında eğlenebileceğim, vakit geçirmekten mutlu olabileceğim, keyifli vakit geçirmekten zevk aldığım ve yanında huzur bulacağım bir kadın olduktan sonra yaşın önemi yok bana göre.
00 Yorumla
+1 yılYaşça küçük değil ama yaşça büyüğe okeyim. Zaten eski sevgililerimde benden büyüktü. Yani benden küçük ve yaşıtlarımla kafa dengi değilim. Kendimden büyüklerle daha iyi anlaşıyorum :D
114 Yorumla- +1 yıl
Elbette sınırı var. Örneğin ben benden en az 4 yaş büyük , en fazla 10 yaş büyük birini tercih ederdim. Yani daha fazlası fazla olur bence.10 yaştan fazla büyük birini istemezdim diye düşünüyorum. Yinede büyük konuşmayım hayat bu. Kendi yaşımdakiler ergence geliyor katlanamıyorum:D Kendimden küçükler zaten çocuksu oluyor.
Yani en az benden 4 yaş büyük olmalı. En fazla benden 10 yaş büyük olmalı. Daha aklı başında, biraz daha olgun oluyor.:D - +1 yıl
Elbette 25 ve 30 arasında değişim vardır mutlaka. Değişmişsindir mutlaka. Eskiye göre ağırbaşlıysan bu iyi bence. :)
Düşüncesel olarak insan olgunlaşıyor. Ben 18 yaşındaki benle aynı değilim.18 yaşındayken herseyi bildiğimi sanırdım. ama aslında öyle değilmiş. Her yaşta bir şey öğreniyormuşum. Çok şey değişti. Olgun düşünmeye başladım. Her yaşımda bir şey öğreniyorum ve bu güzel bir şey.:)
Sana bir söylemeden edemeyeceğim hahah hafızam kuvvetlidir. Gördüğümü asla unutmam. Yani seni hatırlıyorum daha önceden. Eskiden kadınlara ve bebeklere düşmanca paylaşımlar yapardın ve Türk kızlarını aşağılayıcı paylaşımlar. Bu hoş değildi ve çocukçaydı. Bir kinin bir nefretin vardı neden bilmiyorum. Ama hoş değildi... Yani kime neden kızgınsan bunu kadınlardan ve çocuklardan çıkarman gerekmez... - +1 yıl
O sorular tröldü ya eğlencesine soruyordum. Hatta gelenler bunu anlar zannettim sonra bi baktım herkes ciddiye almış 🤣 Ondan sonra kendimi ifade etmeye çalışmaktan vazgeçtim. Kim nasıl isterse öyle anlasın uğraşamam dedim🤣 Sen beni hatirlamışsın ama yakışıklı erkekler zaten daima hafızada kalır ya.
- +1 yıl
Soruları ve yorumları bilemem gerçekten trol müydü haha ama hoş değildi. hatta bir kaç sorunda seninle yorumlarda tartıştık. Hatırlıyorum. :D
Ben ciddiye almıştım evet. yani kadınlar, cocuklar hassas bir konu. saygısızlık. şakada olsa yapılmaması gerekir bence. :)
Yakışıklı erkekler daima hafıza da kalır mı hahahah beni güldürdün. Neyse bu konuda sessiz kalacağım. kalp kırmayı sevmem hahah
Kendini beğenmediğin çok belli zaten. Kendinle barışık ol iyi ya da kötü. Bu her insan için gerekli. :)
Ama şunu farkettim konuşma şeklin değişmiş evet. yani biraz olgun düşünmeye başlamışsın aferin. bu da bir gelişme haha :D - +1 yıl
Aynen açıklık getirdiğimize sevindim :)
Kalp kırmayı elbette sevmem. Ben tipin hakkında bir yorum yapmadım. yani yakışıklısında demedim, çirkinsinde demedim. kimseye böyle bir yorumda bulunmam. seni beğenmiyorum evet. ama bu tip hakkında değil. bir insanı tipe göre beğenmezsin. Yani en azından benim için öyle. bir erkeğin insaniyeti önemlidir. Yani yakışıklıymış, çirkinmiş bunlar hikaye. :D Erkeğin güzeli , çirkini olmaz. İti, kopuğu serserisi olur diyormuşum hahah öyle değilsen takma kafaya. :D
Yüzüne vurulması hoşuna gidiyorsa bu olgunlaştığın anlamına gelir. Yani bu iyi bir şey :D ve zaten kimse kalbini kırmasına izin verme. kendine saygıdır bu. :) - +1 yıl
Ya kalbimin kırılgan bi yapısı yok. Bi kadınınki gibi yumuşak değil o yüzden. Zaten öyle olsa beni Çiğ çiğ yer insanlar.
Ben bi kadının yüzüne hiçbir zaman seni beğenmiyorum çirkinsin demedim. Üzülmesin diye. Ama bi kadın bunu açık açık benim yüzüme söyleyebilir ve ben bunu taşıyabilirim. Zafiyet göstermem 😎
E zaten zor sinirlenen biriyim sinirlerim demirden. Beni bu şekilde kizdiramazlar 🤣
İnsaniyetimi bilmiyon şimdi, oralara girme boş ver. Önyargı olur bu ters köşe olursun 🤣 Diğer tavsiyelerin güzel sözler tabi - +1 yıl
Anladım peki peki öyle diyorsan öyledir 😅
Önyargılı değilimdir ya. meraklıyımdır ve önyargılı olmam. ne derler bilirsin lafla değilde, insanı kendinden tanırsın 😅 ters köşe olduğum hiç olmadı bu zamana kadar. Yani insanı kendiyle tanıdım. ya iyidir ya kötüdür.
Ve teşekkürler :) - +1 yıl
Anladım. tabii ki peşin hüküm vermemek gerekir 😅
Teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşça küçük istemem. 1 yaş olabilir de fazlasını istemiyorum.
Var bir tane 4 yaş falan küçük benimle kafayı bozmuş. Ama çok küçük315 Yorumla- +1 yıl
Hımm kafayı nasıl bozdu
Cevap sahibi+1 yılSürekli şans vermemden bahsediyor, görüşmek istiyor falan
- +1 yıl
Anladım sen ne düşüyorsun hoşlanma var mı?
Cevap sahibi+1 yılMesela tip olarak fena değil ama. Yaş farkı bence çok. Ve konuşmaları da pek olgun değil.
- +1 yıl
Anladım o zaman değmez
Cevap sahibi+1 yılAynen
- +1 yıl
Yaş kaç senin
Cevap sahibi+1 yıl32
- +1 yıl
Anladım evet o zaman 30 yaş ve üzeri iyi olacaktır
Cevap sahibi+1 yılTabii ki 30 altı olmazz. Hayatını oturtmuş olgunlaşmış biri lazım
- +1 yıl
Evli bir erkek ilgi gösterirse peki?
Cevap sahibi+1 yılHayır ne işim olur öyle bir karaktersiz adamla işim olmaz bu bir.
İkincisi o işin geleceği olmaz. Ayrıca iğrenç ya- +1 yıl
Evet genelde 30 yaş üstü evli erkekler arayışa giriyor sanırım bir çok kişi flörtüm evli erkek çıkıyor diyordu
Cevap sahibi+1 yılEvlilerin şerefsizliği o. Öğrendilerse bıraksınlar o an
- +1 yıl
Haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşça küçük olmaz lakin yaşça büyük olabilir, olsun isterim lakin hep bana akranlarım talip oldu
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük birisiyle olurum ama küçük birisiyle olabileceğimi düşünmüyorum yine de büyük konuşmayayım
10 Yorumla
+1 yılCanim benim siz zaten geç olgunlasiyosunuz kendimen küçük hiç istemem yaşıtım olanin olabiletisi var ama tercihim degil. O yüzden büyük olmali
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınlar için olgun daha iyi
+1 yılBu zamana kadar kendimden 3,4 ve 5 yas buyuklerle oldum 4 yas buyuk olan serefsiz cikti aldatti ustune ustluk beni hic sevmemis yuzume karsi soylemisti ve beni kullanmisti. 5 yas buyuk olanda bir sorun yoktu, ailem yuzunden olmamist. 3 yas buyuk olan benim icin dunyalari yikar, benim icin gercekten cok savasiyor onu cok seviyorum:)
00 Yorumla
+1 yıl5 -5 diyebilirim. Önemli olan anlaşmak, birlikte zaman geçirmekten keyif alabilmek, birlikte hüzünlenip birlikte neşelenebilmek olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yıl18-35 arası atış serbest, o mevzuyu artık eskisi gibi takmıyorum. Benimle aynı gün doğmuş kızla bile olmadıysa daha yaşın uyumla bir alakası yoktur
00 Yorumla
+1 yılYaşça büyük biriyle olurum..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. oldum olurum kafalar uyarsa yaş önemli değil
10 Yorumla
+1 yılAşırı yaş farkı olmadığı sürece fark etmez
23 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaş fark normal mesela
- +1 yıl
2 yaş küçük olabilir. En fazla da 5 yaş büyük olabilir.
- +1 yıl
Anladım evet ideal aralıklar
Kendimden 1 2 yaş küçük, 10 15 yaş büyük biriyle olabilirim :ddd
00 Yorumla
+1 yılAradaki fark çok fazla değilse sorun olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılKüçük olmaz ama büyük en fazla sekiz o da ennnn fazla
010 Yorumla- +1 yıl
Benim tercihim o yönde. Bir sorun mu var beyefendi 😊
- +1 yıl
Ahaha 9 olmaz 😂😂
- +1 yıl
Kadınlara yaş sorulmaz
- +1 yıl
Sır 😂😂
- +1 yıl
Peki 😄
+1 yılŞayet sevgili isteseydim yaşıt veya büyük değil küçük isterdim
00 Yorumla
+1 yılBüyük istemem kadınlar çabuk çöker. Ama küçük olur sıkıntı olmaz. 15 yaşa kadar ideal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇokça çok kişiyle her şeyi uzun süre yaşadım.
Yaşamasam çok daha iyiydi.
Çünkü düzgün bir aile kurmamı hep geciktirdi. Şimdi de hiç umut kalmadı gibi.
00 Yorumla
+1 yılKendimden küçük biriyle sevgiliyim,5yıllık ilişkimiz var, yaşa takılmayın
30 YorumlaErkekler daha geç olgunlaşır o yüzden kendimden küçük erkekle sevgili olmam ama büyük olabilir max 10 yaş ama
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 3 yaş sınırı iyidir 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı 😂
- +1 yıl
Aynen bence de Çok küçük iyi değil uyum önemli
- +1 yıl
Evet olgun iyidir 😂
- +1 yıl
Kadınlar için öyle bence bizim için ya yaşıt ya küçük iyi 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyükle de oldu küçükle de önemli olan kafa uyuşması sayılara takılmayın keyifli günler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşça büyük evet ama küçük asla
30 Yorumla
+1 yılBüyük kız isterim benden 3 4 hatta 5 6 yaş ama onlar bana bakmaz çünkü kızlar küçük istemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimden büyük biriyle asla olmam. Ama benden ne kadar çok küçük olursa o kadar çok mutlu eder.
02 Yorumla- +1 yıl
Senden büyüğü mezarda zaten
Cevap sahibi+1 yıl30 yaş büyük mü gundi.
Küçük olmaz
41 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç
Bwnimde aynıküçük belki olabilir ama büyük olmaz
20 Yorumla
+1 yılYaşça küçük sevgilim hiç olmadı ama büyük oldu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Benden küçük ve en fazla 3 yaş olmalı
10 Yorumla
+1 yılYaşça küçük biriyle sevgili olmam. Yaşıtlarımla bile çok zor anlaşıyorum bazen.
10 Yorumla
+1 yılBüyük asla olmaz. Ben çıtır seviyorum 🤪
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Lalallalaolalaa suss la sidikli garı
Rakamlara takilanin aklını seveyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılAradaki iletişime bağlı olarak değişir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük biri ile olurum
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Komikmisin sen
+1 yılSevgil8mle 19 yaş var
14 Yorumla- +1 yıl
Artı ve eksi yönleri neler
- +1 yıl
Eksi yönü yok kendine daha çok dikkat ediyorsun bende göstermem yaşımı bide durumun iyi ise
- +1 yıl
Mutluluklar
- +1 yıl
Eyvallah bak bu saate viski iciyor7m mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük olmam, büyük olurum.
10 Yorumla Sevgi yaş tanımaz ama 10 12 yaş da var ise olmaz
10 Yorumla
+1 yılSeversem sorun olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşca küçük olmasın aşırı takımtim var
03 Yorumla- +1 yıl
Not edildi 😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Olsun be. Tipten falan kaybetmekten iyidir yine de 🤣
Fazla yaş farkı olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükle olurum ama benden büyükle olmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Evet
10 Yorumla
+1 yılNicelik önemli
10 YorumlaOlmam herald
10 YorumlaHayir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Neden olmasın
20 Yorumla
+1 yılYaşça büyük hoşuma gider
10 YorumlaOlurum
10 YorumlaEvet
00 YorumlaOlurum
00 Yorumla
+1 yılOlabilirim neden olmasın sevdiysek yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olmam
00 Yorumla
+1 yılFarketmez
00 Yorumla
+1 yılBilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkisi de olabilir
00 Yorumla
+1 yılİkisi de olur
10 YorumlaOldum
10 Yorumla
+1 yılOlurumm
00 YorumlaYasitim olması lazım
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendinizden yaşça büyük ya da küçük biri ile sevgili olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne