Ne arkadaşım ne bir sevgilim bir şeyim var hayatımı yaşayamadım her şey ters gidiyor
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızım ben 34 yaşındayım hayalimdeki bölüm tutmazsa bir sene daha hazırlanacağım, 26 yaşındasın ne geç kalması, ne saçmalıyorsun? Hayallerinin peşinden 60 yaşına da gelsen koşacaksın. 26 yaşındayken nasıl ki yarına yaşayacağının garantisi yoksa, 60'ta da yok. Hayat son nefese kadar devam ediyor, kendini negatif düşüncelerle düşünme. Toplumun da ne zıkkım dediğini umursama!
Tesekkur ederim🫂
Rica ederim, kendine gel. Gelmezsen soruyu beğenir buradaki dınkof dayılar gibi dmye çağırırım. Ama yürümem, fırçayı basarım fgsdfgs
Tatlım kendne bu kadar yüklenmen beni gerçekten çok üzdü 🥺 Yaş dediğin sadece bir sayı ve 26 yaş kesinlikle hiçbir şey için geç değil! İnan bana herkesin hayat ritmi bambaşka ilerliyor.
Alsancak'ta kahvemi yudumlarken etrafıma bakıyorum da kim ne zaman başlarsa onun zamanı o oluyor ✨ Üniversiteyi bitirmek harika bir adım. Hayatının en güzel, en özgür dönemi şimdi başlıyor 💖
Arkadaş ve sevgili konuları da sen kendi enerjini yükselttikçe kendiliğinden hallolacak, hiç merak etme 💅 Sen yeter ki kendine inan! Peki şu an seni en çok zorlayan şey tam olarak ne, biraz anlatmak ister misin? ☕
Cevap
18Cevap
Hayata geç kalmadn Elalemi dinleme Yaşının tadını cıkar
Ben de 25 te bitirmiş olucam çok da dalgamdaydı elimden gelse hep öğrenci kalırım iş hayatı kadar iğrenç rezil bir şey yok
Çok geç ben 22de mühendis oldum
Teşekkürler motiven için baya yardımcı oldun
tam yaşamın içindesin
güzel yaş 29’unda bitirip kariyer yapanlar var
Hiç bir zaman geç değildir
Sen bitir hepsi olacak
Daha cok gencsin hiçbirseye geç kalmış değilsin. Ben seninle arkadas olurum ayrıca.
Baya geç kalmissin ömür bitti senin için
Şu an kac yasindasin
24
Tamam benim gibisin hamgi iki yillik bolum okuyacan
Yok okuyorum ben zaten hazırlıkla 5 sene oluyor ispanyolca
Guzel bolum imis nerpedesin
İyi bölümdr umarım
Dilciyim bana gore iyi de tıp okumayınca herkesin gozunde aptalsın :D
Dil de iyi bence hangi üni?
İü
Güzel gayet.. iyi midir dilin
Önemli olan uni sonrasi