Erkek arkadaşım yoldaki kıza bakınca aşırı mı tepki verdim, haksız mıyım?

Yan yana yürürken bulunduğumuz istikamette bizden ileride bir kız vardı, telefonu ile uğraşıyordu, yönümüz kıza dönüktü. Erkek arkadaşım direkt baktı diyemem saçma olurdu ama biz oradan döndük, kız da oradan bizimle aynı yöne döndü. Kız bizim ilerimizdeydi, kızın arkası dönüktü, telefonla konuşuyordu. Erkek arkadaşım da kafasını kızın olduğu yöne döndürdü, kıza baktığını gördüm, bu sebeple sinirlendim ama “ben direkt bakmadım, sana bakmak için döndüm” dedi ama direkt bana bakabilirdi, direkt bakmadı, önce kızın olduğu konuma baktı, bunu bu şekilde anlattığımda kabul etmiyor. “Ben sana bakmak için döndüm, kızın güzelliğine filan bakmadım, kız beyaz pantolon giymiş, ışık da vuruyordu, dikkatimi çekti istemsiz” dedi. “Ayrıca güzel miydi onu bile bilmiyorum, bakmadım çünkü” dedi ama ben ikna olmadım. Kızın saçları beline kadar uzundu, erkek arkadaşım daha önceden bana bu saç modelini sevdiğini söylemişti, bence kızı görünce dikkatini çekti. Yalan söylüyor, hislerim bir anda sevgilimi benden itti, elimi bile tutmasından hoşlanmadım. Arabadan inene kadar da pek konuşmadım, inerken de normal tokalaştım indim. “Küs mü kalacağız?” dedi. “Yoo bu yeterli.” dedim.
Erkek arkadaşım yoldaki kıza bakınca aşırı mı tepki verdim, haksız mıyım?