İstediğim bölümü kazanamadim 4 kere üni sinavina girdim.
Keşke ulan kazanamıyorsun bari iki yıllık bı bölüm oku onu da akıl edemedim. Bu yıl açıktan üniversite okumaya başladım. Dedim en azından yıllar boşa gitmesin diploma olsun.
Polisliği çok istiyorum ama ham 250 matematik olmadan çok zor belki kpss ile kazanırım.
Seneye tyt sınavına girmeyi düşünüyorum.
Köydeyim yanlızım. Lisedeki mutluluğumdan eser yok. Çok üzülüyorum yanlızım arkadaşlarım hep üni okuyor. Onları özlüyorum. Kimi imreniyorum. Bir dünya sıkıntı başımda. Her şey üst üste geldi. Çok bunaldım. Ben yazları hep çalışıyorum ne gezdigim var ne bişey. Hep iş. Köyde iş bitmiyor. Parasızlık imkansızlık yanlızlik iyice daha bunalttı beni.
İş başvurusu yaptım çıkmadı bekliyorum hala. Çok bunaldım zor dayaniyorum. Hep dua ediyorum ne zaman içimden geçenleri yaşayacağım?
Keşke ulan kazanamıyorsun bari iki yıllık bı bölüm oku onu da akıl edemedim. Bu yıl açıktan üniversite okumaya başladım. Dedim en azından yıllar boşa gitmesin diploma olsun.
Polisliği çok istiyorum ama ham 250 matematik olmadan çok zor belki kpss ile kazanırım.
Seneye tyt sınavına girmeyi düşünüyorum.
Köydeyim yanlızım. Lisedeki mutluluğumdan eser yok. Çok üzülüyorum yanlızım arkadaşlarım hep üni okuyor. Onları özlüyorum. Kimi imreniyorum. Bir dünya sıkıntı başımda. Her şey üst üste geldi. Çok bunaldım. Ben yazları hep çalışıyorum ne gezdigim var ne bişey. Hep iş. Köyde iş bitmiyor. Parasızlık imkansızlık yanlızlik iyice daha bunalttı beni.
İş başvurusu yaptım çıkmadı bekliyorum hala. Çok bunaldım zor dayaniyorum. Hep dua ediyorum ne zaman içimden geçenleri yaşayacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardes yeterince calismamissin. 4 yılda kazanmamak mümkün degil
340 aldım 400 istiyor istediğim bölüm
umudun her zaman olsun en azından geleceğin için kendini yıpratıp çıkmaza sokma :)
Her şey birbirine karıştı çıkamıyorum isten
gönlünü ferah tut böyle gidecek değil ya elbet düze çıkarsın
Ne zaman peki yaşlanınca mi :))
çok karamsarsınnn bu yalnızca seni yıpratırrr
maalesef.
Ne yapacağım şaşırdım yaz gelmesini hiç istemiyorum
köy işi zordur az çok bilirim şehire taşınmanın bir yolu var işe dene yoksa da bunun için çabala kendini bırakma
Rize de şehirde de iş yok ki 🤣 en azından bu cafeye vs çalışırım.
Köyde ağır işler bende gitsem hiç birisi yapamayacak bunları aklım kalacak onlara sonra iki arada bi derede kaldım
vallahi yaşantını bilemiyorum kendini çıkmaza sürükleme sana mutsuzluktan başka bir şey getirmez
Evet haklısın bu son 2-3 aydır çok bunaldım dayanamıyorum inan
doğrudur herkesin dayanamadığı o son radde vardır nefes alıyosun bu da var şükür et kalbini temiz tut belli ki çok dert edinmişsin kendine inşallah iyi olur her şey senin için
İnşallah uzunca anlatabilir miyim
gizliliğimi açamam ama sen açabiliyorsan aç
ttommyvercetti lütfen yaz
isim ile arama yok sitede
Sen yazssan kullanıcı adını ben takip atarım sonra da görüşü silerim
gizliden çıkayım 2 saniye sende o ara bulursun uyar mı
Olur tabi
çıktım gizliden
Attım
Mesaj için 3 level olmak gerekiyor o da benim şansım. s
of evet bende şu an farkettim ve bende 2. leveldeyim
nasıl olacak
Buradan yazıyorum.
Ben önceden beri özgüven sorunu çeken biriyim. Sevgisiz ilgisiz büyümüş bir insanım.
Hep her yerde kendimi yabancı hissettim. Karar verdim kendi kedime ozguvenimi yükseltmek için her şeyi yaptım çok şükür bayağı da yükseldi. Lisede çok mutlu biriydim hep arkadaşlarımla takılıp eglenirdim.
Takı lise bitti mezuna kaldım. İlk zamanlar sorun yoktu. 1-2-3 ve 4 kere sınava girdim. Bölüm de sözel. Sozelde adam akıllı bölüm de yok taktım gastronomi okuyacağım diye en mantıklısı bu geldi. Akdeniz'de düşündüm olmadı bir türlü. Halbuki keşke 2 yıllık okusaydim. Bu yıl öylesine bir bölüm yazdım iki yıllık. Babam son 1 yılda hastalığı biraz ağırlaştı. Ve 1-2 ay önce vefat etti. Evde en çok sevdiğim kişi oydu sakalasirdim eglenirdim sarilirdim o da gitti öylece kaldım. Zaten köydeyim çok bunaldım köye durmaktan. Evde duramıyorum bunaliyorum. İş başvurusu yapıyorum çıkmıyor. Gideceğim diyordum yazın bunlar ne edecek iki arada bir derede kaldim.
Üniversite okusam örgün okurdum kendimi masraf olarak gördüm. Yazın tarla işi var genel ağır işini ben yapıyorum ama ortak olan parada şahsi harcama yapmak istemedim okumadım bende.
Seneye tyt ye hazırlık edeceğim tekrar. Polislik çok istiyorum bakalım ne olacak. Hep dua ediyorum ibadet ediyorum. İnşallah bir gün içimden geçenleri yaşayacağım da ne zaman dayanmak artık zor geliyor bana.
Kendimi sevilmeyecek değersiz birisi gibi görüyorum. Uzaklasacagim bir gün uzun zaman gelmeyeceğim
öncelikle başın sağolsun ne denir bilmiyorum. benim 3. levele geçmeme çok az kalmış biraz önce baktım geçer geçmez ben ulaşıcam sana istersen yorumunu kaldır herkes okuyor. daha detaylı fikirlerimi söyleyeceğim
Tamam teşekkür ederim iyi sahurlar.
Bekliyorum seni :)
teşekkür ederim sana da hayırlı sahurlar sıkma canını her şey hallolur 3 olur olmaz ulaşıcam
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni
rica ederim bi şey yapmadım ki :)
3 level oldun mu 😅
dün her yere görüş attım 3 olayım diye ncnsnxnsnssn bugün gece belli olur 3 olacak miyim olmayacak mıyım bakalım
Hahaha çok teşekkür ederim.
İnşallah olursun sahura kadar bekliyorum
3. level olmuşum fakat mesaj kutun açık değil sanırım gönderemezsin diyor bilgin olsun
Açtım
Açtım bu arada 😅
Yok bee. 22 yasinda uni 4. sinifim keske bu kadar erken hayata atilmasaydim diyorum.
Daha ne olsun çok güzel
yeniden hazırlanırsın pes etmek yok..
Kanka gel konusalim dertler ayni
Level az mesaj atamıyorum ki
Benimde az
Be yapacağız peki
Bilemedim
Bende yks hazienliyorum sifirim rahatima baya dusukunum
Burayi silmeyi dusunuyorum toparlanmam lazim hedefte koyamadim artik yeter 2 senedir pskolojimle ugrastim simdi ise son senemde yatiyorum calismadan kazanilmiyo bende ki bi ozguvende nerden geliyo anlamiyorum ya cok kaygi yapiyorum ya da umursamiyorum kendimi dinlemek istemiyorum artik ve sende oyle yap yok su bu o illa senin etkileyen bisey olmustur kendin icin yasa
Ben bu lanet sınava 4 kez girdim bıktım artık.
Kitabı fırlattım attım.
Belkide kafamda çok büyüttüm aman boş ver artık kafaya takmamak lazım. Çünkü insana çok zarar veriyor.
Düzgün çalışma ile iyi bir yer kazanılır.
Ben 340 almıştım o kadar zor değil sözel puan tabi
Kanka yeni baslicam gec degil hicbisey icin miletide kafana takma
Bana olmaz diyen oluyo